sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pahvilaatikoita ja tanssifestivaalia


Tervehdys! Täytyy päättää tämä viikon hiljaiselo tämmöiseen pikaiseen tilannekatsaukseen. Muutto pitää minut edelleen hyvin kiireisenä ainakin viikon verran, mutta sen jälkee toivottavasti pääsen taas ahkerammin päivittämään blogiani, koska työn alla on edelleen postauksia mm. kahdesta huippuhauskasta miitistä, joihin osallistuin keväällä, lakkausia ja paljon muuta. Vielä kun lyötyisi aikaa, että voisi niitä juttuja tänne bloginkin puolelle jakaa.


Kesäkuussa Kuopiossa oli taas Kuopio Tanssii ja Soi festari, jonne jälleen ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Tällä kertaa sain vähän erilaisen roolin, sillä olin osa tiimiä, joka vastasi Kulttuuriareena 44:n esityksistä. Kävin mm. hakemassa yhden ulkomaisen ryhmän lentokentältä ja myin lippuja esityksiin. Vaativa ja aikaa vievä työ oli kiva uusi kokemus ja erityisen hienolta tuntui, kun saimme festivaalin päättäjäisissä tunnustuksen järjestäjiltä hyvästä työstämme.


Tottakai festarin aikana pyrin osallistumaan myös eri tanssikursseille ja kävin katsomassa joka ilta esityksiä. Taas tuli nähtyä niin monta hienoa ja keskenään aivan erilaista esitystä! Jälleen kerran yllätyin ja vaikutuin ja olo oli niin etuoikeutettu, että pääsee näkemään näin paljon upeaa tanssia! Ilmaisohjelmaa en ehtinyt paljoakaan seurata, mutta kansallibaletin kesäkiertuetta ehdin katsomaan. Harmi vain, kun sää sotki suunnitelmaa sen verran, että esitys jäi hyvinkin lyhyeksi, sillä sade ei sallinut kärkitossuilla tanssiista ulkolavalla.


Tämä kesä tuo tullessaan paljon kaikkea uutta ja jännittävää. Mutta ennen kuin sukellan kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen, pitäisi käväistä Kuopion Viinijuhlilla, koska siitä on tullut jo jonkinlainen perinne. Palailen blogin pariin taas kun muuttokiireet sen sallivat. Nautitaan ihanasta kesäsäästä, joka ainakin täällä meillä päin on nyt pari päivää vallinnut ja tulee kai vallitsemaan vielä ensi viikollakin.

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Keeping It Simple

Mainitsin edellisessä postauksessa, etten oikein viihdy yksivärisissä lakkauksissa. Yksivärinen lakkaus vain tuntuu nykyään omilla kynsillä keskeneräiseltä. Joskus semmoisiakin tulee tietysti tehtyä, mutta useimmiten en niitä edes kuvaa blogiini. Yleisimmin tulee oltua yksivärisellä lakkauksella yön yli, jos lakkaan kynsiäni myöhään illalla ja jätän koristelut vasta seuraavalle päivälle.

Models Own - Bluebelle

Vaikka monesti sanotaan, että less is more, niin en voi kyllä allekirjoittaa tätä kynsien kohdalla. Tai voihan se joillekin näin ollakin, mutta omalta osaltani en vain oikein osaa tätä toteuttaa, vaan ehdottomasti more is more. Tai ainakin se tuntuu enemmän omalta. Kyllä muilla ihmisillä voi olla kauniit ja kivan näköiset kynnet, vaikka ne olisi lakattu vain yksiävrisellä lakalla, mutta omat kädet eivät tunnu omilta, jos niissä ei ole jotain ekstraa. Siksipä yleensä hätätapauksissa menen ja kuorrutan yksivärisen lakkauksen jollakin glitterillä. Se toimii aina. Glitteriä ei ole ikinä liikaa ja se pelastaa ankeankin lakkauksen.

OPI - Coca-Cola Red

Tällä postauksella ei ole mitään suuren suurta funkiota, mutta ajattelin ilmoitella täällä bloginkin puolella, että kuun vaihde voi olla hiljaista. Tämä siksi, että olen muuttohommissa ja en pysty täysin arvioimaan, kuinka aikaa riittää koneen ääressä istuskeluun. Lisäksi pieni arvoitus on se, miten minulla on netti käytettävissäni muuton aikana. Ja tottakai kynsien lakkailuunkin tai ainakin monimutkaisempaan koristeluun tulee hieman taukoa, kun lakat ja koristelutarvikkeet ovat jo suurelta osin jo pakattuna. Jotakin lakkaa pitää kynsillä pitää suojana muuton aikana, jotta edes pari kynttä olisi jäljellä muutonkin jälkeen, mutta varmaan aika yksivärisellä linjalla mennään, eli täysin sieltä omalta mukavuusalueelta ulkona. :) Muutamat julkaisemattomat kynnet minulla on kyllä varastossa ja muutakin julkaisematonta materiaalia blogiin, jota voin julkaista sillä aikaa kun uutta materiaali ei tule kuvattua. Ja tottakai toivon, että pian on hommat taas sillä mallilla, että voin uutta materiaali tehdä ja kuvailla.

OPI - The Impossible

Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa kaikille! Itselläni se tosiaan meni täällä muuttolaatikoiden keskellä ja tavaraa pakatessa. Tosin onneksi kelikin oli niin surkea, ettei kyllä kaivannut mihinkään mökkeilemään tms. :)

perjantai 19. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Viikko 15

Vielä kahdelta viikolta on julkaisematta lakkausket, joten tässäpä tulee viikko 15. Teemoina viikolla 15 olivat siis Keeping It Simple ja Holographic.


Pakko myöntää, että nykyään tulee aika usein tehtyä lakkauksia, jotka sopisivat julkaistavaksi otsikon "keeping it simple" alla. Tykkään vaihtaa lakkauksia suhteellisen usein ja aina ei ole aikaa monimutkaisiin koristeluihin. Silloin turvauduin usein hiekkalakkoihin, glitterlaikkoihin tai ihaniin indie lakkoihin, jotka ovat jo itsessään niin valmiita kokonaisuuksia, etteivät ne edes korsiteluja kaipaa. En oikein viihdy yksivärisessä lakkauksessa ilman koristeluja, mutta kiva indieglitteri menee helposti kynsillä pelkältään.



Indieillä mentiin tällä kertaa ja valitsin kynsilleni kaksi KBShimmerin lakkaa: Iris My Case ja Berry Patch. Kummassakin oli hieman samansävyisiä glittereitä, joten ajattelin näiden sopiva yhteen. Yllätyin hieman, koska Iris My Case peitti paljon helpommin ja oli koostumukseltaan huomattavasti paksumpaa. Berry Patch oli hyvin läpikuultava pohjaltaan ja vaati useamman kerroksen. Lopputuloksesta sain kuitenkin mielestäni hyvän kun jaksoin kerrostaa Berry Patchia vähän useamman kerroksen.

Viikon toisena teema oli sitten hologrammia. Hololakkoja löytyy valikoimastani ihan kiitettävästi ja ensimmäinen ajatukseni tästä teemasta oli jokin kiva liukuvärjäys hololakoilla. Mutta tällä kertaa en halunnut mennä sieltä, missä aita on matalin, vaan päätin rohkeasti kokeilla jotain uutta, nimittäin Dance Legendin Aquarelle lakkoja hololakan päällä!



Pohjalle valkkasin ehkä vanhimman hololakkani, Nfu Oh merkin hopeisen "perusholon" 61, koska tämä on kaikkein värittomin hololakkani. Lakka pelaa edelleen hyvin, vaikka on asustanut lakkalaatikossani jo vuosia ja tässä on mielestäni juuri sopiva holoefekti auringon valossa.

Seuraavaksi päästiin sitten jännän äärelle ja kaivoin aquarellet esiin. Jännitti hieman, peittyykö holoefekti täysin aquarellejen alle, jolloin kynnet eivät sovikaan enää yhtään haasteen teemaan.  Sudin huolettomasti kaikkia neljää väriä kynsilleni sikin sokin. Huomasin, että keltainen ja vihreä olivat näistä neljästä selkeästi voimakkaimman väriset ja sininen kaikkein hailakoin.



Tässä vaiheessa lopputulos oli vielä vähintäänkin aikamoinen sekasotku, mutta olin jo suunnitellut viimeisteleväni kokonaisuuden jollakin kokokynnen leimalla. Jälleen jännitti, jääkö kaikki holoefekti leiman alle viimeistään piiloon. Mutta lopputulosta katsellessani en voinut kuin hymyillä. Hommahan onnistui hyvin! Auringonvalossa sain holoefektin oikein mainiosti näkymään, vaikka päällä oli sekä leima että vesivärilakkoja. Tätähän voisi vaikka koettaa toiste uudelleen!


Itseasiassa näistä kynsistä taisi jopa tulla suosikkini koko haasteessa! Mahtoivatko planeetat olla hyvin kohdillaan, kun leimaaminenkin hoitui nopeasti ja vaivattomasti? Vaikka siinäkin oli oma jännitysmomenttinsa, nimittäin testasin ensimmäistä kertaa aivan uutta laattaa. Onneksi laatta pelasi kuin unelma ja valitsemani tähtikuvio toimi minusta todella hyvin tuolla värikkäällä pohjalla. Peittää juuri sopivasti, ei liikaa tai liian vähän.


Käytämäni laatta on merkiltään ÜberChic. Moni on ehkä jo lukenut painajaismaisesta tilauskokemuksesta näiden laattojen taustalla. Itse laatat toimivat oikein mallikkaasti, jos sattuvat vahingoittumattomina kotiutumaan siis. Tilasin kimpassa kerralla kuusi laattaa (kaksi kolmen settiä), mutta kuvissa on seitsemän laattaa, sillä sain pitää ensimmäisessä toimituksessa tulleen vaurioituneen laatan myöskin. Se on myöhemmin löytänyt jo uuden kodin. ÜberChic Beautylla on nyt ilmestynyt lisääkin laattoja, joissa on aivan ihastuttavia kuvioita. Kuitenkin vielä on sen verran tuoreessa muistissa tuo viime kimppa, että saa nähdä tuleeko laattoja hankittua enää lisää. Aion kuitenkin näillä kuudella omistamallani nyt ehdottomasti leimailla, kun ne vihdoin lopulta sain hyppysiini hyväkuntoisina.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Essencen Trend Editioneista

Essenceltä ilmestyy aika tiuhaan tahtiin trend edition nimellä kulkevia kokoelmia, jotka ovat limited editioneja, eli niitä tehdään se tietty määrä ja kun ne on myyty loppuun, lisää ei ole tulossa. Itse olen tykännyt näistä pikku kokoelmista ja melkeinpä jokaisesta tulee aina jotakin hankittua. Viimeksi taisi blogissa vilahtaa Cinderella trend edition, jota olin kovasti odottanut.

Tässä postauksessa on muuten kuvituksena viimeisimpiä hankintojani trend editioneista, koska olen ollut hiemna laiska ostosten esittelyn suhteen blogissa. Ja näitä trend editioneja tulee sen verran tiiviiseen tahtiin, että ei edellisiä meinaa ehtiä testaamaan saati blogissa esittelemään, kun on jo seuraava saatavilla.


Trend editioneja on tähän asti joutunut tilaamaan ulkomailta (kosmetik4less), mutta nyt on trend editioneiden ystäville iloisia uutisia, sillä ne rantautuvat Suomeen loppukesällä ja syksyllä tuleeyhteensä neljä uutta trend editionia myyntiin! Tosin kaikkiin kauppoihin ei niitä vielä saada, eli jännityksellä odotan tuleeko omalle paikkakunnalle näitä trend editioneja. Toivottavasti! Ja kerrottakoon samalla, että Essenceltä tulee ainakin kuusi trend editionia syksyllä, joten kaksi niistä jää tulematta Suomeen.


Trend editioneissa ilmestyy usein mielenkiintoisia erikoislakkoja, joissa on jokin tietty ominaisuus/efekti. (Esim nahka, glitter, hiekka...) Joka kokoelmassa on yleensä myös luomivärejä, huulipunia tai -kiiltoja, poskipunia, silmämeikkikyniä ja jotain erikoisempaa, kuten kynsitarroja, hiusliituja tai vaikka meikkipussi.


Tokmanneihin lähetetään maanantaina I love Nude trend editionit ja loppukesästä päästään samaan rytmiin muun Euroopan kanssa, eli trend editioneiden pitäisi tulla Suomeen samaan aikaan kuin muuallekin Eurooppaan. Odotan mielenkiinnolla, millaisia trend editioneja Suomeen tulee! Koska onhan se aina kiva mennä ostamaan tuotteita niin, että niitä voi hypistellä paikanpäällä. :)


Essencen maahantuoja pitää facebookin kautta meitä kynsiharrastajia oikein hyvin ajantasalla sen suhteen, mitä essencerintamalle kuuluu ja koetan parhaani mukaan kijoitella myös blogiini näistä jutuista, koska Essenceä koskevat postaukset tuntuvat kiinnostavan.

Pitäisiköhän tehdä myös jotain ostoskoontia tältä puolikkaalta vuodelta, kun en ole tainnut kamalasti ostoksiani blogissa esitellä?

torstai 11. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Viikko 14


Vielä olisi haastekynsiä esittelemättä. Taas tulee koko viikko kerralla, eli kaksi lakkausta.


Matte oli viikon ensimmäinen teema ja toteutin tämän hyvinkin simppelisti. Satuin muutaman viikon takaisella Turun reissullani hankkimaan KBShimmerin She Twerks Out lakan ja sen paritin jo kotoa löytyvään Sally Hansenin Teal Tulleen. Olivat niin samaa värimaailmaa ja kumpikin lakka kuvuu mataksi. Lisäsin päälle vielä Essencen mattaavaa Satin Matt päällyslakkaa. Ainakin toistaiseksi tuote on toiminut moitteetta ja jättää kynsille mattapinnan, kuten pitääkin. Joidenkin mattalakkojen kanssa muistan olleen vähän hankaluuksia sen oikean efektin esiin saamisessa. Mutt Essence tuntuu pelaavan luotettavasti.


 She Twerks Out on ollut pitkään lakka, jonka hankintaa olen miettinyt, mutta olen aina lopulta kuitenkin päättäny tolla ilman. Paitsi nyt, kun pääsin sitä omin kätösin hypistelemään. En voinut enää vastustaa. Se on mieletön! Tekstuuripintainen tosiaan hieman, mutta itse tasoitin sen päällyslakalla (matta sellaisella).

Eläinteemaa eli animalistic- kynsiä lähdin toteuttamaan Cheekyn jumbolaatta 9:n (Wild At Heart) turvin. Tässä laatassa on meinaan vaikka mitä eläinkuvioita! Hankin laatan MiNailsilta paika päältä Turussa käydessäni.


Halusin myös kerrankin leimata eri väreillä, joten kaivoin esiin mustan konadin lakan lisäksi ruskean, sinisen ja vihreän. Itse kynsille pääsi viittä eri lakkaa ja ne näkyvät alla: OPI Orange You Stylish!, Zoya Darcy, Kiko 526, Essence Hello Hipster ja OPI Color So Hot It Berns.


Olin joka väriin valinnut sopivan eläinkuvion ja näin pääsin heti kunnolla testaamaan laattaa. Jokainen käyttämästäni viidestä kuviosta pelasi mallikkaasti ja olen oikein tyytyväinen hankintaani. Laatassa oli vielä monta muutakin kivaa kuviota, joita olisin halunnut käyttää. Parhaiten tälle laatalle sopi mieelstäni löllö leimasin. Testasin muitakin, mutta se toimi parhaiten.


Siniselle pohjalle leimasin tummempia lintuja, mintulle pohjalle vihreitä sudenkorentoja, keltiaselle leimasin mustalla ampiaisia, oranssille tuli ruskealla perhosia ja puaniselle pohjalle tottakai mustalla leppäkerttuja.


Ampiaisten kohdalla sai olla tarkka asettelussa, koska ampiaiset olivat jotenkin tosi harvassa minun pikku kynsiini nähden. Mutta muut kuviot olivat oikein passelin tiheitä omille kynsilleni. ja erittäin helppo leimata, koska kohdistamista ei tarvinnut miettiä oikeastaan ollenkaan.


Sain näistä kynsistä paljon kehuja ja ne huomattiin todella helposti, koska käytin joka kynnessä eri väriä. On tosi kiva välillä, kun kynnet herättävät näin paljon huomiota, että päivässä saattaa kuulla useitakin kehuja. Kyllä se kummasti piristää päivää ja saa hymyn huulille. Mielelläni pidin näitä kynsillä useamman päivän, kun joka päivä joku huomasi kynteni ja sanoi niistä jotakin kivaa. Oli jopa hieman harmi, kun lakat alkoivat kulua kärjistä ja kaipasivat väsitämättä poistoa.

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Pientä Essence-hypetystä taas

Kirjoittelin jo aiemmin, että Essence on saapunut rytinällä Suomeen ja yhä useammalla paikkakunnalla on nyt mahdollisuus näitä upeita tuotteita ostaa! Essence on rantautunut myös pääkaupunkiseudulle ja kuulemani mukaan kuhina telineillä on ollut aikamoinen ja se tietää vain hyvää Essencen Suomen valloitukselle! Eli kaikki nyt kantamaan kortenne kekoon ja ostamaan Essencen super halpoja, mutta hyviä meikkejä & kynsijuttuja, jotta yhä useampi kauppa nämä ottaisi valikoimiinsa Ja Essencet saataisiin leviämään myös paikkakunnille, joissa se ei vielä ole tarjolla.

Tämän hetkiset Essencen myyntipisteet listaan vielä tähän ja perästä löytyy vielä valikoima suuruus (metri tai kaksi metriä):
Keskisen Kyläkauppa (Tuuri) (2m x2)
Kärkkäinen: Ii (1m), Lahti (2m) ja Ylivieska (2m)
Carlson: Joensuu (1m), Kuopio (2m), Mikkeli (1m)
Halpa-Halli: Haukipudas (1m), Kiiminki (1m), Kokkola (1m), Kuopio/Matkus (2m), Liminka (1m), Muhos (1m), Pietarsaari (1m), Pori (1m), Raahe (1m), Saarijärvi (1m), Siilinjärvi (1m), Ylivieska (1m)
Minimani: Jyväskylä (2m), Kokkola (2m) ja Seinäjoki (2m)
Tokmanni: Helsinki Itäkeskus (1m), Helsinki Kaisaniemi (1m), Hyrylä/Tuusula (1m), Järvenpää (2m), Porvoo (2m) ja Turku Länsikeskus (2m)

Tulossa kesäkuun lopussa on mm Minimani Ideapark. Jos oman paikkakuntasi Halpa-Halli, Minimani, Tokmanni tai Carlson ei ole listalla, käy ihmeessä kyselemässä kyseisessä kaupassa Essencen perään tai laita palautettta, että toivoisit sitä valikoimiin. Lisäksi kannattaa muistaa, että mitä paremmin kauppa käy nykyisissä myyntipisteissä, sen todennäköisemmin kaupat laajentavat metrin valikoiman suurempaan kahden metrin valikoimaan. Itse ainakin koen, että siinä kakkosmetrissä on paljon niitä kaikkein kiinnostavimpia tuotteita, eli toivoisin joka paikkaan tulevan koko valikoiman puolikkaan sijaan.


Nyt kirjoittelen teille muutamasta Essencen kynsien- ja käsien hoitoon liittyvästä tuotteesta, jotka nappasin itselleni testiin Kuopio Carlsonin hyllystä. Nämä olivat minulle entuudestaan ihan vieraita, mutta olin ehtinyt kuulla tuotteista kehuja, joten pakkohan se oli itsekin testata. Kyseessä ovat Quick & Ease Sponge Nail Polish Remover, Quick & Ease Sponge Nail Caring Oil ja Studio Nails Moisturizing Cuticle Cream.

Nuo kynsilakanpoistoainepurkit ovat yleistyneet viime aikoina valtavasti. Tämmöinen taitaa löytyä about joka merkiltä? Itse en ole kokeillut vielä ennen tätä yhtäkään. En oikein ole luottanut siihen, että nämä toimisivat perinteisiä vanulappuja paremmin. Lisäksi tämmöiset purkit ovat olleet yleensä minusta aika hintavia, joten olen ollut vähän skeptinen sen suhteen, että nämä kestäisivät käytössä tarpeeksi pitkään hintaansa nähden. No, Essencen purkki maksoi alle 4e, joten tämän suostuin ostamaan testiin.


Eniten jännäsin sitä, kuinka nopeasti tuo purkin sisällä oleva sieni menee pilalle, eli alkaa hajoilla tai repeytyä ja jättää mustaa töhnää kynsille. Tai jos purkilla poistaa vaikka glittereitä, niin saako sitten seuraavalla kerralla lakkoja poistaessa ne edelliskerran glitterit tilalle? Mietin myös, paljonko purkissa todella on lakanpoistoainetta, eli moneenko käyttökertaan se ylipäänsä riittää.

Nyt olen käyttänyt tuotetta varmaankin noin kuukauden verran ja edelleen pelaa aivan loistavasti. Olen poistanut myös muutamat glitterlakkaukset. Vielä sieni ei ole mennyt mitenkään pilalle mielestäni, vaikka glittereiden kanssa saa ehdottomasti olla varoivasempi, ettei hinkkaa seintä rikki. Ja jääväthän ne glitterit sinne purkkiin, joten jossain vaiheessa niitä voi sieltä tarttua sormiin. Tämä ei kuitenkaan ole ainakaan vielä noussut häiritseväksi ongelmaks.


Yllä näkyy lakkaus, jota lähdin purkin avulla poistamaan. Lakat olivat olleet minulla kynsillä useita päiviä ja niissä oli myös hieman glitteriä mukana. Lakkakerroksia oli 4-6 kun mukaan lasketaan alus- ja päällyslakka. Alla on kuvasarja, jossa ensimmäisen kuvan kynttä pyöräytin purkissa noin 10 kertaa, toisen kuvan kynttä 8 kertaa ja viimesen kuvan kynttä 5 kertaa. Ensimmäisen kuvan gliterit irtosivat kun niitä tökkäsi kynnellä, eli olivat todella kevyesti enää kiinni. Toisen kuvan glittereitä sai rapsuttaa kovemmin irti, eivätkä ne ihan täysin lähteneet. Viimeisen kuvan kynttä pyöräytin vielä muutaman kerran purkissa, jotta sain lakat lähtemään kokonaan.


Minut yllätti positiiisesti tuotteen kiva tuoksu ja tunne, jonka se jättää sormiin. Sormet eivät tunnu älyttömän kuivilta korpuilta. Niin ja tässä ei ole edes asetonia! En uskonut, että tämä olisi ollut näin tehokas. Luotan kyllä enemmän aina asetonia sisältäviin lakanpoistoaineisiin, joten tämä oli todella positiivinen yllätys. Paksummatkin lakkakerrokset tuntuvat poistuvan aika vaivattomasti.

Jännin näistä kolmesta tuotteesta oli ehdototmasti kynsinauhaöljy, joka oli pakattu kynsilakanpoistoaineen kanssa samnalaiseen purkkiin, jonka sisällä oli sieni. Sormi upotetaan sienen keskellä olevaan reikaan ja kastetaan näin purkin pohjalla olevaan öljyyn. Sormea voi hieman pyöritellä ja painella sientä vasten, samaan tyyliin kuin kynsilakkaa poistettaessa.


Tämä oli aika hauska kokemus. Mikseipä sitä voisi öljyä näinkin pakata ja sormia tulee lilluteltua purkissa ihan huomaamatta vaikka telkkaria tuijottaessa. Öljyä tuli kyllä helposti aika reilun puolesesti, joten sitä sai hetken aikaa hieroskeella käsiin kun sormen on ottanut pois purkista.Tämä tuoksuu minusta aivan älyttömän hyvälle! Tuoksu on hieman saman kaltainen kuin kynsilakanpoistoaineessa, mutta vielä huomattavasti parempi tottakai. Tuoksu on kivan makea ja jää kevyseti tuoksumaan käsille.


Haluan esitellä vielä lyhyesti myös Essencen kynsinauhavoiteen, joka valitettavasti on poistumassa tällä hetkellä valikoimasta. Tämä kannattaa käydä nyt siis heti nappaamassa itselle hyllystä, jos tuotetta haluaa testata! Nimittäin tässäkin on minusta aivan taivaallisen hyvä tuoksu, joka ei ole liian voimakas, vaan jää juuri sopivasti tuoksumaan käsille. Voide on koostumukseltaan miellyttävää ja imeytyy suhteellisen vaivattomasti, kun sitä hieroo kynsinauhoille. Huippu tuote halpaan hintaan! Toivon todella, että tilalle tuleva uudistettu tuote on vielä parempi, sillä ihastuin tähän kyllä ihan totaalisesti. Voisin vielä toisen purkin tätä kotiuttaa, jos vain satun vielä löytämään.

Oletko testannut näitä tuotteita ja mitä tykkäsit?

lauantai 6. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Dreaming

Haasteen viikolta 13 sain toteutettua vain yhden lakkauksen ja sekään ei ollut lopulta ihan sitä, mitä aluksi lähdin hakemaan. Meinasin ottaa aiheesta uusinnan vielä ennen haasteen loppua, mutta en sitte saanut aikaiseksi, joten tyytyminen on nyt näihin uniin.


Tavallaan kynsissä ei ollut mitään vikaa, mutta onnistuin valitsemaan lakkaukseen sellaisia lakkoja, että lopputuloksesta tuli mielenstäni hieman liian synkkä. Toteutin kynnet reissussa ollessani, joten oli tyytyminen niihin lakkoihin, mitä olin kotoa mukaani napannut. Olin valinnut matkaani vaaleaa lilaa, harmaata ja glitteriä, koska aajatuksena oli tehdä sumuiset ja utuiset unikynnet. Lopputulos kuitenkin näyttää enemmän synkältä tähtitaivaalta. Tulee siis enemmän mieleen painajaiset kuin hyvät unet.



Luulin jo hetken, ettei minulla edes ole näistä kynsistä kuvia, kun oli tarkoitus tehdä se uusintaversio vähän vähemmän synkillä väreillä kotiin päästyäni. Revanssin otto kuitenkin unohtui ja aloin lakata jotain ihan muuta kotona. Sitten iski paniikki, että eikö tältä viikolta ole nyt yhtään lakkausta julkasitavaksi, mutta lyösin lopulta pari kuvaa tästä alkuperäisestä synkästä lakkauksestani.



Käytetyistä lakoista ei tietenkään ole kuvaa, kun en ajatellut näitä välttämättä edes julkaista, mutta muistan nyt ainakin osan käyttämistäni lakoista. Tosin töpöttelin päällekäin kyllä niin montaa eri lakkaa, että listasta voi helposti jotain puuttuakin. Pohjalla on Cadillacquerin Have A Little Faith. Mukana on myös Essencen Rock My World ja Orlyn High On Hope. Niin ja tietenkin myös puhdas valkoinen. Taisi olla jokin H&M:n tai muun vastaavan nimetön halpislakka.


neule H&M
toppi H&M
farkut Seppälä
huivi Gina Tricot

Lakkasin nämä kynnet kerrankin johonkin muuhun aikaan kuin juuri ennen nukkumaanmenoa. Kyseiset kynnet syntyivät itseasiassa juuri ennen stand up keikkaa ja yllä vielä nopea vilkaisu sen päivän asuun, jossa lähdin keikalle. Oli muuten varmaan ensimmäinen kerta, kun näin livenä stand uppia. En tiedä, miten ei ole koskaan aiemmin tullut lähdettyä. Hauskaa meinaan oli ja voisin hyvin mennä toistekin.