sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Kälviämalleilua

Näin lomani alkamisen kunniaksi (ja pitkän hiljiaselon takia) laitan nyt tämmöisen hurjan kuvasateen yli kuukauden takaa. Eli nämäkin kuvat ovat on otettu 18.1. kun meillä oli koulussa itsenäistä opiskelua ja me Suvin kanssa hypittiin ulkona lumihangessa puolialasti. Kiitos siis vielä kerran Suville kuvaamsesta ja kuvien jälkikäsittelystä. :)

Ja nyt tervetuloa Ninan poseerasukouluun... :DJa loppuun vielä muutama jälkikäsittelemätön loppukevennyskuva. :)Nyt on siis viikon talviloma/hiihtoloma, miksi muuksi sitä nyt voi vielä kutsua. Hyvällä säkällä pääsen käymään Ideaparkissa tässä ensi viikon aikana, niin ehkä mulla ois sit jotain uusia vaatteita kuvattavana. :)

Ja pakko vielä kehua tuota ihanaa tekoturkista, jonka ostin siis JC:stä ihan huippuhalvalla (-70%). Se on ollut niin lämmin! Paras talvitakki ikinä! :) Ilman sitä en ois kyllä tuolla Kälviällä pärjännyt!

lauantai 13. helmikuuta 2010

Charming Nails (?)

Tässä nopea maistiainen viimeisimmistä kynsistäni. Erilaiset hilelakat ovat nyt ihan suosikkejani ja ostinkin tuon hopean hilelakan Kokkolasta kun oltiin siellä (jälleen kerran) hieman shoppailemassa. Ja innostuin leikkimään myös tarroilla.Kuva on otettu monta päivää lakkaamisen jälkeen ja olen varmaan pariin kertaan lakkaa korjannutkin, joten antakaa anteeksi lakan karmea kuluminen, oli vain pakko ikuistaa tämäkin kun oli ihan yksi mun lemppareistani.

Todella herkullinen punainen, ainakin minun mielestäni. Tää on taas näitä halpislakkoja, joita multa löytyy, mutta hyvin pysyi. Ja ylemmässä kuvassa on pieni vilautus pullostakin.

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Shopping!

Pakko myöntää, että Kälviällä vietetyt viikonloput alkaa käydä pikku hiljaa kalliiksi, kun aina täytyy olla shoppailemassa Kokkolassa. No, nytpä esittelen sitten uusimmat hankintani ja päivän asun 30.1.2009

Ostokset ensin. Eli kierreltiin hieman kirppareita. Sieltä tarttui mukaan tämä mekko ja valkoinen kaulahuivi. (Siitä kuva myöhemmin.)Sen lisäksi ostin nämä alenuksesta (itse asiassa loppuunmyynnistä!):

Oli niin mun näköiset kengät, että eihän niitä voinut jättää liikkeeseen.Tämä valkoinen paita ja uudet kengät pääsivat siis heti illaksi päälle. Jalkaan vetäisin vielä mustat farkut.paita: Yulianna
housut: Reflex
takki: JC
kengät:YuliannaYllä olevassa kuvassa näkyy siis se kaulahuivikin, joka on kirpparilöytö.Ja lopuksi törkeä mainostuskuva. Tytön toisikisi paras ystävä, hiuslakka, nimittäin Schwarzkopfin got2b 2 sexy. :)