lauantai 10. joulukuuta 2016

Joulukuinen tervehdys!

Hei vaan pitkästä aikaa! Onkos siellä ruutujen ääressä vielä lukijoita? Muutama kuukausi tässä on vietetty hiljaiseloa blogin puolella, koska työkiireet ja elämä muutenkin on ollut sen verran aikaa vievää, että koin paremmaksi pitää pientä taukoa bloggaamisesta. Lisäksi olen jo pidempään kaivannut hieman uusia tuulia blogiini ja koetankin saada aikaan jonkinlaisia tarpeellisia uudistuksia ennen kuin palaan kunnolla bloggaamisen pariin.

Nyt toivoisinkin, että jos tänne blogiin nyt sattuu lukijoitani eksymään, niin vastailkaapa tuohon sivupalkista löytyvään kyselyyni, kiitos!

Mikä kuulostaa kivalta?
Kynsilakkakarkkia
Tanhdon tuon lakan!
Velvet Matte
Polish & Pink
Lakkaillen 


Kun nyt kerran on joulukuu, niin pari sanaa tottakai joulukalentereista. Minulta löytyy pari kosmetiikkakalenteria: Kicksin ja Essencen, kuten viimekin vuonna. Lisäksi sain äidiltä vielä yllärinä Kultajuosen korukalenterin. Availen joulukalenterin luukkuja instagramin ja blogin facebooksivun puolella, joten vaikka itse blogissa onkin nyt vielä jonkin aikaa hiljaista, kannattaa seurailla noita muita sosiaalisen median kanaviani. Blogiin teen kyllä joulukalentereista jonkinlaisen koontipostauksen kun kaikki luukut ovat auenneet.

Instasta minut löytää nimimerkillä Ninianee ja blogin faceen pääset tästä. Tässä postauksessa muutaman kuvan verran joulukalenterisisältöjä, joita tähän mennessä on tullut.



Onko teillä lukijoilla joulukalentereita? Kosmetiikka-, suklaa- vai ihan jotain muita joulukalentereita?

3 kommenttia:

 1. Kaksi joulukalenteria löytyy (Essence & Yankee Candlen viime vuotinen), joiden luukut olenkin blogissani esitellyt viimeksi tänään: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/12/joulukalentereiden-luukut-7-10.html

  VastaaPoista
 2. Ei oo kalenteria ja täällä ollaan

  VastaaPoista
 3. Mira: Kiva tuo kynttiläkalenteri! :) Instassa olen sun luukkujen availua seurannut.

  eekku: Kivaa, että luet edelleen :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!