lauantai 30. toukokuuta 2015

Baby Lips

Tuskin keltään kauneusblogeja lukevalta on jäänyt huomaamatta, että uusia Baby Lipsejä on rantautunut Suomeen? Uusia mustahylsyisiä huulirasvoja on vilahdellut blogissa jos toisessakin ja minäkin niitä ryntäsin heti ostamaan. Samalla kun esittelen muutaman kuvan näistä uutuuksista, ajattelin vilauttaa kuvaa koko kokoelmastani, sillä Baby Lipsejä löytyy kotoani jo ihan kiitettävä määrä. Olen Baby Lipseihin ihastunut lähinnä siksi, että niistä moni on kevyesti sävyttäviä. Sävyttävät huulivoiteet tuntuvat olevan tällä hetkellä minulle "se juttu". Ja olen kyllä aikamoinen huulirasvojen kuluttaja, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa.

Tässä siis koko tämän hetkinen kokoelmani:



Yllä olevassa kuvassa näkyy alhaalla kuusia värikkäissä hylsyissä olevaa alkuperäistä Baby Lipsiä, joista kolme on sävyttäviä ja kolme värittömiä suojakertoimellisia. Ostin aluksi kai neljä näitä ja myöhemmin erilaisista tarjouksista kotiutin lopulta muutkin. Ehdoton lempparini on pinkissä hylsyssä oleva Pink Punch, jossa on herkullisen makea hedelmäinen tuoksu ja pirteä pinkki väri. Nämä ovat omaan käyttööni sopivan kosteuttavia ja hoitavia, mutta huuleni eivät olekaan mitenkään älyttömän kuivat ja olen tottunut lisäilemään huulirasvaa useita kertoja päivässä. Eniten näissä vetoaa pirteä ulkonäkö ja herkullsiet tuoksut, sekä tietenkin sävyttävyys.

Valkohylsyiset Baby Lipsit kuuluvat Dr Rescue linjaan. Dr Rescuet ovat hoitavampia ja kosteuttavampia kuin "normiversiot". Näiden luvataan viilentävän ja rauhoittavan myös ärtyneitä huulia. Suomessa näitä ilmestyi vain kolme, joista kaksi sävyttävää hankin itselleni. Huulirasvoissa on mentolia ja eukalyptusta, joten ne ovat hyvin raikkaan tuoksuisia ja tuovat ainakin minulle mieleen alkuperäisen Mint Freshin. Jos sisi siitä tykkäsit, tykkäät varmasti näistäkin. Huulille levitettäessä nämä tuntuvat oikeasti viilentäviltä.


Punaisempi Coral Cave (kuvissa vasemmalla) oli kyllä pettymys siinä mielessä, että tämä ei oikeastaan sävytä lainkaan, vaan antaa lähinnä vain kiiltoa. Sen sijaan rusehtavampi nude Just Peachy on todella pigmenttinen ja peittävä! Kaikkein peittävin Baby Lipsini mielestäni. Tätä ei edes uskalla kovin paksua kerrosta sivellä huulille ilman peiliä. Jännää, että näillä oli näin paljon eroa peittävyydessään. Coral Cave sopii esim flunssaisena käytettäväksi, jolloin huulet rohtuvat helposti ja raikasta tuoksua on kiva hengitellä huulilta. Just Peachylla taas saa minusta aikaan hyvät nudet huulet ja sopii korvaavaksi melkeimpä nudelle huulipunalle.


Viimeisin lisäis BL perheeseen ovat mustahylsyiset räväkän näköiset Baby Lips Electrot. Itse huulirasvat ovat kaikki iloisen värisiä (saman värisiä kuin korkin tekstit) ja kaikki viisi ovat sävyttäviä. Jes! Nämä kyllä ihastuttivat ulkoasullaan minut heti! Enkä osannut päättää kaupassa, mitkä näistä ostaisin, joten ostin lopulta kaikki. Kuten mainitsin postauksen alussa, sävyttävät huulivoiteet ovat tällä hetkellä suuri innostuksen kohteeni ja käytän niitä ahkerasti.


Jännittävää oli tottakai se, kuinka voimakkaasti nämä sävyttävät.Varsinkin keltainen ja violetti voivat tuntua aika hurjilta valinnoilta, mutta kannattaa muistaa näiden olevan huulirasvoja, ei huulipunia. Eli huulet sävyttyvät vain kevyesti ja mielestäni nämä kaikki käyvät arkikäyttöön.


Loppujen lopuksi keltainen Fierce In Tangy oli minusta hyvinkin väritön, eikä tämä huulillakaan näyttänyt mitenkään keltaiselta. Hyvin neutraali lopputulos siis. Tuoksu toi kyllä mieleen vähän vessanraikastimen, mutta onhan tämä ihanan raikas. Oranssi Oh Orange teki huulista hieman oranssin sävyiset ja toksui hyvälle. Tämä oli ehdottomasti kokoelman pigmenttisimpiä huulivoiteita. Vaaleanpunainen Strike A Rose tuoksui aivan ihanan hedelmäiselle! Väri oli omilla huulillanni todella neutraali, joten menee ehdottomasti hyvin arkena ja huulet näyttävät hyvin luonnollisen värisiltä. Pink Shock on aika lähellä Strike A Rosea, mutta on pigmenttisempi ja teki huulista selkeästi kylmemmän pinkit. Pidin ehkä eniten tästä tuoksusta. Violetti Berry Bomb oli lopulta myös aika neutraali ja omilla huulillani näytti enemmän kylmältä pinkiltä kuin violetilta. Tuoksu on ihana tässäkin!

Kokonaisuudessaan Electrot olivat minusta oikein hyvä ostos. Nämä tuntuvat huulilla kivalta, levittyvät helposti ja kosteuttavat myös omia huuliani sopivasti, kuten alkuperäisetkin. Olisin ehkä pärjännyt näistä vaikkapa neljällä, mutta on kiva omistaa nämä kaikki. On pari hyvin neutraalia sävyä, joita voi huoletta levittää huulille ilman peiliäkin ja muutaman pigmenttisempi tapaus, joilla saa oikeasti väriä huuliin näin halutessaan. Jännityksellä odotan, mitä Baby Lipsejä Suomeen seuraavaksi rantautuu. Toivottavasti jotakin sävyttäviä, niin ryntään varmasti heti ostoksille.

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Cinderella

Essenceltä ilmestyy tiuhaan tahtiin Trend Editioneja, eli erikoiskokoelmia, joiden tuotteita on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä tietyn aikaa. Itse tykkään hirveän paljon näistä erikoiskokoelmista, vaikka niitä voisikin oikeastaan ilmestyä hieman harvemmin. Nyt tuntuu, että jatkuvasti pitää olla vahtaaamssa uuden kokoelan ilmestymistä ja hamstraamassa siitä haluamiaan tuotteita. Tai eihän sitä pakko ole, mutta kun haluaa... Näitä olisi ihana saada Suomestakin, ettei aina tarvitsisi tialta ulkomailta. Useimmiten hankin trend editioneista kynsilakat ja muutamia muita meikkejä. Yksi viime aikaisista trend editioneista, joka sai minut jo etukäteen todella innostuneeksi, oli Cinderella.


Aluksi kävi niin, että ainakin kynsilakat myytiin heti loppuun ja pelästyin jo jääväni ilman. Onneksi kokoelman tuotteita tuli lisää ja hankin sitten itselleni kimppatilauksessa lakkojen lisäksi luomiväripaletin ja kynsitarroja. Samalla kertaa tilasin myös keltaisen Essencen vanhasta Viva Brasil trend editionista. Kuvassa on myös pari muuta lakkaa + essencen leimauslaatta, jotka kotiutin samalla Fanilta, kun kävin Cinderellojani sieltä hakemassa.


Halusin heti ensimmäisenä päästä testaamaan kokoelman glitter topperia, joka kantaa nimeä The Glass Slipper. Tein glitter topperilla pari aksenttikynttä ja valitsin sille kaveriksi Bibbidi-bobbidi-boon, joka paljastuikin ihanaksi mattalakasi! Tämän nousi ehkä koko kokoelman suosikikseni! Toisn on tuo The Glass Slipperkin aika maagisen näköinen tujottelulakka, joten sekin kyllä kamppailee suosikkilakan paikasta vahvasti.


Glittertopperi oli hyvin peittävä, mutta kerrostin sen kuitenkin Bibbidi-bobbidi-boon päälle. Vaikka glitterlakkaa ei tullutkaan kuin parille ynnelle per käsi, otin jälleen käyttöön peel off lakan, kun se kerran sattui olemaan käden ulottuvilla. Kun käyttää peel off lakkaa, tulee lakkauksia vaihdettua paljon useammin. Siksi olenkin nyt pyrkinyt pitämään peel offia esillä, jotta muistan sitä käyttää. Muuten tulee lakattua turhan harvoin kynnet, kun en jaksa ja ehdi poistaa ensin edellisiä lakkauksia.


The Glass Slipper muistutti minua parista muusta Essencen lakastani, joten pitihän sitä testata heti, löytyisikö kokoelmastani dupeja.


Yllä kuvassa aivan vasemmassa reunassa on Rock My World ja keskellä Icy Fairy. Oikeassa reunassa on Cinderella kokoelman The Glass Slipper. Alla lakosita vielä lähikuvaa kiekolla samassa järjestyksessä.


Lähimpänä toisiaan ovat Icy Fairy ja The Glass Slipper. Icy Fairy on kuitenkin selvästi enemmän topperi ja siinä on enemmän pienempikokoista glitteriä. Minusta The Glass Slipper on huomattavasti peittävämpi ja sisältää paljon enemmän isoja glittereitä. The Glass Slipper ei välttämättä kaipaisi alleen värilakkaa, kunhan lakkaa kerrostaisi tarpeeksi. Kaikki siis pysyvät kokoelmissani ainakin toistaiseksi.

Innostuiko muut Essencen Cinderellasta?

tiistai 26. toukokuuta 2015

Tummanpuhuva puna ja ylipolvensaapikkaat

Tänään oli huulipunavallankumous, joten päivän psotauksessa on kai sopivaa esitellä upeaa huulipunaa? Stockmann Beauty lopetti jokin aika sitten Kuopiossa ja pakkohan niitä loppuunmyynnin aleja oli käydä katsomassa. Mukaan tarttui mm Yves Saint Laurentin upea puna sävyssä 206 Grenat Satisfaction. Kaikki jäljellä olevat merkin punat (ja pari muuta meikkituotetta) taisivat olla -40%. Halpaa kun saippua? No, ei ehkä ihan, mutta houkuttelevan hintaista kuitenkin.


Upea puna kertakaikkiaan, vaikka pitkään valkkasin ja mietin, onko tämä nyt ostamisen arvoinen puna. Olen nyt kyllä tyytyväinen tähän tarkan harkinnan päätökseeni, sillä puna on aivan mielettömän herkullinen, hyvin tumma rusehtavan punainen. Tällä saa aikaan näyttävät huulet. Puna liukuu vaivattomasti huulille ja se kestää hyvin tahraamatta. Tottakai syömisen ja juomisen jälkeen punaa on lisättävä. Puna tuoksuu hyvälle ja kyllähän tuo ylellisen näköinen kultainen pakkaus vetoaa, vaikka kultaa enemmän olenkin hopean  perään.


Hankin samalla ostosreissulla myös pari korua Glitteristä, jotka sopivat todellä hyvin yhteen, koska kummassakin on lehtiä. Niin ja ei se huulipuna ollut ainoa juttu, mitä Beautyn loppuunmyynnistä ostin. Nimittäin kaikki tuoksut olivat puoleen hintaan. Niitä tulikin sitten kerrankin hamstrattua. En ole koskaan ostellut kamalasti tuoksuja, mutta nyt annoin itseni hieman villiintyä. Ja myönnettäköön, että lupasin näistä 1-2 äidille, kunhan hän pääsee niitä haistelemaan. Lopulta Lacoste lähti äidille arkituoksuksi käytettäväksi töihin ja kolme muuta jäivät omaan käyttööni. Kenzon Flower In The Air on nyt ahkerassa käytössä.


Sokoksella sattui myös olemaan samoihin aikoihin jotkut alepäivät (olisiko ollut 3+1?) taas vaihteeksi ja kävin sieltäkin kotiuttamassa lähinnä hiustuotteita. Ostan nykyään aina tuota System 4:n shampoota rasvoittuville hiuksille ja kuivalle päänahalle kun sen tarjouksesta löydän. Iso pullo on todella riittoisa ja minulle todella hyvä shampoo. Ostin nyt ensimmäsitä kertaa kokeiluun myös XZ:n suklaa-vaniljan, koska sekin on rauhoittava, eli pitäisi sopia helposti kuivuvalle ja kutisevalle päänahalle. Tuote on toistiseksi vielä korkkaamatta, mutta len kuullut siitä paljon hyvää.

Heräteostoksena shampoiden lisäksi tarttui mukaan vielä konjac-sieni, koska haluaisin tehdä pientä vertailua kahden eri emrkin konjac-sienen kanssa.


Kun nyt ostoksia alettiin esitellä, niin esitellään vielä pari lisää. Ostin keittiöön mielestäni aika hauskan pienen "taulun". Jotenkin tuo teksti vaan osu ja uppos.

Satuin tekemään myös ehdottoman hyvän löydöksen Sesonkitorilta, jossa myytiin muistaakseni alle 10e hintaan Thermo legginsejä ja -sukkahousuja. Näillä tarkenee vähän kylmemmälläkin ilmalla! Onneksi nyt alkaa olla jo sen verran lämmin, että thermot voi laittaa kaapin perälle odottamaan ensi talvea...



Halusin punaisten huulten kaveriksi silmiin jotakin hyvin yksinkertaista. Niinpä tein silmiin violetit rajaukset Elfin kynällä, joita häivytin hieman siveltimellä ja lisäsin vielä ripsirajaan mustalla Rimmelin linerilla tarkemman rajauksen. Lisäksi vielä tottakai hieman ripsiväriä.


Asuni koostui mustista ja harmaista vaatekappaleita kokonaisuudessaan. Innostuin lopputalvelta/alkukeväästä käyttämään paljon ylipolven saapikkaitani, jotka yleensä olen yhdistänyt farkkuihin, mutta nyt päätin kokeilla niitä mekon kanssa. Hankin nämä jo parisen vuotta sitten Anttilasta, kun kyseiset saapikkaat sattuivat olemaan -70% alennuksessa, eli maksoin näistä vain pyöreästi pari kymppiä. Olivat aika löytä kyllä mielestäni.


takki Carlsonilta
kaulahuivi H&M
mekko H&M
toppi H&M
legginsit Inspire
kengät Anttilasta

Muistitteko viettää huulipunavallankumousta? Instagramin puolella näkyikin jo, millaista punaa minulla tänään oli huulilla. Kyseessä on kaunis klassinen MaxFactorin Colour Elixir sävyssä Passsionate Red, joka tuli viimeisimmässä Livboxissa. Juuri nappi väri minulle!

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Jotain muuta kynsille kuin haastetta

Välillä on ollut pakko saada kynsille jotain muutakin kuin vain haaasteeseen kuuluvia lakkauksia. Ehdin nimittäin usein lakata kynnet vain sen pari kertaa viikossa. Jos olen lakannut kynteni useammin, olen yleensä tehnyt jotakin todella yksinkertaista tai yksiväristä, joten haasteen aikana ei ole päässyt kamalasti toteuttamaan mitään omia huimia koristeluideoita, jos ne nyt eivät ole sopineet johonkin teemaa juuri. Siksipä päätin välillä tehdä jotain ihan haasteesta poikkeavaa. Tässä lopputulos.


Helpot kynnet, jotka tuli toteutettua sutimalla lakkoja vähän sinne ja tänne. Idea lähti oikeastaan siitä, että halusin kokeilla yhdistää kynsissä kultaa ja hopeaa. Monet pitävät sitä sääntönä, ettei kulta ja hopea sovi yhteen, mutta itse halusin nyt vähän rikkoa tätä sääntöä. Valitsin kynsille kylmän kultaisen, joka ei edes lopputuloksessa paljon hopeasta eroa.


Käyttämäni lakat ovat Colors By Llarowen Man In The Mirror, OPIn My Favourite Ornament, Essencen Best Dressed ja Essencen Cinderella kokoelmasta Watch Out Lady Tremaine!


Lakkasin kynnen kärjet aluksi kahdella glitterlakalla. Puolet kynnen kärjestä hopealla ja puolet kultaisella. Siihen pälle sudin violettia ja toista kultaista lakkaa kapealla siveltimellä. Lopuksi vielä tein dotting toolilla pisteitä violetilla ja lopputulos alkoi näyttää valmiilta.

Nämä oli ehkä vähän semmoiset stressinpurkuun sopivat kynnet myös, kun sai niin vapaasti sutia lakkaa kynnelle. Tykkäsin lopputuloksesta ja hopea & kulta sopivat minusta ihan mainiosti yhteen.

maanantai 18. toukokuuta 2015

ABLECS15: Game To Play

Viikolta 11 tuli toteutettua vain teema Game To Play. Olin tästä aiheesta jo vähän etukäteenkin innoissani ja tiesin heti, mitä haluan tehdä. Tai en tiennyt, mitä haluan tehdä, vaan mihin liittyen haluan kynnet tehdä. Sillä onhan olemassa yksi peli ylitse muiden: The Sims.


Sitten aloinkin pohtia, miten tämän teeman saa kynsille asti. Tuli aika pian mieleen plumbob, eli se kulmikas (yleensä vihreä) juttu simien pään päällä. Se olisi suhteellisen helppo toteuttaa. Tätä kautta yhdistin vihreän värin yleensäkin Simsiin, vaikka myös sininen väri olisi minusta sopinut. Ovathan kaikki valikot ja alkunäytöt usein hyvin sininsävyisiä jo ihan ykkösestä lähtien.


Itse olen tutustunut Simsiin jo ykkösen aikoihin, eikä sittemmin ole ollut paluuta. Ykköseen hankin kaikki lisäosat, samoin kakkoseen. Sims 2 on edelleen lempaprini ja kolmosta tulee pelailtua joskus. Nelosta en ole vielä hankkinut, paitsi sen ilamisen siminluontidemon. Jotenkin koen, että nämä vanhemmat vielä riittävät, koska kolmosestakaan en ole ehtinyt vielä hankkia kaikkia lisäosia. Nyt nelosen ilmestyttyä olen vasta innostunut hankkimaan kolmoseen lisäosia, koska niitä saa nyt todella halvalla.


Olisi ollut hienoa yrittää maalata vaikka ihan simejä tai jonki pelin/version logoja, mutta päädyin toteuttamaan vähän yksinkertaistetun version tästä ideastani, nimittäin yhteen kynteen per käsi kirjoitin kynnelle sinisellä SIMS. Sekin oli jo tarpeeksi vaativaa, varsinkin kun vasemmalla kädellä yritti samaa tekstiä saada oikean käden kynnelle. Plumbobit muuten onnistuivat taas vasemmalla kädellä mielestäni paremmin, joka oli vähän jännä.


Pariin kynteen per käsi tein liukuvärin vihreillä lakoilla valkoiselle pohjalle. Samoilla vihreillä väreillä maalailin kapean siveltimen avulla plumbobit yhteensä neljään kynteen. Jotkut onnistuivat paremmin, jotkut vähän huonommin, mutta kuitenkin mielestäni tunnisti, mistä on kyse.


Lopputulos oli yllättävän kiva, kun ottaa huomioon, etten paljoa vihreissä kynsissä viihdy. Myös puhtaan valkoiset kynnet ovat minulla vähän vieras näky. Joten tässä oltiin loppupeleissä aika oman mukavuusalueen ulkopuolella, kun yhtälöön lisää vielä käsinmaalauksenkin, joka sekään ei ole se ykkösjuttu. Pitäisi vain ahkerammin jaksaa harjoitella.

Onko muita Simsin pelaajia? Tuleeko kynsistä Sims mieleen?

torstai 14. toukokuuta 2015

Indiedays Bloggers Inspiration Day

Tässä keväällä on ollut ja tulee vielä olemaankin paljon kivaa blogiin liittyvää tapahtumaa. Itseasiassa ylihuomenna suuntaan Turkuun tapaamaan kymmeniä muita bloggaajia, mutta sitä ennen koitan kirjoitella jo menneistä tapahtumista.


Olipa kerran eräs aurinkoinen lauantai ja minä suuntasin Miracle's Nailsista tutu bloggaajan avecina Indiedaysin järjestämään Bloggers Inspiration Dayhin. Ekaa kertaa osallistuin itse kyseiseen tapahtumaan. Mulla oli kyseinen päivä aika täynnä ohjelmaa, koska illalla olin menossa vielä äidin kanssa balettiakin katsomaan, mutta sain mahdutettua nämä kaksi tapahtumaa samalle päivälle, kun kummatkin olivat Helsingissä. :) Inspiration Day järjestettiin tällä kertaa ravintola Maxinen tiloissa, siis aivan Kampin kyljessä, joten perille oli helppo löytää. Instassa on vilahdellut jo paljon kuvia kyseiseltä päivältä, mutta kerätään ne nyt vielä omaksi postauksekseen blogiini.


Esittelen tähän alkuun tapahtumaan tekemäni kynnet. Paikanpäällähän olisi ollut kynsienlakkauspistekin, mutta enhän minä nyt voinut kuvitella lähteväni matkaan ilman kynsilakkoja. Ja halusin mätsätä kynteni tällä kertaa jotenkin myös vähän asuuni, kun illalla oli vieä tosiaan se balettikin.


Pohjalla on huolettomasti töpötelty liukuväri mustalla ja punaisella, joka on kuorrutettu MaybellineNY Lover lakalla, joka on mielestäni ihan täysi dupe OPIn Bearest Of Them All lakalle, jonka hankkimista joskus kovasti mietin, mutta se jäi aina vain mietinnän tasolle. Vastaava lakka löytyy muuten nykyään myös Lumenen Natural Code sarjasta.


Saimme etukäteen vähän vinkkiä, mitä kaikkea paikanpäällä meitä odottaa, jonka perusteella suuntasimme ensimmäisenä Pauligin pisteelle, jossa sai duunata itselleen juoman. Itsehän en kahvin juojiin kuulu, joten valitsin juomakseni kaakaon, jonka sitten koristelin kermavaahdolla, erilaisilla strösseleillä, mantelillä ja toffeekastikkeella. Saimme valmistaa juomat itse cupsolo keittimellä, joka oli ihan hauskaa, koska en ole aiemmin kyseiseen keittimeen tutustunut, kun kuvittelin sillä tehtävän vain kahveja.


Melkeimpä joka ständillä oli jokin kisa, johon pystyi osallistumaan instagramissa. Kameralla tuli siis räpsittyä ahkerasti kuvia. Duunatulla juomalla pystyi voittamaan itselleen keittimen. Alla vielä kaverikuva meidän kummankin juomasta. Vasemmalla kaakao ja oikealla caramel latte, kumpikin duunattuna.


Juomien jälkeen siirryimme heti tarkastamaan ruokapuolen, jotta ei varmasti jäädä ilman. Tarjolla oli kaikkea pientä naposteltavaa hienosti esille aseteltuna. Aika eksoottisia makuyhdistelmiäkin löytyi ja suolaiset herkut olivat pääosin lihaa sisältäviä. Onneksi en ole kasvissyöjä. Pari makeaakin herkkua oli tarjolla.


Näitä olisi voinut hakea myöhemmin vaikka santsikierroksenkin, mutta uppouduttiin syömisen jälkeen niin esitteypisteiden maailmaan, ettei ruokaa enää myöhemmin ollut kun se palasi mieleen.


Paikanpäällä ei travinnut todellakaan olla kuvin suin, vaan tapahtumassa sai nauttia niin viiniä, inkivääriolutta kuin Fresitaakin. Koska olin hieman flunssan kourissa, päädyin testaamaan inkiväärioluen, joka kuulemma tarjoilijan mukaan "on enemmän siideri". Ja tämän allekirjoitan täysin, sillä en pidä oluesta, mutta tämä oli hyvää.


Fresitan kaveriksi tarjolla oli tottakai mansikoita ja myös suloisia kuppikakkuja! Herkut olivat kyllä niin suloisen näköisiä, ettei niitä meinannut raaskia syödä.


Tapahtumassa oli mukana mm Kultajousi, Philips, Loréal Prodigy, RFSU ja BikBok. Tapahtumassa esiteltiin uutuustuotteita, haettiin bloggaajia mukaan yhteistyökuvioihin, järjestettiin erilaisia kilpailuja ja jaettiin myös muutamia näytteitä. Kultajousen pisteellä sai esimerkiksi suunnitella oman My iMenson korun. Pakko sanoa, että tykästyin noihin My iMenson koruihin, sellaisen kyllä haluaisin itselleni joskus.


Loréalin pisteellä oli The Voice Of Finlandista tuttu Jesper Anttonen, jonka kanssa piti tottakai käväsitä kaverikuvassa. Samaiselta pisteeltä nappasin vielä kotiinviemisiksi pari uutta Prodigy hiusväriä, joten tässä joutuu sitten kohta hiustenvärjäyspuuhiin!



Miraclelle kiitos yllä näkyvästä otoksesta, jossa poseeraan BikBokin mallinukkejen vierellä.


Tapahtumasta sai pois lähtiessään kotiinviemisiksi kassin, jossa oli esitteitä ja muutamia tuotenäytteitä. Lisäksi nappasin parilta pisteeltä testiin muutamia minua kiinnostaneita tuotteita, jotka toivottavasti siis näkyvät pian tarkemmassa esittelyssä blogissani. Alla pientä sneak peakia niistä. Mainitsinkin jo aiemmin Loréalin hiusvärit ja niiden lisäksi minulle lähti matkaan Vermanin tuotepaketti.


Päivä oli kaikkiaan oikein hauska ja muutama tuttukin tapahtumasta tuli bongattua. Viihdyimme Maxinessa useamman tunnin, vaikka pisteitä siellä ei kamalan paljon ollutkaan. Tottakai olisi ollut kiva, että tapahtumassa olisi ollut jotain kynsiin tai kosmetiikkaan liittyvää, koska ne ovat suurimmat kiinnostuksen kohteeni näin bloggaajana. Toisaalta voisin todeta, että onneksi oma blogini on kuitenkin aika sekametelisoppa, joten voin blogata vähän mistä sattuu. Eli uskoakseni erilaiset tuotetestailut varmasti mahtuvat sekaan. Voisin hyvin kuvitella käyväni toistekin vastaavassa tapahtumassa, koska kyllä tästä positiivinen kuva jäi. Kiitos hyvälle seuralle ja kiitos tottakai koko tapahtuman järjestäjille!