lauantai 26. syyskuuta 2015

Fifties

Olin elokuun lopussa viettämässä ihanaa tyttöjen iltaa Salossa mun vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Meillä ei varsinaisesti ollut mitkään teemabileet, mutta yksi ystävistäni loihti minulle ihanan 50-lukua kivasti henkivän kampauksen. No, pakkohan siihen oli sitten yhdistää kunnon kissamaiset silmänrajaukset ja punaiset huulet.


Valitettavasti mulla ei ole tarjota tästä illasta kuin kännykkäkameralaatuisia kuvia, mutta ihastuin tähän tyyliini niin paljon, että en voinut olla jakamatta muutamaa kuvaa blogissakin.

 

Mä olen kyllä aina tykännyt punaisista huulista ja paksuista näyttävistä rajauksista, joten tää ei ollut mitenkään mun mukavuusalueeni ulkopuolella. Vaatetus ei ollut ihan "fifties", kun en ollut tätä suunnitellut etukäteen ja piti mennä niillä vaatteilla, mitä olin mukaan pakannut (tai mitä ostin kaverilta!).


Näitä kuvia katsellessa muistui hämärästi mieleen, että fiftarityyliä on tullut kokeiltua joskus aiemminkin. Ja löysin myös todistusaineistoa! :) Meillä oli joskus Kuopiossa luokkakavereiden kanssa juhlat, joissa teemana oli 50-luku ja tarjolla mm hodareita. :D Silloinkin olin laittautunut teeman mukaan, tosin aika hillitysti kylläkin.


Ei musta ehkä ole fiftariksi ihan joka päivä ja arkena, mutta hyvin voisin pitää tätä tyyliä yllä illanvietoissa ja muissa jutuissa, joissa pääsee vähän enemmän laittautumaan. Pitäisi kai hankkia joku ihana pilkkukuvioinen kellohame seuraavaa kertaa varten?


Iskeekö 50-luvun tyyli tai muut menneet vuosikymmenet?

perjantai 25. syyskuuta 2015

Essencen hair spray chalk

Kirjoittelin tuossa aiemmin hiuksistani. En ole vielä saanut aikaiseksi värjätä hiuksiani, joten päätin kokeilla kuitenkin jotakin pientä muutosta hiuksiini hiusliidun muodossa. Tämä Essencen hiusliitu on sprayn muodossa, enkä ole vastaavaan aiemmin törmännyt. Tämä tuote on majaillut jo jonkin aikaa kaapissani ja se kuuluu Hidden Stories Trend Editioniin. Tuote on tilattu Kosmetik4less-verkkokaupasta. Päätin nyt vihdoin kokeilla tuotetta, vaikka olinkin vähän skeptinen sen suhteen. Nimittäin oma hiukseni ei kovin vaalea ole, joten tämmöinen pastellisävyinen väri tuskin paljon hiuksissani näkyy. Latvani ovat kuitenkin vähän vaaleammat, joten ajattelin tämän näkyvän jotenkin ainakin latvoissa.

Alla kuva itse tuotteesta ja alkutilanteesta hiuksineni suhteen.


Suihkin tuotetta reilusti hiuksiini melkolailla koko pituuksiin. Annoin tuotteen olla hetken ja harjasin hiukseni. Lopputulos ei hirveästi eronnut lähtötilanteesta, kuten alla näkyy. No, tämä ei kieltämättä yllättänyt. Mutta tulipahan kokeiltua. Eli kyllä tämä tuote tarvitsee vaaleamman hiuksen toimiakseen.Onhan tuossa lopputuloksessa kieltämättä kylmempi sävy ja ehkä jotain pinkkiin häivähtävää havaittavissa. Oikeanpuoleisessa kuvassa (salamalla otettu) näkyy minusta hyvin tuo kylmä pinkki ihan tuossa hiuksen tummemmissakin osassa, mutta kuva on otettu ennen hiusten harjaamista ja harjaaminen häivytti omista hiuksistani värin kyllä melko kokonaan. Ehkä suosiolla luovutan tuotteen jollekin vaaleampihiuksiselle? Olisi kyllä kiva nähdä, miltä tämä näyttää blodinssa hiuksessa, uskoisin sen toimivan paremmin.

tiistai 22. syyskuuta 2015

U ja D sekä Naked

Tuskin kellään on mennyt ohi Urban Decay merkin tulo Suomeen. No, jos on, niin kerrataampa nyt nopeasti: UD rantautui Sokoksille elokuun lopussa. Merkkiä voi ostaa Helsingin ja Tampereen Sokoksien lisäksi myös verkkokaupasta.


Kävin heti ensimmäisinä myyntipäivinä tutustumassa Tampereen pisteeseen. Itse kun tykkään niin paljon meikkiostoksilla ihan konkreettisesti päästä hypistelemään tuotteita, niin mahtavaa, ettei tarvinnut vain nettikauppaan tyytyä. Kova kuhinahan siellä kävi! Swatchailin kaikkia kiinnostavia luomivärejä, eikä siinä meinannut kädet riittää... :D Myös silmänrajauskynissä (24/7 Glide-On Eye Pencil) oli ihania värejä ja niitä varmasti tulee hankittua josain vaiheessa. Tottakai hypistelin muitakin UD klassikoita, kuten silmämeikin pohjustusvoidetta eli Eyeshadow Primer Potionia ja meikinkiinnityssuihketta. Mitään en vielä tällä ensimmäisellä reissullani hankkinut, vaan jäin vähän sulattelemaan fiiliksiäni ja pohtimaan, mitkä ihanat luomiväripaletit lopulta ostaisin ihan omaksi.Sitten koitti Sokoksen Kutsu Kauneuteen ja kotiutin 20% alella itselleni ensimmäisen Urban Decayn palettini. Valitsin lopulta ensimmäiseksi UD:n paletikseni Naked 3:n. Sen pinkit ja ruusukultaiset sävyt vain puhuttelivat eniten. Haluaisin kovasti vielä ihan sen "aidon ja alkuperäisen" Nakedin ja myös Naked Basics 2 jäi kiehtomaan viileine sävyineen. Basics paletit ovat pienikokoisempia, joten käytännöllisiä ottaa vaikka matkalle mukaan.


Joko Urban Decay on teille tuttu merkki ja oletteko merkin Suomeen tulon jälkeen tehneet hankintoja?

tiistai 15. syyskuuta 2015

Palkkapäivä x2

Tänään mulla on palkkapäivä, joten tänään on hyvä julkaista kynnet, joissa on käytetty palkkapäivä-lakkaa, eikö? :D


Yllä näkyvät siis kaikki käyttämäni lakat. Likuvärissä on käytetty Jindie Nailsin Pink Stilettosia ja Kikon violettia lakkaa 255 (voisiko näille oikeasti keksiä nimet?!). Harmaa pohjalakka on Essien Parka Perfect ja sen päällä reilusti F.U.N Lacquerin upeaa Pay Day lakkaa hologrammisena versiona. Lopuksi päätin töpötellä vielä vähän Pay Dayta liukuvärjäyksen päälle ja tykkäsin erittäin paljon lopputuloksesta! Nämä ovat kyllä niin minun väriset kynnet kuin vain voi olla! Jotain leimoja tai decaleja olisi voinut ehkä lisätä, mutta sen verran väsytti, että suuntasin tässä vaiheessa nukkumaan.


Itse olen kyllä täysin hurahtanut noihin FUNin lakkoihin.Ne ovat semmoisia tuijottelulakkoja! Ja monesta lakasta on sekä "normaali" että hologrammiversio saatavilla. Hologrammiversio on yleensä vähän vaaleampi, koska siinä on enemmän holoa. Ja FUNejahan saa myös ihan Suomestakin tilattua, nimittäin Cesarsilta. Ja tämä ei ole maksettu mainos. ;)


FUNin lakat ovat monet sellaisia, että itse suosittelen laittamaan alle jonkin peittävämmän lakan ensin, koska lakat ovat lähinnä glitteriä. Onhan sitä glitteriä tiheästi, eikä lopputuloksesta aina edes tajua, että alla on jokin toinenkin lakka, mutta näin saat varmemmin kynnen kunnolla piiloon lakan alle.

 

Yllä näkyy tällä hetkellä näkytössä olevat alus- ja päällyslakka. Tämä HK Girl on ensimmäinen pulloni ja pakko sanoa, että olen kyllä vakuuttunut, ehkä jopa täysin myyty! Huippu tuote! Tosin tätä kun ei saa enää Suomesta, niin tulen todennäköisesti tulevaisuudessa testailemaan eri Suomesta saatavia päällyslakkoja, josko niistä löytyisi joku toinenkin lemppari. Tätä täytyy joskus tilailla lisää ulkomailta sitten.

Nyt tuli kaksi postausta peräkkäin FUNin lakkoihin liittyen, mutta ovathan ne niin ihania, että ansaitsevat sen. Eikö? Mitä tykkäsitte lakkauksesta?

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Lilaa ja harmaata

Kesän loppupuolella tulee kaivettua vähän syksyisempiä värejä lakkalaatikosta. Nämä kynnet on toteutettu joskus elokuussa. Mutta on näissä kynsissä jotakin hyvin kesäänkin sopivaa, nimittäin upea F.U.N Lacquerin Galaxy. Vielä oli sen verran aurinkoa tarjolla, että lakka kivasti kimaltelee kuvissakin. Vaikka luonnossa kimmellys on tietenkin vielä upeampaa.


En tiedä, onnistuivatko koristelut näissä kynsissä välttämättä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta enpä niitä erityisemmin etukäteen suunnitellut. Aloin vain vedellä viivoja kynsille ja sitten totesin, että viivat kaipaavat jotain kaverikseen. No, sitten tuli pilkkujen vuoro, tosin minulla ei sattunut olemaan dotting toolia käytettävissäni, eli pilkut on tehty siveltimillä ja ehkä sen läheltä huomaakin.


Käyttämäni lakat näkyvät yllä. Koristelut tein Essien Butler Pleasella ja Essencen violetilla koristelulakalla. F.U.N Lacquerin alle laitoin Zoyan Hudsonia, koska Galaxy ei itsessään ole kovin peittävä. Hudson on sopivan huomaamaton valinta, eikä kynsikuvista mielestäni välttämättä arvaisi, että Galaxyn alla on toinen lakka. Harmaa lakka on upea Llarowen Michael Jackson tribuuttilakka Moonwalker. Itse kynsikuvissa ei oikein näy, miten upea lakka onkaan kyseessä, joten otin vielä kuvan itse pullosta. Lakassa on pientä holoshimmeriä ja isompia väriä vaihtavia glittereitä.


Mielettömän upeita lakkoja tuli käytettyä, mutta lopputuloksessa oli vähän toivomisen varaa. Jos nyt kuitenkin keskitytään vaikka ihastelemaan tuota kaunista Galaxya ja muistetaan ensi kerralla suunnitella vähän etukäteen koristeluja, eikä lähdetä vain sohimaan lakkaa sinne ja tänne.


Joko te olette ihastuneet F.U.N Lacquerin upeisiin lakkoihin?

tiistai 8. syyskuuta 2015

Muutamia kynsiaiheisia hankintoja

Pikaisesti esittelen teille nyt muutaman kynsiaiheisen ostoksen, joita en ole vielä blogissani esitellyt.


MiNailsilla oli kivat alet ja pakkohan sieltä oli kotiuttaa joitakin juttuja, joita olen jo pidempään halunnut hankkia. MiNailsilla on muuten tälläkin hetkellä mukavasti alessa tuotteita, koska verkkokauppa muuttaa. Ostin muutaman pussillisen erilaisia niittejä, OPIn pienen käsivoiteen, yhden Konadin laatan, isomman Cheekyn laatan, pari lakkaa ja hauskoja metallisävyisiä feikkitatuointeja.


Ostamani lakat olivat OPI DC Jewel ja Zoya Binx. OPIn DSt ovat jonkinmoinen keräilykohteeni, joten tämäkin piti lopulta saada, vaikkei väri minusta kovin kummoinen ole. Zoyan Bubbly collection miellytti heti silmää, kun lakat näin, mutta olen siitä hyvin maltillisesti hankkinut lakkoja. Nyt minulta löytyy Binx ja Alma.


Yllä olevassa kuvassa näkyy neljä lakkaa, jotka ostin Tampereella järkätyltä kynsikirppikseltä. Oli hauska päästä tapaamaan paikallisia harrastajia ja tutustumaan heihin, koska en ole vielä pitkään täällä Tampereella asustellut ja kynsipiiritkin ovat ihan vieraa vielä täällä suunnalla. Sain myös kivasti omia lakkojani kaupaksi. Vaikka neljä lakkaa tuli kotiutettua, niin kyllä lakkoja tuli kuitenkin enemmän myytyä. Niin ja nämä lakat ovat vasemmalta oikeall see Emily de Molly Serenity, China Glaze I'm With The Lifeguard, Essie Butler Please ja Kiko 377. Pakko mainita, että vihreä China Glaze on viihtynyt varpaankynsilläni koko loppukesän. Vasta nyt syyskuussa menin ja vaihdoin varpaisiin vähemmän huomiota herättävän vaaleanpunaisen.

Tampereella toivottavasti järjestetään taas jossain vaiheessa syksyllä jotakin kynsikirppiksen tyyppistä toimintaa. Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy silloinkin! :)

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hiuspohdintaa

Suunnittelin viimeksi kampaajalla käydessäni, että kesällä leikkautan sitten oikeasti lyhyet hiukset. No, kesä meni ja miten kävi? Hiukset eivät lyhentyneet, itseasiassa niille ei ole tehty mitään sitten viime kampaajalla käynnin. Vaikka minulla odottaa pari väripurkkiakin tuolla kylppärin kaapin päällä. En vain ole saanut aikaan ja alla näkyykin tämän hetken hiustilanne. Pituutta on tullut vähän lisää ja väri on jo hyvin haalistunut. Niin ja juurikasvu. No, se ei onneksi kuvissa pahasti näy. :D


Hiuksiin on tullut sen verran taas pituutta, että ne saa jo kivasti korkeallekin nutturalle. Korkea nuttura oli mun ehdoton kampauslemppari ennen kun menin pätkäisemään hiukseni niin lyhyiksi, ettei niitä saanut enää ylös nutturalle.


Lyhyitä hiuksia tuli pidettyä enemmän auki, koska vaihtoehtoja ei paljon ollut. Nyt kun pituutta on taas vähän enemmän, niin olen alkanut jälleen tekemään erilaisia lettejä ja muistelemaan muita vanhoja suosikkikampauksiani. Alla yksi lempaprini, joka oli aika pitkään unohduksissa, vaikka tämä onnistuu pyhyempiinkin hiuksiin. Tarvitsee vain pannan ja mahdollisesti muutaman pinnin, jos haluaa kiinnittää kampauksen varmuudeksi niillä. Super helppoa ja nopeaa. Miksi en ole tehnyt tätä kampausta varmaan vuoteen itselleni?


Lyhyempiä hiuksa on ollut kyllä ihanan helppo kihartaa. Muistan kyllä hyvin, kuinka työlästä oli kihartaa hiuksia, jotka olivat tuplasti näin pitkät. Huh! Ehdoton suosikkini kiharoiden tekoon on edellen jo vuosia käytössäni ollut Remingtonin Pearl Wand, jolla alla kuvissa näkyvät kiharat on tehty. Joskus saatan tehdä kiharat kiharruspatukoilla. Todella harvoin teen kiharat suoristusraudalla. Siinä en ole oikein ikinä ollut hyvä.


Nyt kun olen päässyt taas erilaisten kampausten makuun, niin en jotenkin haluakaan pätkäsitä hiuksiani, vaan antaa niiden taas kasvaa. Vaikka toisaalta hetkittäin tekisi mieli edelleen toteuttaa se kevään suunnitelmani, että kunnolla lyhyeksi nyt vaan. Koska jos ja kun hiukset tästä taas kasvavat kuitekin aika reippaasti, niin sitten voi tulla rimakauhu, eikä uskallakaan ottaa niin paljon pois. No, sen näkee sitten. Nyt ensin koitan tarttua siihen väripurkkiin ja seuraavaa kampaajakäyntiä en ole vielä suunnitellut. Ehtisiköhän sitä vaikka jouluna?


Olen viime aikoina innolla selaillut kaikkia ihania kampaustutoriaaleja esim Nudesta. Ja kaivoin esiin myös muutaman vanhan säästämäni Glitterin hiusoppaan. Seuraavaksi täytyy kai käydä ostamassa kaikkia ihania koristeita kampauksiin, hmm...

Millaisia hiussuunnitelmia teillä on näin kesän jälkeen?