maanantai 1. elokuuta 2016

Kesämiitin sponsorituotteet + arvonta

Miittitunnelmissa jatketaan, kuten lupasin. Tänään tutkaillaan hieman tarkemmin sponsoreiltamme saatuja tuotteita. Kiios heille kaille mukana olosta! Postauksen lopussa myös lupaamani arvonta.


Tässä hieman listaa, mitä kaikkea saimme keneltäkin:

Lush: Elbow Greas.
Lavera: Näytteitä, käsirasvaa, itseruskettavaa ja hiusgeeliä.
L'Oréal: Essien ja L'Orealin lakkoja.
Miraclela: Alennuskoodit ja korvakorut.
Livbox: Livboxeissa tulleita tuotteita (huulirasvaa, kynsitarroja, suklaata, yövoidetta, hoitoainetta, Trindin Nail Repairia, hiusgeeliä...).
Sunrise Cosmetics: hoitokäsineet.
Bm International/Kauneudenkauppa: Opin Infinite Shine lakkapakkauksia.

Muutamia tuotteita olenkin ehtinyt jo testailla. Mukana oli joitakin minulle ennestään tuttuja merkkejä ja tuotteita. Olen kyllä innoissani myös siitä, että pääsen nyt tutustumaan ihan uusiin tuotteisiin, joita en ole aiemmin kokeillut.


Lushin  Elbow Greas on päässyt jo käyttöön. Voi vitsi mikä tuoksu! Omat kyynerpääni eivät ole niin huonokuntoiset, että niihin tätät arvisin, mutta olen jalkojani tällä rasvaillut ja joskus muutenkin iholle levitellyt. Näin lämpimällä ilmalla saa tosin olla aika tarkkana missä tuota säilyttää, sillä tuote sulaa aika helposti.

Irohan kuorivat käsineet kuulostaa tosi kivoilta ja tarkoitus olisi niitä ihan lähiaikoina testata. Jalkoihin olen käyttänyt vastaavia aj olen tykännyt.


Livboxilta tulleissa tuotteissa oli mulle jo ennestään tuttuja juttuja, koska olen tilannut Livboxia useampinakin kuukausina.

Naturel kynsitarrat mulle on tullut joskus jo livboxista, niistä on postauskin täällä. Nämä ovat kivalla kuviolla, joten varmasti testaan nämäkin.

Australian Gold huulirasvan olen saanut joskus livboxista. Se oli todella hyvä tuote ja ihanan tuoksuinen. Siinä on myös kunnon aurinkosuoja, eli mainio käytettäväksi näin kesällä. Tämän korkkaan varmaan kun edellinen loppuu.

Lumenen huuliöljy oli nyt kiva saada, koska en tilannut sitä boksia, jossa tämä tuote oli ja muistelisin, että tämä oli kyseisen boksin kiinnostavin tuote.

Osiksen hiustuote on ihan uusi tuttavuus. Se menee ehkä miehen käyttöön.

Vichyn yövoide on tullut minulle jo aiemmin boxista ja tykkäsin siitä, joten tämänkin näytteen otan varmasti aika pian käyttöön.

 

Trindin Nail Repair on hyvä ja mulla nytkin käytössä oleva tuote. Nyt sain toisen pullon varastoon. Käytän tätä aina välillä aluslakkana tai aluslakan alla, ikään kuin kuuriluontoisesti. Tuote sisältää formaldehydeä ja sitä tulisi levittää varoen, niin ettei se mene esim kynsinauhoille.

 Miraclelasta saimme ihanat käsin tehdyt korvikset ja ainakin tämä oma parini oli ihan minun näköinen! Minulla on jo ennestään Miraclelasta esim roikkuvat suklaalevykorvikset, joista olen tykännyt paljon ja ne saavat aina kehuja kun käytän niitä.


Laveran tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja, heidän pienet käsirasvatuubinsa kuuluvat oikeastaan minun käsilaukkuni vakiovarustukseen. Nyt sain jälleen yhden tuubin lisää, joten ei heti pääse loppumaan kesken. :) Laveran näytteistä kiinnostavimmalta vaikutti yövoide. Laveran itseruskettavaa aion uskaltaa kokeilla, vaikkein noita itseruskettavia oikeastana harrasta. Mutta tämä on tarkoitettu kasvoille ja kasvoni eivät ikinä rusketu niin hyvin kuin muu kroppani, jote tälle olisi varmasti tarvetta.

OPIn Infinite Shine lakat sain kynsikilpailun voittona. Täytyy kyllä laittaa jossain vaiheessa nämä testiin, että kestävätkö paremmin kuin normi lakat. Olen joskus näiden tilaamistakin harkinnut. Nyt sain kaksi kivaa sävyä ja ehkä innostun hankkimaan näitä lisääkin?


L'Orealilta saimme Essien lakkojen lisäksi L'Orealin omia lakkoja. Essie on ihan ehdottomast yksi lemppareitani, mitä lakkamerkkeihin tulee, mutta nyt olin ehkä erityisen kiinnostunut noista L'Orealin omista lakoista, koska olen kuullut niistä paljon kehuja. Pullotkin ovat kauniin näköisiä! Tikutin kummatkin lakat heti ja ne vaikuttivat helposti levittyviltä ja kahdella kerroksella peittäviltä. Suunnittelin jo tekeväni lakkauksen näillä kahdella lakalla...



Sitten se lupaamani arvonta! Eli yksi ylimääräinen miittikassi lähtisi jollekin onnekkaalle voittajalle. Tässä postauksessa on siis vähän vinkkiä siitä, mitä kassi sisältää, mutta sisällöt vaihtelivat hieman eri osallistujien kesken, eli palkinnon lopullinen sisältö on lopulta yllätys.

Osallistu arvontaan näin:
1. Kommentoi tätä postausta ja kerro jotakin omasta kesästäsi. Teitkö esim jonkin kivan matkan? Tai mikä kesässäsi on ollut parasta tähän mennessä? Onko sinulla vielä tälle kesälle jotakin erityisiä suunnitelmia?
2. Jätä kommenttiin toimiva sähköpostiosoite, jotta saan sinuun yhteyttä arvonnan jällkeen.

Sinulla on mahdollisuus osallistua tähän arvontana myös facebookin puolella, koska olen sinne saanut vihdoin blogilleni oman sivun. Jos osallistut sekä blogissa että facessa, saat yhteensä kaksi arpaa.

Arvonta päättyy 16.8. klo23.59 ja otan sen jälkeen arvonnan voittajaan yhteyttä sähköpostitse tai jos voittaja on facebookissa osallistunut, niin sen kautta. Voittajan nimi/nimimerkki kerrotaan arvonnan jälkeen blogissa ja sen facebook-sivulla. Postitan voiton vain Suomeen ja toimitustapa on MiniÄrrä-paketti.

Nyt siis osallistumaan ja onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!

P.S. Voit kokeilla onneasi myös esim Miraclen blogissa, jossa on arvottavana toinen kassi!

32 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia tuotteita. Kesä on mennyt siinä, että olen kutsunut ystäviä ja sukulaisia mökille kylään, mukavaa on ollut. Lisää vierailijoita on tulossa, vipinää kesällä, hiljaista talvella 😊 66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Rauhallinen kesä pitkästä aikaa, vapaus tehdä mitä itse haluaa ja sitä osaan arvostaa.

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kesä on ollut tänä vuonna erilainen, välivuosi. Toivottavasti syksystä tulee aktiivinen ja energinen. Mielenkiintoisia tuotteita kokonaisuudessa, ehdottomasti siis mukana arvonnassa.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista
  4. Tämä kesä on mennyt lähinnä pihaa raivatessa ja suunnitelmana on saada se projekti onnellisesti päätökseen! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Ihana arvonta! Mun kesän parhaat puolet olivat matkat Tukholmaan ja Prahaan :)
    kivipuuteri(a)gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kesä? No se on mennyt ja tulee menemään kyynärsauvojen kanssa, joten aika rajoitettua on kaikki ulkoilu hamaan syyskuuhun saakka, ellei ihmeitä tapahdu ;)

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
  7. Kesäloma reissu mummolaan pikkumiehen kanssa junalla
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  8. Kesässäni on ollut parasta road trip ympäri Suomen maan sekä ihana työ :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kesällä parasta ovat olleet pikku matkat kotimaassa. Viikonloppuna lähdetään vielä mökkireisulle Kuhmoon :)

    vanilliini100@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kesässä on ollut parasta vierailu maalle. Sähköposti: katharinettk[at]gmail.com

    VastaaPoista
  11. Piiitkästä aikaa olin festareilla asiakkaana enkä töissä :D
    dilenails@email.com

    VastaaPoista
  12. Vietin viikon Espanjassa ja olen muutenkin matkustellut paljon T:Annika (annika@esajokinen.net) http://muistovihko.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Tänä kesänä olen nauttinut lämpimistä ilmoista ja kauniista luonnosta! Paras reissu oli ilosaarirockiin, kun käytiin kuuntelemassa Volbeattia <3

    mielenmaisemia@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Yhdellä arvalla mukana. Minulla ei tänä kesänä lomaa olekaan, joten parasta kesässä oli varmaankin sitten juhannus anoppilassa. :)


    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Tässä kesässä erityistä oli koiranpennun hankkiminen. Onhan se aikamoinen riiviö, mutta eiköhän siitä vielä ihan kunnon kansalainen kasva.
    yunekynnet(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Minun kesä meni täysin lomaillessa ja rentoutuessa alkuvuoden rankasta stressistä. Ilman huolenhäivää ja lämmöstä on tullu nautittua.

    somethingwrong@live.fi

    VastaaPoista
  17. Yhdellä arvalla osallistun arvontaan. Mun kesä meni järven rannalla perheen ja miehen sukulaisten kesken. Ampiaisia hätistellessä ja mustikoita poimiessa. Oikein aivojen rentoutusloma! <3

    Ihanaa kesän jatkoa toivotellen,
    Sonja / meikkimonsteri@gmail . com

    VastaaPoista
  18. Kahdella arvalla mukana ja vastataan samoin kuin Facebookinkin puolelle eli: kesäloma ja kesälomareissu Tallinnaan nousevat ensimmäisinä mieleeni. :)

    shimmerblinger@gmail.com

    VastaaPoista

  19. Kesälomani meni taas nopeasti, parasta siinä oli vapaus, sai mennä ja tulla oman mielen mukaan. Kesän valo ja lämpö <3

    Kaksi arpaa :)


    mintunhelminauha@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Hitsin vitsi, kuinka kiva miittikassi! Nuo on yleensäkin kyllä kivoja, kun pääsee kokeilemaan uusia tuotteita. Itselleni Lavera oli ihan vieras, mutta kun miitistä sain pari pientä tuubia käsivoidetta, ihastuin! Meillä Prisma myy Laveraa, mutta ei valitettavasti suosikkiani, appelsiinikäsivoidetta.

    Kesässäni parasta oli varmaankin työt, etenkin viime viikolla kaksi Ruotsiin Östersundiin suuntautunutta reissua. Kelitkin suosivat, tosin +26 on aika lämmin tehdä töitä, mutta onneksi autossa toimii ilmastointi. Kuormia purkaessa ja lastatessa sitten sai hikoilla, mutta ei lämmin luita riko :)

    VastaaPoista
  21. Kesä on mennyt asuntoa remontoidessa ja kynsien kurjaa kuntoa kauhistellessa.
    ticotti91@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Kesän ehdottomasti paras asia oli Flowparkissa käynti poikani kanssa. Voitin korkean paikan kammoni ja ylitin itseni. Mukavaa oli myös rannalla oleilu, leffaillat, Särkänniemi.. Olin kaksi kuukautta putkeen lomalla, ihan kiva nyt ensi viikolla palata töihin ja arkeen taas. :)

    kaisan.postit@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Kesä on tuntunut ihanan pitkältä ja pääasiassa ollaankin kotosalla oltu lasten kanssa. Pieniä retkiä lähistölle ollaan tehty =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Oon melkein koko kesän ollut töissä, mikä on ollut ihan jees, koska ketään ei heinäkuussa oikein saanut kiinni ja sain tehdä kaikkein tärkeintä, viettää aikaa ihanien nuorten kanssa.

    Osallistun arvostaan toki, blogiin pääsee ilmoittaa, jos nyt sattuisin voittamaan.

    VastaaPoista
  25. Paras tänä kesänä on ollu matkani helsinkiin yhen tosi hyvän ystävän kanssa (tänä vuonna tutustuttiin oikeessa elämässä, tunnettu aiemmin vain blogien kautta!) ja käytiin shoppailee ja syömässä hyvää ruokaa :D

    Tälle kesälle ei muita suunnitelmia enää. Yritän vielä päästä paljon kattoo veljenpoikaa joka on 7kk vanha :D

    S-osoite:
    mimahellsberg@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Kaksi arpaa, ja tänne sama vastaus kuin fb:n puolelle. Eli parasta kesässä on/oli ne muutamat tarpeeksi kuumat päivät millon tarkeni ilman villasukkia takapihalle. :)

    kuhanlakkasin (a) gmail.com

    VastaaPoista
  27. Lähinnä päivän reissuja lähiympäristöön. Lasten ehdoilla pitkälti, kivan leppoisa kesä. Mukana kivassa arvonnassa.
    Yksi arpa.
    hiisukas(at)gmail.com

    VastaaPoista
  28. Osallistun yhdellä arvalla :) Parasta kesässä on ollut shoppailumatka Budapestiin sekä perheen kanssa yhteinen ajan viettäminen :) Mielenkiinnolla olen myös seurannut oman pienen puutarhan kasvua, se on aika jännää käydä joka päivä katsomassa esim. ovatko herneet kypsyneet :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  29. Parasta kesässä on ollut ehdottomasti lomailu, on saanut vain olla ja nautiskella. Lisäksi ilmat suosivat loma-aikaan hyvin. Yksi arpa.
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Minun on tullut mentyä koko talvi ja alku kesä joten loman piti olla ihan vain rentoutumista varten, tuli silloinkin vähän mentyä, mutta aika hyvin osasin pysähtyäkkin ja sain kerättyä voimia talveksi.
    sunny_day@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Kesäni kohokohta on ehdottomasti ollut kun siskoni tuli kyläilemään luokseni ja vietmme ihanat 4 päivää!

    Suunitelmissa ei oikeastaan ole enään muuta kun töitä ja koulun alun odottelua :)

    viivi.korpela@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Kesä.Eikä mitään tekemistä.. vaan ei se huono ole. Silkkaa laiskottelua ollut, vaan miten ihmeessä saada itsensä nyt takaisin kuosiin..
    Mukana arvonnassa.
    vuosikerta (at) live (piste) fi

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!