perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesävaatteet!

Ihanaa kun kesä on taas täällä! Joo, tänään on ihan tuskaisen hiostavaa, mutta ei haittaa. Ulkona ollessa silmät sulkiessa voisi kuvitella oelvansa jossakin Välimeren rannalla, niin trooppinen keli on. Olen niin innoissani kun saan kaivaa taas shortsit, kevyet hameet ja pikkuiset topit varastojen kätköstä ja pistää päälle! Voi kun seuraavat kolme kuukautta olisi ihan taukoamatta lämmin ja aurinkoinen ilma! Nyt kananttaa nauttia, ei tämä Suomen kesä ikuisuuksia kestä. :)Shortsit H&M, pitsipaita H&M, pinkki tuubitoppi hankittu Espanjasta, läpykkää Inspire.
Farkut Gina Triccot, kengät jostain espanjalaisesta tukkuliikkeestä, toppi H&M, takki H&M.

Tuleehan sitä tietenkin käytettyjä joitakin vaatteita ympäri vuoden, koska pitsipaidasta sää syksyllä käyttökelpoisen kun kaveriksi ottaa takin ja vetäisee jakaan pitkät housut. Kesämekko menee talvella kun sen yhdistää kunnon sukkahousuihin tai legginseihin ja muistaa pukea muuten lämpimästi päälle. Kaivelin tähän postaukseen muutaan kuvan, joissa samoja vaatekappaleita löytyy palltäni keskellä kesää ja vähän syksymmällä.

Mun ehdottomia lempivaatteita ovat tuo ylempänä näkyvä pitsipaita, jota käytän ihan kesät ja talvet, sekä alla näkyvä seeprakuvioinen mekko, jossa on siis kuvion seassa ihan oikeiden seeprojen kuvia! Näitä oli saatavana pinkkinäkin ja meinasin ostaa senkin, sen verran hauska on!


Mekko H&M, kesäkengät Espanjan tuliaiset.
Takki H&M, legginsit Inspire, laukku Seppälä, huivista ei tietoa, pitkähihainen paita H&M, rusetti Gina Tricot.

Niin ja pakko oli tulla hypettämään, että tää armoton kouluaherrus on ihan just loppu, maali häämöttää, mun oppari on ihan viittä vaille valmis ja viikon päästä on maturiteettikin! Ääk! Ihanaa, sit kesäloma, kesätyöt ja toivottavasti törkeän ihanat kelit odottaa mua! :)

Kuinkas te muut, onko teillä selkeästi erikseen vaatteet kesäksi ja talveksi, vai mennäänkö samoilla ympäri vuoden? :)

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Icy Topsit

Hankin joskus Flormarilta pari Icy Top lakka ja pistin ne testiin erivärisillä pohjilla. Kuvassa oikealla oleva on minusta oikein monikäyttöinen, koska se on kirkkaalla pohjalla, mutta halusin kokeilla samasta kokoelmasta myös jotakin värillisellä pohjalla olevaa ja päädyin lopulta punaiseen, koska ajattelin ettei sen tyylistä minulta vielä löydy.


Puanisen Icyn pohjalle laitoin erilaisia pinkin ja punaisen sävyjä. Lakka oli lopulta yllättävän peittävä ja vaikka kynsillä oli selkeästi eriväriset pohjalakat, oli lopputulos oikeastaan joka kynnessä saman näköinen. Täytyy kokeilla ehkä vielä kerrostaa itsensä päälle, että saa kunnon käsityksen, kuinka peittävää tämä on.


Toiseen käteen tein erilaisilla violetin ja sinisen sävyillä ombren. Näistä lakoista ajattelin laittaa teille näytille ihan kuvankin, koska läpinäkyvällä pohjalla oleva icy jätti selkeästi pohjalakn sävyn näkyviin.


Käytin Wild & Mildin Desiree lakkaa, Essencen Ballerina's Charmia, Essien kahta lakkaa:Using My Maiden Namea & Lapis of Luxurya ja Essencen Goofy-blue lakkaa.


Tykkäsin tästä violetin, sinisen ja valkoisen yhdsitelmästä paljon. Tuli aika "jäätävät" kynnet ja vähän talvisetkin?


Icy Topseja oli saatavilla mielestäni myös turkoosin ja sinisen värisinä ainakin? Mitä tykkäätte, onko kivoja lakkoja vai eikö iske?

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kaverille kans!

Luonnoksista löytyi tämmöinen keskeneräinen postaus, jonka päätin nyt julkaista teille kun en ole ehtinyt uudempia kuvia siirtämään koneelle. Tämä tuo ehkä kivaa vaihtelua, sillä yleensä blogissa vilahtelee kuvissa vain omia kynsiäni ja niitä suurelta osin lakkailenkin, mutta välillä on kiva päästä harjoittelemaan myös toisten kynsien lakkausta. Se on kyllä niin paljon vaikeampaa kuin omien! Mutta harjoitus tekee mestarin varmaan tässäkin. Eli vapaaehtoiset lakkailumallit ilmoittautukaa... :)

Pääsin tekemään yhdelle ystävälleni pari kertaa kynnet ja muistin jopa kuvata ne lakkaamisen jälkeen! Muutamaan kertaan meinaan olen tehnyt jollekin tutulle kynnet ja sitten unohtanut kuvata ne, niin en ole voinut niitä blogissa esitellä ja se on vähän harmittanut. Välillä on niin kovin hyvä muisti, joka on armottoman lyhyt. :)


Ekalla kerralla kynsille päätyi söpöjä Hello Kittyja, joiden alle tein violetin liukuvärjäyksen. En kuvannut käytettyjä lakkoja, joten en kyllä niitä enää muista. Alla olevasta kuvasta päätellen yksi käytetyistä lakoista oli Essien joku vaalea lila, mutta en nyt kyllä muista enää kuollaksenikaan sitä nimeltä. Pitää varmaan käydä läpi nuo omistamani vaaleat Essiet ja lisätä tähän nimi, jos siitä pääsen selvyyteen.


Toisella kerralla luotettiin jälleen liukuväriin, nyt voimakkaan pinkin ja valkoisen muodossa. Tuo ärhäkkä pinkki on China Glazen Pink Voltage, joka on aika hirveä levittää, mutta useammalla kerroksella tai sienellä töpöttelemällä saa ihan nätin lopputuloksen. Tällä kertaa kokeiltiin koristelussa leimausta, jota on aina kiva esitellä ensimmäistä kertaa jollekin. Ulkomuistista heitän nyt, että tuo teksti on jostakin Bundle Monsterin laatasta ja pienet sydämet jostakin Konadin laatasta? Osaaiskohan joku heittää mulle laattojen numeroita? (En pysty tarkistamaan nyt valikoimastani, kun olen reissussa...)


Sain kyseisen ystäväni ehkä vähän innostumaan kynsien lakkailusta ja saatan olla osasyyllinen siihen, että hänen lakkavarastonsa on hieman kasvanut sen seurauksena, että olen tätä omaa harrastustani hänelle tuputtanut. :D

maanantai 12. toukokuuta 2014

Terve!

Me haluttiin vaan pikaisesti tulla sanoon moi teille blogin lukijoille, kun tuo omistajamme on niin kovin kiireinen, ettei ole ehtinyt kirjoitella mitään.

Terveisin,
Veeti ja Bobo


Mun koulukiireet jatkuu vielä tän kuun ajan, joten koittakaa kestää blogihiljaisuutta vielä hetki. Pari postausta sain taas ajastettua teille tuolta luonnoksista. Sitten kun oppari on kohta vihdoin valmis, niin pääsen palaamaan normaaliin postaustahtiin! Jee!