maanantai 29. helmikuuta 2016

Meikkiä Yves Rocherilla ja Milanilla

Tämän kertaisessa postauksessa haluan esitellä nopean yksinkertaisen arkimeikin, johon olen käyttänyt paria tuotetta, joihin olen kovin ihastunut viime aikoina. Kyseessä ovat Milanin Luminoso poskipuna ja Yves Rocherin kajalkynät (tässä meikissä oranssi). Näiden kaveriksi huulille pääsi tottakai mattapuna, koska olen ihan hurahtanut noihin mattapuniin juuri nyt.



Luminoso taitaa olla kirkkaasti Milanin suosituin poskipuna ja minullakin se on ollut ahkerassa käytössä saapumisensa jälkeen. Sävy on helppo ja luonnollinen persikka, jossa on mukana kaunista kimallusta. Tämä sopii keyesti sipaistuna arkeen ja juhlavampaan lookiin tätä voi laittaa vähän reilumminkin. Tuotteessa on hyvä pigmentti, mutta se on myös helppo levittää tasaisesti ja kauniisti. Suosittelen ehdottomasti hankkimaan tämän sävyn Milanin poskipunista, vaikka ne muutkin ovat kyllä ihania. :)


Pikaisessa arkimeikissäni tykkään joskus leikkiä myös väreillä. Yves Rocherin voimakaspigmenttiset kajalkynät ovat tähän tarkoitukseen erittäin sopivia. Hyvän pigmentin lisäksi ne ovat nopeita ja helppoja käyttää. Kynä on pehmeä ja väri helppo levittää luomelle, mutta silti se on myös kestävä, eikä suttaannu päivän aikana. Ostin näitä ensiksi pari (turkoosin ja meikissä näkyvän oranssin), mutta ihastuin näihin lopulta niin paljon, että menin hakemaan kyniä lisää!


Yllätyksekseni Tampereen Yver Rocherilla olikin loppuunmyynti mennessäni kynäostoksille ja pari himoitsemaani sävyä oli jopa ehtinyt loppua, koska kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan. (Käsittääkseni Yves Rocherilla on enää liike jossakin päin Helsinkiä?) Ostin kuitenkin neljä herkullisen väristä rajauskynää, koska nehän sai kahden hinnalla. Näiden normaalihinta oli muistaakseni n 10e. Täytyy varmaan joku kerta katsella, jos tilaisia näitä vielä pari lisää (toivottavasti näitä saa netistä, en ole edes tarkistanut), koska en ihan kaikki sävyjä ehtinyt itselleni saada. Se yksi violetti jäi ainakin kovasti houkuttelemaan...


Erikoisimmat valintani olivat varmasti tuo pinkki ja keltainen rajauskynä. Varsinkin keltainen oli aivan super kirkas aurinkoinen keltainen. Tuo niin mieleen kesän! Sinistä ja vihreää käytän muutenkin paljon silmämeikissäni, joten ne olivat "varmoja valintoja". Ne sopivat kivasti ruskeisiin silmiini.


Oranssi rajaus ja persikakiset posket saivat kaverikseen Milanin mattahuulipunan sävyssä Iconic. Mattapunat ovat tämän hetken lemppareitani ja tässä Milanin punassa on ihana pehmeä, ei ollenkaan kuivan tuntuinen koostumus. Suunnitelmissa on edelleen hankkia toinenkin Milanin mattapuna, mutta en vain osaa päättää, missä sävyssä... Kulmiin käytetty luottotuotettani Lumenen kulmapalettia ja ripsissä hyvin kevyesti Kubissin ripsiväriä. Tämän meikin teknoon ei mennyt kuin muutama minuutti ja näin helposti sain kasvoilleni hieman väriä.

Onko joku muu kokeillut (ja ihastunut?) noita Yver Rocherin kajalkyniä? Värivalikoima oli mienaan todella laaja ja kivan "erikoinen". Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

May the force... jne...

Hupsista, rikotaanpas nyt ihan vahingossa yli viikon mittaiseksi venähtänyt postaustauko tämmöisellä asu- ja kynsikuvia sisältävällä postauksella.

En muista yhtään, onko blogissa tullut aiemmin esille, mutta minä kuulun ehdottomasti niihin henkilöihin, jotka eivät meinanneet pysyä pöksyissään kun kuulivat uudesta Star Wars elokuvasta. Pienenä tyttönä olin sen verran fani, että tuli mm keräiltyä Star Wars tarroja, kun edelliset kolme osaa ilmestyivät. Muistan edelleen aivan selkeästi kuinka kävin katsomassa kaverini kanssa episodi ykkösen Hämeenlinnassa elokuvateatterissa (silloin siellä oli vain se yksi ainoa pieni!). Ja yritin matkia Amidalan kampauksia ja meikkejä. Tästä lähtien olen tykännyt hirmu paljon myös Natalie Portmanista näyttelijänä.


paita Pimkie
viitta Seppälä
farkut H&M
vyö Seppälä
korvikset Glitter
kaulakoru ?

Kun vihdoin pääsin elokuvaa katsomaan, niinn olihan se aika tärkeä juttu. Sen verran tärkeä, että piti miettiä meikkiä ja erityisesti kynsiä teemaan sopiviksi! Pukeuduin leffaan sillä tavalla puoli vahingossa vähän teemaan sopivast tuommoiseen viittaan. Kai se nyt vähän edes jotain jedikaapua muistuttaa? :D Halusin meikkiini ehdottomasti jotain teemaan sopivaa ja muistin tottakai syksyllä hakkimani Max Factorin punat. Koska punainen pääsi huulilleni jouluna, päätin nyt tarttua tuohon kultaiseen tapaukseen.


Kultainen puna yksistään ei anan kuin aavistuksen kultaista hohdetta huulille, jotne päädyin levittämään sitä toisen tummemman punan päälle. Valitsin alle yhden ehdottoman lempparini: Essence It Wasn't Me. Valitettavasti tämä on trend editionista, joten sitä ei ole enää myynnissä. Mutta ihiana violetti puna kuitenkin!


Kuviin ei oikein tahtonut huulten kultainen hohto tallentua. Oli se livenä kyllä selkeästi havaittavissa, koska mies heti kysyi, mitä jännää mä olen tehnyt huulilleni. :D Muuten päivän meikki oli tummien huulien lisäksi hyvin simppeli: meikkipohja, kulmat, aavistus ripsaria ja sipaisu poskipunaa.


Leffareissu tarjosi minulle myös erittäin hyvin syyn lakkailla kynteni Dollish Polishin Star Wars teemaisella lakalla nimeltään These Are Not The Droids You Are Looking For. Muistan vieläkin hyvin selkeästi sen tyytyväisen hykertelyn ja pienet riemunkiljahdukset kun huomasin tätä lakkaa olevan myynnissä CesarsShopissa. Pakko oli ostaa!


Teemalakan kaveriksi päätin taiteilla jotakin helppoa ja nopeaa, vaikka hienoahan olisi ollut väkertää vaikka elokuvan hahmoja/logoja/tms kynsille, mutta mihinkään niin uhkarohkeaan en ryhtynyt. Päädyinkin lopulta galaksikynsiin, koska ne olivat helppo ja nopea toteuttaa ja sopivat tämmöiseen avaruuselokuvaan paremmin kuin hyvin. Lisäksi olen jo pidempään halunnut tehdä taas vaihteeksi galaksikynnet, mutta en ole saanut aikaiseksi.


Tuli muuten käytettyä jotenkin uskomattoman paljon lakkoja, koska galaksikynsiin helposti menee vähän sitä ja tätä, vaikkei sitä aina lopputuloksesta pystykään sanomaan... Pohjalla galakseissa on Essien upea tummanpuhuva shimmerinen Haute Tub. Halusin galaksin pohjalle jotain muuta kuin ihan perus mustan lakan ja tämä minulla oli käyttämättömien lakkojen joukossa, joten aika ilmeinen ja helppo valinta oli. Olisi ehkä pitänyt laittaa tuota kultaista Tiina Vanhatapion lakkaa myös noihin galakseihin, nyt nimittäin kultaista lakkaa on vain Dollish Polishin alla, kun en ollut varma kuinka peittävä lakka olisi ollut yksistään. Näin ollen glakseissa ja glitterkynsissä on aika erilainen värimaailma. Mutta haitanneeko tuo...


Todettakoon tässä lopuksi nyt lyhyesti, että elokuva oli hyvä!  Olin erittäin tyytyväinen näkemääni, vaikka etukäteen vähän jännitti, voiko elokuva täyttää ne korkeat odotukset, jotka olin sille asettanut. Nyt odotankin jo innolla jatkoa! Ja suunnittelen jo kynsiä seuraavaa leffaa silmälläpitäen... :D

Kuinkas moni lukija kävi katsomassa tuon uuden Star Warsin?

perjantai 12. helmikuuta 2016

Esittelemättömiä lakkaostoksia

Viime vuoden loppupuolelta minulla on esittelemättä ihan hirveän paljon lakkoja ja muita kynsikoristelutarvikkeita. En ole edes ihan varma kuinka pitkältä ajalta näitä on esittelemättä, mutta ainakin parilta-kolmelta kuukaudelta? Yritin kaivella tähän postaukseen nyt kaikki toistaiseksi julkaisemattomat kuvat kynsiin liittyvistä ostoksistani.


Fanilta tulee ostettua tasaisin väliajoin lakkoja. Yllä olevista lakoista tuo Jindie Nails nähtiinkin jo kynsillä blogissakin. Yritän myös keräillä itselleni noita OPIn DS lakkoja, joten ne on melkein aina pakko kotiuttaa kun kohdalle osuu... Tämä musta yksilö on Titanium. Jostain syystä ostoksiini eksyi tällä kertaa paljon vihreää, mutta en voinut vastustaa noita ihanan värikkäitä lakkoja. KBShimmer on nimeltään hauskasti Partners In Lime ja China Glaze vähintään yhtä hauskasti nimetty Can I Get A Untz Untz.

Myös alla Fanilta ostettuja lakkoja: Different Dimension Feelin' Spotty, Cadillacquer Have A Killer Day (olen tätä himoinnut niiiiin kauon!) ja F.U.N Lacquer Illusion.


Myös Mimosalta tuli ostettua lakkoja facen kirppiksen kautta. Emily de Molly Turbulence, OPI DS Tourmaline (koska tuli ostettua myös se Titanium Fanilta, niin tämäkin oli saatava), Foxy Paws Lambada (tätäkin olen niin pitkään halunnut!) ja Zoya Chita (koska Pixie Dusteja ei ole koskaan liikaa).


Kotiutui minulle pitkästä aikaa myös setti leimauslaattoja Bundle Monsterilta. Kyseessä on "Create Your Own" CYO 2 Collection, jossa on mm ihania yksisarvisia, lakkapulloja ja dinosauruksia. Bundle Monster on Konadin ohella yksi merkki, jonka laattasettejä tykkään keräillä. Ja nimenomaan näitä vanhoja pyöreitä laattoja. Kyllä niissä uusissa neliskulmaisissakin on ihania kuvioita, mutta niitä en ole vielä toistaiseksi hankkinut. Näistä pyöreistä seteistä haluaisin vielä enimmäisen setin uudelleenjulkaisun ja secret garden collectionin.


Kirppisostoina minulle kotiutuivat myös Picture Polish Arabian ja Orlyn Qui. Dance Legendiltä olen jo pitkään himoinnut Holy Diveria, joka kuuluu ihanaan Wow Prism kokoelmaan. Sen kaverina kotiutin DaLen violetin vesivärilakan.


F.U.N Lacquer on kyllä yksi ehdottomia suosikkimerkkejäni, koska heillä vain on niin upeita glitterlakkoja. Ah! Nämä kaksi kaunokaista kuuluvat 2015Limited Edition kokoelmaan. Legend on upea turkoosi (tosin ei kovin peittävä) glitter, joka tuli hankittua lähinnä siksi, ettei minulla ollut vielä mitään tämän väristä F.U.N:lta. Likaisen vaaleanpunainen/lila Storm pääsee ehdottomasti suosikkilakkojeni listalle, koska se on vain niin käsittämättömän upean värinen ja vielä peittäväkin! Ja onhan tämä vain niin uniikki, ettei varmasti toista vastaavaa löydy.


Jälleen vähän kirppislöytöjä facesta: Color Alike 552, Colors By Llarowe Sugar Plum Fairy, F.U.N Lacquer Edgy, Morgan Taylor If The Slipper Fits (koska Tuhkimo) ja Nubar Watermelon Crush. Olen nähtävästi viime vuoden lopussa tehnyt melkein vain kirppislöytöjä, mitä lakkahankintoihini tulee.


Koska olen taas viime vuoden puolella innostunut folioista kynsikoristelussa, ostin hetken mielijohteesta facen kirppikseltä myös Ciaten folioita ja kynsilakan sisältävän paketin, kun halvalla sain.


CesarsShopista tuli myös tilattua kaikkea jännää ja uutta viime vuoden puolella. :) Messy Mansion on minulle uusi merkki ja tilasin parin leimauslaatan lisäksi testiin merkin erityisesti leimadecalien tekoon tarkoitetun maton, jonka itse levitin heti lakkailupyödälleni ja se saa toimia lakkausalustanani, jolloin ei tarvitse pelätä pöydän sotkeentumista. Samassa tilauksessa tuli minulle myös paljon puhuttu Clear Jelly Stamper, eli leimasin, jonka päästä näkee läpi ja näin ollen kuvioiden kohdistaminen kynsille on todellahelppoa! Tästä tulossa juttua jossain vaiheessa blogiinkin, mutta sanotaan nyt lyhyesti, että on kyllä oikein toimiva tuote. :) Pakko oli tilata taas muutama arkki MILV siirtokuvia, koska näissä on niin upeita kuvioita ja todella hyvä laatu. Kaupanpäälle sain vielä kynsitarroja.


Kävin tekemässä pieniä lakkaostoksia myös erään kynsiharrastajan luona, joka valitettavasti on joutunut harrastuksestaan luopumaan. Löysin itselleni siirtokuvia, muita koristeita, pari leimauslakkaa ja pari perus kynsilakkaa: Butter Londonin mustan lakan ja Flormarin vihreän lakan, joka on kai numeroltaan 442 (numero hyvin kulunut). Flormar vilahtikin blogissa jo joululakkapostauksessani.


Viimeisessä kuvassa vielä Mimosalta kirppislöytönä ostettu Picture Polishin Mardi Gras. Ihanaa kun nuo PP:n pullot ovat niin kapoisia, että niitä voi postittaa kirjeenä, joten ne ovat täydellisiä kirppislakkoja, kun postikulut eivät ole järkyttävän korkeat.

Tuntuu näin yhteen postaukseen kerättynä aika paljolta, mutta täytyy pitää mielessä, että tässä on ostoksia monelta kuukaudelta. Ja ainakin voin olla tyytyväinen siihen, että paljoa ei tullut ostettua lakkoja uutena, vaan suurin osa on tullut facen kirppiksen kautta minulle. Olen nyt alkuvuodesta viettänyt hieman ostolakkoakin, joka on suhteellisen hyvin pitänyt. Vielä luonnoksissani nököttää postaus, jossa on viime vuoden puolelta muutamia kosmetiikkahankintoja. Sitten olen ehkä kunnialla saanut viime vuoden "rästijutut" postailtua.

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Minions

Työskentelen paljon lasten kanssa ja lapset usein huomaavat ja kommentoivat lakattuja kynsiäni. Eniten kommentteja saavat värikkäät eli helposti huomattavat kynnet ja lakkaukset, joissa on montaa eri lakkaa ja väriä yhtä aikaa kynsillä. Myös erilaiset leimat ja yksityiskohtiaset siirtokuvat usein hämmästyttävät, koska lapset (ja muutkin) ihmettelevät, miten olen ne tehnyt. Monesti kysytään, kuka minun kynteni on laittanut/lakannut.


Joskus minusta on hauska toteuttaa myös jotakin "lapsellsita" kynsilleni, koska yleensä myös ne herättävät lasten huomion. Ja pakko myöntää, että tykkään itsekin minioneista. :) Satuin bongaamaan nuo minionit facen kynsikoristekirppikseltä ja ne oli pakko saada. Pakko saada, vaikka ovatkin tarroja, jotka koen monesti hieman haasteellisina koristeina kynsillä. Ainakin, jos on näin kaarevat kynnet kuin minulla. Tarrat tahtovat väkisinkin käpristyä reunoista irti. Mutta nämä onneksi sain pysymään ihan hyvinä pari päivää. Tosin pikkurilleihin en edes yrittänyt tarroja laittaa, ne ovat niin kapeat ja kaarevat.


Oli muuten todella vaikea keksiä sopivaa pohjaa näille tarroille. Ensimmäisenä tietenkin tuli mieleen keltainen, mutta en uskonut että tarrat erottuisivat kunnolla keltaisesta pohjasta. Tai musta, josta nuo tarrojen mustat yksityiskohdat eivät olisi näkyneet. Valkoista pohjaa taas en halunnut, joten päädyin lopulta töpöttelemään liukuvärin omaisesti kolmea Essencen lakkaa kynsilleni. Lakkojen nimet ovat kuvan mukaisesti vasemmalta oikealle: Sweetheart's Sweet Tooth (tuoksuva), Hola, Guapa (matta) ja The White Bunny (matta).


Voi kun löytäisin noita minioneja siirtokuvina, niin ostaisin ehdottomasti itselleni! Tykkääkö täällä muut minioneista vai ovatko liina lapsellisia?

tiistai 9. helmikuuta 2016

Make Up Storen meikkejä halvalla

Make Up Storen tuotteiden ulkonäkö uudistuu parhaillaan ja tottakai vanhan ulkonäön omaavat tuoteet myydään uusien tieltä pois. Olenkin bongaillut MUS:n tuotteita reilusti alesta jo viime vuoden puolella ja nyt viimeistään kananttaa pitää silmät auki näiden vanhojen pakkausten osalta, koska viimeisiä taidetaan viedä. Ostin itse joulukuussa alla näkyvän punan viidellä eurrolla Sokokselta.


Pari luomiväriäkin tuli ostettua kun kävin Kuopiossa, jossa on Make Up Storen oma liike. Kun halvalla sai, päätin ostaa kerrankin itselleni vähän erikoisempia värejä, jotta en aina turvautuisi turvallisiin violetteihin. Alla näkyvät sävyt ovat ehkä hieman syksyinen, mutta upea Terrracotta ja vaaleansininen (jota kamerani ei suostunut kuvaamaan ollenkaan) Tiffany. Kuopion liikkeessä taisi silloin olla nuo luomivärit puoleen hintaan tai allekin, eli aika maltillinen olin kun vain kaksi ostin. :D


Tampereen Sokokselta tein loppuvuodesta myös kivoja kynsiaiheisia löytöjä, sillä MUS:n niittikoristeita (jotka ovat ikään kuin tarroja) myytiin hurjalla yhden euron hinnalla! Euron maksoi myös tuo kynsilakka Melissa, joka on kaunis vaalea ruskea kultaisella shimmerillä. Kuulemma nyt tämän vuoden puolella Tampereen Sokoksella ovat kaikki MUS:n kynsilakat alennuksessa, olikohan kolmella eurolla? Kananttaa käydä kurkkaamassa, jos niitä vielä olisi myynnissä.


Tamperelaisille voin vinkata, että myös Kicksissä oli ainakin vuodenvaihteessa vielä reilusti MUS:n "vahoja" tuotteita hyvässä alessa. Ehkä on edelleen?

Vaikka uudet pakkauset ovat minusta ehdottomasti tyylikkäämpiä kuin vanhat, ei se pakkaus tuotetta pahenna, eihän? Eli olen ainakin itse ihan hyvillä mielin hamstrannut näitä "vanhalla kuosilla" olevia tuotteita. Entäs te lukijat?

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sairaslomalaisen pikainen tervehdys

Kuun vaihde on omalta osaltani mennyt valitettavasti sairastaessa. Ja sen verran paha tauti iski päälle, että tässä menee varmasti vielä useampi viikko ennen kuin pääsen taas ihan normaaliin arkeen kiinni ja voimat riittävät töiden lisäksi kaikkeen muuhunkin, kuten blogin kirjoitteluun. Eli jos jonkinlaista pientä kirjoitustaukoa tässä ilmaantuu, niin se tulee sitten olosuhteiden pakosta, mutta toivottavasti jää kuitenkin lyhyeksi.


Onneksi mulla on ollut kaksi oikein ihanaa karvaista hoitajaa (ja yksi vähän vähemmän karvainen), joiden avulla on selvitty nyt toivottavasti jo taudin pahimman vaiheen ohi. Hauvat ovat tyytyväisinä lepäilleet kanssani kotona, yleensä toinen kainalossa ja toinen jaloissa. Ainakin ollaan nyt kolmistaan nukuttu vähän univelkoja pois. :)


Yllä pari kuvaa helposta ja nopeast arkimeikistäni, jossa yhdistin tummat huulet meikattuihin kulmiin ja ruskeisiin silmänrajauksiin. Ripsariakin levitin tällä kertaa vain yläripsiin, joka tuo ihan kivan raikkaan ilmeen. Poskilla on aavistus poskipunaa, mutta meikkivoiteet, puuterit yms on jätetty pois. Tällaisen meikin tekoon ei montaa minuuttia mene ja turvaudunkin usein tummiin huuliin ja meikattuihin kulmiin, jos pitää äkkiä pästä lähtemään johonkin vähän laitettuna. Silmälaseja käyttäessä ripsari tai muu silmämeikki eivät ole mitenkään must. Huulilla on NYXin soft matte lip cream Transylvania, joka on noussut ihan ehdottomaksi suosikikseni viime aikoina. Poskilla Milanin Berry Amore punaa ja rajaukset tein H&M:n ruskealla liquid eyelinerilla. Kulmat tehty Lumenen kulmapaletilla, joka on ehdoton luottotuotteeni kulmien laittoon.


Oletteko muuten jo törmänneet kauneusblogeissa viime aikoina kynttilöihin (esim täällä)? Ikeasta löytyy nimittäin tuoksukynttilöitä, jotka tuoksuvat kuulemma aivan Guerlainin puuterihelmiltä. Pitihän minunkin käydä yksi semmoinen kynttilä ostamassa ja samalla mukaan tarttui pari vaniljan tuoksuista kynttilää, koska vanilja on vain ihan mun lemppari. :)

Palaillaan asiaan  toivottavasti taas pian ja toivottavasti huomattavasti terveempinä!