torstai 28. tammikuuta 2016

Huulipunia ja neuletakkeja

Blogissani vilahti aiemmin NYXin ihania Macaron lippies huulipunia. Sen jälkeen olenkin hurahtanut noihin erikoisemman värisiin huulipuniin ja tilasin niitä kosmetik4less verkkokaupasta reilusti lisää. Make Up Revolution (ja Freedom, joka on Make Up Revolutionin tekijöiden toinen merkki) on halpa merkki, josta olen kuullut paljon kehuja. Päätin aloittaa merkkiin tutustumisen sen huulipunista ja tämmöisiä tuli tilattua.


Vihreä Serpent ja tumma violetti Make It Right ovat Atomic kokoelmasta. Loput kuvan punat ovat Scandalous kokoelmasta: Vaaleansininen Immortal, oranssi Vice, violetti Depraved ja keltainen Felony. Nämä maksavat siis noin 1,5e kappale, joten jos ei raaski sijoittaa rahojaan kalliimpiin erikoisen värisiin puniin, tässä hyvä halpa vaihtoehto.


Yllä oleva nelikoo oli pakko kotiuttaa, koska nämä ovat Freedomin Star Wars punat! Punat ovat nimeltään (kuvan mukaisessa järjestyksessä) Sky-walker, The Sith, Far Away ja Space Luxe.


Tänä talvena olen inostunut hankkimaan uusia neuletakkeja ja ne ovatkin olleet viime aikojen pakkasilla ahkerassa käytössä. H&M:ltä bongasin viimeisimpänä nämä kaksi neuletta, kun kävin viemässä sinne vanhoja tekstiilejä ja sain niistä -15% alelaput. Viime talvena tuli osteltua paljon villapaitoja, nyt tänä talvena taas neuletakkeja. Mitähän ensi talvena?

fleece Torstai
farkut H&M
kengät Vox Shoes 
paita Pimkie
neule H&M  
Sain joululahjaksi äidiltä ihanan pinkin Torstain fleecen, joka on ollut todella ahkerassa käytössä kovinpina pakkasina. Tämä minulla on usein päällä työmatkoilla ja minulla sattuu olemaan kivasti fleeceen mätsäävät kengätkin, joten tätä yhdistelmää olen aika ahkerasti käyttänyt myös vapaa-ajalla kun haluan pukeutua rennosti ja lämpimästi.

Löytyykö lukijoista erikoisemman värisiin huulipuniin ihastuneita?

tiistai 26. tammikuuta 2016

Essence: myyntipaikat Suomessa

Essence on ehdottomasti yksi suosituimpia hakusanoja, joilla päädytään blogiini. "Essence meikit", "Tokmanni Essence" ja "Essence Tampere" ovat muutamia esimerkkejä. Essencen meikkejä on ollut saatavilla Suomesta jo kohta vuoden päivät, mutta silti moni ei niihin ole vielä törmännyt täällä kotimaassa. Varmasti siksi, että niitä myydään paikoissa, joihin ei helposti tule lähdettyä kosmetiikkaostoksille. Vai kuinka moni lähtee paikalliselle Tokmannille pääajatuksenaan käydä katsastamassa kaupan kosmetiikkavalikoima? Joten päätin jälleen tehdä postuaksen, jossa on tämän hetken myyntipaikat listattuna (suluissa kuinka monen metrin hylly) ja ne tulevat siis tässä:


Carlson: Joensuu (2m), Kuopio (2m), Mikkeli (2m)

Halpa-Halli: Haukipudas (1m), Kiiminki (1m), Kokkola (1m), Kuopio/Matkus (2m), Liminka (1m), Muhos (1m), Närpiö (1m), Pietarsaari (1m), Pori (1m), Raahe (1m), Saarijärvi (1m), Siilinjärvi (1m), Ylivieska (1m)

Keskisen Kyläkauppa Tuuri (2m+2m)

Kärkkäinen: Ii (1m), Lahti (2m) ja Ylivieska (2m)

Minimani: Ideapark Lempäälä (2m), Jyväskylä (2m), Kokkola (2m), Seinäjoki (2m) ja Vaasa (2m)

Tokmanni: Helsinki Itäkeskus (2m), Helsinki Kaisaniemi (1m), Hyrylä/Tuusula (2m), Järvenpää (2m), Kaarina Piispanristi (2m), Klaukkala (2m), Porvoo (2m), Tampere Lielahti (2m) ja Turku Länsikeskus (2m)

Nyt keväällä on tulossa todella paljon uusia myyntipaikkoja, joten parin kuukauden päästä tämäkin lista on taas jo ihan jälkeen jäänyt. Kannattaa siis pitää silmät auki esim Tokmannilla käydessäsi, moneen niistä tulee kevään aikana Essence. Esimerkiksi Hämeenlinnaan (jossa paljon vierailen) tulee keskustaan metri ja Tiiriöön kaksi metriä. :)


Merry Berry Trend Editionin huulipunat, väritön puuteri

Koska tämä merkki tekee nyt vahvasti suomenvalloitustaan, niin tuli mieleen, olisiko paikallaan pistä teemaviikko pystyyn blogissa ja tutustua hieman tarkemmin minun omistamiini Essencen tuotteisiin? Kiinnostaako?

Postauksen kuvituksena viimeisimpiä hankintojani. Olen ostanut viime aikoina paljon Essencen huulituotteita, kuten alla näkyvät "mattahuulikiillot". Itseäni ainakin hämää hirveästi kun samassa tuotteessa lukee "lipgloss" ja "the matt". Joten en heti edes tajunnut näitä hankkia, vaikka mattahuulet ovat ehdoton suosikkijuttuni tällä hetkellä. Nyt onneksi tajusin, sillä ihania ovat! Vaaleanpunainen sävy on muuten näistä poistumassa, joten se kananttaa hankkia äkkiä, jos vielä haluaa.


Olen super iloinen, että Essencen Trend Editioneja saa nykyään myös Suomesta. Vaikka Essencen tuotteet ovat kosmetik4less-sivustolla hiukan halvempia (sieltä tilaan aina noita Trend Editioneja kun ne ilmestyvät), on viime aikoina niiden ostossa saanut olla aika ninja, sillä monesta trend editionista on tuotteita loppunut aika nopeasti. Niinpä olen ne puuttuvat tuotteet metsästänyt itselleni Suomesta. Trend Editioneja tulee vielä toistaiseksi hyvin pienet määrät kauppoihin, eli nopea pitää olla, jos omansa haluaa Suomessa kaupasta ostaa, mutta minä olen onnistunut saamaan kaikki haluamani tähän asti.



All The Greys kokoelmasta ehti esim tuo yllä näkyvä luomiväripaletti loppua nettikaupasta ennen tilauksen tekoa, joten sen kävin ostamassa Ideaparkin Minimanista. Jostain syystä yksi kokoelman lakka ei tullut ollenkaan myyntiin kosmetik4less-sivustolle, joten senkin hankin Suomesta samalla kuin tuon paletinkin. Alla näkyy hankintani Winter? Wonderfull! kokoelmasta. Tässä kokoelmassa oli niin paljon kaikkea ihanaa, että suurin osa kokoelman tuotteista tuli kotiutettua.



Hopeassa putkilossa on huuliöljy, jota kuulosti hauskalta ja oli pakko testata. Tämä tuntui tosi kivalta huulilla ja se antaa kevyen sävyn. Tuoksu oli myös hyvä! Toinen huulituote oli kimaltava huulikiilto, jota en ole vielä saanut testattua minkään punan päälle. Pelkältään kun tätä laittaa huulille, ei kimmellys paljon näy, joten hyvin neutraali tuote on.


Essencen valikoimat ovat jälleen uudistumassa ja noin 100 tuotetta poistuu pian myynnistä. Osa niistä on voi olla jo loppu kaupoista ja varastolta. Näet poistuvat tuotteet täältä. Tilalle tulee minusta erittäin mielenkiintoisia uutuuksia, esimerkiksi paljon uusia kynsilakkoja ja tumma mattahuulikiito.

Palaillaan Essenceen taas mahdollisesti sen teemaviikon merkeissä, eikö? :)

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Ensikosketus: Milani

Beauty Pop Up kauppaan ilmesty viime vuoden puolella mielenkiintoine uutuus: Milani. Beauty Pop Upin mukaan Milani on merkki, joka tarjoaa ladusta tinkimättä jokaiselle maailman naiselle sopivia tuotteita kohtuullisella hinnalla. Milanin tuotteiden inspiraation lähteenä ovat toimineet Milanon muoti, taide, historia ja kulttuuri.

Nopeasti merkkiin tutustuttuani huomasin, että erityisesti Milanin poskipunat olivat laajalti hypetettyjä mm YouTuben ihmeellisessä maailmassa. Päätinkin tilata itselleni muutaman tuotteen testiin, koska tuotteet olivat tutustumistarjouksessa. Tilasin tuotteita, joista olin lukenut/kuullut kehuja, eli poskipunan, huulipunan ja huultenrajauskynän.

(Postauksen linkit olen halunnut laittaa teille avuksi, enkä hyödy niistä mitenkään.)


Yllä näkyy maltillinen tilaukseni, joka tuli kotiin (tai siis postiin) nopeasti ja hyvin pakattuna.

Ihastelin Milanin upeita poskipunia kyllä pitkään ja kovasti teki mieli hankkia useampikin näistä testiin. Mutta lopulta päätin aloittaa maltillisesti yhdellä. Baked Blushit kiinnostivat lopulta enemmän, vaikka Milanilta löytyy myös ihania ruusukuvioituja Rose Powder Blusheja. Päädyin lopulta tilaamaan Baked Blushini sävyssä Luminoso, joka tuntuu olevan se eniten netissä hehkutettu sävy. Olin tämän suhteen hyvin kahden vaiheilla, koska käytän yleensä enemmän punaista ja pinkkiä poskillani, en niinkään tämmöistä persikkaista. Mutta sitten tuntui jotenkin tyhmältä olla testaamatta tätä, koska halusin ehdottomasti tietää, onko tuote sen kaiken hypetyksen arvoinen.

Mattahuulipunista valitsin varman päälle punaisen Iconic nimisen punan, vaikka violetitkin houkuttivat. Mutta violetteja punia on tullut nyt hankittua niin paljon, että halusin vaihteeksi punaisen, koska eipä minulla tainnut vielä olla punaista mattapunaa. Huultenrajauskynä(Color Statement Lipliner) on sävyssä Nude, jonka ajattelin olevan nomikäyttöinen. Milanilla on myös transparent rajauskynä (eli väritön), mutta minulla on vastaavia jo parilta eri merkiltä, niin en nyt semmosita halunnut. Sen voisin kuitenkin joskus vielä itselleni hankkia, koska väritön huultenrajauskynähän sopii kaiken kanssa.

Alla pari meikkiä, joissa kummassakin käytetty Milanin Luminosoa poskilla ja vasemmanpuoleisessa kuvassa käytetty myös Iconic huulipunaa. Vertailun vuoksi oikealla olevassa kuvassa NYXin mattahuulituote Soft Matte Lip Cream sävyssä Transylvania.


Iconic puna oli hieman erilainen kokemus kuin muut mattahuulituotteet, joita olen viime aikoina innostunut käyttämään. Mulla on muistaakseni ollut toistaiseksi vain semmoisia huulikiitomaisissa pakkauksissa olevia mattatuotteita. Ne voivat tuntua kuivilta ja epämiellyttäviltäkin huulilla, mutta Iconic oli todella pehmeä ja levittyi helposti tasaisesti huulille, tämä miellyttävä tunne ei missään vaiheessa kadonnut. Yllätyin, koska odotin, että puna alkaisi tuntua jossain vaiheessa kuivemmalta huulilla.  Monet mattapunat "jämähtävät" huulille ja kuivuvat niin, että saattavat pahimmillaan varista kuivina paloina pois huulilta. Tätä vaaraa ei minusta ole Milanin punan kanssa. Tosin koska Milanin puna ei "jämähtänyt" huulille, punan sai leviämään (voimakkaalla) hankaamisella ja syödessä se haalistui hieman huulita pois (mutta ei häiritsevästi kuitenkaan). Nämä ominaisuudet ovat minusta ihan normaaleja huulipunille ja minusta tämä kesti paljon paremmin kuin moni tavallinen huulipunani, koska tuotteessa on voimakas pigmentti. Milanin mattapuna käyttäytyy siis minusta hyvin samoin kuin moni muukin laadukas pitkäkestoinen huulipuna. Se kestää hyvin, mutta on helppo poistaa päivän päätteeksi. Tämän kanssa voi myös huoletta syödä, koska puna ei varise kuivina nokareina huulilta syödessä ja huulipunaa voi huoletta lisätä syömisen jälkeen. Olen kuullut, ettei mattapunaa pysty lisäämään myöhemmin jo kuivuneen punan päälle ilman että lopputulos on ruma. Oman kokemukseni mukaan tätä ehdottomasti voi.

Vaikka Iconic puna ei ollut ihan niin super kestävä kuin jotkut mattapunat, oli puna erittäin miellyttävän tuntuinen huulilla (jota kaikki mattapunat eivät ole) ja erittäin helppo levittää tasaisen kauniisti. Tuotteesta oli helppo saada intensiivinen kaunis väri. Lisäksi tuotteessa oli hyvä tuoksu, eikä se kuivattanut huulia yhtään. Olen sen verran vakuuttunut, että haluaisin ostaa ehdottomasti pari muutakin Milanin punaa kokoelmiini. Kiikarissa ovat ehdottomasti pari mieletöntä pinkkiä Orchid ja Diva, sekä Glam ja Fearless, koska en voi vastustaa violetteja punia.


Otetaampa sitten tarkempaan tarkasteluun paljon hehkutettu Luminoso. Ensimmäisenä yllätyin hieman, että pakkaus oli minusta yllättävän massiivinen. Poskipunan alta paljastuikin peili ja sivellin! Peili on tosi kiva ja ei tuo sivellinkään ihan onneton ollut kun sitä testasin, joten tämän tuotteen voi helposti ottaa mukaan ja erillistä peiliä ei ainakaan tarvitse pakata mukaan.


Luminoso on kaunis ja helppo hieman shimmerinen persikan sävyinen puna, jossa on runsas pigmentti ja hyvin kevyt (hieman pölisevä) puuterimainen koostumus. Vaikka etukäteen epäilin hieman onko tämä minulle hyvä värivalinta, en voisi olla tyytyväisempi valintaani! Ei tätä turhaan hehkuteta! Sävy on minusta monelle sopiva, sillä se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Arkena tuotetta ei tarvitse kuin hieman sipaista poskille, jolloin saa kauniin hehkun kasvoille ilman, että ne näyttävät punakoilta. Juhlavammassa meikissä tätä voi kättää reilummin, mutta neutraalin sävyn ansiosta tällä on minusta vaikeaa "vetää överit". Tuote on helppo häivyttää kauniisti. Tuote on ollut minulla todella ahkerasti käytössä ja voin ehdottomasti suositella tätä sävyä kaikille! Haluan itse ehdottomasti kokeilla muitakin Milanin poskipunia tämän testattuani.

Onko Milani teille tuttu merkki?

torstai 21. tammikuuta 2016

Morsian

Sinny kaipasi viime syksynä meikkimallia morsiusmeikin harjoitteluun ja minäpä reippaasti iloittauduin vapaaehtoiseksi, koska se sattui sopivasti osumaan vielä omalle vapaapäivälle.


Tässä on nyt luvassa kunnon kuvaspämmi, koska halusin vaan laittaa tähän kaikki mahdolliset kuvat, en osannut yhtään karsia näitä. Sori. :D


Voi vitsi mä oon vieläkin han fiiliksissä tästä! Sinny teki musta niiiiin kauniin! Aika harvoin sitä pääsee toisen meikattavaksi, niin senkin takia tää oli jotenkin erityisen siistiä.


Meikki on toteutettu omien toiveitteni pohjalta. Tässä on paljon semmoisia juttuja, joita itsekin käytän paljon itseäni meikatessa, eli esim vahvat rajaukset ja violettia & hempeää vaaleanpunaista luomilla. Kuitenkin lopputulos on ihan erilainen, mitä itse saisin aikaan ja sehän tässä juuri on hienoa! Helposti saa uusia ideoita, mitä itsekin voisi toteuttaa meikkiä tehdessä, ettei aina toista sitä samaa vanhaa kaavaa, mihin on tottunut.


Tämä oli ehdottomasti ihana arkea piristävä päivä prinsessana. Oma äitinikin kehui meikkiä aivan ihanaksi ja niin erinäköiseksi verrattuna siihen, mitä oli minun kasvoillani tottunut näkemään.

Oletteko te käyneet muiden meikattavana ja millaista se on ollut?

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

MILV siirtokuvia

MILV siirtokuvat taisivat olla yksi isoimpia pinnalle tulleita vuoden 2015 kynsitrendejä? Tai ainakin minusta tuntuu, että lähes kaikki harrastajat näihin hurahtivat. Itse olen käyttänyt koko kynnelle tulevia siirtokuvia jo vuosia, mutta nyt tuntui, että ne löivät oikein kunnolla läpi MILVien myötä. Enkä yhtään ihmettele, sillä nämä ovat todella laadukkaita ja helppokäyttöisiä.


Ostin ensimmäiset MILVini I Love Me -messuilta heidän omalta pisteeltään. Pian tämän jälkeen tilasin varastooni täydennystä CesarsShopista, jossa siirtokuvia on todella laaja valikoima. (Linkki ei hyödytä minua mitenkään.) Näissä on niin hienoja kuvia, että ihan valinnanvaikeus iskee! Ja ainakin omalla kohdalla on vaikeaa tilata "vain pari arkkia". Se on yleensä "vain kymmenen arkkia". :D


Siirtokuvien kaveriksi valitsin Jindie Nailsin Re-fresh To Death indieglitterin ja perus valkoisen OPIn Alpine Snow lakan. OPia sekä siirtokuvien pohjalla että Re-fresh To Deathin pohjalla.

MILV siirtokuvat ovat siitä kivoja, että niissä on läpinäkyvä pohja. Ne voi laittaa siis melkeinpä minkä vaan vaalean lakan päälle. Tai ainakin pakettien ohjeissa käsketään käyttää muistaakseni jopa valkoista pohjaa, joten en tiedä miten nämä toimisivat tumman lakan päällä? Ovat kuitenkin aika ohuita (jotta asettuvat hyvin kynnelle), joten eivät todennäköisesti erotu esim mustalla pohjalla?


Koko kynnelle laitettavissa tarroissa ja siirtokuvissa on mielestäni olennaista, että ne ovat ohuita, jolloin ne saa aseteltua hyvin kynnelle. Minusta siirtokuvat ovat aina olleet merkistä riippumatta sopivan ohuita ja siksi helppokäyttöisiä. Aiemmin minusta siirtokuvissa (muun merkkisissä siis) on ollut se ongelma, etteivät ne kestä kovin pitkään hyvinä. Todella helposti ja nopeasti lähtevät kulumaan kynnen kärjestä, vaikka laitan aina reilusti päällyslakkaa. MILVit tuntuivat tässäkin suhteessa huippu hyviltä, sillä niihin ei tullut kärkikulumaa moneen päivään. Nämä kukkakuvioiset siirtokuvat olivat valmiiksi kynnen kokoisina kuvina ja siitä tykkään. MILVillä on saatavana myös koko arkin kokoisia kuvia, joista voi leikata haluamansa kokoisen palan. Minusta nämä valmiiksi kynnen kokoiset ovat vielä helpompia javaivattomampia. Suosin siis niitä ehdottomasti.

Joko sinulta löytyy MILV siirtokuvia?

tiistai 12. tammikuuta 2016

Asuun sopivat annetussa ajassa

Kuinka moni lakkaa kyntensä yleensä johonkin asuun sopivaksi? Minä teen sitä hyvin harvoin. Lähinnä kai siksi, että yleensä lakkaan kynteni yömyöhään ja en todellakaan tiedä, mitä seuraavana päivänä laitan päälleni. Joskus kun on jokin erityinen tapahtuma, voin valita vaatteeni etukäteen ja pystyn suunnittelemaan asuuni sopivat kynnet.


tunika H&M
pitkähihainen Pimkie
farkut Fiorellasta

Valitettavan monesti minulle käy kuitenkin niin, että kun asu on valittuna etukäteen ja siihen on valittuna sopivat lakat, niin itse kynsien lakkaukseen varatu aika häviää johonkin muuhun puuhasteluun. En vain osaa varata ikinä tarpeeksi aikaa kynsien laittoon, jos en saa puuhastella niitä rauhassa omassa kodissani samalla kun syön iltapalaa, katson televisiota jne. Tästä viisastuneena pitäisi aina tehdä kynnet edellisenä iltana, jos seuraavana päivänä on jokin meno, johon olen suunnitellut laittavani kynteni. Vielä en vain ole osannut ottaa tästä neuvosta vaaria...


Kun aikaa on käytettävissä hyvin rajallisesti, on pakko pitää koristelut ja lakkakerrokset minimissä, koska mikään ei ole niin ärsyttävää kuin huomata kiireessä lakattujen lakkojen ruttaantuneen kesken tärkeän tilaisuuden. Niin ja kannattaa tietenkin valita käyttöön lakkoja, jotka ovat jo yksistään niin ihania, etteivät paljon koristeluja kaipaa. Tämmöisiä ovat esimerkiksi F.U.N Lacquerin lakat.


Tähän lakkaukseen käytin F.U.N:in kahta ihanaa holohippua sisältävää multichromelakkaa: Celebrate ja Blessing. Celebratesta voi eri valossa erottaa ainakin violettia, kuparia, punaista ja jopa vihreää. Blessingisstä löytyy nopealla vilkaisulla ainakin vihreää, sinistä ja violettia. Mielettömän upeita lakkoja kumpikin ja oikeastaan sellaisia lakkoja, jotka eivät koristeluja kaipaa, vaan ovat ehkä jopa parhaimmillaan kun pääsevät yksistään kynsille. Pikkurilliin ja etusormeen tein lakoilla liukuvärjäyksen ja muihin kynsiin lakkasin yksistään Blessingiä. Nopeaa ja helppoa, eikä tarvinnut pelätä paksujen lakkakerrosten hidasta kuivumista ja siitä mahdollisesti seuraavaa lakkojen ruttaantumista tilanteessa, jossa en muista niitä varoa.


 

Kokeilin seuraavana päivänä vielä kotona koristella näitä kynsiä H&M:n söpöllä glitterlakalla, mutta en tiedä tykkäsinkö kynsistä kuitenkin enemmän kaikessa yksinkertaisuudessaan ilman glitteriä?


Niin ja tässä asussa kävin katsomassa Swan of Tuonela tanssiesitystä viime vuoden puolella Hämeenlinnassa. Esitys yhdisti hienosti sirkusta, nykytanssia ja Sibeliuksen musiikkia. Tosin teokseen oli sävelletty myös omaa musiikkia, joka hienosti vuorotteli tuttuakin tutumman Sibeliuksen musiikin kanssa. Teos oli monipuolinen ja siitä kyllä näki, ettei taustalla ollut vain suomalaisia tekijöitä. Teoksen korealainen koreografi ja tanssijat toivat hienosti teokseen "jotain omaa, selkeästi ei suomalaista". Teos oli hetkittäin hauska, kaunis, yllättävä ja surumielinenkin. Eistyksen jälkeen oli olo, etten ole aiemmin nähnyt mitään vastaavaa. Ehdottomasti katsomisen arvoinen!

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Black Fridayn haalintoja

Black Friday, tuo Suomeenkin jo vahvasti rantautunut nettishoppailun juhlapäivä. Sitä veitettiin 27.11. Vaikka aluksi olin sitä mieltä, että en minä mitään ostoksia jaksa kytätä, niin tulihan sitä lopulta sitten shoppailtua. Nimittäin niin monta uutta hyvää suomalaista nettikauppaa "avasi ovensa" juuri BF:n aikoihin, että pitihä niistä nyt pienet testiostokset tehdä.

(Tämä postaus piti muuten julkaista jo aikoja sitten, koska onhan black fridaysta jo aikaa, mutta jouduin yhtä tuotettani odottelemaan pitkälti joulukuun puolelle ja halusin saada tähän samaan postaukseen kaikki ostokseni esille.)


Ensimmäisenä tutustuin Oletkaunis.fi sivustoon, jonka valikoimaan kuuluu mm Batiste, Ecotools, Real Techniques ja Absolute New York. Erityisesti ilahduin Absolute New Yorkista, sillä tutustuin merkin tuotteisiin I Love Me -messuilla ja silloin en saanut selville, mistä tuotteita voisi jatkossa saada, kun merkki on vasta tullut Suomeen. Toimitus kaupasta oli nopea, paketin sai tilattua pakettiautomaattiin ja postitus oli ilmainen kun tilaa päälle viidelläkympillä. Tästä kaupasta jäi kaikin puolin hyvä kuva.

Kaupasta sai black fridayna alennusta 40%, joten päätin vihdoin hankkia itselleni kunno siveltimiä. Real Techniquesia on kovasti kehuttu ja nyt vidoin pääsen itsekin merkin siveltimiä testaamaan. Hankin setting brushin, silicone linerin ja concealer brushin. Ihanan pehmoisiltä nämä tuntuivat iholla, sen voin jo sanoa heti!

Lisäksi Batisten kuivashampoo (eikös tämä ole joku kausituoksu?) oli vain 4e normihinnaltaan, niin se lähti myös mukaan, vaikka kuivashampoovarastoni voikin aika paksusti tällä hetkellä. Mutta Batiste on vaan paras ja kuivashampoota ei ole ikinä liikaa. Muistelisin, että tämän tuoksua on kehuttu.


Absolute New Yorkilta tilasin pari huulipunaa ja yhden eyelinerin. Ostin vastaavia nestemäisiä eyelinereita pari myös I Love Me -messuilta ja tykkäsin niistä, joten ostin nyt itselleni uuden violetin linerin, joka tosin saa odotella hetken aikaa edellisen violetin linerin loppua ennen käyttöön ottamista.



Huulipunat ehdin testailla jo huulillekin ja vaikuttivat hyviltä. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa. Sassy oli jopa yllättävän tumma violetti, svuston mukaan tämä on "shimmerluumu" ja aika hyvin se tätä kuvaakin. Fabulousta kuvaillaan "marjaiseksi shimmeriksi". Tämä oli ainakin itselläni hyvin lähellä huulteni luonnollista väriä, joten tämä menee varmasti hyvin arkisemmassakin lookissa, jos halua vähän kimallusta huuliin.


Seuraavaksi tein tuttavuutta suomalaiseen Beauty Pop Up kauppaan ja NYXin meikkeihin, joita olen jo jonkin aikaa haaveillut omistavani, mutta ei vielä tätä ennen ole tullut tilattua. Hankin itselleni NYXiltä peiteaineen tummille silmänalusille, puuterin ja pari huulituotetta. Nuo soft matte lip creamit ovat niin kehuttuja, että halusin ehdottomasti testata yhtä. Valitsemani sävy Transylvania on minusta upea ja ehdottomasti aivan minun värini, koska olen hurahtanut nyt violetteihin huulituotteisin erittäin pahasti. Niin ja mattapuniin. Sen huomaa ehkä siitä, että toinenkin punani on matta: Aria.

Beautu Pop Upissa on hyvä valikoima monia sellaisia merkkejä, joita ei Suomesta muuten paljon saa (theBalm ja Milani esimerkiksi). Olen tehnyt tänne nyt lyhyen ajan sisään jo kolme tilausta ja voin lämpimästi suositella tätäkin kauppaa. Kaupan valikoima kasvaa ajtkuvasti, joten muista käydä tsekkaamassa aina uutuudet. :) Yli 50e tilauksille ilmainen toimitus ja tuotteet tulevat nopeasti kotiin.


Kolmas kosmetiikkatilaukseni black fridayn kunnikasi lähti Elevenille. Sieltäkin tilasin lähinnä NYXiä, semmoisia tuotteita, joita en saanut Beauty Pop Upista. Meinasin kiljua riemusta kun huomasin heidän myyvän Macaron lippieitä. Pakkohan näistä erikoisista ihanuuksista oli pari kotiuttaa ja harmaa pääsikin jo huulille. Lisäksi tilasin wonder stickin (ehti loppua Beauty Pop Upista ennen kuin tilasin) ja silmämeikin pohjustajan. Niin ja päätin kokeilla myös Ecotoolsin siveltimiä, kun niitäkin on kehuttu. Ostin luomivärisiveltimen, kun ajattelin ettei niitä ainakaan ole koskaan liikaa.


Kosmetiikan lisäksi ostin reilusti myös halpoja tv-sarjojen bokseja, koska ehdin todella vähän katsoa telkkaria ja tykkään keräillä hyvät sarjat itselleni DVD:llä, jolloin niitä voi katsella kun itse haluaa. Onhan tämä jotenkin vähän vanhanaikaista, kun nykyään on Netflixit ja kaikki, mutta tää on vähän mulle jo harrastus, josta en oikein osaa luopua. CDON:sta tulee tilattua aina muutaman kerran vuodessa näitä, kun kyttäilen hyviä tarjouksia.


Kuvista puuttuu muutamia joululahjoja, joita tilasin myös hyvään hintaan black fridayna. Tuli tilattua mm pleikkapelejä, koska tiesin että saamme joululahjaksi Playstation 4:n (kun itse sen kävin hankkimassa ja lähinnä se on tuolle miespuoleiselle lahja). Sain vihdoin hankittua myös kirjan, joka on ollut pitkään hankintalistallani. Suomalaisessa kun sattui olemaan kaikki vieraskirliset kirjat tarjoukessa. Eli ihan hyvä, että olen pitkittänyt tämän A New Dawn kirjan hankintaan, nyt se oli todella edullinen. Muistaako joku Klaani tv-sarjaa? Sarjaa on nyt jatkettu kirjoina (tätä ennen on ilmestynyt jo yksi) ja jatketaan todennäköisesti vielä tulevaisuudessakin. Itsehän olen fanittanut kyseistä sarjaa siitä lähtien, kun sen ensimmäinen kausi näkyi Summerissa. Ihanaa ja nostalgista!


Niin ja tuo kirja on se ostos, jota jouduin odottelemaan pitkälle joulukuun puolelle. Mutta hyvää kannattaa odottaa ja osasin varautua pitkään toimitusaikaan, koska niin oli edellisenkin kirjan kohdalla.

Kaikki postauksen linkit ovat vain teitä helpottamaan, enkä hyödy itse niistä mitenkään.

Sortuivatko muut shoppailemaan black fridayna?

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

H&M, Essie ja Yves Rocher

Olen loppuvudesta tehnyt aika paljon kosmetiikkaostoksia ja tässä postauksessa päätin esitellä muutamia kiinnostavimpia niistä näin pintapuolisesti ja palaan todennäköisesti tulevissa postauksissa vielä näihin ostoksiini tarkemmin, kunhan ne pääsevät kunnolla käyttööni.

H&M uudisti meikkivalikoimansa nyt syksyllä ja nämä uudet ovat vilahdelleet minusta aika monissa blogeissa keräämässä lähinnä kehuja. Pakkohan minunkin oli näitä päästä testaamaan. Tutkailin valikoimaa, swatchailin tuotteita ja pakko myöntää, että minäkin olin ensikohtaamisen jälkeen erittäin vakuuttunut. Tuotteiden ulkonäkö on kaunis, swatchit vakuuttivat ja hintakaan ei ollut päätä huimaava, vaikka vanhoihin H&M:n meikkeihin nähden hinta on kai muutaman euron noussut.


Yllä näkyvät ensimmäisen tutustumiskäyntini ostokset. Siveltimien puhdistukseen tarkoitettu spray tuli ostettua varastoon, vaikka minulla on jo pari muuta käytössäni tällä hetkellä. Mutta hyvähän sitä on yksi pullo olla jemmassa, kun aiemmat loppuvat.

Uudistetusta valoikoimasta kehuja ansaitsevat ehdottomasti yksittäiset luomivärinäpit. Paljon värejä ja mahtava pigmentti! Myös tuotteen ulkonäkö on upean ylellisen näköinen (se ei tietenkään näy nyt näissä kuvissa). Minusta näissä yksittäisissä napeissa oli parempi pigmentti kuin luomiväripaleteissa. Hankin heti testiin kaksi nappia ja nämä tullaan toivottavasti pian näkemään blogin puolella in action. Hintaa napeilla oli noin kuusi euroa. Erittäin kohtuullinen hinta laatuunsa nähden.

Ostin myös kolme kappaletta nestemäiriä rajausvärejä, koska näissä oli ihania värejä. Tykkään hirmu paljon käyttää juuri tällaisia nestemäisiä eyelinereita ja värivalikoima oli mielenkiintoinen. Paljon hienoja metallihohtoisia ja shimmerisiä sävyjä. Toistaiseksi olen käyttänyt vasta ruskeaa näistä ja tykkäsin. Sillä sai hyvin piirrettyä tarkan ja ohuen rajan ja väri pysyi erittäin hyvin koko päivän luomella suttaantumatta. Ei ollenkaan huonosti n kuuden euron rajausväriltä.


 Seuraavalla H&M:n vierailullani kotiutin kolme huulituotetta (näistä tulossa tarkempi postaus toivottavasti pian). H&M:n uudet Cream Lip Colour huulipunat vakuuttivat minut heti. Kaunis kultavalkoinen hylsy, pehmeä koostumus ja herkulliset intensiiviset värit. Minun oli pakko saada omaksi ruskea puna, jonka bongasin NUDEsta jo syyskuussa. Sävy on siis So Cocoa, joka on minusta upea ja uniikki. Tämmöistä ei minulta vielä todellakaan löydy. Mattapunat ovat tällä hetkellä todella in ja siksi ostin yhden sellaisenkin testiin, sävyssä Dare Me. Minulta löytyy mattapunia jo useilta eri merkeiltä. Hintaa tällä ei ollut kuin pyöristettynä 8e, eli halpa on. Päädyin lopulta myös yhteen yllätysratkaisuun, snimittäin huulikiiltoon. En erityisemmin käytä huulikiiltoja, olen enemmänkin huulipunien ystävä. Mutta tämä H&M:n kiilto maksoi vain 5,99e ja sävy Currant Affair oli jotenkin niin jännä, että se oli pakko saada omaksi.

Vielä haluaisin testata mm misellivettä jä voidemaista luomiväriä. Olen kuullut kehuja myös poskipunista ja huulikuorinnasta.


Essien tuotteet olivat tarjouksessa marraskuussa useammissakin paikoissa. Citymarketissa ne taisivat olla halvimpia, eli 10e kaikki Essien tuotteet. Minun tuli lopulta kotiutettua neljä lakkaa, päällyslakka ja glitterlakalle suunniteltu poistoaine.


Swatchasin lakat tikuille, mutta iltaisella kenovalossa tikuista ei saanut kovin kummoista kuvaa. Reunimmaiset lakat kun näyttävät tuossa ylemmässä kuvassa ihan samoilta. No, näitä näette toivottavasti paremmassa valaistuksessa pian kynsillä. Lakat ovat kuitenkin vasemmalta oikealle: Frock'n Roll, Bell-bottom Blues, Leggy Legend ja Haute Tub.


Tuo glitterlakoille suunniteltu poistoaine oli pakko päästä itse testaamaan, sen verran jännältä se kuulosti. Tuote on geelimäinen ja sitä hierotaan kynnelle, jolloin glittereiden pitäisi irrota paremmin. Olin lukenut muutamia kokemuksia tästä. Joku oli sitä mieltä, ettei tämä toimi ollenkaan ja joku oli taas poistanut ainakin hiekkalakkaa tällä ilman mitään ongelmia. Itse testasin tuotetta oikein kunnon glitterpläjäykseen, jossa oli värilakan päällä paksu ja tiheä kerros erikokoisia glittereitä. Minulla on yleensä tapa "liotella" glittereitä irti kynneltäni. En oikeastaan koskaan turvaudu folion apuun, vaan painan reilusti lakkaan kastettua vanulappua pitkään kynnen päällä ja näin glitterlakatkin irtoavat minusta suht kivuttomasti. Isompia glittereitä kun vähän rapsuttelee reunoista (pitkään kestäneen) liottamien jälkeen, niin nekin irtoavat kynneltä. Toimin hieman samoin tuon Essien poistoaineen kanssa, nimittäin aluksi liotin lakattua kynttä hetken ihan normaalisti lakanpoistoaineeseen kastellulla vanulapulla ja sen jälkeen otin käyttöön Essien poistoaineen. Hieroin sitä kynnelle ja rapsuttelin hieman isompia glittereitä. Ne lähtivät todella helposti irti kynneltä ja viimeistelin koko homman vielä pyyhkimällä kynnen lakanpoistoaineeseen akstetulla vanulapulla. Eli kyllä tämä minusta nopeutti glitterlakan poistoa, vaikka ei tuote yksistään ihan ihmeitä tee.


Niin ja tosiaan se päällyslakka vielä. Tämä menee varastoon odottamaan edellisten päällyslakkojen loppumista. Olen kuitenkin kuullut Essien Gel Setteristä niin paljon hyvää, että oli pakko ostaa se itsellekin. Vaikkei tämä ole pikakuivattava, se kuulemma kuivuu suhteellisen nopeasti ja jättää upean geelimäisen kiiltävän pinnan kynnelle.


Kävin pitkästä aikaa myös Yver Rocherilla, koska minulla oli syntymäpäivä ja sain sen kunniaksi pari ilmaista tuotetta mukaani liikkeestä. Juolutuotteet olivat juuri tulleet liikkeeseen, joten ostin käsisaippuaa ja vartalovoidetta. Kaupan päälle sain vielä shampoon ja puhdistusliinoja. Lisäksi halusin tetata paljon kehuttuja silmämeikkikyniä. Ostin turkoosin ja oranssin. Näistä tykkäsin aivan mielettömästi! Värivalikoima oli upea ja kynissä on hyvä pigmentti. Pehmeällä kynällä on helppo piirtää rajaukset silmiin. Nämä ovat oiva pikameikin piristäjä, jos haluaa vähän väriä.


Kävin itseasiassa ostamassa näitä kyniä vielä lisää, kun Tampereen Yves Rocherilla oli loppuunmyynti. Kaikki oli puoleen hintaan ja olisin ostanut varmaankin kynät jokaisessa värissä, mutta pari sävyä oli hetinyt jo loppua. Aika harmi, että liike lopetti, koska olen nyt Tampereelle muutettuani monesti käynyt hyödyntämässä kuukausittaisia kanta-asiakasetujani ja ostanut aina jotain pientä, kuten käsirasvaa ja kausituotteita. Ja viime aikoina on alkanut nuo Yver Rocherin meikitkin kiinnostamaan enemmän, kun ihastuin niin kovin noihin silmämeikkikyniin. Jatkossa pitää kai tilailla tuotteet netistä.

Mitkä tuotteet kiinnostavat eniten, mistä haluaisit nähdä ensimmäisenä lisää juttua?