torstai 26. helmikuuta 2015

Livbox Helmikuu

Helmikuun boksi saapui juuri ennen kun lähdin pienelle reissulle ja ehdin hädin tuskin tuotteisiin tutustua kun piti jo lähteä reissun päälle. Onneksi kuitenkin ehdin oman mustan laatikkoni hakea ennen kuin oli reissaamisen aika, en olisi nimittäin millään malttanut odottaa sisällön paljastumista reissun loppuun. Olisin varmasti jostakin spoilaantunut ja saanut selville, mitä kuun boksi sisälsi. Jopa hieman harmittaa, etten ehtinyt aiemmin tämän kuun boksista postailla, sillä se oli mielestäni paras hetkeen!


Teemana oli tietenkin ystävyys, koska helmikuussa on ystävänpäivä. Väri oli söpö pinkki, siis ihan minun näköinen boksi. Ja kyllä minä riemastuin, kun luin boksin sisältä paljastuneesta lappusesta, mitä kaikkea pakkaus oikein sisältää. Merkit olivat minulle pääasiassa entuudestaan tuttuja ja kaikki tuotteet kuulostivat heti kiinnostavilta! Ja tältä ne sitten näyttivät:


Ihan ensimmäisenä esittelen kolme suosikkituotettani boksista:

Lumene Nude Perfection Kevytmeikkivoide oli tuote, jota vähän osasin odottaa boksista. Ja tätä on kyllä kiva päästä kokeilemaan! Uusia meikkivoiteita tarvitsee aina ja Lumenen uutuuksia testaan aina mielelläni. Sävykin näyttää ihan minulle passelilta, paremmin sopivalta kuin edellisen boksin meikkivoide. En ole vielä itse ehtinyt tätä kokeilla, mutta pakkaus on kyllä houkuttelevan näköinen. Lasipullo on aina jotenkin fiinimpi kuin muoviputilo.

Eucerin In-Shower Body Lotion oli oikein iloinen yllätys! Merkki on minulle vieras, en siis ole ennen käyttänyt merkin tuotteita. Mä tykkään kaikista suihkussa käytettävsitä voiteista, ne ovat ihan huippu keksintö! Pelkästään semmoisilla ei pärjää, mutta ne ovat todella hyvä lisä, kun aina suihkun jälkeen ei jaksa ja ehdi rasvailla kunnolla. Ja kulutin juuri yhden edellisen suihkussa käytettävän rasvani loppuun, joten hyvä kun sain uuden tilalle.

Nivea 3-in-1 Micellar Water oli boksin paras tuote! Misellivesivillitys on nyt iskenyt minuunkin. Ostin itse aiemmin Garnierin misellieden ja täytyykin jossain välissä vertalla näitä. Niveaa kokeilin heti ja hyvin toimii! Vedenkestävä rajauskin lähti ihanan helposti pois. Suosittelen kaikkia testaamaan misellivettä meikinpoistossa, jos et ole sitä vielä tehnyt!


Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi on hiuksiin jätettävä tuote, joka antaa hiuksille tuuheutta. Tämä varmasti tulee kokeiltua, koska hiukseni ovat luonnostaa hyvin ohuet, kuten olen monesti jo todennut. Hiustuotteita on kyllä jo varastoissa aika monta, joten en tieä koska ehdin tätä kunnolla testaamaan.

Paese Kashmir Monoluomiväri tuli minulle valkoisena. Hyvä perusväri, mutta olisin kyllä ollut kiinnostunut testaamaan vaihtoehtoista ruskeaa, että saisiko sillä aikaiseksi varjostuksia kasvoille. Tykkään, kun boksista tulee meikkejä ja kvia on päästä testaamaan lisää Paesen meikkejä. Minulla on nyt ollut käytössä Paesen poskipuna, joka on joskus tullut myös Livboxista.


Boksissa oli vielä lisäyllärinä Iberon koru, jonka voi pitää itse tai antaa ystävänpäivälahjaksi halutessaan. Koru oli pakattu vielä nättiin pussukkaan, jossa sen voisi hyvin antaa lahjaksi. Koru oli minusta sen verran kivan näköinen, että tulee tätä varmaankin käytettyä jossain sopivassa tilanteessa, joten pidin sen itselläni. Käytän aika harvoin koruja, koska tanssiessa ne pitää oikeastaan aina ottaa pois, joten koruni pääsevät käyttöön lähinnä juhlissa ja arkena minulla on korkeintaan korvikset ja sormuksia.

Tämä boksi oli kaikkiaaan ehkä paras näistä bokseista, joita minulle on nyt tässä useamman kuukauden aikana tullut. Vielä on pari kuukautta tilausta jäljellä ja kyllä jo tekisi mieli sitä jatkaa!

Tykkäsittekö te tämän kuun boksista?

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

ABLECS15: viikko 2

Kakkosviikko on takana ja pitän tällä kerta kummatkin viikon kynnet samaan postuakseen. Alla oelvasta kuvasta näet, että toisen viikon teemoina olivat asuun mätsäävät kynnet ja harmaan sävyt.


Toteutin ensin harmaan sävyt kynsilleni eli vaihtoehdon "Shades Of Grey". Käytin seuraavia lakkoja: Dance Legend Grey Britan, Essence Grey-t To Be Here ja I'm The Boss!, sekä Orly Iron Butterfly.


Kaikkien kynsille lakkasin pohjaksi DaLen lakan, joka on muuten upea savuinen harmaa, jossa on aivan pientä tummempaa pistettä vaalean harmaan seassa. Upea livenä! Kuvissa näkyy aika huonosti tuo "pilkkuisuus".


Sitten töpöttelin kolmeen kynteen sattumanvaraisesti kahta Essencen lakkaa. Tämän päälle piirsin sinne tänne muutaman viivan koristelusiveltimellä käyttäen Iron Butterflya. Tämän jälkeen töpöttelin vielä muutaman läikän Grey-t To Be Herea viivojen päälle lakan omalla siveltimellä. Kunnon lakkailuterapiaa kun sai läiskiä harmaan eri sävyjä sikinsokin kynsille.


Kaksi kynttä per käsi sai koristeekseen hopeiset tähtiniitit, koska harmaassa piti pitäytyä. Oon tykännyt hirmu paljon näistä tähtiniiteistä, joita oon saanut muistaakseni joskus kaupanpäälle jostain nettikaupasta tilauksen yhteydessä.


Viikon toinen teema "Matched To An Outfit" tuli toteutettua ehkä vähän laiskasti, koska tämä ei ole koko asu, vaan pelkkä asun yläosa. Mutta halusin samalla testata pari pullossa hyvinkin samannäöistä lakkaa kynsille, jotta selviäisi ovatko ne kuinka dupeja.


Ostin ehkä n kuukausi takaperin ihanan vaaleanpunaisen villapaidan H&M:ltä. Villapaidan juju on ehdottomasti sen metallinhohtoinen väri. Ja minusta sen kaveriksi sopi todella hyvin OPIn Don't Bossa Nova Me Around, joka on muuten miehen sanojen mukaan "ei minkään värinen". :D

Ja ne kaksi lakkaa, joiden erilaisuutta lähdin testailemaan ovat siis yllä kuvassa näkyvtä A Englandin She Walks In Beauty ja Catricen Crushed Crystals Oyster & Champagne. Erona näillä on tottakai ainakin se, että Catrice on hiekkalakka tia ainakin semmoinen rouheampi. Mutta katsotaampa kumpaakin sitten kynsillä.



No siis, She Walks In Beauty on vaan aivan ihana! Mä en kestä oikeesti, miten nätti lakka on! Ja livenä siis taas tuhat kertaa upeampi kuin kuvissa. Ja ihan selkeästi hyvin erilainen kuin Oyester & Champagne, joka on aika hillityn näköinen super kimmeltelevän She Walksin rinnalla. Oyester & Champagnessa on huomattavasti vähemmän isokokoista glitteriä. She Walks In Beautyn vaaleanpunainen pohjaväri näkyy kuvissa todella hyvin, mutta luonnossa lakka näyttää minusta paljon kultaisemmalta ja hyvin kimmeltävältä. Yksittäisi glittereitä ei edes paljon erota toisistaan.


Miettiessäni koristeluja kynsiini, satuin löytämään vielä yhden lakan, joka oli aika samanlainen A Englandin ja Catricen lakkojen kanssa. Nimittäin Essencen Glitz & Glam. Glitz & Glamin kultainen pikkuglitter taittoi selkeästi vihreään tietyssä valossa ja lisäksi lakka ei ole läheskään yhtä peittävä kuin vaikkapa She Walks In Beauty. Suurine ro minust aon kuitenkin se vihertävyys, joka saa lakan näyttämään jo pullossa selkeästi erilaiselta.



Päätin sitten lopulta töpötellä Glitz & Glamia kynsiin, joissa oli pohjalla Don't Bossa Nova Me Around. Näin ei tarvinnut keksiä mitään muita koristeluja kynsiini, pelkillä lakoilla selvittiin. Ja loppuun täytyy sitten laittaa vielä kuvaa, jossa sekä isnpiraationa ollut paita ja kynnet.


Satuin itseasiassa shoppailemaan tässä viikonloppuna pari uutta paitaa ja niistä innostuneena tein toisetkin kynnet, joiden inspiraationa on ollut villapaita... Mutta en ehtinyt kyseisiä kynsiä enää tähän haasteeseen vaihtaa, joten toiset vaatteisiin mätsäävät kynnet tulossa sitten ensi viikolla blogiin.

perjantai 20. helmikuuta 2015

Lumisia kuusia

Lumet ovat sulaneet vauhdilla viime päivinä täällä Savossa, joten tuli kiire julkaista varastosta nämä talviset kynnet ennen kuin ne ovat ihan epäajankohtaiset. Instan puolella nämä ovatkin jo näkyneet, mutta jostain syystä en ole muistanut aiemmin näistä postausta tehdä.


Nämä ovat oikeasti yhdet koko talven suosikkejani. En meinannut millään malttaa poistaa lakkauksia, vaikka oli jo kova hinku päästä lakkaamaan kynnet uudelleen. ja lakat ehtivät mennä ihan kuluneen näköisiksikin mielestäni, vaikka ei sitä kai kukaan muu huomannut. Mutta kun on tottunut vaihtamaan lakkaukset ainakin sen pari kertaa viikossa, niin kyllä se pienikin kärkikuluma häiritsee.


En kovinkaan usein tee mitään käsinmaalauksia kynsiini, mutta nyt rohkaistuin kokeilemaan lumisia kuusia. Vasempaan käteen kuuset syntyivät ihan helposti, mutta oikeana käteen... No, oli haasteita. Mutta kyllä mä nyt kehtaan kummastakin kädestä kuvia julkaista. Vaikka jälki onkin aika paljon parempaa kun on oikealla kädellä saanut piirtää.


Ihan joka kynteen en kuusta taiteillut, vaan pariin kynteen per käsi töpöttelin vain lumihankea valkoisella lakalla ja glitterlakka toimittaa taivaalta satavan lumen virkaa.


Kynsien lumisade on saatu aikaa Ginan Snow-nimisellä lakalla, joka on ollut aika suosittu kynsipiireissä. Ja onhan se ihana! Ja halpa! Ja mä en vaan voi vastustaa mitään "lumihiutalelakkoja", ne on tällä hetkellä ehdottomasti heikko kohtani. Keräsinkin tämän postuaksen loppuun vielä tikkukuvat kaikista "lumihiutalelakoistani". Mutta ensin vilautetaan kuvaan lakkaukseen käytetyistä lakoista.


Kuuset tein OPIn Jade Is The New Black lakalla, joka alkaa olla jo aika vanha ja väri vähän muuttunut osassa pulloa, mutta hyvin toimii edelleen. Lisäksi halusin käyttää paria uutta lakkaa, nimittäin Essencen Mountain Calling kokoelman sinistä ja valkoista. Kuvassa vielä tietenkin tuo Ginan Snow.

Sitten niihin valkoisiin glitterlakkoihin:


Yllä kuvassa Gina Tricot Snow, Essencen Mountain Calling kooelman Snow Alert! ja China Glazen The Outer Edge. Alla sitten vielä uusin lisäys tähän settiin, eli China Glazen "suomilakka" Chillin' With My Snow-mies.


Kaikki ovat keskenään sen verran erilaisia, että pidän perusteltuna omistaa kaikki. The Outer Edge on hyvin pientä valkoista glitteriä, eikä glittereiden koko vaihtele. Ginan Snow on sekasin todella isoja hexagoneja ja pienempää glitteriä. Glittereitä on montaa eri kokoa. Essencen Snow Alert! taas on hieman tiheämpää kuin Snow ja mukana ei ole niin isoja glittereitä. Snow-mies taas on oikeastaan kokonaan vailla sitä pienintä glitterkokoa, mukana on isoja ja vielä isompia hexagoneja.

Onko teillä lumihiutalelakkoja/valkoisia glittereitä?

maanantai 16. helmikuuta 2015

ABLECS15: Will You Be My Valentine?

Vielä toinen lakkaus viime viikon osalta haasteeseen. Se tulee nyt väärällä viikolla, kun onnistuin mokaamaan viime viikolla tuon postausten ajastuksen. No, jos tällä viikolla en yritä ajastaa mitään. :D

 

Ystävänpäiväkynsissä mentiin tosi yksinertaisella linjalla. Mutta täytyyhän sitä ystävänpäivänä saada the ystävänpäivälakka kynsille. Eli siis KBShimmerin You Rock My Heart.


Käytin lakkaukseen kuitenkin yhteensä neljää eri lakkaa. Pohjalla on Essien We're In It Together ja sen päälle olen sutinut & töpötellyt Essien Madison Ave- Hueta ja OPIn pikkupulosta Pink Fridayta.


Koko luova sekamelska on kuorrutettu KBShimmerin mustilla ja pinkeillä glittereillä. Lopputuloksesta kyllä tykkäsin, koska musta ja pinkki ei voi koskaan mennä pieleen. :) Nyt koitan kovasti pohtia, miten tätä ihanaa lakkaa tulisi käyttää kynsillä kun ei ole ystävänpäivä? Koska en kyllä haluaisi taas vuotta odottaa, että saan tuon ihanuuden kynsille.


Nämä olivat nyt tämän vuoden ainoat ystävänäpäiväkynnteni. Ei tullut edes leimattua mitään sydämiä tai vastaavia tänä vuonna, mutta ehtiihän sitä vielä. Koska voi niitä leimoja käyttää muunakin kuin ystävänpäivänä. Ja aionkin. :)

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ABLECS15: Something Other Than Pink

Ohops, ajastukseni ei ollutkaan toimnut ja tämä postaus ei olekaan tullut julkiseksi. Olin siis viikonlopun reisusssa ja tämän postuaksen piti ilmestyä sillä aikaa blogiini. No, eipä ilmestynyt... Parempi myöhään kuin ei...jne.

Tässä olisi nyt ensimmäinen osallistumiseni The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015:en. Valitsin ensin toteutettavaksi teeman "jotain muuta kuin pinkkiä".


Alla käyttämäni lakat: A England Galahad, Catrice Godfather Of Pearl ja KBShimmer Snow Much Fun.


Lakaksin ensin koko kynnen Catricen lakalla, joka on siis tarkoitettu efektilakaksi jonkun toisen lakan päälle, eikä siis ole itsessään yhtään peittävä, mutta toimii minusta myös liukuvärjäyksen pohjana oikein mainiosti. Seuraavaksi töpöttelin kynsien kärkiin vähän Galahadia peittämään kynnen vapaan pään rajaa ja siihen päälle vielä reilusti Snow Much Funia liukuvan efektin saamiseksi. Lopuksi vielä lisäsin pari sipaisua Catricen efektilakkaa, jotta liukuväristä tulisi mahdollisimman onnistunut.


Snow Much Funista tuli kivasti noita isoja pyöreitä glittereitä kynsille ja lumihiutaleitakin onnistuin saamaan 1-2 kappaletta per käsi ilman kalastelua. Pari lumihiutaletta oli kyllä niin kovin kippuraa, että sai laittaa todella paljon päällyslakkaa, etteivät reunat jääneet törröttämään.


Loppuun vielä pieni tilannekuva. Varmaan kaikki lemmikkejä omistavat osaavat samaistua tilanteeseen, jossa yrität kuvata kynsiäsi ja lemmikki haluaa väkisin tunkea lakkauksen ja kameran väliin kuvaan tai häiritsee muuten kuvan ottoa. Bobo siis tässä tilanteessa päätti, että on pakko tulla nuolemaan äidin kättä juuri nyt kun yritin saada kuvia.


Toinen tämän viikon lakkaus on tehtynä kyllä, mutta en halua julkaista nyt kahta postausta ihan perä jälkeen. Pistetään toinen ekaa viikon lakkaus blogiin sitten vaikka huomenna.

Laitan kaikki tämän haasteen lakkaukset tunnisteen "ablecs15" alle, niin löydät ne helposti blogistani. Samalla hastagilla haasteen kynnet löytyvät muuten instagramista.

perjantai 13. helmikuuta 2015

Meduusoja

Musitatte ehkä, kun eisttelin vappukynteni ja silloin kirjoittelin, että pitää vastaavaa lakkausta kokeilla jollakin muulla pohjalla. En ole sitä suinkaan unohtanut. Tässä olisi yritys nro 2: meduusakynnet sinisellä pohjalla.


Valitsin sinisen pohjan, koska ajattelin sen olevan ikään kuin vettä, jossa meduusat uivat. Meduusoihin valitsin pastellisävyjä ja en tiedä oliko se paras mahdollinen valinta, koska osa oli aika ohuita ja värit eivät kamalasti erotu toisistaan. Kuitekin tämä koristelutyyli oli kiva toteuttaa uudelleen, vaikka ehkä ensimmäinen kokeilu oli mielestäni onnistuneempi.



Katsotaan, pääsevätkö meduusat vielä joskus kolmannenkin kerran kynsille.

tiistai 10. helmikuuta 2015

Merenneitokynnet

En kovin montaa Deborah Lippmannin lakkaa omista, mutta ne muutamat omistamani ovat sitäkin rakkaampia. Nämä ovat aika arvokkaita lakkoja, eikä näitä enää nykyään ole edes myynnissä missään Suomessa (?), joten siksi ei kai koskaan ole tullut näitä älyttömän montaa tullut hankittua. Kesällä 2013 ilmestyi merkiltä aivan ihana kokoelma, josta sain lopulta hankittua melkein kaikki lakat.


Kokoelma on The Mermaids, joka sai inspiraationsa suuren suosion saaneesta edellisvuoden Mermaid’s Dream lakasta, joka näkyy yllä olevassa kuvassa oikeassa reunassa. Vastaavia lakkoja ilmestyi sitten muissakin väreissä ja hankin lopulta itselleni tuon turkoosin lisäksi myös oranssin, violetin ja vaaleanpuanisen "merenneitolakan". Tähän kokoelmaan kuuluu myös sininen lakka, mutta se on koostumukseltaan aika erilainen verrattuna kaikkiin muihin kokoelman lakkoihin ja ei ollut yhtä kiva mielestäni, joten en ole sitä ikinä hankkinut. Oranssi lakka on Million Dollar Mermaid, violetti Do The Mermaid ja vaaleanpunainen (suosikkini yllättäen) Mermaid's Kiss.


Päätin tehdä itselleni kynnet käyttämällä kolmea näistä ihanuuksista. Kolmea siksi, että minusta neljä lakkaa eivät olisi mahtuneet tämän mittaisille kynsilleni kunnolla. Joten jouduin karsimaan yhden pois ja tällä kertaa oranssi jäi odottamaan vielä käyttövuoroaan.


Töpöttelin kynsille jotakin liukuvärin ja viivojen välistä. Eli epämääräisiä viivoja? No, lopputulos oli minusta joka tapauksessa kaunis ja en lopulta keksinyt tai oikeastaan edes halunnut näitä koristella mitenkään. Olisin ehkä voinut jonkin merenneidon/kalan/merilevän näihin leimata, mutta en semmoista kuviota jaksanut lopulta lähteä etsimään ja lopputulos miellytti minua ilman leimauksiakin, joten tällä mentiin. Pääsivätpähän upeat lakat ainakin paremmin oikeuksiinsa, kun en peittänyt niitä millään leimoilla.

 Ehkä suurin suosikkini Deborah Lippmannin lakoista minulle on kuitenkin edellen Candy Shop, vaikka nämä merenneidot tulevatkin siinä sitten heti perässä. Tykkään, kun lakkoja on nimetty biisien mukaan ja muutama lakka on kyllä tullut hankittua osittain myös nimen perusteella.

Onko lukijoilla joitakin suosikkeja Deborah Lippmannin lakoista?

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015

Tiedättekö, että tämmöinen on alkamassa ensi viikolla? Tämä on tuttu idea jo viime syksyltä, mutta itse en silloin päässyt mukan, kun satuin juuri viettämään sairaalassa ajan, kun tämä haaste lähti käyntiin. Tyydyin siis syksyllä seuraamaan vierestä kun muut tätä haastetta toteuttivat, mutta nyt olen lähdössä itse mukaan.


Haasteen ovat ideoineet taas Annie, Katjamaria ja Mirka. Heidän blogeistaan löytyy tarkempaa infoa haasteesta, mutta lyhyesti kerrottuna, joka viikko (ensi viikosta alkaen) pitäisi toteuttaa kaksi lakkausta annetuilla teemoilla. Ensimmäisen viikon teemoista toinen liittyy tietenkin ystävänpäivään ja toinen taas on "jotain muuta kuin vaaleanpunaista". Nämä kaksi lakkausta ovat siis toivottavasti tulossa ensi viikolla blogiin ja myös instaan.

Itseäni jäi vähän harmittamaan, etten syksyllä osallistunut, koska olisinhan minä voinut lähteä varmasti keskenkin mukaan. Tässä alla vielä syksyn haastekuva mieltä virkistämään. Sielläkin oli tosi mielenkiintoisia teemoja! En tiedä, jos vaikka toteuttaisin näitä joitakin teemoja nyt sitten jälkeenpäin ihan huvikseni, vai ottaisinko sitten asiakseni toteuttaa tämän vanhan haasteen ensi syksynä? No, katsotaan.


Lähtekää kaikki rohkeasti mukaan haasteeseen, koska on tosi kiva nähdä, miten eri tavoin eri lakkaajat näitä aiheita kynsilleen loihtivat! Huikkaa kommenttiboksissa "hep", jos olet lähdössä mukaan! :)

lauantai 7. helmikuuta 2015

Liukuvaa

Liukuväri on mun yksi ehdoton suosikki, mitä kynsien koristeluun tulee. Se kun on niin helppo. Mutta nyt tällä kertaa kynsillä ei olekaan mikään perus liukuväri, vaan ombre. Itseasiassa oli aika huvittavaa huomata, miten monta erisävysitä oranssia ja punaista hiekkalakkaa minulla olikaan! Oranssi ei edes ole mikään suosikkivärini, mutta jotenkin lakoissa se miellyttää kummasti silmää. Olen kyllä nyt yrittänyt vähän karsia noita oransseja ja punaisia, niin hiekkalakoissa kuin tavallisissakin.


Tämä lakkaus on taas niitä "mun on pakko vaihtaa lakkaukset, mutta en haluais jättää kynsiä koristelematta, mutta kun pitäis olla jo nukkumassa" -kategoriaan kuuluvia. Näitä tulee nykyään tehtyä melkein joka viikko, kun monesti ehdin vian viikonloppuna keskittyä tarpeeksi pitkään kynsien koristeluun. Viikolla sitten turvaudutaan kaikkiin "htäratkaisuihin".


Huomasin kyllä lakkoja kynsille levitellessäni, että eri merkin hiekkalakat ovat keskenään hyvinkin erilaisia, kun niitä alkaa tarkemmin tutkia. Tykkään tosi paljon Zoyan hiekkalakkojen, eli PixieDustien koostumuksesta, Essencen hiekat taas saisivat monesti olla minuta enemmän hiekkaisia tai tiheämmin hiekkaisia.


Kynsille pääsi kaikkiaan neljä "käyttämätöntä" lakkaa: Zoyan Solange, Essencen Life Is A Beach, Konadin Sandy Pastel Tangerine, Zoyan Dhara ja Essencen I (heart) Summer Break! (kuvassa vasemmalta oikealle). Tämmöiset lakkaukset ovat myös siitä hyviä, että saa kertaheitolla viisi lakkaa pois käyttämättömistä! Jes!

Kuinka moni lukija on joskus tehnyt ombren kynsilleen?