tiistai 30. syyskuuta 2014

Kesämuistoja

Kesä on auttamatta ohi kun räntää sataa vaakatasossa, näin mietin tuossa viime viikolla, mutta onneksi sitä keliä ei kestänyt kuin pari päivää. Nyt on muutama lämminkin päivä vielä ollut, vaikka syksyhän se auttamatta on jo. Mutta silti haluan kirjoitella vielä vähän kesästä ja jakaa muutaman kuvan kesän ajalta. Aika sekametelisoppa tästä postauksesta taitaa tulla, mutta haluan näitä juttuja teidän kanssa kuitenkin jakaa, koska mulla oli kiva kesä. :)


Mun junamatkustaminen on vähentynyt viime aikoian roimasti ja varsnkin nyt kun en enää ole opiskelija, tulee junassa istuttua varmasti vielä vähemmän. Koirien kanssa on paljon helpompi liikkua omalla autolla ja kun matkassa on vähintään kaksi aikuisen junalipun hinnan maksavaa, niin halvemmaksihan se jo tulee. Junalla tulee matkusteltua lähinnä silloin kun olen äidin luona käymässä ja käyn esim Tampereella tai Helsingissä. Kesälläkin tuli pistäydyttyä pari kertaa Helsingissä ja junamatkaa piristivät hyvät matkaeväät. :)


Mitään suurempia reissuja en tänä kesänä tehnyt, vaan kesätyöt pitivät aika kiireisenä, mutta onneksi kotimaassakin voi matkailla ja kun vaan pääsee muutamaksi päiväksi pois kotimaisemista, niin kyllä se ihan lomalta tuntuu, vaikkei mihinkään ulkomaille asti pääsekään. Äidin luona tuli käytyä ahkerasti ja oli mulla yhden ystävän tuparit, toisen valmistujaiset... kaikkea semmoista pientä kivaa tekemistä ja kokemista.


Niin ja kesän huippuna päätöksenä oli ehdottomasti Cheekin stadionkeikka. Yllä pari kuvaa keikalta, mutta lisää on vielä luvassa. Kirjoittelen meinaan mun "keikkakesästä" oman postauksen, etten venytä tätä postausta ihan ylipitkäksi ja pääsen esittelemään vähän lisää kuvia teille. :)


Kun käyn äidin luona, on ainakin pari kertaa vuodessa pakko vierailla Iittalassa Kultasuklaan tehtäänmyymälässä. Samassa paikassa on myös Iittalan outlet, josta tulee ostettuauseasti myös kakkoslaatuisia astioita. Kesällä Kultasuklaalta tarttui mukaan pähkinöitä, lakua ja kilohinnalla ostettavia suklaita, joissa makuina mm. salmiakki-valkosuklaa ja vadelma-maitosklaa. Tykkään ostaaa näitä kilohinnoiteltuja paloja, koska ne ovat suhteellisen halpoja ja monista erikoisista mauista voi ottaa vaikka vain pienen maistiaispalan. Iloinen yllätys oli muuten se, että kuulin näitä myytävän myös Kuopion kauppahallissa.


Kesän ehdottomasti parhaita puolia on rusketus/päivetys, joka saa tämänkin kalpean naaman näyttämään vähän terveemmältä ilman meikkiäkin. :) Kesällä riittää paljon kevyempi meikki, vaikka otin kyllä taas kaiken irti siitä ilosta, että töihin voi/kannattaa meikata, kun en mene hikoilemaan tanssitunneille. Mun kasvot on ehkä huonoiten ruskettuva osa kehoani, jos tuota kaulan ja rintakehän aluetta ei lasketa. Eli kaikki ne osat, jotka on eniten näkyvissä, ruskettuu mulla kaikkein huonoiten. :D Reilua...


Kesän ehdoton plussa on tuoreet marjat ja herneet, joita voi ostaa torilla käydessä. Ihan liia vähän taas tänä kesänä tuli ostettua niitä ja olin aika laiska tänä vuonna pakastamaankaan marjoja. No, ensi vuonna sitten, jos vaikka sattuisi olemaan isompi pakastin.


Mä rakastan kesällä jäätelön syömistä ulkona! Aina kun käyn piipahtamassa torilla, pitää yrittää ostaa irtojäätelöpallo tai pehmis, koska niitä saa vain kesällä. taisin jo aiemmin kertoa, että kesän jäätelökausi korkataan aina viimeistään vappuna, jolloin täytyy ostaa ensimmäinen irtojäätelöpallo, vaikka lunta sataisi, mutta monesti olen kyllä ehtinyt jo viikkoa-paria ennen avata kesäjäätelökauden. :)


Tämä oli ensimmäinen kesä uudessa asunnossa ja tulipahan todettua, että yöt olivat pahimmilla helteillä aika kuumia ja hiostavia, mutta mielummin niin kuin että vettä sataisi koko kesä. Kumaa oli joo, mutta en halua liikaa valittaa, koska kesällä kuuluukin olla.


Koska tänä kesänä tuli reissattua paljon autolla, vierailin useampaankin otteeseen matkoillani Pandan tehtaanmyymälässä, joka sattuu olemaan kivasti "matkan varrella" kun tuonne Etelä-Suomeen ajelee. Sieltä tarttui aina mukaan enemmän tai vähemmän karkkia. :D Pandan tehdas sijaitsee siis Vaajakoskella ja sinne on mielestäni hyvät opasteet tulee sitten etelästä tai pohjoisesta päin. Tehdas on auki arkisin muistaakseni noin kuuteen ja lauantaisin kolmeen. Kesällä tehtaanmyymälä taisi olla myös sunnuntaisin auki? Joka tapauksessa tämän hetken aukiolot voi tarkistaa Pandan sivuilta.


Vaikka alkukesä oli kovin sateinen ja siksi sään puolesta aika surkea tai sanotaan vaikka kylmä, niin kyllä sitten loppukesästä myös lämpöä riitti. Itselleni sopi näin päin paremmin, koska alkukesä oli kamalan kiireinen kun viimeistelin opintojani ja kesätyöni alkoivat. Silloin en olisi edes ehtinyt nauttia hyvistä säistä. Mutta loppukesästä tuli nautittua ulkoilmasta ja auringonpaisteensa välillä yksin, välillä kavereiden kanssa ja myös muutaman kerran mun rakkaiden hauvojen kanssa. Bobo suorastaan nauttii auringossa makoilusta ja yritti pyydystellä kaikkia lentäviä ötököitä suihinsa. Sai siinä vähän olla tarkkana, ettei kaveri nappaa mitään ampiaista suuhunsa. Onpa Bobo onnistunut saamaan myös Veetin vähän innostumaan tuosta ötökoiden vahtaamisesta ja meillä on nyt kotona kaksi kärpästen metsästäjää. :D

Pakko vielä kehua, että meillä on nyt kyllä tosi kivan ulkoilumaastot ihan lähellä näin muuton jälkeen. Voidaan kiertää järveä tai pieniä metsäpolkuja, eikä tarvitse enää tallustella vain keskustan jalkakäytäviä.

Semmoisia kesämuistoja nyt tuli mieleen kun valokuva-albumejani koneellani selailin. Ehkä ensi kerralla sitten vuorossa taas jotain kynsiin ja kosmetiikkaan liittyvää... Mitä kivoja muistoja sinulla on kesästä?

torstai 25. syyskuuta 2014

Pieni breikki

Rikotaampa hieman hiljasuutta. Halusin tulla kertomaan, että olen joutunut pitämään bloggaustaukoa oma terveydentilani takia. Vietin jopa useamma päivän sairaalassa, kun tämä tauti ei ottanut laantuakseen. Nyt olen jo kotona toipumassa, mutta edelleen on matkaa siihen, että olen taas täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Mutta kaikki on jo huomattavasti paremmin ja kyllä tästä tervehdytään, hitaasti mutta varmasti. :)


Onneksi mulla on kotonakin hyviä hoitajia, nimittäin nuo kuvassa näkyvät karvapallot ovat kyllä parhaansa mukaan mun tukena ja turvana.

Blogiin kirjoittelen heti taas kun siltä tuntuu, että jaksan koneen ääressä istuskella, koska bloggausintoa kyllä alkaa taas löytyä kun olo alkaa olla parempi. Eiköhän tässä vähitellen tehdä paluuta bloginkin pariin kun täytyyhän sitä jotain ajanvietettä keksiä toipumispäiville. :)

maanantai 15. syyskuuta 2014

Violetti ja persikkaa


Tuli hankittua Essence Roadtrip kokoelman lakat. Niistä ensimmäisenä pääsi kynsille thermolakka My Sweet Escape, eli lämpötilan mukaan väriä vaihtava lakka.


Yhdistin My Sweet Escapen Zoyan ihanaan Pixie Dustiin nimeltä Stevie. Yllä olevista kuvista näkee, miten tuo thermolakka on tosiaan ihan eri värinen lämpimässä ja kylmässä.


Päätin vielä leimailla noihin persikansävyisiin kynsiiin violetit kuviot, koska minulla sattui olemaan juuri Stevien kanssa mätsäävä leimauslakka Konadilta. Kuvio on MoYou Londonin laatasta Sailor Collection 04.


On nuo thermolakat jänniä ja kun sellaisen saa kynsilleen, on pakko olla koko ajna pesemässä käsiään, jotta voi ihastella sävyn vaihtumista. :D Hulluilla on halvat huvit, jne... Mitä tykkäätte thermolakoista, onko hot vai not?

maanantai 8. syyskuuta 2014

Kimppatilauksia

Onkohan nuo kimppatilaukset tämän harrastuksen siunaus vai kirous? (Lompakolta kysyttäessä varmasti kirous.. :D) Ainakin niiden avulla tulee kasvatettua omaa lakkavarastoa aika kiitettävästi. Kokosin taas tähän postaukseen uusia lakkoja, jotka eivät ole vielä vilahdelleet blogin puolella ja suurin osa näistä on tilailtu kimpassa jonkun muun kanssa. Lopussa myös hankintoja, jotka tein eräällä Helsinginreissullani tuossa elokuussa.


Fanilta kävin hakemassa itselleni yllä näkyvät lakat: Zoyan Lux (ensimmäinen Magical Pixie Dustini) ja Dhara, Dance Legendin TermoShine 182, Femme Fatalen Stonemother's Kiss ja KBShimmerin Toast-ess With The Mostest. Mä rakastan ihan yli kaiken Zoyan Pixie Dusteja ja nyt taisin rakastua myös noihin Magical Pixie Dusteihin. Niiden värit vaan ovat minusta turhan lähellä toisiaan (esim jo kolme erilaista vaaleanpuanisen ja violetin välimaastossa liikkuvaa lakkaa) ja koetan siksi valita jotenkin järkevästi vain pari, jotka niistä olisi pakko saada... Tällä hetkellä Vega olisi hankintalistallani. Dance Legendin lakkoja minulle tulee jatkuvasti lisää, hitaasti & varmasti... :) Saatoin pistää muuten muutaman DL:n lakan ennakkotilaukseen MiNailsilta, kun semmoinen mahdollisus oli elokuussa... Jos et ole vielä tutustunut kyseiseen kauppaan, suosittelen lämpimästi.


Olen saanut kasvatettua myös MoYou Londonin laattakokoelmaani! Nämä laatat ovat kyllä yksiä ehdottomia lemppareitani! Olen aiemmin omistanut lähinnä vain laattoja, joissa on yksi iso kuvio, joten halusin nyt lisää erityisesti noita pienempiä kuvioita sisältäviä laattoja ja vihdoin varastosta löytyi myös Mother Nature 01, joka on mielestäni vain niin ihanan hellyyttävä, että se on pakko omistaa. :)


Pari uutta Rainbow Honeyta (Metalmark & Sweet Talk) kotiutuivat Delush Polishin Time to Kill lakan kanssa. Kaikki olivat alessa. Rainbow Honeyt ovatkin päässeet jo kynsille, joten kuvia tulossa varmaan pian blogiinkin.


Tilasin hetken mielijohteesta hieman uusia siirtokuvia, koska löysin tosi hauskoja uusia kuvia. Nuo viivakoodit ovat mielestäni hauskat, samoin "hedelmätipit". Helinä-keijut oli ihan pakko saada. Myös My Little Ponit ihastuttivat, vaikka ovatkin noita "uusai poneja", eikä niitä vanhoja ja alkuperäisiä. Ja pakko oli ostoskoriin klikata vielä muutama kiva arkki, koska ei viitsinyt vain neljää tilata. :D


Osallsituin myös kimppatilaukseen Kikolle. Sieltä oli tottakai pakko ostaa lakkoja, mutta päädyin ostamaan myös muita meikkejä. Yritin bongailla hyviä alelöytöjä. Lakkojen värimaailma oli yllättävän vihertävä, koska vihreä ei ole ikinä ollut mikään suosikkivärini, mutta nämä lakat jotenkin miellyttivät kovasti silmääni vihreydestä huolimatta. Tuota mintunvihreää lakkaa olin kuullut kehuttavan ja joku merellinen kausi mulla taitaa olla menossa, kun kaikki vihreän ja sinisen välimaastossa oleva jotenkin kiinnostaa. Todettakoon, että olen ihan tyytyväinen kun kerrankin en hamstrannut kaikkea vaaleanpunaista vain koska vaaleanpunaista ei voi koskaan olla liikaa. (Kyllä sitä ehkä voi...)


Kikon meikeistä minulle kotiutui ihana violetti huulipuna ja tilasin myös hieman samaa sävymaailmaa levan huulikynän. Sinisessä putkilössa on Kikon vedenkestävä ripsien topcoat, eli tavallisen ripsarin päälle laitettava tuote, joka tekee lopputuloksesta veddenekstävän. Kun mulla kerran on nyt paljon ripsareita, jotka eivät ole vedenkestäviä, niin tämmöiselle tuotteelle uskoisin olevan käyttöä. Huulituotteista ois tarkoitus tehdä postausta vähän myöhemmin...


Ja sitten ihania herkullisia indieitä... Girly Bitsin Conga on ollut ehdottomasti pakkohankintojen listalla, koska mulla on tähän biisiin aivan erityinen suhde. Myös muut 80-luvun biisien mukaan nimetyt lakat kyllä kiinnostais... Neutron Dance hurmasi kirkkaudellaan, KBShimmerin Daisy About You on taas jotenkin osa tätä mun äkillistä villitystä vihreää kohtaan ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä ihana Scribble Me This. En muista koska olisin viimeksi ollut näin pähkinöinä yhdestä ainoasta lakkatilauksesta. Nää on kaikki vaan niin herkullisia että en kestä! IIIIH!


Käväisin tosiaan Helsingissä viime kuussa ja sieltä tarttui mukaan muutama lakka. Yllä olevat China Glazet (Octa Gone Wild & 2Nite) ja OPIn Overexposed In South Beach lähtivät mukaan pienestä kynsistudiosta ja alla näkyvät lakat hamstrasin Seppälästä.


Eihän noita Seppälän sorbetteja voinut vastustaa. Näitä on vilahdellut jo vaikka kuinka monessa blogissa lähiaikoina ja nyt sitten täälläkin. Sorbetit pääsivät melkein heti kynsillekin. Taisin vain unohtaa kuvata ne, joten täytyy tehdä joku uusi lakkaus pian, jotta saan ne tänne blogiinkin esille muutenkin kuin pulloissa. Mä oon pitkään yrittänyt uskotella etten tarvi noita Seppälän sorbetteja, mutta nyt kun näin ne livenä, niin pakko oli ostaa kaikki. :D Lisäksi silmiin osui vielä kesäisiä kirkkaita glittereitä, joista ostin sitten kaksi.

Jos jaksoit selata kuvat ja vieläpä lukea postauksen tänne asti, niin nyt on varmaan jonkinmoinen lakkaähky? Mulla ainakin on kun tätä kirjoitan ja nyt on taas semmoinen olo, ettei tarvi ihan hetkeen uusia lakkoja hankkia. Pitänee ensin nämä kaikki testailla. :)

Mulla on taas kauhea määrä julkaisemattomia lakkauksia. Pitäiskö tehdä oikein megapostaus täynnä kynsikuvia, jotta päästäis taas vähän enemmän reaaliaikaan noiden kynsipostausten kanssa?

lauantai 6. syyskuuta 2014

Nivea clear-up strips

Muutama postaus takaperin esittelinkin, että löysin Nivean mielestäni jopa nostalgisia puhdistusliuskoja Citymarketista. Aiemmin hehkutin, että vastaavia löytyi Bikbokilta ja pienen selvittelyn jälkeen tuli ilmi, että näitä aitoja ja alkuperäisiä (tai ainakin minulle juuri nämä Nivean laastarit ovat teinivuosilta tuttuja) myydään edelleen! En tosiaan tiedä miten nämä ovat moneksi vuodeksi jääneet ihan unholaan minulla, koska mielestäni tuote toimii mainiosti ja jotenkin ihanan ällöttävää on nähdä kuinka kaikki epäpuhtaudet jäävät kiinni laastariin.


Paketista löytyy niin ulkoa kuin sisältänkin hyvät ohjeet. Näitä on todella helppo käyttää, kunhan vain muistaa, että liuska kiinnittyy vain kostealle iholle. Nivean laastareissa/liuskoissa/lapuissa on aika lailla samanlaiset ohjeet kuin missä tahansa muissa vastaavissa tuotteissa. Iho kastellaan, liuska laitetaan iholle, annetaan sen kuivua ja vetäistään irti. Vaikutusaika näissä Nivean lapuiss aon 10-15min ja näitä kehotetaan käyttämään kerran viikossa, joka kuulostaa minusta ihan kohtuulliselta. Pakkauksessa mainitaan, että näissä on sitruunahappoa, kun taas Bikbokin vastaavissa mainostettiin hiiltä. Joka tapauksessa nämä mielestäni toimivat kummatkin yhtä hyvin. Nenä jää käsittelyn jälkeen ihanan pehmoiseksi ja ihohuokoset ammottavat tyhjyyttään. :)


Nivean paketti sisältää laastareita sekä nenälle, että leualle ja otsalle. Joskus haikailinkin, että harmi kun tämän käsittelyn voi tehdä vain nenälle, vaikka puhdistusta kaipaavia ihohuokosia on muuallakin kasvoissa. Bikbokilla on käsittääkseni vain "nenälaastareita" (tai niitä ei ainakaan myydä samassa paketissa). Korjatkaa, jos olen väärässä. Nivean paketissa nenälaastarit ovat erikseen pkattuja ja otsan & leuan laastarit ovat samalla liuskalla ja ne kuuluu siis käyttää kerralla. Itse kokeilin heti kaikkia kolmea laastaria, mutta nappasin nyt kuvia vain noista otsalle ja leualle tulevista liuskoista, koska nenälaastarista löytyy jo kuva täältä. Nivean laastari näyttää muuten samalta, mutta on väriltään vain valkoinen. Ja valkoisessa värissä minusta näkee erittäin selvästi ihosta irtoavan "moskan". Se on tavallaan todella palkitsevaa ja kuten jo aiemmin olen todennut, ällöttävällä tavalla aika ihanaa tarkastella niitä laastarissa törröttäviä epäpuhtauksia.

Todetakoon, että itselläni nämä laastarit toimivat parhaiten juuri nenän alueella. Otsasta ja leuasta ei irtoa läheskään niin paljoa likaa. Nenälle laastari on myös helpoin kiinnittää todella napakasti, jolloin lopputulos on minusta kaikki onnistunein.


Tällä paketilla taitaa olla hintaa n.5-6e ostopaikasta riippuen. Nivean tuotteet olivat nyt ainakin juuri Citymaretissa tarjouksessa -20% ja näitä taitaa löytyä myös jostain Tarjoustaloista (tai vastaavista halpisketjuista?), joissa hinta on varmasti aika huokea. Sokoksen verkkokaupasta myös löytyi, joten varmasti myös ihan liikkeistä.

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Tanssielämää

Lupailin kirjoitella blogiin lisää tanssikuulumisia ja itseasiassa sillä rintamalla on tapahtunutkin aika paljon tässä kesän aikana. Esimerkiksi syksyn työkuvioita olen järkkäillyt kuntoon ja koettanut totutella siihen, etten ole enää opiskelija. Keväällä mulla tosiaan loppui koulu ja esiinnyin viimeistä kertaa koulumme järjestämässä TEOT illassa. Se oli aika katkeransuloista, koska oli ihana päästä esiintymään, mutta oli niin haikeaa kun tiesi sen olevan viimeinen kerta.

Kuvissa treenifiiliksiä ja esitystä edeltävää sekasotkua.

Vaikka koulun tarjoamat mahdollisuudet esiintyä loppuivat, olen päässyt kesän aikana ihan mukavasti tanssimaan. Kävin vierailemassa vanhan tanssikouluni kevätnäytöksessä, jota varten koottiin meidän vanha tanssiporukka kasaan taas. Ollaan kaikki joskus treenailtu yhdessä tuolla samalla koululla, mutta sitten elämä on vienyt eri paikkoihin, minut nyt viimeksi tänne Kuopioon. Tasaisin väliajoin tulee kuitenkin edelleen vierailtua ystävien ja sukulaisten luona vanhoilla kotikulmilla, jolloin olen pyrkinyt treenailemaan tämän meidän tanssiporukan kanssa ja sen verran hyvin homma on kuitenkin toiminut, että muutama keikka ollaan tässä kesällä vetäisty porukalla.

Kevätnäytöksen kulisseista.

Semmoinenkin jännä juttu tuli tässä kesän aikana koettua, että kävin tanssimassa erään syksyllä televisioon tulevan ohjelman kuvauksissa. Kyseessä on Kaikkien aikojen kosinta, joka alkaa tässä kuussa AVAlla. Vilahdan todennäköisesti itse parissakin jaksossa, tosin en siis missään suuressa roolissa, koska en todellakaan ollut kosittava tai kosija, vana ihan "taustajoukoissa" mukana. Hauska ja erilainen kokemus kaikenkaikkiaan tuo tosi-tv oli. Kovin rankkaa kyllä, koska kuvauspäivän jälkeen kyllä uni maistui ja olo oli aika loppuunkulutettu. Instagramissa seuraavat ovatkin varmaan bonganneet mut yhteiskuvassa Olli Hermanin kanssa, joka otettiin siis sarjan kuvauksissa.

Valmistautumista kuvauksiin.

Toisesta kosinnasta onkin jo netissä videomateriaalia mm. Iltalehden sivulla, koska kosinta tapahtui keskellä kirkasta päivää Helsingissä. Osallistuin flash mobiin, jonka huipentui kosintaan ja tarkkasilmäiset voivat bongata meikäläisen vaikka tältä videolta. Tämä oli aivan huippu hauska päivä ja fiilis tanssia oli aivan mieletön, koska meillä oli niin paljon yleisöä.

Flash mobia odotellessa.

Nyt kun syksy on saapunut, niin olen päässyt taas tanssinopetushommien pariin. Itseasiassa opetushommat ovat alkaneet juurikin tällä viikolla ne ovat pitäneet sen verran kiireisenä, että on taas tullut pidettyä pientä bloggaustaukoa melkein viikon verran. Nuorimmat oppilaani ovat 3-vuotiaita ja vanhimmat taitavat olla siellä 60-80 paikkeilla, eli vaihtelua riittää. Tämä työelämään sukeltaminen näin valmistumisen jälkeen on ollut jännittävää, mutta myös älyttömän hauskaa ja tällä viikolla on kyllä taas moneen kertaan tullut tajuttua se, miksi tästä alasta halusinkaan ammatin. Kyllä mä vaan nautin ihan hirmu paljon tästä työstä!