tiistai 2. elokuuta 2016

Kesämiitin kynnet

Vielä yksi postaus #kesämiitti16716 aiheen tiimoilta. Nimittäin minun kynteni. Tällä kertaa mukana poikkeuksellisesti myös varpaankynnet, joita en yleensä blogissa esittele, vaikka niitä monesti lakkailenkin. Myönnettäköön, etten kyllä oikeastaan koskaan jaksa varpaiden kynsiä koristella, mutta nyt miittiä varten panostin sen verran, että tein vähän liukuväriä ja laitoin fimojakin varpaiden kynsiin.


Käyttämäni lakat näkyvät yllä: Essence Flashy Pumpkin ja Hello Sunshine. Hello Sunshine on mattalakka, mutta laitoin sen päälle pikakuivattavan, jolloin se sai kiiltävän pinnan. Isovarpaissa siis liukuväri näillä kahdella ja muutama fimo vielä kaverina. En jaksanut tehdä liukuvärejä muihin varpaisiin, kun kynnet ovat niissä niin pienet.


Ja sitten ne sormien kynnet, joilla pikkuinen palkintokin lähti kotiinviemisiksi. Kesään kuuluu minusta olennaisena osana ihanat aurinkorannat, joten tein kynsilleni rantahiekkaa, merta ja aaltoja. Erilaisia niittejä ja strasseja kiinnittelin koristeiksi, sekä leimasin kaloja, simpukoita ja ankkureita.


Oikea ja vasen käsi olivat keskenään erilaiset, jotta sain toteutettua kaikki minulla olleet ideani. Vielä kun olisin omistanut semmoisia simpukoiden muotoisia niittejä, niin niitä olisin varmasti käyttänyt näissä kynsissä. Ne olisivat sopineet nyt kuin nenä päähän. Mutta ilmankin onneksi pärjäsin. Oli muuten yllättävän vaikea löytää mitään simpukanmallista leimauskuviota omista laattavarastoista, mutta onneksi sellainen lopulta löytyi. Muuten olisi jääneet simpukat kokonaan pois näiltä rantahiekoilta.


Lakkailin näitä kynsiä tietenkin ihan yömyöhään miittiä edeltävänä iltana, tai no oikeammin koiristelin, koska pohjalakkaukset olin sentään tehnyt jo hyvissä ajoin. Mutta eihän sitä koskaan kannata olla liian aikaisin valmis, eihän? :D


Peukaloiden kynsiin olin erityisen tyytyväinen. Muutenkin tykkäsin tästä lakkauksesta paljon, koska nämä olivat pitkään aikaan monimutkaisimmat kynnet joita olen tehnyt. Nyt olen mennyt pitkän aikaa yksinkertaisilla kynsillä, joissa on ollut yleensä vain pari aksenttikynttä ja muissa kynsissä keskenään samanlaiset lakkaukset. Oli aika virkistävää vaihtelua tehdä näin keskenään erilaisia kynsiä ja yhdistellä eri koristelutekniikoita.


Käyttämäni lakat näkyvät alla: China Glaze Fast Track, OPI Gelato On My Mind, Kiss valkoinen, OPI Can't Find My Czechbook ja China Glaze Seahorsin' Around (jota töpöttelin vain hieman tuomaan kimallusta veteen). Näiden lisäksi käytössä oli Konadin valkoinen ja ruskea leimauslakka, sekä laatat Konad m27 ja Bundle Moster BM08 & BM09.


Näitä kynsiä tehdessäni sain ideoita vielä moniin muihin meri- ja rantateemaisiin kynsiin. Vaikka merimiestyyli ei ole oikein koskaan tuntunut omalta jutulta, niin nyt jopa harkitsen merimieshenkistä lakkausta. Saa nähdä, mitä näistä ideoistani saan lopulta kynsille asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!