lauantai 31. tammikuuta 2015

Meidän koirat ne vaan nukkuu...

Kuten on jo perinteeksi muodostunut, kokoan aina joulukuussa meille ja muutamalle lähisukulaiselle seuraavan vuoden kalenterin, jonka kuvituksessa seikkailevat tietenkin meidän ihanat höpönassut, Veeti ja Bobo. Nyt kalenteria kootessani huomioni kiinnittyi siihen, että mulla on melkeinpä pelkästään kuvia meidän hauvoista nukkumassa. :D No okei, kyllähän ne ovat parhaiten paikallaan nukkuessaan ja innoissaan riehuvista koirista on vaikea ikuistaa kameralle mitään muuta kuin "vaiuhtiviivoja", mutta silti vähän huvitti, kun kalenteri tuntui täyttyvän pelkistä nukkuvien koirien kuvista. :D



Mutta hei, onhan nukkuva koira vaan ihan älyttömän söpö näky, vai mitä?! Voitko muka väittää muuta kun näitä kuvia katselet?


Pojat saivat viime vuoden puolella uudet sängyt/tyynyt/koirapedit ja ne ovat olleet kyllä todella ahkerassa käytössä sen jälkeen. Tämä on kyllä hyvä asia, niin sohvallekin mahtuu joskus muitakin kuin koiria. Jä välillä on ihan pakko tunkea kaksin samalle tyynylle, vaikka niitä tyynyjä ostettiin kaksi, jottei tulisi ahdasta.



Eipä mulla mitään sen kumoisempaa asiaa tällä kertaa ollut, ihan vaan spämmään kuvia mun rakkaista karvapalloista. :D Voisin tietty esitellä niitä tekemiäni kalentereita joskus, jos semmoinen kiinnostaa. Harrastatteko muuten muut kalenterien tekoa itse? Omani olen tilannut aina Ifolorilta, kun sinne tulee yleensä aina sopivasti jokun alekoodi ennen joulua. Ja tästä on tullut nyt jo niin tapa, että sukulaisetkin odottavat kalenterin saavansa, niin täytyy sitä ensi joulunakin.


P.S. Multa on toivottu tanssiin/kouluun liittyvää postausta ja semmoista on tulossa, kun vaan saan tekstiä kasaan! Ajattelin, että nyt on hyvä ajankohta, kun näin keväällä on taas haku tuonne Savonian tanssinopettajapuolelle. Jos sieltä ruudun takaa löytyy vaikka porukkaa, joka olisi innokas hakemaan. :)

perjantai 30. tammikuuta 2015

Uuden vuoden juttuja

En tiedä mihin tämä aika oikein häviää, kun taas on melkein viikko vierähtänyt edellisestä postauksesta!  Luonnoksissa lojuu kymmenittäin keskeneräisiä postauksia, mutta en vaan saa niitä julkaisuun asti. Tuntuu siltä, että vuorokauteen tarvisi lisää tunteja. Viikolla olen niin kiinni töissä, että pitäisi aina viikonloppuna ajastella postauksia seuraavalle viikolle, mutta sitten viikonloppuisin haluaa tehdä muutakin kuin olla vain koneella. No, ehkä se tasapaino tähän arkeen pikkuhilja alkaa löytyä kun tätä perus "työakea" on kohta kuukauden päivät taas takana.


En ole kirjoitellut vuodenvaihteesta mitään blogiini, mutta siihen on lähinnä syynä, etten tehnyt mitään kovin erikoista silloin. Pääsin töistä kotiin vasta illalla ja olin oikeasti älyttömän väsynyt. Ilta sisälsikin lopulta vähän lautapelejä ja hyvää ruokaa. Kuviakaan en napsinut alla olevaa yhtä "asukuvaa" enempää, joten siksi ei kai ole aiemmin tullut mitään vuodenvaihteesta kirjoiteltua. Mutta halusin nämä  kynteni kuitenkin esitellä.


Vuodenvaihteen kynsien resepti oli lopulta hyvinkin yksinkertainen. OPIn Happy Anniversary ja This Gown Needs A Crown pääsivät pääosaan. Ensin töpöttelin Happy Anniversarya kynsilleni liukuvärjäyksen omaisesti ja kärkiin vielä lisäksi vähän This Gown Needs A Crownia, jotta lopputulos olisi hieman peittävämpi. Koska This Gown Need A Crown on niin upea (ja ilman päällyslakkaa upea satiininen matta), päätin lakata pari kynttä kokonaan kyseisellä lakalla. Liukuvärjäykset viimeistelin "raketein" eli Models Ownin Mirrorball kokoelman Boogie Nights lakalla. Töpöttelin noita epäsäännöllisiä glittereitä vähän eri kohtiin joka kynnelle ja kyllä ne minusta ainakin näyttivät tarpeeksi paljon taivaalla räjähteleviltä raketeilta. Myöhemmin töpöttelin vielä hieman toistakin glitteriä sekaan, joka oli China Glazen Pizzazz.


Nämäkin kynnet olivat niin kivat, että viihdyin näillä useampia päiviä. Millaisia kynsiä te teitte vuoden vaihteeksi?

lauantai 24. tammikuuta 2015

Vuoden eka Livbox

Oon kyllä taas auttamatta tän kanssa myöhässä siinä suhteessa, että kaikki varmasti jo tietävät boksin sisällön, mutta koska tammikuun boksi oli minusta hyvä, haluan ehdottomasti pari sanaa kirjoittaa sieltä lötyneistä tuotteista.

Instassa ehtikin vilahtaa alla näkyvä kuva kun olin saanut boksin hyppysiini. Sain jopa samana päivänä kuvattua tuotteet, mutta taas on ollut (muka?) niin kiire, etten postausta ole aiemmin saanut aikaan.


Teemaväri oli talvisen raikkaan valkoinen ja boksissa oli viisi tuotetta. Merkit vaikuttivat suurelta osin tutuilta ja sellaisilta, joita olen käyttänyt ennenkin. Jännityksellä odotin, mikä Philosophyn tuote boksissa on, kun sitä etukäteen mainostettiin ja Lumeneakin osasin odottaa.


Musta boksi näytti heti ihanan täydeltä, tuotteet kooltaan isoilta ja valkoinen silppu sai kyllä koko sisällön jotenkin raikkaan oloiseksi. Tuli heti olo, että tästä boksista kyllä tykkään! Ja kun tarkastelin tuotteita tarkemmin, niin saman fiilis kyllä pysyi. Tuntuvat sellaisilta tuotteilta, joita tulee varmasti käytettyä.

Aloitetaan vaikka boksin isoimmasta tuotteesta, tuosta Lumenen Ultra Sensitive Moisturizing & Calming Mask naamiosta. Tämä on monen kehuma ja aika klassikkotuote. Tästä olin tosi innoissani! Mulla ei oikein olekaan mitään naamiota omissa kaapeissa tällä hetkellä ja tämmöinen rauhoittava sopii mulle varmasti oikein hyvin. Pitää pistää pikimmiten testiin! Plussaa myös reilusta koosta (ei näytekoko).


Kiinnitin heti huomioni myös Rimmelin tuotteeseen, joka on siis BB-voide. Jälleen Rimmeliä mukana, viimeksihän boksissa oli ripsari samalta merkiltä. Oon joskus Rimmelin meikkivoiteita käytänyt ja tykännyt, joten kyllä tätäkin testaan mielelläni. Tosin tämä "light" on musta tosi tumma, kuten moni muukin on anonut, joten ehkä tämä pääsee käyttöön vasta kesällä.

Cutrinin tuotteissa oli heiman vaihtelua ja omasta boksistani tuli Chooz Multivolumizer. Mun ohut hiuslaatuni kyllä kaipaa tämmöistä tuuheuttajaa, joten varmasti tulee käytettyä. Tämä on kooltaan semmoinen, että vois ottaa reissuun mukaan. Hyvä koko mielestäni, vaikka ei ihan täysikokoinen olekaan. Kuulin (siis luin), että olisi ollut mahdollista saada myös kuivashampoo ja olen kyllä sellainen kuivashampoon läträäjä, että sekin olisi ollut kiva testata, mutta tämä oli ehdottomasti se toisiksi paras vaihtoehto.


Philosophylta oli mukana The Microdelivery Peel kuorinta Vähän harmi, että tämä on pussinäyte, koska semmoiset on aina musta vähän epäkäytännöllisiä. Oon ehdottomasti enemmän tuubien, purkkien ja purnukoiden ystävä. Pussukat on aika sotkuisia käyttää ja pitäis aina käyttää kerralla. Mutta todella mielelläni tutustun Philosohpyyn ja oon tosi iloinen, että merkin tuote löytyi boksista. Ja ymmärrän näytekoon, koska hintava merkkihän tämä on. Vois tulla toistekin Philosophya!

Lisäksi boksista tuli vielä La Roche-Posayn voide kuivalle iholle, joka kantaa nimeä Lipikar Baume AP+. En ole merkin tuotteita käyttänyt ja voiteitakin löytyy kotoa useita, mutta varmasti tätä testaan kuitenkin. Näin talvella kun iho on selkeästi kuivempi, niin olisi hyvä hetki tätä testailla.


Oli muuten hauska huomata, että olin sattunut vetäisemään päälleni tänä kyseisenä päivänä valkoista, jota en edes kovin usein käytä. Mutta huomaamattani olin pukeutunut siis itsekin boksin teemaväriin sitä hakiessa. Hauska sattuma. :) Samalla tuossa nyt vilahtaa vähä päivän asua ja naamaa.

Kuinka moni muu tilasi tämän tammikuun boksin? Entä oletteko tilanneet helmikuulle boksia?

maanantai 19. tammikuuta 2015

Lumenen huurteiset ja satiininen violetti

Muistatteko, kun kirjoittelin, että viimeksi Kuopion kynsimiitissä tutustuimme Lumenen lakkoihin? Sain silloin omakseni upean violetin Tähtiyöt / Sarry Nights lakan.


Käytin lakkaa alla näkyvässä lakkauksessa, jossa yhdistin sen valkoiseen. Tykkäsin lopputuloksesta, varsinkin noista violeteista ranskiksista, joihin leimasin nyörit. Lakka on kyllä ihan minun värinen.


Miitin jälkeen olin pakotettu hakemaan itselleni vielä pari muutakin Lumenen syksyn uutuuslakkaa, koska kiinnostuin erityisesti Lumenen uusista "huurrelakoista", joita on syksyn aika vilahdellut aika ahkerasti kynsiblogeissa. Sävyjä näissä mattaisissa helmiäislakoissa oli vain kaksi, joten hyvällä omallatunnolla hankin sitten kummatkin. Lakat ovat Aamuinen Sade / Morning Shower ja Himmeää Valoa / Blurred Light.


Kumpikin lakka on väriltään hyvin neutraali, mutta Aamuinen sade on vaaleanpuanisempi nude ja Himmeää Valoa taas ruskeampi nude. Ilman päällyslakkaa kynnet jäävät huurteisen mattaisiksi ja tykkään itse tästä efektistä ainakin todella paljon! Ehkä kun se on yhdistetty vielä tämmöisiin neutraaleihin sävyihin, niin ei voi sanoa muuta kuin että toimii! :)


Olisi ihana saada kyllä lisääkin näitä huurrelakkoja. Ne sopivat täydelliset varsinkin näin talvella käytettäväksi, mutta miksei myös muina vuodenaikoina. Nyt taitaa olla muutenkin menossa jonkinmoinen mattalakkabuumi, joten ehkä Lumeneltakin voisi tulla vielä pari uutta mattalakkaa, kuka tietää?


Lumenen syksyn lakkoja on ollut ainakin Sokoksella nyt alennusmyynnissä, joten kannattaa käydä katsomassa, jos näitäkin sävyjä vielä löytyisi alelaareista. Tosin en yhtään ihmettele, jos nämä on myyty jo täydellä hinnalla, koska nämä ovat niin ihania!


Päätin vielä koristella lakkaustani Dollish Polishin upealla valkoista ja kultaista glitteriä sisältävällä Drooling Over Your Polishilla. Sen jälkeen levitin kynnelle vielä mattalakan, jotta kaikki kynnet olisivat mattapintaisia ja "huurteisen näköisiä". Mitään tämän kummempaa koristelua nämä kynnet eivät mielestäni kaivanneet, koska halusin pitää kokonaisuuden simppelinä.


Lakkojen lisäksi ostin samalla kerralla muitakin Lumenen tuotteita, koska ennen joulua ne olivat kaikki Citymarketissa oikein mukavassa alennuksessa, olivatkohan ne nyt muistaakseni -40% kaikki? Joten hyvä syy vähän hamstrata tuotteita, joista olen ollut kiinnostunut, eikö?


Hankin CC puuterin ja CC meikkivoiteen, jotka ovat saaneet paljon kehuja mm muissa blogeissa ja ihan tuttavienikin parissa. Suosittelin tuota meikkivoidetta äidillenikin ja hän oli aivan myyty. Äitini kehui myös tuota kulmaväriä ja itsekin päädyin ostamaan sen kokeiluun, koska olin tästäkin lukenut muilta bloggaajilta kehuja. Sen lisäksi ostin vielä meikinpoistoainetta, koska sille oli tarvetta ja ehdoton pakkohankinta oli tuo Lumenen glitterripsari hopeisena. Vähän ehkä turhake, mutta kuka nyt voisi kimmellystä vastustaa?! :D


Lumene on ollut aina merkki, joka on vahvasti edustettuna meikkipussissani ja ihonhoitotuotteideni joukossa. Suomalainen on aina suomalainen ja minusta Lumenella on paljon hyviä ja toimivia tuotteita, eivätkä hinnatkaan päätä hiumaa. Usein tuotteita saa myös kivalla alennuksella, kun on tarkkana tarjousten suhteen. Muistan, että joskus kynsiharrastukseni alussa Lumene oli suosikki merkkini, kun ostelin vain markettilakkoja. Nyt kiinnostukseni Lumenen lakkoja kohtaan on taas noussut. Saa nähdä, millaisia lakkoja vaikkapa ensi kevät/kesä tuo tullessaan, että joudunko taas hankkimaan pari niistä itselleni...

Mitä te lukijat pidätte Lumenesta? Käytättekö paljon Lumenen tuotteita?

lauantai 17. tammikuuta 2015

Multichrome Dance Legendilta

Tulin hankkineeksi Dance Legendin Chameleon kokoelmasta aikanaan kaksi lakkaa. Nyt kynsille pääsi upea Roz ja toinen ostamani lakka oli Knight. Kokoelman lakat ovat kyllä upean monisävyisiä ja voit käydä ihastelemassa vaikka täällä kokoelman lakkojen swatcheja. En oikein tiedä, ovatko nämäkin olevinaan vain duochromeja, mutta itse kutsuisin näitä multichromeiksi, kun näistä löytyy niin mona eri väriä.


Valitsin käyttööni aika syksyisen värisiä lakkoja, mutta kai se on sallittua, ettei pelkkiä talvisia lakkoja käytäkään talvella? Lakat ovat yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle OPIn A Woman´s Prague-Ative, Paese 317 ja se Roz.


Itseasiassa tup Paesenkin lakka on aika upean näköinen ja monisävyinen pullossa, mutta kynnellä se näytti kyllä aika yksiulotteisen tummalta violetilta. Ei siinä sinänsä mitään huonoa, kauniin värinenhän tuo on, mutta vähän olin toivonut, että lakka olisi duochrome kynnelläkin.


Peukaloissa ja keskisormissa on Roz, nimettömissä on Prague-Ative ja pikkurilleissä sekä etusormissa pohjalla on Paese ja kärkiin on töpötelty vielä Prague-Ativea.

Kynsille halusin jotain nopeaa ja helppoa koristelua vielä lakkauksen lisäksi, joten kaivoin laatikosta puoliksi käytetyn kynsitarra-arkin ja liimasin tarrat pariin kynteen per käsi. Se oli mielestäni ihan riittävää. Näissä tarroissa oli vielä tuollaiset strassit valmiina, jotka ovat minusta kiva lisä. Tarrat ja niissä olevat strassit pysyivätkin yllättävän hyvin kynsillä useamman päivän.


Ainakin siis itse voin suositella näitä Dance Legendin multichromeja, koska ne ovat mielestäni todella upeita ja moniulotteisia. Värin vaihtelun saa tallennettua helposti kamerallekin ja se on luonnossa todella selvää. Tekisi vain mieli käännellä käsi koko ajan, jota näkisi, miten värisävyt kynnellä vaihtelevat. Mitä te lukijat ykkäätte duochromeista (tai multichromeista)?

perjantai 9. tammikuuta 2015

Simple, Lavera ja muut Sokoksen alevinkit

Alennusmyynnithän ovat nyt käynnissä oikeastaan kaikkialla. Kävin itse pyörähtämässä sekä Sokos Emotionissa että Sokoksella alennustuotteita tarkastamassa ja löysin muutamia todella hyviä tuotteita.

Mm. blogissanikin muutamaan kertaan vilahtanutta Laveran sinivalkotuubista käsirasvaa oli normaalikoossa mielestäni oikein hyvään hintaan ja olisin varmasti itsekin ostanut, jos noita pikkutuubeja ei olisi vielä muutamaa varastossa. Laveran muitakin tuotteita oli alessa, myös meikkejä. Jäi vähän harmittamaan, että kookokselta tuoksuva vartalovoide oli loppu, vaikka minulla noita vartalovoiteita on jo ihan liikaa... Mutta kookos!


Päädyin ostamaan Dr. Hauschkan vartalolle tarkoitetun pesuaineen, koska se maksoi vain anurettavat 2e! Siis oikeasti, tämän lähtöhän on melkein 20e? Tätä ei vaan voinut jättää kauppaan. Ja kun tykkään Dr. Hauschkan tuotteista, niin ei tämäkään voi huono olla.

Jos en omistaisi jo ihan tajutonta määrää erilaisia vartalovoiteita ja suihkugeelejä, olisin ehkä sortunut ostamaan myös mahdollisesti kookokselta(!) tuoksuvaa Klipotekin vartaloemulsiota tai Philosophyn herkullisen kuuloisia tuotteita. Meinaan Vanilla Cake ja Coconut Frosting ei voi olla huonoja. :D

Ja meninpä minäkin sitten mukaan tähän misellivesihypetykseen ja hankin ensimmäisen miselliveteni, koska sekin oli tarjouksessa! Tätä Garnierin misellivettä on helposti saatavilla, hinta ei päätä huimaa ja olen lukenut kokemuksia, että toimii. Minulla on kyllä aika hyvät varastot tällä hetkellä meikinpuhdistusaineita ja muita kasvoputsareita, mutta tätä on vaan pakko päästä testaamaan!

Sokos Emotion pääsi yllättämään positiivisesti kun bongasin OPIn kynsitarroja -70%! Näillehän jäi hintaa siis pari hassua euroa! Oli vain yhtä kuosia jäljellä, mutta se oli mielestäni tosi kiva, joten ei haitannut. Ja olen niiiiin pitkään halunnut testata näitä, mutta tuo yli 20e hinta on vähän kirpaissut. Näitä samoja tarroja useammassa eri kuosissa löytyi kyllä myös keskustan isosta Sokoksesta n 10e hintaan. Mutta en ainakaan vielä ostanut toista kuosia.


Sokos Emotionissa piipahtaessani huomasin, että siellä oli Simple tuotesarjan silmämeikinpoistolappuja alennuksessa! Muistelisin, että vähän aikaa sitten saman tuotesarjan muita tuotteita oli -30% myös keskustan Sokoksessa. Itse voitin näitä eräästä arvonnasta ja tykästyin tuotesarjaan paljon. Ihana raikas tuoksu ja toimivan tuntuiset tuotteet. Olen itse käyttänyt erityisesti noita meikinpoistolappuja, mutta myös kasvojen pesuaine on ollut ahkerassa käytössä. Meikinpoistolaput poistavat mielestäni oikein hyvin ihan vedenkestävänkin meikin. Yleensä normi meikkiin riittää yksi lappu, tuhdimpaan meikkiin paksuine vedenkestävine rajauksineen käytän suosiolla kaksi.


 Bongasin Sokoksen aletuotteiden seasta myös muutaman Livboxeista tutun tuotteen. Mm. itselleni boksista kotiutunut Rimmelin ripsari oli nyt alessa, joka muuten on minusta oikein pätevä tuote, otin sen juuri pari päivää sitten käyttöön. Helppokäyttöinen harja ja hyvin pysyy, vaikkei vedenkestävä olekaan. Myös Lumenen huulikiiltokyniä oli alessa ja tämmöinen on mielestäni tullut myös pinkkinä boksista joulun alla. Minusta huulikiiltokynät ovat tosi näppäriä ja tykkään.

Ja pakko tähän loppuun mainita, jos joku nyt ei sattunut vielä tietämään: Hurraw! huulirasvat ovat nyt saatavilla Sokoksella! Nämä super ihanan tuoksuiset ja erittäin toimivat vegaaniset luomut raakahuulirasvat ovat nyt helposti kaikkien saatavilla! Joudun ehkä itsekin vielä pari näitä kotiuttamaan, koska ainakin vanilja tuoksui nyt jotenkin todella kutsuvalta ja lime oli toinen, jonka melkein otin jo mukaani... Alla näkyy tämän hetkinen kokoelmani. Yllättäen taas kookosta mukana ja näistä toinen ehdoton suosikkini on tuo lakritsa! Ah, se on niiiiiin ihana!

Huulirasva kulkee helposti mukana missä vain. Tykkään pakkausten ulkonäöstä ja soikeasta muodosta. Tuote levittyy helposti huulille, sen rakenne on juuri sopiva, ei liian kova tai pehmeä ja tuotetta tuntuu tulevan juuri sopivasti huulille. Olen täysin myyty! :)


Hurraw! on varmasti jo aika monelle tuttu, koska näitä on hehkutettu noin about jokaisessa blogissa sen jälkeen kun ne I love me -messuilla lanseerattiin. Mutta hehkutetaan nyt vielä lisää ja mainitaan, että tuotteeseen voi tutusua ihan suomeksi mm facebookissa. Tuotteita voi ostaa Sokoksen lisäksi esim Prettyltä ja iHerbistä. Ja onhan näillä huulirasvoilla myös oma tili instassa. :) Seuraa siis nimimerkkiä hurrawsuomi.

maanantai 5. tammikuuta 2015

Joululahjoja minulle

Esittelin aiemmin joululahjojani pikaisesti ja mainitsin silloin, että olen hankkinut itse itselleni hieman kosmetiikkaa "lahjaksi". En ajatellut näitä kaikkia ostohetkellä varsinaisesti joululahjoina itselleni, mutta ne sattuivat vain saapumaan sopivasti "joulun alla", joten pistetään nyt kaikki joulukuun hankintani samaan postaukseen.


Heräsin vähän myöhään tajuamaan, että Llarowella on Michael Jackson kokoelma. Siitä oli pakko saada kolme lakkaa näin alkajaisiksi ja ne näkyvät tuossa yllä. Nämä ajattelin aluksi pistää pakettiin, mutta en sitten jaksanut. :D


Anttilassa oli Rimmelin meikit tarjouksessa ja minun oli pakko napata muutama Apocalips matkaani, koska ne ovat vain ihan lemppari kiiltojani tällä hetkellä. Lisäksi ostin Scandaleyes silmänrajaustussin, jolla pitäisi saada paksut ja pysyvät rajaukset. Vielä en ole ehtinyt tätä testaamaan, mutta toivottavasti pian.


Osallistuin myös kimppatilaukseen Kosmetik4Less:lle ja tilasin muutaman Essencen jutun. Uusi Mountain Calling kokoelma ilmestyi juuri sopivasti ja nappasin siitä muutaman lakan. Lisäksi hankin pari poskipunaa Come To Town kokoelmasta, manikyyritarroja, huulipunan ja yhden vanhemman kynsilakan.


Sitten ihan heräteostoksena hankitut kolme China Glazen lakkaa. Mimosa kauppasi näitä blogissaan ja päätin ostaa koko setin. Lakat ovat Jitterbug, Orange You Hot? ja The Outer Edge. Halusin erityisesti tuon The Outer Edgen ja muut tulivat siinä mukana.


Tilasin myös Cesarsilta pitkästä aikaa tuotteita. Kaikki eivät tulleet minulle, mutta tässä esittelyssä ne, jotka jäivät omana käyttööni.


Monet kivat jutut olivat alessa, joten tilasin niitä. Alesta tarttui mukaan Konadin leimauslakkoja, siirtokuvia, Color Clubin lakkoja ja muutama laattakin tuli ostettua, tosin ne normihinnalla.


Color Clubin lakat ovat Ulterior Motive ja tuoksuva Wicked Sweet. Sain tilauksen mukana jälleen pikku yllärin (kuten aiemminkin olen saanut). Tällä kertaa minulle lähetettiin testattavaksi yllä näkyvä koristelusetti. Koristeet ovat ainakin ihan minun värisiä. :) Lisäksi tuli hankittua alla näkyvä leimauslaattakotelo, johon mahtuvat hyvin esim MoYoun laatat. Ihan mahtavaa, että näitä tuli Cesarsille myyntiin!


 Kasvatin myös hieman Dance Legendin lakkojen määrääni. Wow Prism on yksi ehdottomia suosikkikokoelmiani. Nyt sain kaksi kokoelman lakkaa lisää. Alla olevat lakat ovat vasemmalta oikealle Slippery When Wet, Phlox ja Hysteria. Tuli muuten ihan yllärinä, että tuossa Phloxissa oli valo! Aika jännän näköinen!


Myös Kikon kimpassa kotiutin itselleni siveltimille tarkoitetun puhdistusaineen, valkoisen pohjustajan ripsivärille ja eyelinerin.


Tein myös ensimmäisen tilaukseni koskaan Yves Rocherille. Muistan ostelleeni joskus nuorena Yves Rocherilta meikkejä ja suihkugeelejä, mutta kun liike lopetti kotikaupungissani, en ole siellä paljoakaan asioinut. Näin joulun kunniaksi tilasin pienen joululahja itselleni ja tutustuin taas pitkästä aikaa paremmin kaupan valikoimaan, nyt netin puolella.


Valitsin ostoskoriin paljon tarjoustuotteita (kuten puhdistusliinat ja kasvoputsari) ja kaupanpäälle sain Sexy Pulp ripsivärin, jota olen kuullut kovasti kehuttavan. Vadelmasuihkari on kanssa kehuttu ja siksi se tuli hankittua nyt testiin. Joulukokoelmista piti myös päästä jotakin testaamaan ja kävin etukäteen vähän nuuhkimassa kaikkia joulutuotteita myymälässä, kun semmoinen täältä Kuopiosta löytyy.


Ehdottomasti eniten ihastuin joulutuotteista päärynän ja karamellin tuoksuiseen sarjaan. Hankin sarjasta lopulta suihkugeelin, vaikka vartalovoidekin houkutteli. Marjaisemmista tuoksuista pidin enemmän punaisista marjoista, joten ostin käsirasvan ja huulirasvan kyseisessä tuoksussa. Ja koska huulirasvoja ei ole ikinä liikaa, hankin myös toisen amrjaisan huulirasvan. Kummassakin huulirasvassa on hento sävy, mutta huulilla nämä ovat kuitenkin hyvin huomaamattomat. Koostumus on mielestäni hyvä, tuote levittyy mukavasti huulille ja tekee huulet pehmeän tuntuisiksi.

Hankitteko te muut itsellenne lahjoja?