keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Lempiväri: pinkki

Varmaankin kaikki jotka jonkin aikaa ovat blogiani seuranneet, ovat tietoisia siitä, että pinkki on yksi ehdottomia lempivärejäni. Olen ihan lapsuudesta asti kyseistä väriä rakastanut ja tuskin kamalasti valehtelen, jos sanon, että pinkkejä lakkoja minulta varmaankin löytyy eniten lakkakaapistani.
 Pinkki on väri, joka saa yleensä mielialani aina paremmaksi. Ja sitä on kiva käyttää esim tehostevärinä, kuten alla näkyvässä asussa.

toppi Gina Tricot
paita Seppälä
farkut Seppälä
hiuskoriste ?

Aika harvoin tulee lakattua kynsiä niin, että ne mätsäävät sen päivän asuun. Mutta eräänä päivänä minulle tuli pakottava tarve saada pinkit kynnet, jotka sopivat päälläni olevaan pinkkiin toppii. Löysin vielä hiuksiini pinkin höyhenkoristeen ja onhan puhelimessanikin sopivasti pinkit kuoret, joten päivän teemaväri oli aika selkeä. Niin ja kynsille päätyi Picture Polishin upea kirkas kimaltava Wanderlust. Niin päheä lakka jo itsessään, ettei tää kaipaa edes mitään koristeluja.


Tänä keväänä ja kesänä olen muuten viihtynyt entistä enemmän myös yksivärisissä lakkauksissa. Yksivärinen lakkaus on nopea ja helppo toteuttaa ja ykivärisiä lakkauksia toteuttaessa pääsee paljon helpommin ja nopeammin kokeilemaan kaikkia ihania uusia lakkoja. :D En minä silti kynsien koristelusta aio luopua, mutta näin kesällä olen huomannut, että erityisesti kirkkaat kesäiset neonit houkuttelevat tekemään yksivärisiä kirkkaita kynsiä.Kuvat on muuten otettu päivänä, jolloin minulla oli Iittalassa tanssioppaitteni kevätnäytös. Ihana lämmin keli, vaikka oli vasta kevät. Ja kannoin kotiin ison kasan kukkia ja muita lahjuksia. Vitsi että oli hieno fiilis, tuntui että jotain on tullut tehtyä oikein ja monien oppilaiden kanssa jo odotetaan, että nähdään taas syksyllä. Yhä nyt tätä postuasta kirjoitellessa alkaa hymyilyttää kun sitä ajattelen. Mulla on ollut tosi huippu työvuosi ja tykkään nykyisestä työpaikastani paljon. Ja ihanaa kun saa tehdä näitä tanssinopettajan hommia täyspäiväisesti, kun siitä olen aina haaveillut. :)

Ja loppuun mainittakoon, että Korkokengissä on nyt myös facebookissa. Käykää tykkäämässä ja kertokaa, mitä sinne haluaisitte. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!