lauantai 28. kesäkuuta 2014

MoYou London ja Kiko ne yhteen sopii

Milba diilasi minulle joskus hieman Kikon lakkoja (tästä on kyllä jo aikaa), joista osa oli ihanaa (silloin ihan uutta) Cupcakes kokoelmaa. Kyseessähän on siis hieman erilainen tekstuurilakkakokoelma, jonka pastellisävyt kai viittaavat kuppikakkujen kuorrutteeseen. Sain kolme säyä kyseisestä kokoelmasta ja pari muuta Kikoa, joita olen jo pidempään havitellut.


Kuppikakkuja oli toetenkin pakko heti testata kynsillekin, kun näitä olin niin kovin odottanut. Lakat voviat kyllä jakaa mielipiteitä, mutta itsehän tykkään ehdottomasti. Hirmu söpöjä ovat! Lakoissa on yksi pääväri ja lisäksi yhtä tai useampaa eri väriä olevia hippusia lakan seassa. Alla kaikki kolme kynsillä. Violetti ja vaaleanpunainen ovat kuvissa ainakin todella lähellä toisiaan, mutta eivät mielestäni ainakaan luonnossa liian dupeja, että täytyisi toisesta luopua. :)

 

Päätin lähteä vihdoin kokoeilemaan myös tekstuurilakan päälle leimaamista, koska jotenkin se idea on monesti pyörinyt päässä, mutta aina jäänyt toteuttamatta. Ehkä siksi, että tekstuurilakat ovat kohdallani usein semmoinen hätäratkaisu kun tarvitsee saada nopeasti jotain kynsille. Tekstuurilakkaa tulee siis aika harvoin koristeltua mitenkään. Innostuin tästä leimaamisesta lopulta niinkin paljon, että minulla on nyt samantien esitellä paritkin tekstuurilakan päälle toteutetut leimaukset.


Ensimmäisenä kokeilin jo tuttua MoYou Londonin Suki Collectionin laattaa 7. Tämähän on se ihka ensimmäinen MoYou Londonin laattani. Halusin testata, muten tuon kasvokuvion saisi leimattua. Ja halusin testata myös erilaisien leimasimien soveltuvuutta, joten kaivoin esille pari uusinta leiamsintani: MoYou Londonilta saadun pyöreän ja Mimaxilta tilatun neliskanttisen. Totesin heti, että MoYoun oma toimii vaan niin hyvin, että sillä tämä homma kannattaa hoitaa. Neliskanttiseen ei tarttunut yhtään niin helposti kuvio. Sen käyttöä pitää siis veilä harjoitella myöhemmin lisää. Voin siis lämpimästi suositella MoYoun omaa leimasinta varsinkin MoYoun laattojen kanssa. Leimasin on vähän erilaista materiaalia kuin muut leimasimeni. Ei ihan kova, mutta ei ihan löllökään.


Tein leimat kirkkaalla vaaleansinisellä Konadin lakalla, joka oli minusta aika pirteä valita pastellisävyiselle pohjalle, mutta kuviin se oli ikävä tallentaa ja ainakin nuo pariin kynteen leimaamani perhoset eivät erotu kunnolla kuvissa. Kasvot leimasin peukaloihin, koska niissä oli leveimmät kynnet. :D  Ja kyllähän niistä kasvot erottaa...


Ja koska ihastuin MoYoun laattoihin niin paljon, niin tilasin niitä tietenkin heti lisää! :D Valikoima on suuri ja valinnanvaikeushan siinä meinasi iskeä.. Pari ehdotonta lemppariani olivat kyllä loppu, joten se helpotti hieman valintaani. Alla näkyvät kolme tilaamaani laattaa.

 Valitsin niistä ensin testiin ylimmän, jossa kuvat ovat perinteisemmin erikseen toisistaan. Laatta on Pro Collection 6. Jännitin vähän ovatko nämä kuviot sopivia kynsilleni, vai olisiko pitänyt tilata xl-kokoisia, mutta nämä ovat minun kapeille ja suht lyhyille kynsille juuri hyviä! Luulen, että xl-kuviot olisivat jopa liian isoja minulle ja kuvioista ei saisi selvää kun ne länttäsen näille kapeille kynsilleni. Eli nämä pienemmät kuviot riittävät minulle mainiosti. Pisteet tietenkin MoYoulle siitä, että tekevät myös isompia kuvioita, jotka riittävät pidempii ja leveämpiin kynsiin.

Jälleen kynsille pääsi pohjaksi Kikon tekstuureja, tällä kertaa vaaleanpunainen ja kirjas pinkki, jotka ovat niitä shimmerittömiä versioita alkuperäisestä kokoelmasta muistaakseni. Minulta sattui löytymään Konadin leimauslakka, joka oli aika lailla samaa sävyä tuon tummemman Kikon kanssa, joten sillä siis leimaamaan!


Oli se leimaaminen taas sotkusita puuhaa, kuten yllä näkyy. :) Mutta laatta toimi jälleen kuin unelma, kuviot tarttuivat hyvin leimasimeen ja siirtyivät ongelmitta kynsille. Tällä kertaa leimasin pyöreällä löllöstamperillani, jonka olen vaihtanut tuommoiseen Konadin leimasimeen, jossa tyyny pysyy paremmin paikoillaan, eikä jatkuvasti tipahda. Tämäkin todella toimiva leimasin, jonka itse putsaan muuten teipillä kynsilakanpoistoaineen sijaan.


Tähän loppuun vielä tarkempi kuva käyttämästäni laatasta. Kaikki kuviot liittyvät jotenkin kukkiin ja ovat tarkoitettuja koko kynnelle. Itse tosin rajasin joistakin kuvista voin yhden kukan, jonka leimasin kynnelle. Käytin seuraavia kuvioita: ylärivin kolmas vasemmalta, toisen rivin ensimmäinen vasemmalta ja alarivin neljäs vasemmalta.

MoYou Londonin laatat ovat kyllä vakuuttaneet minut ja niitä on tullut sittemmin hankittua lisääkin... Juuri viime viikolla sain taas kolme uutta laattaa ja tällä hetkellä maailmalta on matkalla muutama lisää... Eiköhän nekin nähdä pian blogin puoellla. Mitä te tykkäätte MoYou Londonin laatoista? Iskeekö tuommoiset koko latan kuviot vai tykkäättekö perinteisemmistä?

Niin ja linkeistä en taaskaan hyödy mitään, vaan ne ovat ihan teitä helpottamaan. :)

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Uutta ilmettä blogiin ja Invisibobbleista

Varmasti muutamat kävijät ovatkin jo huoanneet, että blogin ulkoasu on muuttunut tässä viimeisen parin päivän aikana. Mitään kovin suurta ja radikaalia en ole mennyt tekemään, vaihdoin nimittäin oikeastaan vain otsikkokuvan ja taustakuvan. Melkein kaikki muu pysyi ennallaan. Vanhassa otsikkokuvassa oli hauska fontti, josta oon tykännyt tosi paljon, mutta jotenkin halusin yksinkertaistaa otsikkoa vielä lisää. Myös vanha tausta tuntui jo "liian nähdyltä" ja piti pistää sekin vielä vaihtoon, vaikka se olikin jo hyvin yksinkertainen verrattuan aiempiin taustoihini. Kaipasin jotakin raikkaampaa väriä ja nyt ulkoasu on ehkä vähän talvinen, mutta ei kai se haittaa?



Lisäksi päivittelin sivupalkkia ja päivitin kaikki sivut uuteen uskoon. Tällä hetkellä löytyy sivu minusta, blogista ja toivelista, johon listasin mm. lakkoja, joita kovasti vielä himoitsen. Tarkoitus olisi saada myös lista kynsilakoistani jossain vaiheessa blogiin. Siinä tosin voi vierähtää hetki...

Mutta sitten siihen toiseen postauksen asiaan...

Nimittäin Invisibobbleihin! Toivottavasti kaikki eivät ole jo ihan kyllästyneitä lukemaan eri blogeista aina tätä samaa hehkutusta, mutta minkäs teet kun tuote toimii. Itse en edes ole saanut näitä testiin ilmiseksi, vaan ihan painelin ostamaan Anttilasta paketin ja päätin testata. No, rakkauttahan se oli ensi kokeilulla!


Ostin tuommoisia tummanruskeita ponnareita, koska ajattelin niiden sulautuvan parhaiten hiuksiini, jolloin ne olisivat tosi käytännöllisiä. Paketissahan on kolme pompulaa ja hyvin ovat kestäneet käytössä. Olen melkein vain yhtä käyttänyt lähes päivittäin noin 3kk ajan ja vielä on oikein käyttökelpoinen. Vaikka ponnari venyy käytössä, niin se palautuu hyvin vielä muotoonsa kun sille antaa aikaa. Itse monesti vielä vähän rutistelen käytettyä venynyttä pompulaa kasaan käytön jälkeen, niin se palautuu nopeasti. Yllä vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy kaksi käyttämätöntä ja yksi käytetty pompula heti päästä pois ottamisen jälkeen.


Yllä pari kuvaa poninhännästä tehtynä invisibobblella. Minusta tässä tuotteessa on parasta se, ettei ponnaria tarvitse tehdä älyttömän kireäksi, vaan sen voi jättää vähän löysäksi, eikä pompula silti tipu kesken päivän. Harvoin tarvii kiristellä tai tehdä uudestaan kampausta, sillä minunkin liukkaissa hiuksissa tämä pompula pysyy hyvin paikoillaan, eikä lähde liukumaan pois.


Pidän omia hiuksiani paljon kiinni niin arkena kuin muutenkin. Joko poninhännällä tai sitten erilaisilla nutturoilla, joista poimin muutaman esimerkin tähän postaukseen. Varsinkin koulussa tanssituneilla oli ainainen ongelma, että hiukset pitäisi olla kiinni, mutta hikisessä hiuksessa se ponnari vain auttamatta lähti aina valumaan ja löystymään. Jatkuvasti sai korjata kampausta, mutta tämä ongelma on melkeinpä poistunut nyt kun siirryin käyttämään aina treenatessa invisibobbleja.


Loppuun vielä pari hyödyllistä linkkiä teille. Invisibobbleen voi tutustua paremmin täällä ja täällä. Ponnareita saa ostettua ainakin Anttiloista ja tilata oi vaikkapa Prettylta. Itseäni kiinnostaisi vielä ainakin läpinäkyvät ponnarit ja sitten tietty pinkit, jotka vois olla aika pirteän näköisiä hiuksissa. Ehkä tulee joku kerta ostettua vielä toinenkin paketti, vaikka nämä kyllä kestävät oman kokemukseni mukaan paljon pidempään parempina kuin tavalliset ponnarit.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Indieitä, opeja ja color clubeja

Tänä keväänä olen innostunut hankkimaan erityisesti uusia OPIn, Color Clubin ja muutaman indiemerkin lakkoja. OPilta on tullut järkyttävän suuri määrä kaikkia uusia kokoelmia, ettei perässä meinaa pysyä... Tuntuu kyllä, että nykään tulee kaikilta merkeiltä kamalan paljon uusia lakkoja. Ehkä olen vain nykyään tietoisempi tämmöisistä asioista.

Color Clubin lakkoja en ole aikoihin hankkinut, mutta nyt viimeisimmät kokoelmat ovat olleet todella kiinnostavan oloisia jälleen. Vähän semmoisia indievivahteita havaittavissa. Näistä uusista lakosita tosin on ollut todella huonosti swatcheja tarjolla ja kovin monesta paikasta niitä ei ole voinut ostaakaan. Hankin muutaman lakan aika sokkona ulkomailta Milban avustuksella, jotka näkyvät kuvassa alla. 


Pakko sanoa, että kaikki ostokset tuntuivat tosi onnistuneilta ja tykkäsin kaikista lakoista. Modern Mosaic kokoelma vaikutti mielenkiintoiselta ja tilasin siitä kaksi lakkaa: Love You to Pieces ja Orange Crush. Celebration oli kokoelma, jonka lakat toivat minulle mieleen indiet. Valitsin siitä kokoelmasta lopulta itselleni Girl Coden ja Something Newn. Varsinkin Something New vaikutti todella ihanalta väriyhdistelmältä (valkoista ja turkoosia) ja glitteriä tuli tarpeeksi jo yhdellä kerroksella. Viimesenä kuvassa vielä valkoinen hiekkalakka Coastline (tai siis merisuolaahan tämä on Color Clubin mukaan), joka on koostumukseltaan taas hieman erilainen kuin muiden merkkien tekstuurilakat, mutta tykkäsin tästäkin. Hiekka/suola hippuset ovat vähän harvemmassa tässä kuin vaikka Kikolla. Valkoisia hiekkalakkoja on aika vähän tarjolla, joten olin tähän todella tyytyväinen.

Indieistä olen ollut innostunut jo pidempään, mutta nyt kun niitä saa useampaakin merkkiä suomalaisesta Cesars Shopista, niin olen niitä tilaillut aika ahkeraan. Hankin jo aiemmin Delush Polishin lakkoja Cesarsilta ja nyt mukaan tarttui myös pari Dollish Polishia. Tiedän, että lupailin silloin Delusheja esitellessäni näyttää niitä pian kynsillä... (Instassa on kyllä ollut!) No, kynsillä ne ovat olleet, mutta kuvat ovat nyt jossain kameran/tietokoneen kätköissä piilossa ja päätyvät blogiin heti kun saan käytyä nuo kaikki sadat kuvat läpi, joita tässä kevään aikana on kertynyt... Rankkaa hommaa tämä bloggailun pariin palaaminen, kun on niin paljon kuvia käytävänä läpi ja ihania asioita, joista haluaisi kirjoittaa, eikä tiedä mistä aloittaa.


Mutta takaisin näihin lakkaostoksiin... Vaikka Suomen sisällä posti kulkeekin suhteellisen nopeaan verrattuna siihen, että tilailisin lakkapulloja ulkomailta, niin kyllä tätä pakettia odotettiin kuin kuuta nousevaa. Meinaan satuin ensin olemaan itse reissussa ensimmäiset arkipäivät tilauksen jälkeen ja sitte sattui arkipyhä, jolloin en päässyt lakkoja hakemaan. Mutta onneksi meidän pääposti on lauantaisinkin auki, jolloin vihdoin pääsin kiikuttamaan paketin kotiini. Iloinen yllätys oli, että viiden lakan sijaan paketista kuoriutui kuusi lakkaa! Kiitos siis Cesarsille, että sain yhden ylimääräisen lakan testiin!


Dollish Polishin lakkoja minulla on aiemmin ollut pari, joista toinen on jossain vaiheessa lähtenyt uuteen kotiin. Nyt ostin kaksi uutta ja ensimmäinen niistä oli pakko saada ihan niemnsä takia. A Unicorn farten In My Polish on ihana sekametelisoppa kaikkia kirkkaita glittereitä. Toinen lakka on yllättäen valkopohjainen (olen vaan niin heikkona näihin...) Expecto Patronum, jossa ihastuin turkoosivalkoiseen värimaailmaan.

Seuraavaksi kuvissa (toinen ylhäällä ja toinen alhaalla) näkyy uudet Delushit. Wanna Dance With Some Bunny on taas valkopohjainen ja jotenkin yritin uskotella itselleni, etten tarvi enää valkopohjaisia indieitä, mutta tämä kuitenkin jotenkin livahti ostoskoriin... Super söpö lakka, jossa olevat sydämet ja pallerot olivat vastustamattomia. :) Toinen ihanuus on persikkainen Fleur De Peche, johon ihastuin kun näin swatchin facessa.


Yllä näkyvistä Color Clubeista ostin itse oikealla olevan My Girl lakan, joka toi mieleen Flormarin Black Dot pilkkulakat, mutta tässä on mustien pilkkujen lisäksi valkoisiakin glittereitä. Jännä nähdä millainen tämä on sitten kynnellä. Kuvassa keskellä oleva Blue Beaded tuli yllärinä minulle kaupan päälle ja olin siitä kyllä todella iloinen, sillä tämä kuuluu Modern Mosaic kokoelmaan, joka on mielestäni tietyllä tavalla aika uniikki ja odotan innolla miltä nämä näyttävät kynsillä.


Tässä vielä kaikki Modern Mosaic kokoelman lakkani. Ainakin sinistä ja violettia suunnittelin yhdistäväni samaan lakkaukseen.

Pistän tähän samaan postaukseen muutaman OPIn lakan tikkukuvat, jotka vilahtivat jo aiemmin tässä ja tässä postauksessa. Oon ollut tosi laiska tikuttaja kun on ollut "paljon parempaakin tekemistä" eli opparin kirjoittamista ja nyt olen taas urakoinut kaikkia lakkoja tikuille.


Aika glitterpainotteista on, mutta pari ekaa ovat Brasilia-kokoelmasta: Don’t Bossa Nova Me Around ja Where Did Suzi's Man-go?. Mulla on ennestään jo pari muuta brassia ja vielä ois yksi hankintalistalla, joten ihan hyvin oon tästäkin kokoelmasta lakkoja haalinut itselleni. Ensimmäisessä kuvassa on vielä lisäksi I Reached My Gold, joka on hyvinkin dupe aiemmin OZ-kokoelmassa nähdylle glitterille. En hankkinut sitä ensimmäistä versiota, koska muistan että silloin valitettiin isojen glitterien olevan kaarevia. No, tämän kohdalla otin riskin ja ainakaan tikulle lakattaessa ei ollut mitään ongelmia. Toisessa kuvassa glitteriä glitterin perään: Let's Do Anything We Want!, Muppets World Tour, Blush Hour ja Chasing Rainbows. Pari ekaa uudemmasta Mupettien ympärille rakennetusta kokoelmasta ja pari muutta glitter-kokoelmasta.

Otin vielä ryhmäkuvan kakista Delush Polishin lakoistani, joita on siis kertynyt kuusi kappaletta ihan tässä muutaman kuukauden sisään. Tykkään hirmu paljon tästä merkistä ja kuten kuvasta näkee, olen ihan heikkona valkopohjaisiin glittereihin. Varmasti tulee jatkossakin hankittua lisää tätä merkkiä, vielä olisi meinaan muutamia himotuksen kohteita vanhoissakin kokoelmissa ja toivottavasti myös uusia kokoelmia tulee vielä Cesarsille myyntiin.


Näistä ovat kaikki muut olleet jo kynsillä, paitsi Wanna Dance With Some Bunny, joten piakkoin niistä kuvai myös blogiin, lupaan!

Pakko tähän loppuun vielä mainita, että Cesarsshop ja Dollish Polishan ovat tehneet yhteistyössä The Finnish Blogger Collectionin, joka saapuu tänään illalla myyntiin Cesarshopille! Tuskin tämä on keltään kynsiharrastajalta ohi mennyt, mutta pakko hehkuttaa, kun minusta tämä on ainakin aivan huikea juttu! :) Taas on siis pakko psitää tilausta menemään Cesarsille..

Niin ja kaikki postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en niistä hyödy mitenkään. Jos nyt joku sitä jotenkin epäili. :)

Omistatteko näitä samoja lakkoja kuin minä? Entä mitä mieltä olette näistä kahdesta indie-merkistä? Iskeekö Delush Polishit ja Dollish Polishit?

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Valmis, vihdoin!

Nyt sekin päivä on vihdoin koittanut, että postiluukustani tipahtivat todistukset ja voin ylpeänä kutsua itseäni tanssinopettajaksi (AMK)! Koko kevään uurastus viimeisten kouluhommien ja opinnäytetyön kanssa on ohi ja palkinto siitä on ihan vihdoin käsissäni! Huippu fiilis ja sitä onkin tässä juhlittu ensin parin ystävän kanssa Kuopiossa ja sitten vielä äidin kanssa yhdessä. Valmistujaisjuhlat pitäisi vielä pitää elokuussa sukulaisille ja tutuille.


Koska juhlanaihetta on nyt viime päivinä riittänyt, niin juhannus meni hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Olin ensinnäkin aaton töissä ja sen jälkeen lähdimme ajelemaan Hämeeseen sukulaisten luo. Juhannuksenviettooni kuului siis lähinnä kesäherkkujen syömistä ja lepäilyä, koska takana on kiireinen viikko Kuopio Tanssii ja Soi festarilla, jossa toimin jälleen vapaaehtoisena ja kävin katsomassa huikeita esityksiä, sekä treenaamassa upeiden opettajien johdolla. Niin ja pian on Kuopiossa viinijuhlat ja koko viinijuhlaviikon ajan meillä on vieraita, joten siitäkin tulee ihan sopivan rankka viikko varmasti. :)


Koulun loppumista tuli juhlittua rakkaiden luokkakavereiden kanssa touko- ja kesäkuun vaihteessa. Varasimme saunatilan, jossa sanoimme ja herkuttelimme ennen kuin lähdimme vielä baariin tanssimaan. Mahtava ilta ja vähän haikea tunnelma, koska nyt tämäkin luokka hajoaa ja porukka levittäytyy ympäri Suomea. Neljä vuotta ollaan oltu tiiviisti yhdessä, niin on tämä ehdottomasti yhden aikakauden loppu. *snif*

Alla muuten kuvaa upeasta sateenkaaresta, joka tuli illan aikana ikuistettua ja meidän herkullisesta salaattibuffetista, johon kaikki toivat jotakin. :)


Koulullamme oli valmistujaiskahvit myös kuun vaihteessa ja piipahdin siellä, vaikka siinä vaiheessa vielä oli hieman koulu paperihommien osalta kesken. Nimittäin kävin samana aamuna tekemässä opinnäytetyöhön liittyvän maturiteetin ja ehdin siitä sopivasti kakulle ja kahville muiden luokkalaisteni kanssa. Sen jälkeen olikin enää edessä todistusten hakua ja opintorekisterin tarkistelua.


mekko Gina Tricot
neule H&M
toppi H&M

Kakkukahveille vetäisin päälle mekon, koska en nyt ihan perus verkkareissa viitsinyt paikalle saapua. Saa oli muuten aivan kaamea, ensinnäkin käsittämättömän kylmä ja lisäksi vielä sateinen. Poljin koululle sadeasussa, jonka alta sitten tämä mekko kuoriutui. Ja alle piti laittaa vielä legginsit, etten olisi paleltunut hengiltä. :D


Nyt minulla on siis kesäloma ja se tarkoittaa taas kesätöitä. Asiakaspalveluhommat ovat kuuluneet kesän ohjelmaani jo vuosien ajan ja tavallaan on kiva palata hommaan, joka on jo sen verran tuttua, että muistuu helposti mieleen, vaikka onkin useamman kuukauden tauot välissä.

Nyt kuitenkin juhannuksen jälkeen mulla on vähän vapaata ja ollaan mun poikien kanssa reissunpäällä, lomaillaan ja rentoudutaan, kun kerrankin on siihen mahdollisuus. Pojat ovat olleet aivan innoissaan kun ovat päässeet takapihalle juoksentelemaan, vaikka ei kelit kovin lämpimiä olekaan. Kuopioon palattuani pitäisi poikia viedä trimmiin, jotta saavat kesäkarvan.


Mulle on tapahtunut paljon kaikkea kivaa tässä kevään aikana ja seuraavaksi haasteena olisikin saada kaikista jutuista kirjoitettua tänne blogin puolelle. Kävin meinaan kauneusbloggaajien miitissä, varastossa on paljon julkaisemattomia kynsiä, kävin ihanan Justin Timberlaken keikalla, tanssikeikkojakin on tullut pari heitettyä ja tottakai kaikkia ihania ostoksia on myös esittelemättä! Niin ja onhan mulla arvontakin tulossa, mutta sen pääsen laittamaan pystyyn vasta kun olen taas kotona ja pääsen palkinnon kuvaamaan. Mutta toivottavasti te lukijat olette vielä siellä ja innostutte taas kommentoimaan ja lueskelemaan mun juttuja, vaikka tässä on ollutkin nyt ihan luvattoman kauan tosi hiljaista.

Taidankin pistää tuonne sivupalkkiin jotain kyselyä, mistä haluaisitte mieluiten lukea blogissa, niin toivon teidän vastailevan siihen. Ja saa tietysti heitellä postaustoiveita tähän alle. :)

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Golden Rose & Klean Color

Tämmöisen postauksen kaivoin arkistojen uumenista teille. Kirkkaat värikkäät kynnet, sopivat mainiosti kesään siis. Testailin omistamiani Golden Rosen cremejä ja niiden kaveriksi valikoitui Klean Colorin lastulakkoja.


Golden Rosen lakat olivat peittäviä ja koostumukseltaan mielestäni oikein hyviä. Näitä sai joskus Seppälästä, mutta ei valitettavasti enää. Harmi, sillä hyvä hinta-laatu -suhde mielestäni. Näitä riittää melkeinpä yksi kerros! Minulta sattui löytymään sininen, puaninen ja vihreä lakka, tosin vihreä näyttää kuvissa jotenkin tosi turkoosilta, vaikka mielestäni se on rehellisempi vihreä luonnossa.


Klean Color on se merkki, jonka lakat ovat tunnettuja todella voimakkaasta hajustaan, mutta minusta se ei ole mitenkään ylitsepääsemättömän kaamea käry, vaan lopulta aika perus... Tykkään heidän lastulakoistaan, joita olen hankkinut muutamassa eri sävyssä. Nämä tosin ovat kaikki aika saanlaisia ja eroa on vain pohjavärissä, joka sekin on hyvin hailakka. Ehkä yksikin sävy riittäisi, mutta minulta sattuu löytymään kolme: pinkki Chunky Holo Fuchsia, violetti Chunky Holo Purple ja vihreä Chunky Holo Clover. Pinkki on punaisen päällä, violetti sinisen ja vihreä vihreän. Nämä ovat aika paksua tavaraa ja hitaasti kuivuvaa, joten voisivat toimia hyvin sienellä töpöttelemällä, mutta itse levitin näihin kynsiin lakan ihan perisnteisesti lakan siveltimellä ja pikakuivattajan avulla kynnet selvisivät yön yli ilman lakanajälkiä seuraavaan päivään.


Päädyin koristelemaan lakkauksen perhostarroilla, jotka olivat mielestäni oikein kivat muuten, mutta tarrojen rajat jäivät mielestäni liikaa näkyviin. Pöh. Tarrat kyllä asettuivat muuten hyvin ja pysyivätkin useamman päivän hyvinä, eikä reunatkaan alkaneet heti repsottaa. Mutta reunojen selvä näkyvyys pikkaisen häiritsi.