torstai 30. lokakuuta 2014

Tv:stä tuttu ja menovinkki viikonlopulle!

Kirjoittelin aiemmin, että olin mukana Kaikkien aikojen kosinta tv-sarjan kuvauksissa Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Helsingin flash mobista on jo aiemmin ollut materiaali netissä, mutta nyt sarjan ihan kokonaiset jaksotkin löytyy Katsomosta. Voit katsoa täältä hienon flash mobin sisältävän jakson ja täältä upean Vanajanlinnassa tapahtuneen kosinnan. Kyllähän minäkin siellä ihan tosi nopeasti vilahdan muutamissa kohtauksissa, mutta enpä tiedä ehdittekö te lukijat minut sieltä tunnistaa.

Helsingin kuvauspäivältä.

Lisäksi vinkkaisin kaikkia Jyväskylän suunnalla olevia pistäytymään lauantaina TUFF: G-voima -taphtumassa Salmirannan skeittihallilla! Tapahtumassa esitellään katukulttuuria ja mukana on myös tanssia tanssibattlen muodossa klo15.30-18. Olisin itse halunnut päästä paikalle, mutta valitettavasti aikatauluihin se ei vain tällä kertaa sopinut. Mutta toivotavasti pääsen jostain vähän lueskelemaan, millainen tapahtuma oli. Tarjolla on tanssin lisäksi mm skeittaukseen liittyviä workshoppeja ja kilpailuja. Tsekkaa facebookista lisäinfoa ja mene ihmeessä paikanpäälle katsastamaan tapahtuma! Saa tulla kertomaan sitten minullekin, millaista oli! :)

torstai 23. lokakuuta 2014

Kynsimiitin sponsorituotteet

Tässä postauksessa tutustutaan vielä vähän tarkemmin kynsimiitissä saatuhiin tuotteisiin. Nämä kaikki tuotteet ovat siis sponsorien lahjoittamia. Iso iso kiitos kaikille sponsoreille osanotosta, ilman teitä miittimme olisi ollut ehdottomasti tavaraköyhempi! Sain testattavakseni monta uutta kivaa tuotetta ja muutaman jo ennestään tutun hyväks todetun tuotteen. Ihanaa, että sponsoreita löytyy edelleen, vaikka nämä erilaiset kokoontumiset ja sitä kautta sponsoripyynnöt ovat varmasti lisääntyneet viime vuosina.


Mitä kaikkea me saimme?

Lavera – 14 esitettä, 14 purkkirasvaa, 14 kylpysuolaa, 14 appelsiini käsirasvaa, 14 peruskäsirasvaa
Lumene – 18 Gel effect kynsilakkaa, poistoaine
Mereneid – 7 base coat – ridgefiller, 7 topcoat, 14 koristepurkkia, 7 tarra-arkkia, 14 viilaa
Saga beauty – 14 magneettilakkapakettia, 14 käsirasvanäytettä
Careria – 7 tekoripset, 7 tekokynnet, 28 tarra-arkkia, 14 koristelulakkaa, 14 special-lakkaa, 56 wild&mild lakkaa
MissLis – 18 Orlya
Top-kosmetiikka- 14 esitettä, 10 koristepussia, 4 glittertuubia, 4 art liner-lakkaa, 19 depend lakkaa
MaxFactor – 6 ripsiväriä (Masterpiece transform)
CosMerya – 2 Cuccio lakkaa, Cuccio lakkapaketti (sis. aluslakan, päällyslakan ja värilakan), 2 viilaa, palkkiviila
MiMax – 14 koristehyrrää
LivBox – 14 lady vitaa , 14 kynsilakkaa, 14 käsisalvaa, 14 käsirasvaa
L'Oreal – 3 Essietä, 2 Maybeline colorama lakkaa, 2 Lorealin lakkaa, Essien top coat
MiNails – 28 Nicole by Opi lakkaa
Del Alma - 3 käsintehtyä kaulakorua

Make Up Store - 14 luomiväriä, 14 glitterlineria, 14 kynsilakkaa, 14 nail decoa, 14 glitteriä, 14 Atomic huulikiiltoa

Sitten katsotaa kuvien muodossa vähän tarkemmin tuotteita ja mitkä tuotteista päätyivät minun matkassani kotiin.


Yllä näkyy Mereneidin koko paketti. Saimme lakkapullojen lisäksi erilaisia koristelutarvikkeita purkeissa (glitteriä, strasseja...) ja tarra-arkkeja. Ihastelin kovin tuossa päällimmäisenä näkyviä camee koruja, harmi kun eivät sattunut mun kohdalle. Tosi kivan näköisiä olivat!

Mereneid lähetti miittiimme ridgefiller aluslakkoja ja päällyslakkoja. Nämä ovat itseasiassa omia luottotuotteitani ja olen ostanut kyseisiä tuotteita mm. I love me -messuilta, jossa Mereneid on ainakin parina viime vuotena ollut mukana. Aluslakka tasoittaa mielestäni kivasti kynnen pintaa ja peittää myös vähän ketlaisuutta. Päällyslakka on nopeasti kuivuvaa ja käytän sitä ihan "pikakuivattajana", vaikkei lakassa mitään quick dry -tekstiä olekaan. Voin suositella kumpaakin tuotetta lämpimästi muillekin! Alus- ja päällyslakkahan ovat niin perus tavaraa, että niitä kuluu kynsiharrastajilla aina ja plussaahan se on, kun hyviä tuotteita saa edullisella hinnalla. Ridgefiller taisi olla ainakin messuilla noin 1,5e ja päällyslakka päälle 2e?

Mereneidiltä sain vielä viilan ja super söpöjä vaaleansinisiä hyvin pieniä strasseja.


Saga Beautylta saimme Alessandron magneettilakkoja. Sävyt ovat oikein hyvän syksyisiä. Lisäksi jokainen sai käsirasvanäytteen.


Paketissa on lakka, magneetti ja pieni vihkonen, jossa on ohjeet magneetin käyttöön. Nämä toimivat kuten muutkin magneettilakat ja lakkaa voi tietenkin käyttää myös ilman että lakan kuvioi magneetilla. Magneettilakat eivät olleet kaikille miittiläisille entuudestaan tuttuja, joten moni pääsi nyt ensimmäistä kertaa tämmöistä testaamaan. Itseltäni löytyy jo ennestään muutama magneettilakka ja itseasiassa minulla on nyt kaksi näitä Alessandron magneettilakkoja. Alessandron magneetti on mielestäni hyvä, koska siinä on alusta, johon sormi asetetaan ja magneettia ei tarvitse itse kannatella kynnen päällä, vaan sen voi tukea alustaan. Ajatuksena on tehdä vielä oma postaus näistä magneettilakoista in action ja koetan saada jotain kuvia myös tekovaiheista, vaikka se onkin ehkä vähän haastavaa kun omistan vain kaksi kättä. :D


Täytyy sanoa vielä, että olen aiemminkin kokeillut tuota Nice Day rasvaa ja tykkään. Tuote on tarkoitettu kovaa työtä tekeville käsille ja itselleni se oli oikein toimiva kun käsittelin melkein päivittäin rahaa ja tein työtä, joka kuivattaa käsiä oikein kunnolla. Muistelisin, että tuote oli tuoksultaan hyvin neutraali. Oli mukava saada jälleen tästä rasvasta näytepakkaus.


Lavera on minulle erittäin tuttu "käsirasvamerkki" ja vannonkin sen käsirasvojen nimeen. Merkin käsirasvaa löytyy aina kaapistani! Saimme ihana ison kasan näytteitä, kuten yllä näkyy. Nuo pienet tuubit ovat juuri sopivan kokoisia, jotta niitä voi kuljettaa mukana käsilaukun pohjalla. Sininen "perusvoide" eli Basis Sensitiv on todella neutraali hajultaan, se sisältää lesitiiniä, kehäkukkaa ja kamomillaa. Sopii minusta kaikille. Oranssissa tuubissa on ihanan tuoksuista appelsiini käsivoidetta. Tässäkään tuoksu ei hyökkää päälle, vaan on sopivan mieto mielestäni. Minun lempparini on tämä oranssi tuubi.


Saimme vielä kolmannenkin rasvan, nimittäin All-Round Creamin, joka sopii käsirasvaksi tai nimensä mukaan melkeinpä mihin vain. Ajattelin itse testata tätä myös jaloille ja miksei myös kasvoille. Tuote sisältää sheavoita ja manteliöljyä. Tuoksu on sama kuin sinisessä käsirasvatuubissa.

Jokainen sai myös pussillisen kylpysuolaa ja tätä itse varmasti käytän jalkakylpyyn. Tuoksuna tuotteessa on ruusu, kuten Rose Garden nimestä voi ehkä päätelläkin.


MiNails lähetti meille Nicole by OPI lakkoja, jokaiselle kaksi. En ole aiemmin yhtään NOPIa kokeillut, joten tämä oli tottakai kiva yllätys. Saamani sävyt ovat Follow Me On Glitter ja All Kendall-ed Up.

Livbox lähti myös sponsoroimaan miittiämme ja saimme pari voidetta, Ladyvita kapseleita ja kynsilakat, joka jäi minulta nyt kuvasta pois, koska sujautin sen jo arvontapalkintooni, koska minulla sattu lakak jo olemaan. Olen itsekin muutaman livboxin tilannut, mutta näitä kuvassa näkyviä tuotteita minulla ei vielä ollut. Ladyvitasta olen lukenut positiivisia kommentteja, odotan sen kokeilua. Burt´s Bees käsisalva on kai jo vähän kulttituote? Sopii erittäin hyvin käsille, jotka joutuvat kovalle rasitukselle. Salvan luvataan hoitavan hyvin kuivaa ihoa ja pieniä haavaumia. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu. Tuote tuoksuu mielestäni aika siltä, miltä luonnonkosmetiikan voisi kuvitellakin tuoksuvan. Ei mikään lempparituoksuni, mutta antaa heti vaikutelman "terveellisesyydestä". Toinen pikkupurkki on The Green Balm, joka on myös ihanaa kaikkialle sopiva hoitorasvaa, joka myöskin tuoksuu "luonnolle". Olen tätä levitellyt nyt pikkurilliini, johon joku ötökkä on onnistunut puremaan ja se kutisee aika ikävästi. Ainakin kutinaan on vähän helpottanut. :)


Sain CosMeryalta Cuccion lakkapaketin (ja oranssin bufferin), koska kynteni voittivat miitin kynsikisassa ensimmäisen palkinnon. Olin tästä aika innoissani, koska on tietenkin kiva voittaa ja en ole aiemmin päässyt kyseisen merkin tuotteita testaamaan, olen niistä vain lukenut. Jos tykkään merkistä, voisin hyvin tilata muutaman lakan lisää.


Top-kosmetiikalta saimme Dependin lakkoja ja pieniä strasseja. Sain kaksi perus lakkaa, joissa on oikein miellyttävät värit. Pinkissä lakassa on havaittavissa pientä sinistä shimmeriä, mutta en tiedä vielä näkyykö se kynnellä.

Mimaxilta saimme hauskan värisiä strasseja hyrrässä. Joku vähän pohti hohtaisivatko nämä jopa pimeässä, täytyy testata! :)


MaxFactorilta saimme kuusi ripsiväriä arvottavaksi ja minun kohdalleni osui yksi. Masterpiece Transform maskaraa tulee varmasti testattua, vaikka minulla onkin nyt pari muuta ripsaria testattavana ennen tätä. En muista olisinko aiemmin käyttänyt MaxFactorin ripsivärejä. Ripsareita ei kyllä ikinä ole liikaa, niitähän kuluu koko ajan.

Lumene lähetti meille paljon uutuuslakkoja ja jaoimme ne tottakai miitin osallistujien kesken kotiinvietäviksi. Kaikki saivat vähintään yhden lakan ja loput arvottiin. Minun kohdalleni osui juuri sellainen väri, jota olin jo aiemmin ihastellut ja sanonut, että "tuo lakka on ihan mun värinen". Joten tästä olin oikein iloinen. :) Alla vähän lisää kuvia & juttua Lumenen lakoista.

Arvonnassa minulle osui vielä Essien päällyslakka, jonka lahjoitti miittiimme L'Oreal.


Red Currant (Herukoita), Full Of Berries (Metsämarjat), Moonlit (Kuun Loisteessa), Lapland Halo (Lapin Taikaa), Sand Glimmer (Hiekka Hehkuu), Frosen Dew (Huurreharso), Glistering Sea (Kimallus)

Lumenen Gel Efect lakat ovat saaneet mielestäni paljon kiitosta eri blogeissa. Punaiset lakat toivat mieleeni heti tulossa olevan joulun ja yllä olevan kuvan oikean reunan glitterssekoitus tottakai myös miellytti silmääni. Mukana oli lisäksi neutraalimpia vaaleita sävyjä ja mm upea metallinen duochrome.


Starry Nights ( Tähtiyöt), Silver Sand (Hopeahiekkaa), Golden Sky (Kultaa taivaalla), Flaming Red (Tulen Hehkua), Sparkling Sand (Kimallus Hiekassa), Brilliant Stars (Tähtien Sykkeessä)

Ihan uutena juttuna Lumenella taitaa olla nyt lakkarintamalla nämä eri lopputuloksen antavat lakat. Eli korkissa lukee mm. satin, sparkle, pearl tai matt. Efektilakathan ovat aika hot tällä hetkellä, joten en ihmettele että Lumenekin on tähän trendiin tarttunut. Mieleeni jäi erityisesti yllä oikealla keskellä näkyvä glitterpläjäys (jälleen) ja alla näkyvät helmiäislakat ja mattalakat.


Blurred Light (Himmeää Valoa), Morning Shower (Aamuinen Sade), Rainless (Pilvipouta), Hazy Cloud (Utuharso)

Saimme lakkojen mukana myös purkin lakanpoistoainetta ja Lumenen CC-lakan, joka minulta itseasiassa löytyykin jo ennestään lakkalaatikostani. CC-lakkaa voi käyttää siis pelkältään kynsillä, jolloin lopputulos on tasainen ja luonnollinen. Itse olen käyttänyt tätä mm. raskislakkana ja se on kivasti peittänyt omien kynsieni keltaisuutta. Kirjoittelen teille piakkoin pienen postauksen violetista satiinilakastani (kun olen päässyt testaamaan sitä kunnolla kynsille) ja CC-lakasta, joten en nyt vielä tässä kohtaa paljasta kaikkia kokemuksiani.


Careria muisti meitä jälleen huikean isolla paketilla! Tällä kertaa paketista paljastui mm. Wild & Mildin lakkakartat, joista oli kiva katsoa heti, miltä omasta miittipussukasta paljastunut lakka näyttää kynnellä. Taisimme saada kaikki ainakin neljä lakkaa, tekoripsiä, tarroja, koristelulakkoja, hoitotuotteita ja tekokynsiä. Alla oma saaliini. Vaihdoin nuo toiset ripset itselleni, koska eräällä miittiläisellä ei ollut omille ripsilleen käyttöä.


Lakat vasemmalta oikealle: Kung Fu, Neon Carrot, Macarena ja Happines.

Wild & Mildiltä löytyy hyvin kattava kokoelma erilaisia hoitotuotteita, jotka vaikuttivat todella kiinnostavilta. Hinta näillä ei ole kova ja itse olisin kiinnostunut testaamaan vaikka kaikkia! Itseasiassa ostin näitä muutaman I love me -messuilta, joten saatte vielä lukea omasta postauksestaan tuotteista, joita minulta nyt löytyy.


Miitissä sain tällä kertaa kynnenkovettajan. Ennnestään minulta löytyy Wild & Mildin Color Booster, jonka tarkoitus on kirkastaa värilakan väriä. Tottakai valikoimaan kuuluu "perustuotteet"aluslakka, pikakuivattaja, mattalakka ja päällyslakka.


Merkillä on myös erilaisia hoitotuotteita: Nail Growth Spa geelin tarkoitus on edistää kynnen kasvua, Pure Gold Elixir on kynsiä ja kynsinauhoja hoitava hierontageeli, Nail Beauty Oil on perinteinen kynsinauhaöljy ja Goodbye Cuticles auttaa poistamaan kynsinauhoja.


MissLisiltä saimme vielä kaikki Orlyn lakat, mutta koska omalle kohdalleni sattui Orly, joka minulla oli jo, tein vaihtarin ja minulle kotiutui pari muuta lakkaa. Lisäksi Orlyn Fowl Play sai iloisen uuden omistajan, joka oli lakasta jo pidempään haaveillut. :)

Del Alman koruja ei valitettavasti  kohdalleni tällä kertaa osunut. Kannattaa kuitenkin katsastaa korutarjontaa facebooksita, koska tuolla oli aika monia ihania koruja, jotka ainakin minä voisin kotiuttaa. :)

Siinäpä en taisivat olla kaikki. Olihan siinä jo vähäksi aikaa testailtavaa. :)

Onko joku lukijoista jo tutustunut johonkin tuotteeseen, jonka sain miitistä? Onko jokin tuote, jota itsekin haluaisit mielelläsi testata?

perjantai 17. lokakuuta 2014

Pinkki päivä ja kohti messuja!

Voi kääk, että on ollutkin kiireiset pari viikkoa! Eka työviikko kahden viikon sairasloman jälkeen takana ja tällä viikollakin on töitä riittänyt, vaikka syysloma onkin ja tanssituntien pidosta mulla on suurelta osin lomaa. Mulla on kuitenkin riittänyt työtunteja mun "päivätyössäni" jo ihan uupumiseen asti. Huomenna vielä pitäisi muutama tunti rutistaa ja sitten viikonlopun viettoon! En ole ehtinyt edes kynsiä lakkaamaan tällä viikolla ja olen ollut ennästyspitkään näillä pinkeillä kynsillä. Kokonaisen viikon!


Lakkasin pinkit kynnet tottakai 10.10. eli Roosa nauha -päivänä. Yksinkertaisella linjalla mentiin, mutta se sopi hyvin, koska tuo Girly Bitsin Neutron Dance on kuumotellut laatikon pohjalla jo liian pitkään.

Tämän postauksen tarkoitus on lähinnä muistuttaa ja hypettää vähän etukäteen viikonlopun I Love Me -messuja! Olen menossa messuille lauantaina ja odotan innolla että pääsen koluamaan kaikkia osastoja! Erityisesti odotan Zoyan lakkojen hypistelyä, CesarsShopin pistettä, kaikkia kosmetiikkaan liittyviä pisteitä, mahdollisia pikahoitoja ja hyviä messutarjouksia... Viime vuonna ostin mm. alla näkyvän aurinkovoiteen parilla eurolla ja kävin värjäyttämässä kulmani ja hoidattamassa jalkani. Olin messuilla vuosi sitten pari päivää ja nyt minulla on vain yksi päivä, joten en tiedä ehdinkö niin paljoa tänä vuonna, mutta varmasti ihan tarpeeksi. Paikalle on tulossa myös paljon tuttuja, sitäkin odotan innolla! Jos satut bongaamaan minut messuilta, tule ihmeessä nykäisemään hihasta. :)

 

Laitetaan tähän postaukseen vielä pari muutakin kuvaa Roosa nauha -päivältä.


Koko päivä mulla oli jotakin pinkkiä päällä. Kotona hengailin pinkissä topissa ja villasukissa, tanssitunnille piti vetäistä myös pinkki t-paita päälle.


Pinkkiä oli päivän meikissäkin, jonka tosin kuvasin vasta pitkän päivän jälkeen, eikä se ole enää ehkä hehkeimmillään kuvissa, mutta halusin nyt näyttää teille tämän melkeinpä täysin vaaleanpunaisilla sävyillä tehdyn mekkini. Harkitsin vielä, että olisin lisännyt ripsiin pinkkiä ripsaria tai hiuksiin pinkkiä mascaraa, mutta jätin nämä ideat lopulta toteuttamatta. Ajattelin, että pysytään nyt vähän konservatiivisemmalla linjalla, ettei toimistolla ihan säikähdetä kun pelmahdan paikalle täysin pinkkinä! :D


Kannoin koko päivän kädessäni myös yllä oikealla näkyvää rannekorua, jonka olen saanut äidiltä joskus lahjaksi.

Ketkä muut ovat tulossa I love me -messuille?

tiistai 14. lokakuuta 2014

Kuopion kynsimiitti vol. 4 jatkuu

Meidän kynsimiitissä oli jälleen todella anteliaita ja ihania sponsoreita, joille vielä erikseen omistan postauksen, mutta alta näette lyhyesti kuvan muodossa meidän tapahtumaamme sponsoroineet tahot. Super iso kiitos kaikille mukaan lähteneille yrityksille, jotka lähettivät paljon mielenkiintoisia tuotteita ja olivat tukemassa tätä meidän hauskaa tapahtumaa!


Tuotekassit odottivat kauniissa rivissä Milban luona kun porukkaa alkoi saapua Matkukselta. Livbox oli onneksi lähettänyt meille paperikassit, joihin saimme kaikki tuotteet koottua.


Olin edellisenä iltana vienyt minulle postitetut sponsorituotteet Milballe ja Milballa oli aika homma lajitella tuotteet kaikille kasseihin. Kuten oikean puolen kuvasta näkyy, aika paljon tuli kaikkea! :) Kyllä tuon kasan nyt 14 hengen kesken jakaa jo ihan mielellään.


Mentiin Milban kanssa vähän edeltä laittamaan tarjottavat valmiiksi ja muut miittiin osallistujat jäivät ihmettelemään mm. Halpa-Hallin Essencejä. :) Napattiin juna-asemalta myös Eve mukaan, jolla oli sen verran kyytien (lue:VR) kanssa ongelmaa, ettei päässyt Matkukseen kanssamme.


Alussa tarjottiin tietenkin alkumalja ja koska mukana oli uusiatuttavuuksia vanhojen tuttujen kasvojen lisäksi, pidettiin tässä vaiheessa myös lyhyt esittelykierros.


Tarjottavat hoidimme me Milban kanssa tällä kertaa itse (tai Milba kaiken leipoi, mä kannoin vaan limua ja karkkia kaupasta :D), kun aiemmin ollaan menty nyyttärimeiningillä. Matkusvierailun takia ajateltiin tämän järjestelyn olevan kätevämpi ja miittiin osallsitujat maksoivat pienen osallistumismaksun, jolla katettiin näitä ruoka- ja juomakuluja. Tarjolla oli ensin suolaista eli pitsaa ja salaattia.


Joka miittiinhän taitaa kuulua olennaisena osana myös kirppistely ja kun porukkaa alkoi kerääntyä Milballe, niin heti alkoi kauhea kuhina kirppislaatikoiden ympärillä. Paljon tuotteita meni uusiin koteihin vaihtareina, itsekin hankin suuren osan "kirppisostoistani" vaihtokauppojen kautta.


Kun vatsat oli ahdettu täyteen pitsaa ja salaattia, oli tietenkin jälkiruokien aika! Milba oli taas taikonut kaikkea herkullista tarjolle, kuten jo kai vähän kuuluisaa pätkisjuustokakkua. Tämän kakun ohje on yksi Milban blogin suosituimpia tekstejä. Me emännät saimme tuliaisina myös suukkoja ja päätimme pistää ne koko porukalle tarjolle, jottei jouduta kaksin niitä kaikkai syömään. :D



Sitten oli tottakai perinteisten ryhmäkuvien vuoro ja kynsimiitissähän ryhmäkuviin tulevat vain kädet. :) Laitoin alle vielä vähän lähempiä kuvia osallsitujien kynsistä, koska siellä oli vaikka mitä upeita lakkauksia! Meillä oli yhteisenä teemana musiikki ja sitä sai käsitellä vapaasti haluamallaan tavalla. Kynsiltä löytyikin mm. nuotteja ja inspiraatiota otettiin niin kappaleista kuin artisteistakin.


Arvaatteko mitkä kynnet ovat minun? MUS-postauksessa ne vilahtavatkin (tai ainakin peukaloni on lähikuvassa) jo ja tällä kertaa oli aika epätyypillisen väriset minulle. Ei mitään pinkkiä tällä kertaa. :D


Minun kynteni ovat vasemman puolesen kuvan toiset ylhäältä. Kynsillä on harmaata ja sinistä. Mustat hamot ovat Michael Jacksoneja ja peukaloissa & nimettömissä oli upea peililakka eli OPIn Push and Shove.


Koska musiikki oli illan teema, täytyi meidän tietenkin laulaa Sing Staria. Vähitellen porukkaa alkoi lähteä kotia kohti, mutta me sinnikkäimmät laulajat jatkettiin ihan iltamyöhään. Mihinkään ei toisaalta ollut kiire, kun Eve oli vielä tulossa luokseni yöksi. Joten viihdyimme Milballa mahdollisimman pitkään.


mekko H&M
sukkahousut Seppälä

Yllä näkyy vielä mun päivän asua ja meikkiä tarkemmin, koska olen noissa muissa kuvissa lähinnä kameran takana. Harmi kun en tajunnut ottaa mekon selkäpuolesta kuvaa, tykkään erityisesti tämän selän matalasta leikkausesta.


Mua (kuten myös Milbaa) muistettiin vielä kukalla. Ja kukka on muuten edelleen hengissä, jee! Mä en oo ihan mikään paras kukkien hoitaja ja vähän jännitin tämän kaunokaisen puolesta, mutta vielä se tuossa ruokapöydällä koreilee pirteän värisenä. :)

Sitten vielä nopea vilautus mun ostoksista ja vaihtareista:


Mimosa toi mulle Livbox-tuotteita (Rimmel Apocalips!!!), joita ei itse käyttänyt ja Eveltä löytynyt Isadoran paletti vaihtui muutamaan kynsilakkaan. Nuo söpöt pastellisävyt vaan puhuttelivat mua.


Yllä näkyvät kynsilakat vaihtuivat kaikki johonkin omiin lakkoihini. Hyviä vaihtareita tuli, pääsin eroon monista itselleni turhista lakoista ja sain monta ihanaa uutta lakkaa, joiden testailua odotan jo innolla. Näistä lisää juttua toivottavasti pian kun pääsevät kynsille.

Tässä vielä vinkkinä teille muiden osallistujien blogeja. Kaikkiaanhan meitä oli 14, mutta blogin pitäminen ei ollut edellytys miittiin pääsemiselle.