keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Lastenosastolla shoppailua

 Toivottavasti ajastukset toimii ja näitä postauksia ilmestyy blogiin, vaikka itse olenkin aika ahkerasti nyt reissunpäällä ja huonosti netin ääressä.

Eräs ystäväni kerran tekstasi minulle kuvan H&M:n lastenosastolta löytyneestä Star Wars paidasta. Minä päätin heti, että se paita on pakko saada! Olen ennenkin ostellut lasten osastolta paitoja, joten uskoin, että tästäkin läytyy minulle sopiva koko.


Parissa H&M:ssä piti käydä ennen kuin tärppässi, mutta onnistuin siis lopulta löytämään itselleni sopivan koon. Hintaa tällä paidalla oli huimat 9,90e, koska lastenosasto. Samalla reissulla mukaan tarttui myös vaaleat shortsit, koska ihana rakas koirani Veeti on tykännyt mutustella vanhempia shortsejani niin, ettei minulla ole tällä hetkellä oikeastaan yksiäkään kunnollisia ehjiä shortseja. Nämä yritän nyt pitää kaukana Veetin hampaista. :)


paita H&M
shortsit H&M
kengät Inspire

Vielä ainakaan ei ole tullut pikkulapsia vastaan samassa paidassa, mutta sitä päivää odotellessa. :D Minulta löytyi kotoa sattumalta myös jo useamman vuoden vanhat ballerinat, joissa oli hyvin samanlainen värimaailma kuin paidassa ja vähän blingiäkin mukana, joten pakkohan nämä oli yhdistää toisiinsa.


Osteleeko muut vaatteita lastenosastolta? :D

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Rokkivinyylit

Kynsivinyylit taitavat olla nykypäivänä jo aika yleisiä ja levinneet myös "tavistenkin" käyttöön, eikä niitä löydy enää vain HC kynsiharrastajien laatikoista? Itse tykkään vinyyleistä ja kun niitä saa nykyään vaikka millä eri kuvioillakin, niin mahdollisuudet ovat suorastaan rajattomat. Jos leimaustekniikka on hakusessa, etkä tykkää käyttää reunosita törröttäviä tarroja, niin vinyylit ovat hyvä vaihtoehto koristella kynnet erilaisilla kuvioilla.


Hankin jokin aika sitten CesarsShopista testiin RockNailStarin vinyyleitä. Silloin tilatessani  nämä olivat vielä ihan uusi juttu ja valikoima oli aika suppea, mutta nyt äsken kun tarkistin, niin erilaisia vaihtoehtoja oli päälle 30. Valinnanvaraa siis on!


Valitsin käyttööni kaksi lakkaa: Picture Polish Allure ja Etude House Cinderella. Tein kumpaankin käteen pariin sormeen hauskat kiemurakuviot vinyyleiltä apuna käyttäen ja muuten lakkasin yhdet hopeiset aksenttikynnet sekä muut kynnet kauniilla Allurella.


Vinyylit olivat todella helppokäyttöisiä ja niiden paketeissa on myös selkeät käyttöohjeet. Kaikki kokeilemani vinyylit ovat toimineet hyvin, joten en ole oikeastaan törmännyt hankaliin vinyyleihin koskaan, mutta näistä RockNailStareista voisin mainita sen, että nämä olivat kyllä ihan unelmahelppoja käyttää. Vinyylit lähtivät ihanan helposti arkista irti, tarttuivat kunnolla kynteen, mutta ne oli myös helppo ja siisti irrottaa kynneltä lakkaamisen jälkeen.


Minulla on vielä testaamatta toinen ostamani arkki RockNailStarin vinyyleitä, joissa on hauskoja valumia ja tahroja, sekä vesimarmorointikuvio. Odotan jo innolla, mitä hauskaa näillä keksin!

Kaikki postauksen linkit ovat vain teitä helpottamaan, enkä hyödy niistä mitenkään.

Ovatko vinyylit teille tyttuja juttuja, tykkäättekö käyttää?

torstai 16. kesäkuuta 2016

Vappuhauvoja ja minioneja

Vappu oli ja meni aikoja sitten, mutta minun on pakko päästä jakamaan teille nämä pari kuvaa minun pikku minioneistani!


Tuolla perheemme vähiten karvaisella miesasukilla oli työpaikallaan naamiaiset vapun kunniaksi ja päätettiin sitten yhteistuumin, että herrasta tehdään kätyri! Idea tuli tietenkin vasta edellisenä päivänä, joten aika kiire tuli hankkia tarvittavat varusteet, mutta mielestäni onnistuimme aika hyvin! Mallina oli pari päivää aiemmin ostamani vappupallo, joka muuten ei vieläkään ole suostunut tyhjenemään, vaan killuu edelleen meidän parvekkeella melkein yhtä korkealla ilmassa kuin tuolloinkin.


Instan puolella jaoinkin melkein reaaliaikaisesti vapputunnelmiani ja tässä vielä muutamia instastakin löytyviä kuvia vappupäivältä. Vietin ensimmäistä kertaa vappua Tampereella ja minusta oli jotenkin ihanaa, että liikkeellä oli niin paljon ihmisiä ja meillä vierähtikin tovi kun kierreltiin kojuja, katsottiin teekkarikastetta ja syötiin. Hämeenlinnassa ja Kuopiossa vapputorimeiningit tuli aina hyvinkin nopeasti katsastettua, mutta Tampereella tuntui olevan hieman enemmän nähtävää ja koettavaa.Meillä vappuperinteeseen kuuluu irtoäätelön syönti, eli jätskikausi pitää avata viimeistään vappuna. Aloitin tämän perinteen lapsena äitini kanssa ja olen sitä jatkanut nyt myöhemminkin. Ei väliä mikä keli on, aina syödään jäätelöt. Vuosi sitten taivaata sateli räntää kun söimme jäätelöä Kuopion torilla. Tänä vuonna oli oikein mukavan lämmin keli. Napattiin me jäätelöiden lisäksi super hyvät burgerit matkaamme yhdestä Hämeenkadulla olleesta kojusta, koska kaupungilla tuli vietettyä niin pitkä aika, että ehti tulla nälkä.


Vappuaattona kävimme pyörähtämässä Särkänniemessä syömässä vohveleita ja ostamassa minulle kausikortti. Sää ei valitettavasti ollut yhtä hyvä kuin vappupäivänä, mutta silti oli kiva tehdä vuoden ensimmäinen vierailu Särkänniemeen jo näin aikaisessa vaiheessa.


Jonkinmoinen vappuperinne on myös se, että minusta otetaan kuva ylioppilaslakki päässä ja koira sylissä. Perinne akoi kun Veeti oli ihan pentu (Veetin ensimmäisenä vappuna, jolloin Veeti oli ehtinyt olla meillä vasta muutaman päivän) ja nykyään sitten räpsitään yleensä myös Bobon kanssa kaverikuva vappuna. Olisi varmaan pitänyt tähän kaivella vuosien takaa se ihan ensimmäinen kuva minusta ja Veetistä vappua viettämässä. Ollaan me meinaan vähän siitä muututtu. :)

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Picture Polisheja

Muistan joskus ajatelleeni, etten kyllä noita Picture Polishin lakkoja ala itselleni ostaa, kun minulla on jo niin montaa eri indie lakkaa kokoelmissani. Aika pitkäänhän minä sinnittelin ilman, mutta ehkä joku lukija muistaa minun kertoneen aiemmin blogissani, että viime vuoden puolella vihdoin sorruin ostamaan ensimmäiset PP:ni Cesarsilla vieraillessani. Ja ei ole kyllä yhtään kaduttanut. Nämä ovat niin upea laatuisia ja helppoja lakkoja, että tartun todella usein PP:n pulloon kun haluan tehdä vain nopean ja yksinkertaisen lakkauksen. Picture Polishin kauniit lakat kun toimivat todella hyvin vaikka ihan kokonaan ilman erillisiä koristeluja.


Satuin hankkimaan kolme Picture Polishin lakkaa suurin piirtein samaan aikaan ja päätin lakkoja tikuttaessani kokeilla, jos ne vaikka saisi kaikki yhdellä kertaa myös kynsille. Alla on liukuvärjäys keväällä ja syksyllä eli Autumn ja Spring lakoilla. Päällä on kirkaspoohjainen glitter Mardi Gras.


Minulta löytyy lisäksi vielä PP:n Winter lakka ja kovasti odottelen, koska merkki julkaisee kesän... Winter pääsi kynsilleni Alluren ja Eerien kanssa ja jälleen tein liukuvärjäyksen. Nämä kaikki ovat niin älyttömän upeita ja hyvin peittäviä lakkoja.


Lakkasin kynteni ensin kokonaan vaaleanlilalla Eeriellä ja sen jälkeen töpöttelin kynnelle tummempaa violettia Allurea ja aivan kynsien kärkiin harmaata Winteriä. Jätin liukuvärjäyksen aika selvärajaiseksi ja minun oli tarkoitus tehdä tähän jotakin koristeluja leimaamalla päälle, mutta se lopulta jäi, koska oli pakko päästä nukkumaan ja seuraavat pari päivää olivatkin niin kiireisiä, että kynsien koristelu jäi lopulta kokonaan. Mutta kuten postauksen alussa sanoin, nämä Picture Polishin lakat ovat kyllä niin nättejä jo itsessään, etteivät ne välttämättä kaipaa mitään koristeluja.


Vaikk oma Picture Polish kokoelmani on vielä toistaiseksi kovin maltillinen, se kasvaa koko ajan hitaasti ja varmasti. Merkki julkaisee aivan liian usein uusia ihania sävyjä, jotka heti aiheuttavat vahvan "pakko saada" -tunteen ja aika kovasti saa yrittää, ettei heti sorru tilaamaan kaikkia! Tämä merkki on kyllä ehdottomasti hiipinyt heti sinne suosikkimerkkieni joukkoon. Onko lukijoissa muita Picture Polishin faneja?

torstai 9. kesäkuuta 2016

Sleek on taas Citymarketissa!

Viime vuoden puolella iloitsin, kun Citymarketteihin tuli aivan yllättäen erä Sleekin luomiväripaletteja. Ostin silloin itselleni lopulta kolme palettia neljästä tarjolla olevasta ja harmittelin lähinnä, että kyse oli vain tietystä erästä, eikä pysyvästä lisäyksestä valikoimaan. Kiva yllätys olikin, kun törmäsin tähän mainokseen muutama viikko sitten. Sleek tulee taas Citymaarketteihin!


Olin tietenkin heti viikolla 21 kyselemässä paikallisista Citymarketeista Sleekin uutuuksia, mutta harmikseni missään ei tunnuttu tietävän edes, että niitä on tulossa. Kyselin myös facebookissa ja missään päin Suomea ei tuntunut näitä uusia paletteja olevan, vaikka viikko 21 oli jäänyt jo aikoja sitten taakse. Laitoin vielä netin kautta kyselyn Citymarketille ja ilokseni sainkin tämän viikon maanantaina vastauksen, että paletit ovat vihdoin saapuneet ainakin Lielahden Citymarketille ja ne laitetaan esille tiistaina aamuna. Kipitinkin heti paikanpäälle katsomaan ja siellähän ne kaikki uutuudet olivat! Nappasin ensihätään mukaani yhden uuden luomiväripaletin nimeltä Enchanted Forest. Varmaankin käyn vielä luomiväripaletin jossain vaiheessa ostamassa. Tarjolla oli myös contour -paletteja.

Oletteko te muut jo bonganneet näitä uusia Sleekejä Citymarketeista?

torstai 2. kesäkuuta 2016

Kesämiitti 11.6.16 Hämeenlinnassa

KYNSIHARRASTAJIEN JA -BLOGGAAJIEN KESÄMIITTI 11.6.2016 Hämeenlinnassa


Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittaudu mukaan ja tule viettämään hauska päivä muiden kynsiharrastajien kanssa! Saat lisäinfoa kun ilmoittatumisesi on vastaanotettu.
Ilmoittautumiset: nails.miracles(@)gmail.com

PÄIVÄN OHJELMA lyhyesti:
- ALOITUS klo 12.00
Piknik (nyyttärit/omat eväät) & tutustumista Linnanpuistossa säävarauksella. Huonolla kelillä kokoonnumme kauppakeskus Goodmanilla.
- klo 13.30 kauppakeskus Goodman:
vierailua liikkeissä ja shoppailumahdollisuus
- klo 15.00-17.40 Ruokailu Popino ravintolassa (omakustanteinen) + pientä ohjelmaa
- Illanviettomahdollisuus halukkaille

Kaikki miitin tapahtumapaikat ovat lähekkäin ja paikasta toiseen voi liikkua miitin aikana kävellen. Hämeenlinnaan pääsee helposti julkisilla vähän kauempaakin. :) Tulkaa viettämään kanssamme hauskaa kynsiaiheista päivää!