keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Käsirasva poikineen

Laveran, Primon, Ziajan, Artdecon, Mereneidin, Dr. Hauschkan, Alessandron ja Lushin tuotteet olen saanut näytteinä eri kynsimiittien kautta.

Varsinkin näin talvella kädet tuppaavat kuivumaan ja vaativat ainakin minulla enemmän rasvailua kuin kesällä. Lisäksi olin joulun ajan hommissa kausiapulaisena ja jatkuva rahan käsittely kuivattaa myös ehdottomasti käsiäni enemmän kuin "normaalielämä". Kynsilakanpoistoaine tietenkin myös kuivattaa käsien ihoa ja koenkin olevani aika riippuvainen käsirasvasta. Rasvoja on yleensä joka huoneessa lojumassa ja tykkään että joka laukun pohjalta myös löytyisi yksi rasva, ettei tarvitse lähteä koskaan mihinkään ilman käsirasvaa. Siksi varsinkin pienet matkakokoiset tai näytekokoiset pakkaukset ovat mieleeni.

Ajattelin nyt koota vähän tähän kokemuksia ja mielipiteitäni eri käsirasvoista ja käsien hoitoon liittyvistä tuotteista, joita kaapeistani löytyy. Samalla tuli hieman kartoitettua miten paljon näitä oikeasti on olemassa. Ensin esittelen muutaman tuotteen, jotka ovat tällä hetkellä ehkä aktiivisimmin käytössäni. Myöhemmin postauksessa vilahtavat kuvissa sitten loputkin käsien hoitotuotteeni.

Muistatteko joskus kun eisttelin Hämeenlinnan kynsimiitistä saatuja tuotteita? Esittelin silloin tämän yökäyttöön tarkoitetun "kynsirasvan". (Sama kuva kuin vanhassa postauksessa, koska halusin teidän näkevän tämän hauskan värin. :D )


Tämä Artdecon Ultra rich night repair cream for nails on kyllä ollut hyvää ja todella riittoisaa. Edelleen tuotetta on reilusti jäljellä. Tuoksu on aivan ihana (voimakas) ja tämä on semmoista todella rasvaista ja täytyy antaa rauhassa imeytyä käsiin, koska ei todellakaan imeydy ihan hetkessä. Mutta yön ylihän tämän pitäisikin antaa imeytyä.


Ehdoton suosikkini käsirasvositani on tällä hetkellä Face Helsingiltä saatu kaakaolta tuoksuva Ziajan rasva. Ihan jo vain sen syötävän hyvän tuoksun takia. Ziajan kaakao vartalovoi muuten palkittiin Ellen Beaty Awardseissa viime vuonna, enkä yhtään ihmettele. Kyllä minäkin haluaisin että koko vartaloni tuoksuu kaakaolle, nam! :D Tahdon ehdottomasti kokeilla jotakin muutakin kaakaon tuoksuista tuotetta, koska tähän ihastuin niin kovin! Tuubi on muuten pian jo tyhjä, nyyh! Jos joku haluaa jotain minulle joskus ostaa lahjaksi, niin näitä kaakaovoiteita voi ostaa. *winkwink*


Toinen tuote, joka nyt on aktiivisessa käytössäni on Primon (Dermoshopista) kynsinauhoille tarkoitettu voide. Voide on koostumuksena minusta kätevämpi kuin öljy, sitä on helpompi annostella sopiva määrä. Lisäksi tämä tuubi on hyvän kokoinen, eli pieni ja mahtuu helposti mukan laukun pohjalle. Tuotteessa on ihana mandariinin tuoksu. Hedelmiltä tuoksuvat rasvat ovat toinen heikkouteni jos ensimmäinen oli nuo kaakaon tuoksuiset. :)


Laveran käsirasvat ovat minusta ihania. Oranssin tuubin rasva on hedelmäinen, sinisen taas hyvin neutraalin tuoksuinen. Kummatkin ovat hyviä, imeytyvät nopeasti ja pidän merkin tuotteista jo siksikin että ne ovat luonnonkosmetiikkaa. I Love Me -messuilla oli ainakin hyvä tarjous näistä ja olen muutamasta miitistä saanut Laveran käsirasvoja itselleni.

Sante käsirasvatuubi oli melkein tyhjä, mutta otin sen kuitenkin kuvaan mukaan. Tuubi lensi kyllä kuvaamisen jälkeen roskiin kun olin sisältä kaapinut viimeiset rasvat käyttööni. Tämä on todella vanha ja taisin jossain vaiheessa tämän hukata kun se minulla vielä oli olemassa. Pakko myöntää, että välillä todellakin käy niin että joku rasvaputkilo unohtuu laukun pohjalle ja "hukkuu" näin kaapin perälle ja joskus saatan miettiä missä se yksi käsirasva mahtaa olla... Mutta yleensä ne jossain vaiheessa aina onneksi löytyvät takaisin käyttöön.

Doven käsirasvan olen ostanut joskus alesta kun minulla ei ollut silloin käsirasvaa matkassa. Se on ihan ok, mutta ei ihan lemppareitani. Rasva imeytyy mielestäni vähän hitaasti ja jättää hieman kalvomaisen tunteen käsiin.

Viimeisenä yllä olevasta kuvasta otetään käsittelyyn vielä Lushin Lemony Flutter, joka taitaa olla aika tunnettu kynsiharrastajien joukossa? Voimakas haju jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään yleensä kaikesta voimakkaasti tuoksuvasta. Tämä on todella riittoisaa! Omani olen saanut joskus aikoinaan miitistä arvontapalkintona ja sen parasta ennen päiväyskin meni juuri umpeen, mutta toistaiseksi tämä on edelleen ollut käyttökelpoista. Eipä tuotetta enää kovin paljon ole jäljellä ja yritän nyt käyttää sen loppuun ettei vain mene pilalle.


Rasvojen lisäksi minulla on tottakai kynsinauhaöljyjä. Voitin joskus arvonnasta tuommoisen yllä näkyvän ison vihreän pallon (jossa on kätevä pipetti) öljyä ja se on ollut todella riittoisaa. Siksi minulla onkin monta vielä testaamatonta kynsinauhaöljyä. Esim Nfu Oh:n kaunis pullo on vielä korkkaamatta, samoin kuvassa näkyvä Mereneidin kynsinauhaöljy.

Keskellä näkyvä Primon kynsinauhavoide, josta kirjoittelin jo tuolla aiemmin. Sen yläpuoella on Konadin kynsinauhaöljy, jonka ostin joskus muutamalla hassulal eurolla CesarsShopin avoimilta ovilta. Muovipakkaus puuttui, niin sain siksi halvalla hinnala. Olen tästäkin tykännyt ja aika riittoisalta vaikuttaa myös tämä tuote, koska sitä on edelleen hyvin jäljellä.

Dr. Hauschkan kynsiöljykynä on ollut kätevä ja se kulkee helposti mukana laukussa ja on siisti levittää. Tuotehan muistuttaa semmoista lakkojen korjauskynää, samanlainen pää tässä on. Juurikin tuon pään ansiosta uskoakseni tuotetta tulee maltillisesti sormille, eikä sormet ui kynsinauhaöljyssä. Tuoksu on mukava. Minulla on ollut näitä jo kaksi kappaletta ja hyvin ovat toimineet.


Monesti miiteistä on tarttunut mukaan erilaisia rasvanäytteitä ja ne ovat hyvin käteviä ottaa mukaan vaikkapa reissuun. Eivät vie tilaa ja ovat yleensä niin riittoisia, että yhdellä näytteellä pärjää parikin päivää. Alessandron (Saga Beautylta) käsirasvanäytteet olivat todella hyviä. Käsirasvaa löytyy miedommilla tuoksuilla ja voimakkaammilla tuoksuilla. Eli varmasti jokaiselle jotakin. Imeytyvät nopeasti ja jättävät pehmeän tunteen käsiin.

Primon (Dermoshopista) tuubi on käsille tarkoitettua kuorinta-ainetta. Pakko myöntää, että olen vähän laiska kuorimaan käsieni ihoa, vaikkakin se voisi olla ihan hyvä pitää säännöllisenä rituaalina, kun kerran lakkojen ja poistoaineiden kanssa niin paljon läträän. Ja muutenkin kädet joutuvat kuitenkin paljon kosketuksiin kaiken kanssa ihan arkielämässä. Tämä tuote on todella raikas, se tuoksuu hieman mintulta, mutta ei voimakkaasti mielestäni. Rakeet ovat selkeästi havaittavissa silmin ja ne tuntee hangatessa. Tuote tuntuu toimivalta, mutta vertailukohtana minulla ei ole muita käsille tarkoitettuja kuorintatuotteita, koska yleensä turvaudun yleisesti iholle tarkoitettuun kuorinta-aineeseen, enkähanki joka kehonosalle omaa.

Niin, montakos tuubia käsirasvaa minulta nyt sitten löytyi tätä inventaariota tehdessä... 10 ja siihen päälle kaikki pienemmät näytteet ja öljyt. Eli onhan niitä, mutta ei mielestäni kuitenkaan hälyttävän paljoa, vai mitä mieltä olette? Osaan siis käyttää vanhempia pois aina välillä. :)

Mistä käsirasvasta sinä tykkäät tai haluaisitko vinkata jostakin muusta ehdottomasta suosikkituotteestasi, joka liittyy käsien hoitoon?

maanantai 27. tammikuuta 2014

Hyvä postipäivä ja -viikko

Taas tulee postauksen täydeltä materialismionnellisuutta, nimittäin tähän tammikuulle sattui semmoinen viikko, jolloin joulu palasi tähän kotiin.


Ensinnäkin yllä näkyvät ihanuudet sain kun Milba kävi ne tuomassa minulle. Samalla Milban matkaan lähti yksi leimauslaatta minulta. Ensimmäisenä vasemmassa yläkulmassa on China Glazen Liquid Crystal, jota olen jo pidempään himoinnut. L.A. Girliltä kotiutin ihania Splatter glitterlakkoja (mattaglitteriä, nam!) neljä kappaletta ja kolme holoa samalta merkiltä. Noiden splatterien nimet on muuten aivan älyttömän mahdotonta muistaa, koska ne ovat kaikki ihan samanlaisia. Kuvan mukaisesti vasemmalta oikealle lakat ovat Splat, Splatter, Splash ja Sprinkle. Menikö jo kieli solmuun? Minulla ainakin meni...


Samana päivänä postin kautta minulle tuli kolme ihanaa Kikon uutta Sugar Mat lakkaa, joiden kanssa kävi onni, sillä nämä olivat juuri ne joita eniten tästä uudesta kokoelmasta halusin. Kikon sivulla uusi sokerilakkojen setti oli loppu ja itku meinasi tulla. Onneksi facessa hetken huudeltuani näiden perään minulle tarjottiin näitä kolmea.Samassa paketissa tuli Jaden Sunset ja Gloss 'n Sparklen Strawberry Jive, joka on ensimmäinen lakkani tältä merkiltä.


Ja ne ei postin tuomat lakat siihen loppuneet! Samana päivänä sain käsiini myös pari Peel off basea, jotka mulle ystävällisesti diilattiin. Jee, kiitos! Näitä pitäisi testata pian!

Seuraavan päivänä lakkaposti senkun lisääntyi...


Nämä kolme kaunokaista kotiutin facen kirppiksen kautta. Dollsih Polish Care Bear Stare, Color Club Other Worldly ja Zoya Bobbi. Lisäksi tuli toinenkin paksu kuori, josta paljastuivat alla näkyvät Deborah Lippmannin lakat, jotka nappasin itselleni Love It!:n loppuunmyynnistä. Harmittaa kyllä kun vaaleanpunainen merenneitolakka jäi saamatta. Se oli membersilläkin loppu, kun sieltä piti aluksi tilata. Mutta sain sentään nämä kolme ihanuutta.


Ja jos postin kautta ei ole tullut tarpeeksi lakkoja yhdeksi viikoksi, niin kävimpä vielä noutamassa parit ostokset. Mulle diilattiin vähän lakkoja Englannista ja lisäksi ostin lakan facen kautta kaverilta.


Yllä näkyy miten söpössä paketissa mun tuliaislakat olivat! Mutta ennen paketin sisällön esitteleyä kiinnitetään hetkeksi huomio paketin edessä komeilevaan OPIn Lights of Emerald Cityyn, jonka hankintaa olin kovasti miettinyt ja nyt kun sain sen kirppishintaan ilman postikuluja, niin kaupat tuli.


Söpöstä paketista paljastui vähintään yhtä söpöjä lakkoja! Ja vielä suklaatakin! Nam! Nyt mulla on neljä uutta pitkään himoitsemani BarryM:n tekstuurilakkaa! Jee! Tuota mintunvihreää oon halunnut kokoelmiini varmaan niin pitkään kun muistan... :)

Arvatkaapa vaan miten vaikea oli valita mitä lakkaa laittais kynsille... Mulla sattui olemaan valkattuna jo pari Wild & Mildin lakkaa pöydälle ja niiden kaveriksi nappasin Care Bear Staren. Tämä halinallelakka oli vaan pakko saada jo nimensä perusteella ja onha tää nyt ihan ylisöpö!


Lakassa on paljon pastellisävyisiä glittereitä vaikka minkä muotoisena.Tämä on aika hailakka lakka, joka voisi näyttää upealta tumman lakan päällä?


Ja jotta homma menisi mahdollismman överisöpöksi, niin täytyihän näihin leimata vielä nalleja, sateenkaaria, sydämiä ja tähtiä. Ajattelin jo, ettei tuommoisesta sekametelisopasta näy mitkään leimat mihinkään, mutta kyllä ne sieltä jotenkin erottuivat. Sateenkaaret leimasin kolmea eri väriä käyttäen, joista pinkki ei oikein näkynyt. Mutta keltainen ja violetti kyllä. Nallet ovat pinkkejä ja violetteja, tähdet ja sydämet taasen keltaisia.


Leimasin pitkästä aikaa ja käytin tätä super isoa laattaa. Leimaamisen kanssa ei ollut mitään ongelmaa, vaikka vähän jännitin että osaanko enää. Käytin jopa ihan Konadin kovaa leimasinta, en "löllöästamperiani" ja siltikin osasin homman kuin vanha tekijä. :)


Löytyikös näistä semmoisia, joita itse olet viime aikoina hankkinut tai haluaisit?

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sinistä, pinkkiä ja vähän lilaa

Ihan alkuun pakko hehkuttaa, että kattokaapa mitkä mä löysin alennusmyynnistä, aivan mun näköiset töppöset! Ja nämä olivat kaiken lisäksi ihan puoli ilmaiset, koska maksoivat vain 5e. *happydance*


Sitten siihen itse aiheeseen, eli kynsiin. Tässä kynsikuviani selaillessa ja nettiin lataillessa oon huomannut, että oon jälleen kerran tykästynyt paljon pinkin, sinisen ja violetin yhdistelmiin.


Etsin kynsilleni lakkoja, joita en ole vielä kynsille asti saanut tai joita en ole aikoihin käyttänyt. Käsiini osui China Glazen Santa Red My List, jonka sain Joensuun kynsimiitissä Mimaxilta. Se oli saatava kynsille. Samoin Wet 'n' Wildin Teal of Fortune, jolle omistan kyllä dupen, nimittäin Zoyan Charlan. Alkujaan hankin tämän lakan juurikin Zoyan korvaajaksi. Ainakaan vielä en ole tästä luopunut.


Tein näillä edellä mainituilla lakoilla helpon liukuvärjäyksen keittiösienellä, mutta jätin tahallani värit aika selkeiksi raidoiksi. Koko kynsi kuorutettiin vielä Models Ownin Juicy Julesilla ja kimmellys oli taattu. Juicy Julesia ei ole tullut käytettyä paljoa, vaikka se on jo pidempään ollut laatikossani. Aikoinaan hankin sen kun edellinen vastaava glitterini oli jo ihan jämähtänyttä ja venyvänvanuvan paksua. Useammin voisi kaivaa tämän laatikosta, koska onhan JJ nyt niin kovin ihana! Ainakin jos tykkää kimmellyksestä. :)


Toiset samaa sävymaailmaa olevat kynnet syntyivät kun lähdin testaamaan Golden Rosen Carnival sarjan lakkoja ja mietin mitä sävyjä laitan niiden alle. Minulla on myös keltainen lakka kyseisestä kokoelmasta, mutta sen jätin toiseen kertaan. Lakat vilahtivat aiemmin tässä postauksessa.Valitsin alle Essien Rock The Boatin, Rimmelin Ultra Violetin ja OPIn If You Moust You Moustin. Carnivalini olivat kummatkin sinisävyisiä, toinen tummempi ja toinen hyvin vaalea. Testasin kumpaakin hieman eri värisille pohjille.

Rimmelin lakka on saatu Joensuun kynsimiitistä ja testasin sitä nyt ensimmäistä kertaa kynsille. Oli muuten todella kaunis väri ja peitti muistaakseni jo yhdellä kerroksella hyvin. Tosin ise laitan aina varmuudeksi kaksi ohutta kerrosta.Tummempi carnival erottui todella hyvin miltä vain pohjalta kun taas vaaleampi olisi näyttänyt ehkä paremmalta tummemmalla pohjalla? Erityisesti tykkäsin tuosta tummemasta carnivalista pinkillä pohjalla, eikä se hullumpi ollut violetillakaan pohjalla. Kirkas sininen pomppasi kivasti esiin melekin väristä kuin väristä. Kuten kuvista ehkä huomaakin, kumpikin käsi oli vähän erilainen. Yllä oikea- ja alla vasen käsi.


Pinkki ja violetti ovat aina kuuluneet lempiväreihini ja nyt kynsiharrastuksen myötä oon tyksätynyt myös siniseen, koska se on niin kiva yhdistää juuri pinkkiin ja violettiin. Mitä ajatuksia tämmöinen väripaletti lukijoissa herättää? Tykkäättekö vai onko liian hempeetä? :)

maanantai 20. tammikuuta 2014

Joululahjoja itselle

Esittelin jo aiemmin joululahjani, jotka ehkä yllätyksellisesti eivät sisältäneetkään kovinkaan paljoa kynsilakkoja tai muita kynsijuttuja. No, tähän on aika hyvä syy, meinaan joulun alla tuli kyllä tilailtua kynsilakkoja ikään kuin itselle joululahjaksi.

Esimerkiksi tämä Cesarsin paketti kotiutui juuri sopivasti jouluksi.


Paketti sisälsi pari yllätystäkin, nimittäin tilaukseni joukkoon oli sujautettu hieman suklaata, varvassormus ja tarra-arkki. Tilasin alennushintojen houkuttelemana muutaman China Glazen lakan ja mukaan tarttui muutama muukin jo pidempään himoitsemani lakka.


Ensimmäisessä kuvassa on OPI The Gown Needs A Crown ja China Glazen Just Be-Claws. Toisen kuvan Chinat ovat myöskin joulukokoelmasta: Be Merry, Be Bright ja Put A Bow On It. Viimeisessä kuvassa no kaksi A Englandin lakkaa: On A Silver Platter ja Dancing With Nureyev.


Tein myös muutaman löydön Citymarketista. Sally Hansenin tarrat olivat tarjouksessa ja hamstrasin kaikkia mahdollisia kuoseja. Essien lakkoja oli myös tarjouksessa, vaikka harmikseni joissakin Citymarketeissa ollut 2kpl yhden hinnalla ei ollut voimassa meillä. Ostin Essien Solematen ja Beach Bumblun.


Jouluaattona tuli tilattua Cesarsilta Zoyan lakkoja, koska nämä ovat vain niin upeita ja näitä on aika vähän missään myynnissä. Mukaan tarttui kolmme Pixie Dustia ja Dream, jota olen jo pidempään halunnut.


Lisäksi sain vielä jouluna käsiini oman osani eräästä kimppatilauksesta, mutta esittelen sen vasta toisessa postauksessa, koska tilaus sisälsi Essencen lakkoja olen tekemässä Essencen lakoistani juuri teille omaa esittelypostausta. Teidän täytyy siis malttaa sinne asti.

Tämmöisiä lakkahankintoja tuli siis tehtyä joulua tekosyynä käyttäen... Mitäs tykkäsitte? Ostatteko usein muut itsellenne lakkoja lahjaksi?

tiistai 14. tammikuuta 2014

Helppoja glittereitä

Kuten varmasti kaikki blogiin tänään eksyneet ovat huomanneet, on ulkoasu mennyt uusiksi. Pidin blogissani kyselyn uuteen ulkaosuun liittyen ja tässä kyselyn tulokset:

Pitäisikö ulkoasu vaihtaa jo uuteen?
Kyllä 4 (57%)
Ei 1 (14%)
Ihan sama 2 (28%)

Näin ollen "enemmistön päätöksellä" vaihdoin blogin ulkoasua. Olin kieltämättä itse jo kyllästynyt edelliseen ulkoasuun ja kaipasin jo vaihtelua. Onneksi se tuntui sopivan suurimmalle osalle hyvin. Tällä kertaa kokonaisuus on mielestäni yksinkertaisempi, koska valitsin hyvin huomaamattoman taustakuvan ja lisäsin tällä kertaa taas otsikkokuvaan hieman kuvia. En tiedä olenko täysin tyytyväinen otsikkokuvaan, mutta sitähän voin aina vaihtaakun innostun sellaisen uuden taiteilemaan. Minulla on itseasiassa toinenkin kuva varastossa, ehkä testaan sitä jossain vaiheessa tai ehkä annan teidän äänestää suosikki kuvaanne ja otan sen sitten käyttöön. Miltä kuulostaa? Mielipiteiä ulkoasusta voi jättää kommenttiboksiin.

Tähän samaan postaukseen pistän vielä parit helpot glitterkynnet, jotka taisin lakkailla jo viime vuoden puolella. Nämä ovat olleet semmoisia pikaisia lakkauksia tai "hätäratkaisuja", kun lakat on ollut pakko vaihtaa ja aikaa uusien tekoon ei ole ollut paljoa.


Ensimmäiset helpot glitterit on toteutettu Yes Loven erilaisilla glitterlakoilla. Lakkasin neljällä erilaisella glitterlakalla liukuvasti kynsien kärjet ja pohjalla on tuollainen nude siniseen taittava lakka (vie keltaisuutta vähän pois kynsistä?), joka kantaa vain nimeä "Nail polish" ja numero on 01. En siis yhtään tiedä lakan alkuperää, koska olen saanut sen. Kumpikin käsi oli vähän erilainen, eli lakat eri järjestyksessä sormien kynsissä. Yllä vasen käsi ja alla oikea.


Toisiin glitterkynsiin valitsin pari pirteänväristä indietä, jotka ovat odotelleet lakkalaatikossani jo turhankin pitkään kynsille pääsyä. Rakastan kaikkia glitterisiä indieitä, mutta ne pääsevät turhan harvoin kynsille, koska ovat itsessään jo niin näyttäviä, etteivät kaipaa yleensä koristeluja. Siksipä säätän niitä yleensä tämmöisiin hätätapauksiin, kun lakkausaikaa ei ole paljoa. Voisihan näitä hyvin yhdistää johonkin skittletteihin esimerkiksi....


Kumpikin ihanuus on KBShimmerin. Keltainen on Blinded By The Bright ja pinkki You Drive Me Katie. Kumpikin lakka peitti kolmella ohuella kerroksella kunnolla. Nämä ovat ihana kirkkaita ja aika kesäisiä, mutta sopivat myös hyvin pimeän talven piristäjiksi.


maanantai 13. tammikuuta 2014

Keltaista!

Pmeänä vuodenaikana on mukava piristää itseä ja mahdollisesti myös muita ihmisiä pirteän värisillä vaatteilla. Hankin tässä syksyllä itselleni keltaiset farkut ja samalla kerralla mukaan tarttui myös söpöt ja pirteät kukkakuosiset legginsit. Niin ja musta iltalakku, koska niitä ei ole koskaan liikaa. Varsinkin jos alennuksessa on. :)


Yhdistin keltaiset housut turvalliseen ja mukavaan mustaan. Musta toppi on väljä ja sivuilta pidempi. Topin lisäksi oli tietenkin pakko vetäistä päälle vielä pitkähihainen, jotta tarkenee. Mustat matalat saapikkaat ja hiukset nutturalle. Korviin vielä söpöt vaaleansiniset korvikset (niitä englanninlakujen pyöreitä vaaleansinisiä karkkeja muistuttavat) ja rento asukokonaisuus oli valmis. Niin ja sormeen nappasin ison hopeisen sormuksen kerrankin kun muistin.


housut Broadway
toppi H&M
neule Inspire
kengät Inspire
korvakorut Eekun tekemät


Vaatteiden lisäksi kynsillä on kiva tuoda väriä pimeään vuodenaikaan. Milba muistaakseni joskus teki hiekkalakoilla jonkun kirkkaan ja pirteän liukuvärin ja siitä lähtien on tehnyt mieli kokeilla myös. Valitsin värit kokeilemattomista hiekkalakoistani ja kynsille pääsi nyt keltaista, oranssi ja pinkkiä hiekkalakkaa. Tämä oli ihanan pirteä yhdistelmä! Ja sain kerralla kolme testaamatonta lakkaa kynsille, ei sekään yhtään huono suoritus! :)


Lakkapulloista en ottanut kuvaa, mutta kaikki ovat Perfectin hiekkalakkoja. Hiekkalakkoja on kertynyt kokoelmiin aika paljon, mutta vieläkään niitä ei tunnu olevan tarpeeksi. Mä todellakin tykkään tästä hiekaktrendistä. Pakko saada hiekkalakkojakin kaikissa mahdollisissa väreissä. Kimallus on kyllä aika ehdoton juttu, vaikka pari kimaltamatontakin hiekkalakkaa omistan, mutta ehdottomasti mielestäni ne kimmeltelevät ovat useammin mieleeni.

Mitä tykkäätte hiekkalakoista? Entä piristättekö pimeitä ja harmaita päiviä kirkkailla kynsillä tai vaatteilla?

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vuodenvaihde

Kerroin jo aiemmin, että minulla on vielä yhdet joulukynnet esittelemättä, koska en ehtinyt niistä siirtää kuvia koneelleni joulukynsikoosteeseeni. Ja tämmöisistä kynsistä oli kyse.


Olen monesti halunnut tehdä karkkikeppikynnet, mutta aina päädyn siihen lopputulokseen, että jouluna sitten. Nyt kun joulu tuli, niin meinasin ne kokonaan unohtaa! Mutta onneksi en ja joulun pyhinä sain vihdoin toteutettua tämän suunnitelman. Nämä kynnet pohjautuvat kai löyhästi Cesarsin sivulta löytyvään tutoriaaliin. Minusta oli hauska idea tehdä viivat vinosti, eikä suoraan. Väreiksi valikoitui punaista ja kultaa, koska en kovin paljon kultaa käytä, mutta jouluan se kuuluu mielestäni ehdottomasti kynsille. Ja hopeaa kynsilläni oli jo nähty sinä jouluna.


Käytin pohjallla Wild & Mildin vaaleaa Wedding Dayta, jonka päälle tein punaisia raitoja teippien avulla sekä China Glazen Ring In The Redillä että Orlyn Devil May Carella. Tuo Orlyn lakka alkaa olla mulla the joulu lakka, koska sitä oli viime joulunakin kynsillä. Rajasin punaisia odioita kultaisella koristelulakkalla ja toisen valkoisen raidan vahvistin vielä tuolla valkoisella koristelulakalla.


Vaikka tähän piti loppua joulukynteni, niin tein kyllä vielä yhdet tarrakokeilun, koska tajusin unohtaneeni taas testata joskus ostamiani glittertarroja, jotka mielestäni olivat oikein jouluisen väriset ja siksi säästin niitä aina joulua varten. Ne oli nyt pakko saada vielä kynsille edes tämän testin muodossa. Kokeilin tarroja siis vain toiseen käteeni ja tämä testini kesti vain yhden vuorokauden, mutta siinä ajassa sai jo ihan hyvän käsityksen tarrojen kestävyydestä.


Tarrojen lisäksi kynsillä oli karkkikeppilakkauksesta tutut punaiset ja lisäksi China Glazen kultainen I Herd That. Liimaisn kokonaiset tarrat vain pikkusormeen ja nimettömään. Keskisormi ja etusormi saivat puolikkaat tarrat. Alle lakaksin jonkun vaalean melkein nuden lakan, jota lainasin äidiltä ja se jäi kuvasta pois. Keskisormeen tein kultaisen puolikuun ja etusormeen töpöttelin punaista glitteriä (Ring In The Red) niin, että lopputulos oli liukuvärjäysmäinen kun kärjestä paistoi hieman vaalea lakka. Peukaloon tein punaisilla lakoilla liukuvärjäyksen ja tästä tuli ehkä kaikkein kivoin sormi. Toinen suosikkini oli tuo nimetön, johon tökin vielä kultaisia pisteitä I Herd Thatilla. Vahinko vain, etten kuvannut kynsiä heti ne tehtyäni, sillä kuvaushetkellä tarrat eivät olleet enää ihan "parhaassa iskussaan".


Olin hyvin epäileväinen, etteivät tarrat kovin kauan pysy hyvinä, sillä tarrat olivat aika paksut ja siksi uskoinkin, että jo niiden asettelu kynnelle voi olla haastavaa. Tarrat asettuivat yllättävän hyvin kynnelleni, mutta kyllä ne alkoivat vähän repsottaa jo vajaan vuorokauden jälkeen, joka näkyy näissä kuvissa. Näissä oli kyllä se hauska juttu, että tuntui kuin kynsillä olisi hiekkalakkaa. Tarrat olivat meinaan selkeästi karheita ja tekstuuripintaisia. Siitä jotenkin tykkäsin. Ja tarrojen poistokin oli kivan helppoa, ei muuta kuin (repsottavasta) reunasta kiinni, veto ja tarra oli irti kynnestä. En tiedä olisiko näidenkin kanssa pitänyt käyttää päällyslakkaa, kuten yleensä käytän tarrojen kanssa, mutta en halunnut pilata tekstuuripintaa. Se olisi kuitenkin ehkä voinut lisätä kestävyyttä.

Niin ja sitten siihen otsikossa vihjailtuun aiheeseen, meinaan vuodenvaihteeseen. Mitään kovin erikoista en tehnyt, koska olin koiravahtina ja jännitin hieman Bobon suhtautumista raketteihin, mutta kummatkin koirat eivät lopulta olleet millänsäkään ulkona paukkuneista raketeista, kuten alla näkyy. :D


Vuoden vaihteen asuni oli yksinkertainen musta Inspiren (edestä lyhyempi takaa pidempi) mekko, jonka ostin juuri pari päivää aiemmin. Mekon kaveriksi pääsivät niin ikään vasta hankitut mustat legginsit, joita esittelen paremmin tulossa olevassa postauksessa. Kyllä ne tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa vähän vilahtavat. Illalta ei ole oikeastaan paljoakaan kuvamateriaalia ja tuo on ainoa kuva, jossa asuni näkyy edes jotenkin.


Vuodenvaihteen syömiset koostuivat lähinnä herkullisesta salaatista ja erilaisista kekseistä juustojen & viinirypäleiden kera. Lisäksi oli vielä sipsiä ja vihanneksia dipattavana ja aivan törkeän hyvä muffinsi. Kyllä siinä taas tuli syötyä itsensä ihan ähkyyn. :)Vuoden vaihteessa pääsin vihdoin testaamaan ostamaani kulmaväriä. Kävin I Love Me -messuilla värjäyttämässä kulmani ja olin silloin todella tyytyväinen lopputulokseen. Päätin, että täytyy alkaa itsekin värjätä kulmia, kun se tuo niin paljon ilmettä ihan meikkaamattomaankin naamaan. Hankin Dependin kulmavärin jo monta kuukautta sitten, mutta en ole vain ehtinyt testaamaan. Nyt sain onneksi jo haalistuneet kulmani taas kuntoon ja olen ollut kovin tyytyväinen lopputulokseen.


Kulmien värjääminen itse oli minusta helppoa. Pakkauksessa oli hyvät ohjeet ja aine ei valunut. Annoin aineen vaikuttaa 10-15min ja pyyhin/pesin paketin ohjeen mukaan pois. Alla pari kuvaa lopputuloksesta, jota olisi tietenkin kiva kai verrata lähtötilanteeseen, mutta empä tajunnut ottaa kuvaa ennen värjäyksen aloittamista. Ensi kerralla ehkä sitten.Vuodenvaihteeseen kuuluu tottakai teemaan sopivat kynnet. Mulla oli heti selkeä visio, että tahdon käyttää näissä kynsissä China Glazen Your Present Required lakkaa, jonka sain CesarsShopista testiin. Lakka kuuluu viime vuoden joulukokoelaan, mutta ei minusta ole yhtään jouluinen. Uuteen vuoteen se kyllä sopii kuin nenä päähän.


Muut käyttämäni lakat olivat Lumene 450, Rimmel Pompous, China Glaze Polarized, IsaDora Wine Crush ja OPI Alcatraz...Rocks. Kaksi viimeisintä lakkaa ovat hiekkalakkoja ja ne pääsivät nimettömään ja pikkurilliin. Muihin sormiin tein galaksimaisen lakkauksen, joka voisi kai vähän viitata myös raketteja täynnä olevana taivaaseen. Pohjalla liukuväri vinosti violetilla ja sinisellä, yhtymäkohdassa päällä Your Present Requiredia ja vielä Polarizedilla muutama piste.


Nämä kynnet olivat kyllä todella hankalat tallentaa kameralle, liekö sitten ollut liikaa blingiä ja kaikkea mahdollista sekaisin? :D Pakko kyllä sanoa, että Your Present Required on kyllä ehdottomasti yksi lemppareitani tuosta talvikokoelmasta ja kumpikin kynsillä ollut hiekkalakka on mielettömän upea monivärisine kimalluksineen.


Tein myös kaverilleni hieman hillitymmän version vuodenvaihteen kynsistäni. Pohjalla hänen oma musta lakkansa ja töpöttelin kynsien kärkeen liukuvasti China Glazen Your Present Requiredia, joka pääsee kyllä ehdottomasti oikeuksiinsa tummalla pohjalla.


Joululomani perinteeksi on tainnut muodostua myös kampaajalla käynti. Tänä vuonna se oli äidin joululahja minulle ja kävin siis värjäyttämässä hiukseni taas tummiksi. Olihan siitä edelliskerrasta taas jo noin puoli vuotta ja ihan hieman annoin leikata pituudestakin pois. Hiuksieni väri tummeni asteen verran ja valitsin nyt aika kylmän sävyn, kun usein olen valinnut jotakin punaiseen taittavaa tai kultaa/kuparia sisältävää. Musta tuntuu että tuo tumma ruskea on se väri, jota jatkossakin tykkään hiuksissani pitää. Olen nyt kaksi kertaa peräkkäin värjännyt hiukseni yksivärisesti tummalla ruskealla ja olen tykännyt paljon. Väri on tuntunut omalta heti paikalla. Vuosien varrella on tullut kokeiltua monia shokkivärejä raitojen muodossa ja ihan vaaleakin olen joskus ollut, mutta nyt tuntuu että nuo erilaiset kokeilut saavat vähäksi aikaa jäädä ja pitäydyn tässä suhteellisen luonnollisessa yksivärisessä tummassa hiusvärissä, joka mielestäni minulle sopii.


Mitä tykkäsitte postauksen kynsistä? Entä uusista hiuksista?