sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kynsitaidetta

Nyt kun olen siis ikäväkseni joutunut luopumaan geelauksista kynsissäni (tai no, onhan mulla vielä yhteensä neljässä kynnessä vähän geelejä jäljellä kun kummatkin kädet lasketaan mukaan), olen koittanut löytää itseni jälleen leikkimästä eri kynsilakkojen kanssa!

Onhan tämä kivaa pitkästä aikaa lakata kynsiä ja olenkin vaihtanut nyt väriä oikeestaan viikottain ja pari uuttakin lakkaa on nyt sen kunniaksi tullut ostettua. Leikin myös vähän hopeatähdillä ja erilaisilla väriyhdistelmillä.

Koitin kovasti kaikkia erilaisia kynsiäni kuvaillakin, mutta kuvausjälki on aika karmeaa, pahoittelut siitä. Mutta ehkä näistä jokin idea välittyy. (?)

La Femme Beaty halpislakkaa, jota sain joskus töistä. Yllättävän hyvää ja kestävää.La Femme Beauty halpislakkaa tuo kultainen ja violetti hilelakkakin on jokin tavaratalon halpista, merkki oli NP.Maybellinen Water Shine Diamonds lakkaa, yksi ehdoton lempparini! (Kestää!) Nro 105 Violet Twinkle.

Ja joo, on ne aika eripituiset, mutta ehkä noi geelittömätkin tosta pikku hiljaa kasvaa ja koitan noita gelillisiä jaksaa aina välillä viilata lyhemmiks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!