sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Arvonnan voittajia ja uusia silmälaseja

Aloitetaan postaus julkaisemalla arvonnan voittajien nimimerkit:

1. palkinnon nappasi Mimosa.
2. palkinto meni SaraCupCakezille.
3. palkinnon voitti Nena Sofia.

Onnea! Otan teihin yhteyttä akuviikosta.

Sitten vielä toiseen otsikossa esiin tuomaani asiaan. Nimittäin olen monen vuoden jälkeen hankkinut uudet silmälasit ja ihan oikein kaksin kappalein! Muutama onkin ehkä instagramin puolella jo bongannut kuvia uusilla laseilla, joten pistetäänpä niitä tänne bloginkin puolelle.


Kahdet lasit tuli hankittua, koska satuin bongaamaan tarjouksen "kahdet yhden hinnalla". Hankin "ykköslaseiksi" yllä näkyvät neliskanttisemmat vihreäsävyiset lasit ja "kakkoslaseiksi" alla näkyvät mustat todella isot ja pyöreämmät lasit.

Ensinnäkin yllätyin, että tuli valittua vihreät sangat, koska en ole koskaan ollut erityisemmin vihreän värin fani. Mutta lasien muoto oli tosi sopiva minulle ja värikin oli sopivan neutraali ajatellen, että ne sopivat kaikkien vaatteideni kanssa jne. Sangoissa on myös vähän kuviointia, jotta ne eivät ole ihan "tylsät". Ja vihreähän sopii kivasti ruskeisiin silmiini? Uusista laseista on tullut positiivisia kommentteja ja joidenkin mielestä näytän jopa nuoremmalta näissä. Tyytyväinen olen ja oli todella kivaa saada pitkästä aikaa kunnolla uutta ilmettä laseihin. Ne edelliset kun minulla on ollut jo niin monta vuotta, että en edes muista...


Kakkoslasien kanssa ajattelin vähän enemmän hullutella ja ehkä astua vähän pois mukavuusalueeltani. Kokeilin monia kirkkaitakin värejä, mutta otin lopulta mustat aika jätti-isot lasit verrattuna vanhoihin laseihini. Sain nämä kakkoslasit ensin käyttööni ja niihin tulikin totuttua todella nopeasti, kun ne olivat ahkerassa käytössä. Sain heti myös paljon positiivisia kommentteja, joten en kadu yhtään näiden hankintaa, vaikka totuttelemista oli kyllä aluksi. Oli tosi hassua katsoa omaa pelikuvaa, kun oli niin tottunut nihin vanhoihin ruskeasankaisiin laseihin.

Mitäs tykkäätte ja onko täällä muita silmälasien käyttäjiä, jotka ovat hankkineet uudet lasit lähiaikoina?

torstai 27. marraskuuta 2014

Briteistä asti tulleita

Olettekin saattaneet lukea, että taisin vähän hurahtaa noihin LUSHin tuotteisiin kun pääsin käymään liikkeessä tutustumassa joulun uutuuksiin... Sattuipa sitten niin, että ihana Kata lupasi diilailla Biriteistä jotain haluaville ja pistimpä hänelle viestiä nimenomaan pari LUSHin juttua mielessäni.


Kivana yllätyksenä paketista löytyi ostosteni lisäksi myös Fudgen kuivashampoo, joka tuoksuu kookokselle ja siksi päätyikin minulle. Tämä tyttö kun sattuu rakastamaan kookoksen tuoksua yli kaiken. Tuote vaikutti ihan toimivalta (eli puhtaamman oloiset hiukset) ainakin ensimmäisten testausten perusteella, eikä jätä hiuksiani liian valkoisiksi. Tosin mielestäni tuoksuu on hieman erilainen kuin monissa muissa kookoksen tuoksuisissa tuotteisssa, tämä tuoksuu semmoiselle kookosta sisältävälle ruualle. Tulee aina nälkä kun tätä suihkuttelee! :D

Lushin juttujen lisäksi sain vielä yhden Hurraw! huulirasvan. Mua jäi tuo suklaan tuoksuinen/makuinen huulirasva niin paljon kaivelemaan, että päätin sen pyytää samaan pakettiin, kun en viitsinyt erikseen lähteä yhtä makua tilaamaan esim pretty.fi:stä. Saatan kyllä jossain vaiheessa sortua tilaamaan näitä vielä muutaman lisää, sen verran hyväksi olen tuotteen havainnut ja tuoksuja/makuja kun on ihan liian paljon! :D



Arvoin pitkään, haluaisinko jonkin saippuapalan vai suihkugeelin. Päädyin lopulta suihkugeeliin, koska omenainen So White oli jäänyt sen verran hyvin mieleen ja ajattelin suihkugeelin olevan omassa taloudessa käytännöllisempi kuin palasaippua. Tämä tosiaan on ehkä suosikkini joulun suihkugeeleistä raikkaan tuoksunsa puolesta, vaikka usein tykkäänkin kaikesta siirappisen makeasta. :)

Koko diilaustoive lähti liikkeelle nimenomaana Movis saippuapalasta, joka näyttää ihan oikeasti joltain ruislevän palaselta! Katsokaa nyt! Ja tuoksukin menee ulkonäön kanssa ihan yhteen.. Tämä on niin hämmentävä tuote! Käytössä on ollut pari kertaa. Tykkään! Miellyttävän tuntuinen, kuorii kivasti samalla ihoa kun pesee. Ja ei ole liian häiritsevästi ruuan tuoksuista kuitenkaan. Tykkään meinaan tämänkin tuoksusta hirmu paljon käytettäessä.


Loppuun vielä kuva tuotteista, jotka eivät nyt ihan Briteistä asti ole tulleet, mutta postin mukana kuitenkin minulle kotiutuivat. Sain arvontavoittona Cadence-blogista Simple ihonhoitotuotteita ja nyt kun ne muutaman mutkan jälkeen ovat minulle kotiutuneet (posti taisi taas säätää vähän...), niin koitan päästä näitä piakkoin testailemaan. Näsitä ihan ensimmäisenä testiin pääsevät nuo silmämeikin puhdistuslaput ja jännityksellä odotan, miten pärjäävät vedenkestävälle ripsarille.

tiistai 25. marraskuuta 2014

Viivakoodi

En enää muista, mistä nettikaupasta tuli aikoinaan tilattua viivakoodi-siirtokuvia, mutta ne olivat ihan pakko hankinta kun ne näin. Päätin yhdistää siirtokuvat leimoihin, koska parista Bundle Monsterin laatasta löytyi numero-kuvioita, jotka sopivat hyvin viivakoodeihin. Nämähän voisivat olla vaikka laskuista inspiraationsa saaneet kynnet. :D


Pohjalakaksi olisi ollut turvallinen valinta valkoinen. Mutta en halunnut käyttää vain perus valkoista. Niinpä päädyin korkkaamaan vihdoin OPIn My Vampire Is A Buffin, joka on jo ihan tolkuttoman kauan odotellut laatikossani kynsille pääsyä. Mä taidan selkeästi olla aika huono käyttämään mitään nudeja ja tosi vaaleita sävyjä. 

Hieman malttamaton olin joidenkin leimojen kohdalla ja en antanut mustan leimauslakan kuivua tarpeeksi pitkään. Ärrimurri. Koskahan sitä oppis... Ja vasemman käden nimettömän onnistuin tökkäämään johonkin niin, että viivakoodikin ruttaantui, mutta onneksi päällyslakalla sain pahimmat vammat siloteltua. Eli ihan mutkattomasti ei tällä(kään) kertaa mennyt, mutta sentään hermo ei mennyt niin pahasti kuin viimeksi postaamieni ponien kanssa.


Lopputulos oli minusta kuitenkin oikein hauskan näköinen, jonka takia hieman ihmettelenkin, miksi käytän niin harvoin tämmöisiä vaaleita nudeja sävyjä? Nehän on tosi kivan näköisiä kynsillä!


BM:n laatat toimivat hyvin moitteettmoasti ja kuviot nousivat hyvin leimasimeen. Käytin Konadin mustaa lakkaa leimauksessa. En ole koskaan millään muulla mustalla edes yrittänyt leimata.

Mitäs tykkäsitte viivakoodeista?

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Poneja kynsillä

Näitä(kaksia) kynsiä tehdessä on kyllä muutamat tuskanhikipisarat hikoiltu ja muutamia kirosanojakin varmaan taisi kuulua, koska ei mennyt ihan strömsön malliin tällä kertaa... Mutta halusin nämä nyt kuitenkin julkaista, koska My Little Pony. Siispä, tässä on poneja kynsillä!

Hankin joskus e-baysta muistaakseni söpöjä My Little Pony -siirtokuvia, joita syystä tai toisesta ei ole tullut aeimmin testattua. Tiesin, että nämä voivat olla hieman haastavia käyttää, koska ovat "kotitekoisia", eli kuvio on printattu siirtokuvapaperille, jolloin siirtokuvat ovat oikeastaan yksi iso siirtokuva, jossa on monta kuviota. Kuviot pitää siis itse leikata mahdollisimman tarkasti ääriviivoja pitkin.


Ensimmäisellä kokeilukerralla yhdistin ponit vaaleanpunaiseen ja mustaan. Ajattelin ensin, että voisin ehkä mustankin lakan päälle noita poneja laittaa, mutta eihän noin hailakat kuviot näkyneet mihinkään mustan päältä! :( Vaaleanpunaisen päältä ne näkyivät ihan ok.


Musta lakka on OPIn 4 In The Morning, joka kuivuu ihanan satiiniseksi ilman päällyslakkaa, mutta tällä kertaa laitoin päälle kirkkaan päällyslakan. Maitomainen vaaleanpunainen lakka on Color Clubin My Girl, joka on minusta hirmu ihana! Tämmöisiä mustapilkkuisia lakkojahan on vaikka kuinka paljon eri merkeillä, mutta tämä on minusta vähän spesiaalimpi, koska seassa on myös hyvin läpinäkyviä valkeita vai hopeitako nuo glitterit ovat? Kuvissa ne eivät kyllä taida kamalasti näkyä, mutta siellä niitä on. :)

No, pistin ponikuvat vielä toiseen testiin ja valitsin alle vaaleita sävyjä. Tälläkään kertaa ei kyllä mennyt homma ihan putkeen, koska siirtokuvat olivat jotenkin tosi hankalalla tuulella ja menivät ruttuun, halkeilivat, jne... En tiedä miten ei meinannut homma yhtää toimia. Meinasin oikeasti luovuttaa, koska mulla meni niin moni siirtokuva hukkaan, kun ne repeili ja meni ryttyyn. Mutta lopulta sain kynnet aikaan.


Kolmella kynnellä per käsi on Wild & Mildin väriä vaihtava vaalea sininen lakka. Väri vaihtui vähän vihertävämmäksi auringon valossa, mutta se ei kyllä kameraan mitenkään onnistunut tallentumaan. Peukalossa ja nimettömässä on "ponilakka" eli Dollish Polishin Unicornification. Ponit kuorrutin vielä glitterlakalla, joka tässä tapauksessa on Dollish Polishin Is This A Kissing Book. Töpöttelin lakkaa hieman ponien ympärille.


Lopputulos on ihan ok, mutta harmillisen haaleita nuo ponit ovat minusta edelleen. Vaikka pohjalakka on vaalea, niin kovin voimakkaasti eivät nuo ponit erotu. En tiedä, pitäisikö kokeilla vielä valkoisella pohjalla. Mutta ensi kerralla kun siirtokuvia haluan käyttää, niin valkkaa varmat ja turvalliset siirtokuvat, joita ei tarvitse itse leikellä muotoonsa ja joiden käytön tiedän olevan helppoa. Ehkä silloin selvitään ilman hampaiden kiristelyä. :) Mutta on noi ponit vaan niin söpöjä...

P.S. Arvota on nyt suljettu ja arvon voittajan lähipäivinä! Olkaapa kuulolla!

maanantai 17. marraskuuta 2014

3+1,Hullut Päivät, kimppatilaukset ja muita ostoksia

Ostoskoostetta olisi jälleen tarjolla ja tässä on ostoksia mm. Hulluilta Päiviltä (Stockmann Beauty) ja Sokoksen 3+1 päiviltä. Ja vähän on tullut tehtyä lakkaostoksia. No, katsotaanpa sitten...


Sokoksen 3+1 päivät ovat kyllä aina pakko koluta läpi. Nyt yritin kyllä ostaa vain oikeasti tarpeellisia juttuja, enkä hamstrata kaikkea kivaa. :D No, karkkipussi oli ihan uusi ja sitä piti päästä maistamaan, mutta kaikki muu onkin aika tarpeellista.

Ostan yleensä aina hammastahnaa, kuivashampoota ja vanulappuja. Niitä tarvitsee aina. Klipotekin kuivashampoo on pitkäaikainen kestosuosikkini, vaikka nykyisin tykkäänkin eniten ehkä Bastinen kuivashampoosta. Tai Kicksin omasta,  mutta sitä en ole pitkään aikaan saanut hankittua, joten en ole oikein pystynyt vvertailemaan... Bastinea on helposti saatavana, joten sekin on plussaa.

Tämän kerran 3+1 tarjosi juuri sopivasti tarjouksen System 4 shampoista. Olenkin vähän aikaa etsinyt jotain sopivaa shampoota kuivalle ja aralle päänahalle, mutta helposti rasvoittuville hiuksille. Ja nyt sain kunnon pullon hyvään hintaan, jes! :) Tämä pääsikin heti testiin ja olen ollut tyytyväinen. Hiuspohjani ei kärsi enää yhtään niin pahasti jatkuvasta kuivashampoon yms muotoilutuotteiden läträämisestä kun muistaa pestä tällä välillä.


Baby Lipsit olivat tarjouksessa ja olen oikea huulirasvojen suurkuluttaja, joten nappasin nyt nämä kaksi minulta puuttunutta makua mukaani. Vaikak hype näiden ympärillä onkin jo aika lailla laantunut, niin kyllä näitä tulee käytettyä edelleen. Varsinkin sävyttävät ovat mieleeni, kuten tuo kirsikkainen punainen. En aluksi hankkinut sitä, koska jännitin hieman kirsikkaista tuoksua/makua, joka ei yleensä ole mieleeni. Mutta tässä se ei häiritse ja väri on tosi kiva.

Ostin kokeiluun Lemon Juice & Glycerinen suihkkussa levitettävän vartalovoiteen. Minulla on ollut vastaavaa Nivealta ja tykkään tästä ideasta, että nopealla suihkukäynnilläkin voi vähän levitellä voidetta iholle. Olen meinaan välillä tosi laiska rasvaamaan ja tämä on hyvä apu siihen, jos ei oikeasti jaksa ja ehdi rasvailla ihoa suihkun jälkeen. Pelkästään tällä ei kyllä mielestäni pärjää, mutta parempi tämä on kuin ei voidetta ollenkaan. Lime & jugurtti tuoksu vaikuttaa kivalta ja raikkaalta.


Ihan suttumalta päädyin Stockmann Beautyyn juuri Hullujen Päivien aikaan ja siellähän oli Bastinen XXL volume kuivashampoo tarjouksessa! Jes, tämähän on ihan ehdoton lempparini! Olisi voinut ostaa vaikka useammankin putelin, mutta tyydyin yhteen...

Hankin kimppatilauksessa kolme MoYou Londonin leimauslaattaa ja olen näistä aivan super innoissani, koska olen näitä himoinnut jo monta kertaa! Hetken aikaa jouduin kyttäämään, koska näitä on varastossa, kun tuntuivat olevan aika suosittuja juuri nämä kyseiset laatat. Kiitos Katjamarialle tilaamisesta. Toivottavasti pääsen pian testailemaan...


Stockmann Beautyyn tuli palattua myöhemminkin ja tein aikamoisen löydön! Nimittäin OPIn lakkoja oli aika hyvillä alennuksilla. Muutamat (rumemmat) sävyt olivat vain n 3e hintaisia ja kalliimmatkin siinä 7e paikkeilla. Ostin kolme lakkaa ja nämä maksoivat vähemmän kuin yksi täysihintainen OPI. Ei paha. :) Sävyt ovat Live And Let Die, A-Piers To Be Tan ja Suzi Takes The Wheel.

Netin kautta ostin second handina Dollish Polishin Drooling Over Your Polishin ja Cadillacquerin Survivorin. Droolingia olenkin jo pitkään kuolannut (hehheh) ja nyt sattui sopivasti käytetty sopuhintainen tapaus eteen, niin en voinut vastustaa. Cadillacquer tuli ihan heräteostoksena matkakaveriksi, mutta sekin on kyllä tosi ihana nyt kun olen päässyt tikuttamaan sen.


Sitten vähän kenkäostoksia. Citymarketissa oli käytävä tarkastamassa kenkävalikoima, koska minulla sattui olemaan kenkäpassin alennus käyttämättä eli sain kengät puoleen hintaan. Hankin uudet talvikengät, jotka ovatkin olleet nyt ahkerassa käytössä. Ne siis yllä. Mukaan tarttui myös alennushinnalla ihanat siniset nilkkurit, jotka ovat kaiken lisäksi mukavat ja tukevat jalassa.


Loppuun vielä kimppatilattuja lakkoja. Mukana Essenceä ja OPIa. Milban kanssa (taas :D) tilailtiin näitä.

OPIlta halusin ehdototmasti Nordic-kokoelman kaksi lakkaa: Do You Have This Color In Stock-Holm? (joka on upea violetti, jota on mahdoton kuvata ja se näyttää kuvissa ihan siniseltä!) ja OPI With A Nice Finn-ish (koska Suomi!). Mustangeistakin halusin vihdoin kotiuttaa edes jonkun ja päädyin takuuvarmaan pinkkiin Girls Love Ponies lakkaan. Mietin, pitäisikö hankkia kokoelman valkoinen tai punainen...


 Essencen Rock Out -kokoelmasta hankin kaksi eniten "oman väristä" lakkaa: Best Pop (pinkkki) ja Best Female (lila). Muut Essencet ovat Dare To Kiss, Girls Nigth Out, Little Lila Town ja Best Dressed.

Tikuttelin myös kaikkia uusia lakkojani ja alla pikainen sneak peak, miltä ne näyttävät. Parempia kuvia luvassa kun saan lakkoja kynsille.


Onko joku hankkinut viime aikoina samoja lakkoja? Mitä te ostelette esim Sokoksen 3+1 päiviltä?

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Livbox x2

Kuun alkupuolella blogeissa näkyy paljon Livboxeja. Nyt Livboxit pääsivät minunkin blogiini, koska boksi kotiutuu minulle seuraavan puoli vuotta. Sain kolme kuukautta synttärilhakaksi ja tilasin vielä toiset kolme kuukautta I Love Me -messuilta, koska siellä oli hyvä tarjous ja sai vielä ylimääräisen ylläriboksin kun tilasin. Eli tässä postuaksessa esittelen kaksi boksia yhden sijaan!

Katsotaan ensin sitä varsinaista Marraskuun boksia:


Ensimmäinen huomioni oli, että laatikko on todella kevyt! Tuotteita oli kuitenkin 5, mutta ne olivat vain tällä kertaa aika kevyitä ja pienikokoisia, joten laatikko tuntui siksi kovin kevyeltä.

Teema oli minusta ihana ja sopi hyvin tähän vuoden loppuun ja tulevaan jouluun & vuodenvaihteeseen. Kultaisen värin, hollywood ja glamour saivat minut odottamaan glitteriä ja luksusta... Katsotaanpa sitten tuotelistaa.


Tuotelista itsessään ei ole niin "glamour", kuin olisin ehkä toivonut. Esim Lumene (Natural Code nimenomaan) ja Ibero ovat minulle aika arkisia merkkejä. Eikä mukana ole mitään kimmeltävää tai ulkonäöltään todella ylellisen näköistä tuotetta. Kuitenkin useampi näistä tuotteista vaikutti heti esittelytekstien perusteella kiinnostavalta ja herättivät mielenkiintoni, joten en missään nimessä tähän boksiin täysin pettynytkään ole. Mutta teema ja tuotteet eivät kuitenkaan kohdanneet mielestäni niin hyvin kuin olisivat voineet.


Bangerheadin alekoodi ja Banger Tweezer -pinsetit olivat ok. Kai pinseteille aina käyttöä löytyy? Ja pinsetit olivat semmoinen yllättävä juttu, mitä boksista ei osannut odottaa. Yllätys on aina hyvä, koska bokeissa on muutamia tuotteita, joita tulee aina muutaman kuukauden välein ja niitä osaa jo odottaa. Lisäksi pinsetit ovat minulla kyllä aina hukassa, joten hyvä kun niitä on useampia. :D

Marvisin Cinnamon Mint -hammastahna aiheutti heti innostusta minussa! Jes, näitä olenkin halunnut testata! Marvisin hammastahnoja kun on näkynyt blogeissa paljon. Ja nimenomaan olen halunnut testata jotakin tämmöistä jännää makua! Se lakritsa minua kiinnostaisi erityisesti, mutta käy tämä känelikin. Saa nähdä, mitä tykkään. Kuulostaa aika eksoottiselta hammastahnan maulta nimittäin. Tässä tosin ei ole fluoria ja se kyllä on omalla kohdallani ainakin iso miinus. Ihan pienestä pitäen on täytynyt napsia fluoritabletteja jne. ja hammastahnaltani haluen ehdottomasti fluoripitoisuutta, jos sitä käytän jatkuvasti. Eli joka pesussa en uskalla tätä käyttää. Erittäin kiva testata kuitenkin!

Iberon irtoripset sopivat minusta todella hyvin boksin teemaan! Näitä tulee varmasti testattua, vaikken kamalan usein irtoripsiä käytäkään. Silmälasien kanssa ei tule ripsiä käytettyä, mutta piilareiden kanssa kyllä, jos haluaa laittautua oikein kunnolla.

Lumene Natural Code huulikiiltokynä oli iloinen ylläys, vaikka vastaavanlaisia tuotteita on tainnut bokseissa olla useampiakin? Mutta tykkään hirmu paljon kaikista tämmöisistä kynistä, koska ne ovat todella käteviä ja tämä pinkki Candy Smile väri oli minulle ihan passeli uskoakseni. Tosin jokin tumma tai kirkas punainen olisi sopinut minusta taas teemaan paremmin. Mutta tämä tulee ehdottomasti käyttöön!

Teemaan hyvin sopiva tuote oli mielestäni myös Bernard Cassieren Bliberry Overnight Cream Mask -kasvonaamio. Tämä vaikuttaa luksukselta, jes! Ja tästä olen todella innoissani. Tämmöisiä arvokkaampia tuotteita en oikein koskaan itse raaski mennä ostamaan täysikokoisina, varsinkaan jos en tiedä niiden olevan todella hyviä, joten onneksi nitä saa boksista näytekokoina.

Sitten se ylläriboksi, johon oli koottu joitakin aiemmista bokseista löytyneitä tuotteita! Jännitti kyllä, että mitä kaikkea täällä on... Kääreet olivat kivan näköiset ja tuotteita oli kuusi. Tai oikeastaan seitsemän, koska yhtä tuotetta oli kaksi...


Minulla on muutamia viimeisen vuoden sisällä ilmestyneitä bokseja, joten jännittävintä oli kai se, montako tuotetta olisi minulle ennestään tuttuja ja olisiko mukana ihan jotain minulle uutta. Lopulta kolme näistä oli sellaisia, joita minulta löytyi jo koto. Yksi tuote oli semmoinen, jonka omistan vaikken ole varsinaisesti sitä boksista saanutkaan ja kaksi oli täysin uusia tuotteita, joita en ole ennen testannut.

Tältä se sisältö sitten näytti:


 Ecotools pesukukka minulta löytyikin jo. Mutta kyllä tämä toinenkin oli tervetullut, koska ensimmäinenkin pääsi käyttöön ja olen siitä tykännyt. Pesukukka on minusta pesusientä kivempi.

Katy Perry Royal Revolution tuoksunäyte oli kiva yllätys, koska olen aika huono ostamaan mitään uusia tuoksuja ja minulla ei tällä hetkellä ole kovinkaan montaa hajuvettä. Tämmöiset näytteet ovat tosi käteviä ja jos innostun tuoksusta paljon, niin ostan varmasti sitten täysikokoisenkin. Tämä tuoksui nopealla nuuhkinnalla ihan käyttökelpoiselta.

Mschic Lip Kiss on kivan neutraalin värinen ja koostumuskin tuntui kivalta, ei liian tahmaiselta. Tämä taitaa olla ensimmäinen Mschicin tuotteeni, joten olen tästä iloinen. Tulee varmasti käyttöön. Huulituotteet ovat oikeastaan aina mieleeni. En muista yhtään, missä kuussa tämmöinen on tullut. Kaikki muut tuotteet näyttivät tutuilta ja muistin, että niitä on ollut jossain vaiheessa boxeissa.

Burt's Bees Hand Salve on minulle jo tuttu käsivoide, koska sain sen noin pari kuukautta sitten kynsimiitistä. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu, semmoinen "luonnon" tuoksu, joka nyt ei ole mikään suurin lempparini, mutta ei häiritsekään liikaa. Tämähän onkin luonnontuote. Toimiva tuote tähän astisten kokemusteni eprusteella ja varmasti tämä toinenkin purkki tulee käytettyä.

Dr. Bronner Magic Soap löytyy boksista kahteen kertaan. Eikun hei, tuo toinenhan onkin lotion! Eli saippua ja voide tuli Dr Bronnerilta. Olen aiemmin saanut tuon sinisen eli piparmintun tuoksuisen saippuan boksista ja se oli kyllä hyvä riittoisa tuote, joka tuoksui raikkalle ja "luonnolliselta". Olin erittäin innoissani, että nyt sain myös kookoksen ja laventelin tuoksuisen voiteen. Se ei voi olla huono, koska rakastan kookosta. :)

IdHAIR Elements Gold Fix It hiuslakka minulta löytyy jo. En muista minkä kuun boksissa tämä tuli, mutta en ole ehtinyt sitä vielä testaamaan, koska hiuslakkoja minulta löytyy aika monta. Tämä on kyllä hyvän kokoinen ja otan varmasti joskus reissuun mukaan tämän pienen pullon. Varmaan sen takia ei ole tullut vielä testattua, kun säästän pientä kätevän kokoista pulloa matkan varalle.

Minulle tuli kesällä kolme kuukauden ajan boksi, mutta en ehtinyt niitä kiireiltäni sen kummemmin esitellä blogissani. Lisäksi kun aika monessa blogissa kuitenkin voi käydä tutustumassa boksin sisältöön, niin en tiennyt onko minun tarpeellista niistä kirjoittaa. Mutta nyt ajattelin kuitenkin seuraavan puoli vuotta kirjoitella bokseistani. Toivottavasti lukijoita jaksaa kiinnostaa, vaikka niin monet blogit täyttyvätkin näistä boksihöpinöistä aina joka kuukausi. Ja ajattelin myös tehdä pienen koonnin kiinnostavimmista Livboxeista löytyneistä tuotteista blogiini, koska olen löytänyt monta todella kivaa tuotetta bokseista ja ne ovat olleet ahkerassa käytössä. Eli semmoista olisi luvassa tulevaisuudessa.

Livboxiin voit tutustua paremmin täällä ja tottakai tehdä myös tilauksen.

Miltäs suunnitelmani kuulostaa? Onko lukijoissa Livboxien tilaajia?

perjantai 14. marraskuuta 2014

3x lakka: violetin sävyjä

Jatketaampa kolmikkojen esittelyjä taas tähän väliin, koska nyt ollaan jo aika lähellä loppua! Nämäkin kynnet ovat majailleet aika pitkään koneen uumenissa, joten oli jo aikakin nämä julkaista!


Yllä näkyvällä kolmikolla päädyin lopulta tekemään jopa kaksi eri lakkausta, koska jotenkin tuo ensin tehty liukuvärjäys tuntui jälkeenpäin vähän tylsältä ratkaisulta ja halusin kokeilla vielä jotain muuta.


Töpöttelin keittiösienellä siis vaalean Ginan violetin päälle kynsien kärkiin tummepaa Sinful Colorsin violettia ja kaiken päälle vielä vähän tuota glitteriä. Nabin glitterlakassa on parhaiten havaittavissa nuo hopeiset tikkuglitterit, mutta seassa on myös pientä punertavaa ja hopeaa glitteriä ja shimmeriä, mutta ne oli aika vaikea tallentaa kameraan. 


Tasoitin pinnan päällyslakalla (keittiösienellä töpöttelystä jäi epätasainen pinta, kuten yllä olevasta kuvastakin voi huomata) ja lisäsin lopulta viela hopeita sydämiä koristeiksi, koska kynnet olivat muuten vähän tylsät. Nuo hopeiset sydämet ovat kai jotakin ikivanhoja askartelua varten ostamiani juttuja, mutta toimivat hyvin kynsikoristelussta.


Nämä kolme lakkaa pääsivät vielä toisenkin kerran samaan aikaan kynsille ja päätin tehdä tällä kertaa jotain vähän "erilaista/uutta" koska liukuvärjäys on minulle semmoinen "turvalakkaus". Päädyin tekemään viivoja, joita en kovinkaan usein ole tehnyt.


Lakkasin ensin kynteni Gina Tricotin Divalla, joka on mielestäni hieno lakka. Sen jälkeen maalasin puolet kynnestä Nabin Blue Starilla ja toisen puolen Sinful Colorsin Kismetillä. Tuo Kismet ei muuten ole kamalan peittävä, vaikka onkin pullossa hyvin tumman näköinen.


Maalasin kynnen keskelle vielä viivan (ja muutaman pisteen koristeeksi) Divalla ja huomasin kyllä, ettei suorien viviojen piirtäminen ole vahvin osaamisalueeni. :D No, sitä voidaankin sitten harjoitella tulevaisuudessa. Tai saattoi se johtua vähän kehnosta siveltimestäkin? Ehkä pitäisi investoida parempaan ohueen koristelusiveltimeen?


Vielä olisi kai pari kolmikkoa esittelemättä? Palataan niihin toivottavasti lähitulevaisuudessa. :)

maanantai 10. marraskuuta 2014

Vierailulla LUSHilla!


Tämä postaus sisältää kunnon silmäkarkkia, nimittäin pääsin messuviikonloppuna käväisemään myös LUSHin myymälässä, jossa ohjelmassa oli tutustuminen joulun ihaniin uutuustuotteisiin! LUSHin pr-vastaava Sanni oli pakalla esittelemässä meille tuotteita. Paikanpäälle meitä oli muuten neljä bloggaajaa, minun lisäksi Annie, Mirka ja Katjamaria, joiden ansiosta oikeastaan tälle tutustumiskäynnille pääsin.

Mieletön tuoksu leijaili vastaan heti ovella. LUSHin tuotteet tosiaan tuoksuvat niin hyvältä, että niitä tekisi mieli maistaa! Ne myös näyttävät yleensä ihan syötävän suloisilta! Mulla on muutamia LUSHin tuotteita ollut ennenkin, mutta lähinnä olen tyytynyt kuolaamaan niitä kuvissa, koska Helsingissä on se lähin liike, johon harmillisen harvoin on asiaa. Voihan näitä tietenkin tilata myös netistä. Ja nyt kun pääsin paikanpäälle, niin saatoin kyllä hurahtaa sen verran pahasti, että pakko varmasti hankkia lähitulevvaisuudessa muutamia LUSHin tuotteita.


Joulun kausituotteet oli aseteltu esille omalle pöydälleen ja suuntasimme heti tutkimaan niitä. Joukossa oli muutamia vanhoja tuttuja, kuten jo jonkinmoisen kulttimaineen saanut suihkugeeli Snow Fairy ja Celebrate vartalovoide. Snow Fairyn lisäksi joulun suihkugeelivalikoimaan kuului tällä kertaa ehkä omaksi lempparikseni noussut omenainen So White, ruusuinen Rose Jam (jonka ruusuinen tuoksu ei ollut minusta liian voimakas, vaan juuri hyvä) ja jouluisen mausteinen Hot Toddy.


Ehkä hauskin jouluteeman tuote oli Snowman suihkujelly, joka on siis valkoinen lumiukon muotoinen jelly, jolla voi esim pestä itsensä suihkussa. Jos sen siis saa pyysmään käsissä, koska se on aika liukas tapaus. En yhtään ihmettele, että se on kuulemma lasten suosikki.

Snow Fairysta löytyi myös hierontapala, joka oli söpöäkin söpömän näköinen. Ja se kimmelsi!


Itse kiinnostuin erityisesti joulun huulituotteista, varsinkin Santa's Lip Scrub tuoksui mielettömän hyvälle! Yllätyin, että tykkäsin tästä, koska en ole kirsikan suurin ystävä, mutta tässä tulee ehdottomasti kolan tuoksu voimakkaammin esiin. Kuorimisen jälkeen huulille voi tietenkin levittää Santa Babya, joka antaa myös kivasti punaista väriä.



Joulupöydästä löytyi myös pari Funia. Jos kysyt, mika Fun on, niin LUSHin sivulla se esitellään näin: Se on saippuaa, se on shampoota, se on kylpyvaahtoa ja se on muovailuvahaa. Snowman Fun Kitillä voit rakentaa oman lumiukkosi! Toinen joulun uutuus on upea kultainen Golden Fun.

Yksi erikoisimpia joulun tuotteita taisi olla First Snow vartalopuuteri, jolla saa sopivasti kimalletta iholle, hiuksiin tai vaikka joulukuuseen niin halutessaan!



Jouluksi oli tullut tottakai myös  uusia saippuoita. Seuraavaksi ihastelimme niitä. Voi kun tuommoisen monta kiloa painavan saippuapalan voisi saada kotiinkin! Ne olisivat aika näyttäviä sisustuselementtejä.



Omaksi suosikikseni nousi punainen puolukkainen Reindeer Rock. Myös Baked Alaska oli ihanan raikkaan tuoksuinen ja hauskan värikäs. Se tuli omalla listallani hyvänä kakkosena.



LUSHilla on mielestäni hienoa se, että tuotteita voi kokeilla ja ne voi nähdä "in action". Sanni esitteli meille Snowman suihkujellyä ja myös erilaisia kylpytuotteita, jotka sulavat hienosti veteen.


LUSHilla oli myös muutamia halloween-teen tuotteita. Alla näkyvässä kuvassa näytetään miten kimmeltävä kurpitsa Sparkly Pumpkin värjää veden hienosti oranssiksi ja alkaa vaahdota. Nämä erilaiset kylpytuotteet olisivat ehdottomasti hankintalistallani, jos minulla olisi kylpyamme, mutta voihan niitä käyttää vaikkapa jalkakylpyyn, jos ammetta ei kotoa löydy.


Jouluisista kylpytuotteista nuo alla näkyvät puoliksi sulaneet lumiukot olivat minusta aika suloisia. Tai jopa vähän surullisia. Mutta hauska ajatus joka tapauksessa, että ne lopulta sulavat kylpyveteen.


Kylpypallot näyttivät ihan karkeilta kaikissa ihaissa pastellisävyissään... Teki heti mieli ostaa näitä kuin irtokarkkeja!

Saimme kuulla myös hauskoja tarinoita eri tuotteiden taustalta ja saimme seurata kuinka Dashing Santa kiirehti ympäri vesikulhoa sulaen sinne lopulta. Voin vain kuvitella, miten hauksoja kylpyhetkiä nämä tarjoavat lapsille, jos tämmöinen aikuinenkin näin innostuu.


Eräs hyvin mieleeni jäänyt tuote oli Movis. Se näytti ja tuoksui aivan ruisleivältä! Tämmöisen kun jättäisi keittiön pöydän reunalle, niin maistaisikohan joku sitä? Tuote on siis kasvosaippua, joka myös kuorii. Tuli kyllä heti semmoinen olo, että tätä on joskus pakko testata!


LUSHilta löytyi tietenkin myös valmiita joululahjoja, jotka oli pakattu ihaniin värikkäisiin rasioihin. Oli vaikka mitä kivaa kuosia! Arvalla paketteja ei tarvitse tietenkään ostaa, vaan paketeissa lukee, mitä ne sisältävät. Kyllä tämmöinen paketti voisi minun kuuseni alta löytyä...


LUSHilta lyötyi tottakai vaikka mitä kiinnostavaa ihan myös perusvalikoimasta. Tässä nyt ihan vain muutama vinkki ja omaan silmääni osunut kiinnostava tuote vielä...


Hierontapalat olivat ihanasti esillä ja ne ovat niin ihanan näköisiä! Raaskiiko noita edes käyttää? Täytyy joskus kokeilla, kun en nyt vielä ainakaan sortunut siihen Snow Fairyn tuoksuiseen hierontapalaan... Hierontapaloja siis lämmitetään omaa ihoa vasten, jolloin ne alkavat sulaa ja vapauttavat tuoksuvaa hierontaöljyä.


Olen ahkera kuivashampoon käyttäjä ja olisin erittäin kiinnostunut testaamaan LUSHin No Drought kuivashampoota myös. Mieleeni jäi lisäksi erityisesti Superbalm, koska oma päänahkani on usein hieman kuiva ja ärtynyt. Tämä voisi olla juuri sopiva tuote minulle! Tuotteiden tuoksu on myös huokutteleva sen lisäksi, että minulal ne tulisivat ehdottomasti myös käyttöön.


Jalkojenhoitotuotteet kiinnostivat myös, koska omat jalkani joutuvat tässä tanssinopettajan ammatissa aika koville. Jalkoja on kiva helliä aina hetkittäin ja LUSHilta löytyisi siihenkin monia kivoja tuotteita. Nuo Stepping Stonet olivat tosi söpön näköisiä!



Valikoimaan kuuluu myös monta ihanaa ja herkullisen näköistä & tuoksuista tuorenaamiota. Sain valita näistä yhdestä piene testipurkin ja valintani oli lopulta mustikkainen Catastrophe Cosmetic. Naamion luvataa viilentävän, pehmentävän, puhdistavan ja virkistävän. Sopii varmasti mun stressi-iholle.


Saimme pienet lahjapussukat lähtiessämme ja jokainen sai kolme joulutuotetta mukaansa. Omasta pussukastani paljastui Santa's huulikuoritna, Rose Jam suihkugeeli ja Firs Snow vartalopuuteri. Olin näihin oikein tyytyväinen! Kaikki tulevat varmasti käyttöön. Lisäksi sain tuon mustassa purkissa olevan naamionäytteen ja ostin palan Reindeer Rockia, koska sen tuoksu oli pakko viedä mukana kotiin.


Firs Snowssa oli se hauska puoli, että sitä suositeltiin käytettäväksi Celebrate vartalovoiteen kanssa ja minultahan löytyy juurikin tuota kyseistä voidetta! Mikä kiva sattuma!


Saippua majailee vielä pussissaan, mutta sen tuoksu tulee kyllä ihanasti pussin läpi ja kylppärin peilikaappi tuoksuu aivan puolukkaiselta nyt. :D

Huulikuorinta on ollut jo ahkerassa käytössä ja pakko sanoa, että tämän makea maku on vain niiiiiin hyvä! Haluaisin siksi käyttää tätä koko ajan! Tuotteenhan voi siis nuolla pois huulilta! Ja tämä maistuu aivan karkilta, siis kolakarkilta. Huulikuorinta taisi nousta nyt näistä kaikista suurimmaksi suosikikseni.

P.S. Muistakaa arvonta, johon voi osallistua 22.11. asti!