perjantai 2. syyskuuta 2016

Hei täältä työkiireiden keskeltä!

Syksy se tulee auttamatta, siitä yksi varma merkki on syksyn tanssikauden käynnistyminen ja sen tuomat työkiireet. Tällä viikolla minulla alkoi taas täydellä tohinalla opetushommat ja elokuun loppu onkin hurahtanut tanssitunteja suunnitellen ja kaikkia pikku hommia hoitaen töihin liittyen. Hetki varmasti vielä menee ennen kuin tähän tohinaan taas tottuu näin useamman kuukauden tauon jälkeen. Tällä hetkellä vapaa-aika menee lähinnä nukkumiseen ja kehon palautumiseen.


Pientä breikkiä siis täällä blokin puolella taitaa pukata nyt auttamatta, ennen kuin löydän taas järkevän välin koneella istuskelulle ja postausten naputtelulle. Aamuvirkkuus kun ei todellakaan ole se mun juttuni, niin ainakaan toistaiseksi en ole alkanut aamuvarhain heräillä postauksia kirjoittelemaan, vaikka tällä hetkellä se tuntuisi aikataulullisesti järkevältä. Sen lisäksi, että iltani menevät tästä eteenpäin pitkälti töiden merkeissä, ilmoittauduin myös itse yhdelle tanssikurssille! Ettei vain pääse tuo aika käymään pitkäksi tai jos vaikka ei tulisi muuten tanssittua tarpeeksi. :D Mutta pakko oli, kun tarjoutui niin kiva tilaisuus päästä pitkästä aikaa hieman afroilemaan.

Kaiken tämän työtohinan keskellä minulta vielä hajosi puhelin. Ihan varoittamatta. Ei kiva. Ja mä tykkäsin niin paljon mun rakkaasta Samsung Note II:sta. Rip. Mutta onneksi kaapin perältä löytyi viikoksi ensin varapuhelin (kosketusnäytöllä jopa, ei mikään Nokia 5510 sentään :D ) ja nyt on puhelinkaupoillakin käyty. Minä ja mun uus Samsung Galazy S6 ollaan tultu hyvin juttuun, vaikka vasta vähän aikaa ollaan yhdessä oltukin. (Tämän postauksen kuvat on muuten otettu vielä rakkaalla vanhalla Notella. On muuten aika hurjasti parempi kuvalaatu tuossa uudessa luurissa.)


Kynsiä olen kyllä jaksanut lakkailla ihan innokkaasti samalla kun töiden jälkeen tuijottelen tallenteita kotisohvalla. Juuri siirsin ison kansa uusia kynsikuvia (ja muitakin kuvia) koneelle, vielä kun saisi ne blogipostauksiksi asti. Ja mulla ois vaikka mitä ihania kesäjuttuja postaamatta vielä! Apua, mihin se kesä oikein katosi?! Tuntuuko muista yhtään samalta?

Mitä syksy tuo teille lukijoille tullessaan?

2 kommenttia:

  1. Minulle syksy tuo aina säännöllisemmät harrastuskuviot, lähinnä ryhmäliikuntajuttuja. Kyllähän liikuntaa ympäri vuoden tulee harrasteltua, mutta syksyisin alkaa aina uusi "lukuvuosi".

    Toivottavasti aurinkoista ja sateetonta syksyä jatkuu pitkälle, koska päivien lyheneminen ja valon hiipuminen rassaa ainakin minua vuosi vuodelta enemmän. Kaamosaika tuntuu lannistavalta. Mutta hei, enää vain 293 päivää juhannukseen:)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. SariBP: No muta, nopeastihan se alle 300 päivää menee! :D Valoisaa ja kuivaa syksyä toivon minäkin, ihan jo senkin takia, että koirien kanssa olisi mukavampi leinkkeillä.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!