tiistai 30. heinäkuuta 2013

Sniisk! (Ja infoa arvonnassa voittaneille!)

Rikotaampa taas vähän blogihiljaisuutta! Tällä kertaa syynä tähän hiljaisuuteen on ikävääkin ikävämpi kesäflunssa, joka ei millään meinaa hellittää. Enkä kuitenkaan niin kipeäksi missään vaiheessa ole tullut, että saikkua olisin tarvinnut, vaan töissä olen ollut tunnollisesti. Niinpä kaikki vapaa-aika on mennyt vain levätessä ja tätä tukkoisuutta vastaan taistellessa, jotta tämän pitkän työputken olen jaksanut taistella läpi. On kyllä uuvuttavaa olla tukossa näin lämpimillä kesäkeleillä. Kiva tietty, että on lämmin, mutta mielummin ottaisin ulkona aurinkoa kuin räkisin sisällä sängyssä.

Tämä sairastelu on ollut myös syynä siihen, etten ole jaksanut raahautua postiin lähettämään arvonnan voittajille palkintoja. Ensin oli viikon verran reissussa ja onnistuin saamana kaikkien voittajien osoitteet vasta sen verran myöhään, etten ehtinyt palkintoja postittaa ennen lähtöä. Sitten tuli tämä räkätauti ja sen tuoma uupumus. Mutta eilen vihdoin reippailin postiin ja kaikki paketit ovat nyt lähteneet matkaan! Saa huikkailla sitten vaikka täällä blogissa, kun paketteja tulee (toivottavasti) ehjänä perille! :)

No, koetetaan kuitenkin päättää postaus vähän iloisempiin tunnelmiin tai oikeastaan kuviin. Ja saampahan nämäkin sekalaiset kuvat josksu esille. Karkkihan aina piristää, eikö?



Äiti kävi tässä keväällä laivalla ja toi ison kasan karkkia! Ehdin saada nämä kotiin vasta kesäkuun puolella. Varsinkin kipparin piiput saavat minussa melkein riemunkiljahduksia aikaan, ne ovat jotenkin niin legendaarisia karkkeja ja niitä on aina pakko ostaa laivalta.

Sain lisäksi aiemmin tuliaisia Pandan tehtaalta ja näiden innoittamana itsekin suuntasin tsekkaamaan samaisen tehtaanmyymälän kesälomareissullani.



Pari elokuvaakin on tullut katsottua DVD:ltä tässä illan viihdykkeenä ennen kuin aloin sairastella. Kummatkin oman saagansa viimeisiä osia ja molemmat olen nähnyt jo aiemmin ihan elokuvissa. Tämä viimeinen osa Twilightista on mielestäni kyllä se paras filmatisointi, joten kyllä sitä vikaa osaa kai kannati odottaa. Ja viimeisin Batmankin oli mielestäni todella hyvä, vaikka suosikkini näistä uusita Batmaneista on ehdottomasti edelleen Yön Ritari (Heath Ledgerin Jokeri on vaan niin karmivan hieno).



Laitetaan samaan syssyyn vielä pari kuvaa mun kesäpojista, eli trimmatuista koirista.



Veetistä tuli aika karu rotta, kun karva ajeltiin niin lyhyeksi, mutta nyt alkaa Veetikin näyttämään jo taas ihan koiralta, kun karva on vähän kasvanut. Bobolle jätettiin päähän vähän enemmän karvaa ja siksi lopputulos ei mielestäni ollut ihan niin karu. :)



Pojat saivat lisäksi palkkioksi hyvin sujuneesta trimmistä uusia leluja. Iso pallo on Ikeasta ja Veeti-vanhuskin jaksaa joskus innostua sillä leikkimään, vaikkei enää niin paljon leluista välitäkään. Pienempi pallo kelluu vedessä. Ja solmulelu on Bobolle ihan ykkönen, niitä kuluu vuodessa monta kun herra aina pureskelee ne palasiksi.



Ja tämä sekametelisoppa on hyvä kai lopettaa vielä yhteen kynsilakkakuvaan? Voitin nimittäin tämmöisen kivan kesäisen setin arvonnassa. En ole vielä ehtinyt kynsille kokeilemaan, mutta ehdottoman kesäisiltä näyttävät ja voisin vaikka yrittää yhdistää kaikki samaan lakkaukseen? :)



Ensi kerralla yritän kirjoitella jotain muuta kuin tämmöistä sillisalaattia, mutta mun aivot eivät tällä hetkellä kyenneet tämän kummempaan asioista toiseen pomppimiseen. :)

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kynsijuttuja lehdet täynnä

Kynsijuttuja on mielestäni viime aikoina alkanut näkyä paljon eri lehtien sivuilla. Tämä on tietenkin vain positiivinen juttu. Kynsien koristelu ja muutkin kuin vain yksiväriset lakkaukset alkavat kiinnostaa jo suuriakin massoja selkeästi. :) Ainakin MeNaisissa oli joskus jokin kynsijuttu ja ihan hiljattain Iltalehti julkaisi Passion for Nailsin Suvin tutoriaalin kynsijutussaan. Itse bongasin hiljaittain uusimmasta Kauneus & Terveys lehdestä parin aukeaman jutun kynsien koristelusta. Oli pakko ostaa kyseinen lehti.



Bongasin jutusta mm. yllä olevassa kuvassa näkyvän Lumenen uutuusglitterin, joka on aika indiehenkinen värityksensä puolesta ja houkuttelisi jopa vähän ostamaan... Samassa kuvassa on myös kaunis Sally Hansenin Lustre Shine kokoelman lakka. Tämän kokoelman lakkoja minun pitäisi esitellä pian pari lisää blogissani... Lehdessä oli myös Seppälöihin vähän aikaa sitten rantautuneen Wet n Wild Fergie kokoelman lakka ja L'Orealin kultahippulakka, joka kuuluu samaan kokoelmaan kuuluisan Confettiksen kanssa.



Itse kiinnitin huomioni yllä näkyviin ihaniin mustapinkkeihin Maybellinen kynsitarroihin, joiden kuvio on mielestäni ihan super kaunis! Noita tahtoisin testata! Ehkä on pakko kotiuttaa, jos näitä satun jostain bongaamaan. Vielä ei ole tullut vastaan.



Lehdessä oli esiteltynä monipuolisesti erilaisia koristelutapoja kaviaarimanikyyrista samettikynsiin. Ei tässä sen kummemmin mitään tutoja ollut, mutta esitelty paljon erilaisia tuotteita, joilla voi tehdä erilaisia lakkauksia. Ihan kiva ja värikäs juttu. Ei paljon mitään uutta tietoa minulle, mutta tykkään aina katsella kynsilakkakuvia. Lehti oli muuten mielestäni positiivinen yllätys, koska mielenkiintoisia juttuja oli useita! En ole kai koskaan ennen kyseistä lehteä ostanut.



Samaan postaukseen tungen vielä yhden rennon päivän asun viime viikolta. Mulla oli vapaata viikolla, jolloin päätin lähteä pyörähtämään kaupungilla ja torilla. Pitkästä aikaa kaivoin laatikosta nuo viime kesänä hankitut ballerinat. En voinut vastustaa tuota englanninlippukuosia...



paita Gina Tricot
housut Seppälä
ballerinat Anttila
korvikset (nappi) eekun tekemät

Torilta oli tarkoitus saada vähän tuoreita marjoja kotiin ja mahdollisesti pakkaseenkin. Vadelmia tuli syötäväksi ja mansikoita on nyt pakkasessa asti. Ja jäi niitä mansikoita vähän syötäväksikin. :)



Oletteko bongailleet lehdistä kynsijuttuja? Mitä tykkäätte niistä?

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Instagram

Muutama lukija on saattanutkin jo huomata, että minut löytää nykyään myös Instagramista. Nimimerkkini on ninianee. Sieltä voitte siis seurailla reaaliaikaisemmin juttujani, koska blogiin kirjoittelussa on valitettavasti tällä hetkellä aika lailla viivettä, kun en millään ehdi postailla niin tiheään tahtiin kuin haluaisin. Eli instagramin puolella tarjolla hieman sneak peakeja jutuista, joita sitten blogissakin tullaan näkemään.



Halvan tehtaalta ostettuja lakuja, Adidaksen ihana pinkki takki, uudet jazztossuni ja Classicin jäätelöitä, jotka olivat tarjouksessa. Mm. nämä kuvat löytyvät instagramistani.



Olen tällä hetkellä viettämässä ihan kunnon kesälomaa, koska minulla sattuu olemaan ihan 6 (melkein 7) päivää vapaata kesätöistä! Niinpä olenkin ottanut vapaista kaiken irti ja reissaillut kavereita ja sukulaisia tervehtimässä. Kesälomani ohjelmaan kuului myös aikamoinen outlet shoppailu, nimittäin kävin sekä Pandan että Halvan tehtaanmyymälöissä ostamassa karkkia ja lisäksi vielä Adidaksen outletissa Vantaalla ostamassa tuon ylempänä näkyvän pinkin takin. Pandan tehdas oli sopivasti matkan varrella kun matkasin äidin luo ja Halvan tehdas sattui löytymään vahingossa Adidaksen outletin vierestä Pakkohan sielläkin oli pistäytyä. :D



Pandan tehtaalla oli aikamoinen hulina kun siellä käytiin. Ja tarjolla oli maistiaisia, sekä paljon halpoja kakkoslaadun tuotteita.



Kävin pyörähtämässä myös Helsingin keskustassa shoppailun merkeissä. Sieltä tarttui uusien tossujen lisäksi mukaan yksi toppi (jonka esittelen myöhemmin) ja alla näkyvät lakat. En vain saa tarpeekseni tekstuurilakoista! Nämä kävin hakemassa Kampin Beauty Brands Co. liikkeestä, jossa tosin huiput avajaistarjoukset ovat ohi ja omistajakin ymmärtääkseni vaihtui nyt täksi viikoksi, jonka seurauksena siis hinnoittelu on hieman muuttunut.



Alla vielä pari kuvaa mun reissun asusta.



neule H&M
toppi Gina Tricot
housut H&M
huivi H&M
takki Seppälä
kengät D.T. New York
laukku Blanco



Ja lopuksi esittelen vielä instagramissa vilahtaneet reissukynteni. Hyvin ovat lakkaukset kestäneet, kun nyt reissatessa ja lomaillessa ei ole ollut paljoa aikaa (tai välineitä) kynsiä lakata.



Eve multa toivoi joskus lakkausta Sationin uusilla lakoillani. Päätimpä yhdistää ne samaan lakkaukseen ja kaveriksi valitsin Dermosilin nuden lakan, jonka testaamista olen odottanut mielenkiinnolla. En ole aiemmin kyseistä merkkiä kokeillut ja tämän lakan sain itselleni Lahdessa miitistä. Lakan lahjoitti Dermoshop.

Mulla oli jo oikeastaan valmiina postaus liittyen Lahden miitistä saatuihin tuotteisiin. Halusin tehdä niistä ison oman juttunsa, jossa olisin kertonut myös käyttökokemuksiani ja siksipä sen tekemiseen vierähtikin hieman aikaa, kun piti mahdollisimman montaa tuotetta päästä testaamaan ennen postauksen julkaisua. Ja sitten tämä blogger onnistui jotenkin koko postauksen hävittämään. Voi itku! Mun täytyy nyt vaan kerätä uudelleen jostain ne kaikki faktat tuotteista ja postauksen julkaisu viivästyy taas, koska täällä reissun päällä ei oikein onnistu se uudelleen kirjoittaminen, kun en pääse tarkistamaan mitään faktoja itse tuotteista tai saamistani esitteistä. Mutta koetan kuitenkin ahkeroida teille sen postauksen jossain vaiheessa kun olen taas kotona. Harmittaa vaan, kun tässä viime aikoina olen bloggerin kanssa joutunut vähän turhan usein näihin hankaliin tilanteisiin, että oon omaa tekstiäni kadottanut tai tuhonnut vahingossa.

Palataampa nyt niihin kynsiin taas...



Dermosilin lakka levittyi todella hyvin ja sain aikaan mielestäni aika tasaisen lopputuloksen. Koostumuksessa ei moitittavaa ja värikin oli kiva. Tosin aika vaaleanpunainen, eikä siis kovinkaan nude, vaan selvästi väriltään jotain muuta kuin perus kynnen väri. Mutta kyllä tätä minusta silti voi raskiksissa käyttää hyvin. Tykkäsin kovasti siis tästä lakasta ja ehdottomasti sain positiivisen kuvan merkistä, vaikka vain yhtä merkin lakkaa olen kokeillut. Minulla olisi vielä toinen saman merkin lakka testaamatta.



Kynsien kärkiin töpöttelin sitten noita kahta glitterlakkaa ihan sattumanvaraisesti sekaisin. Jokainen kynsi on siis hieman erilainen ja aikamoiset glitteroksennuksethan näistä tuli, mutta glitter se aina miellyttää tämän tytön silmää, niin näissä kynsissä olen kyllä viihtynyt! Nuo Sationin lakat sopivat aika kivasti yhteen, kun kummassakin on mustaa ja hopeaa seassa.



Mun vasemmassa kädessä on hirmuisen töpö etusormi ja siksi yritänkin kuvailla nyt oikeaa kättä, kun en jaksanut kaikki kynsiä alkaa lyhentämään. Luotan, että tuo kasvaisi pian... Jotenkin yllä olevassa kuvassa vielä onnistuin laittamaan sormet sellaiseen asentoon, että oikein korostuu tuo etusormen kynnen lyhempi mitta. Mutta tahdoin kuitenkin näyttää millaiset töpöttelyt sain aikaan vasempaan käteen.

Huh, pitkä postaus saa nyt loppua tähän. Toivottavasti joku jaksoi lukea läpi! Ja hei, vinkatkaa teidän nimimerkkejänne instagramissa, niin voin alkaa seurailla! :)

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Ai mitennii oon heikkona glitteriin?

Mulla on kertynyt aivan järkyttävän paljon ostoksia, joita en ole esitellyt blogissani. o_O Tää on oikeasti aika pelottavaa, mä vaikutan varmaan ihan järkyttävältä shoppailuholistilta! :D Mä en ala postata kaikkia ostoksia samalla kertaa, vaan lähden purkamaan tätä sumaa nyt kynsijutuilla. Mä en ole shoppailut pelkästään kaikkia ihania kynsijuttuja, vaan myös vaatteita ja Ikeassakin tuli pyrähdettyä ja ja ja ja....

Mutta nyt aivan huikea paketti kimmellystä ja tsimmellystä, olkaa hyvät!



Ihan Eve suostui tekemään yhden kimppatilauksen mun kanssa ja siinähän kävi lopulta niin, että odoteltiin tuolta rapakon takaa lakkoja niin pitkään tänne Suomeen, että siinä ehdittiin pari muutakin kimppatilausta vielä pistää pystyyn... :D Lopulta mulle tuli aikamoinen glitterkasa kerralla kotiin. Tai siis SmartPOSTin automaattiin. Ekaa kertaa muuten käytin tuollaista automaattia ja hyvin toimi. Hieman pidempään se paketin saapuminen minulle kesti kuin perus kakkosluokassa, mutta ongelmia ei ollut. Parasta oli, että paketista tuli mulle ilmoitus just kun mun työpäivä oli lopussa ja automaatti sijaitsi työpaikallani. Mikä ihana piristys rankan työpäivän jälkeen! Mukana oli vielä kiva korttikin!


Tilaus sisälsi suurimmaksi osaksi indie-lakkoja, mutta mukaan eksyi kyllä pari perinteisempääkin: China Glazen Mosaic Madness ja Color Clubin Beyond.



KB Shimmerin Blinded by the bright on ihana neonkeltainen, joka huutaa suorastaan kesää, eikö?

 

Tätä OPIn lakkaa olen himoinnut niiiiin kauan! Kyseessä on siis You Glitter Be Good To Me.



Sationilta tilasin pari lakkaa, jotka kantavat nimiä Midlife Miss-Tress ja Diamond diggin' diva. Yllä oleva kuva on hieman tärähtänyt, mutta lakat kimmeltävät vain, ah, niin ihanasti!




Rainbow Honeyltä päätin kotiuttaa pitkän harkinnan jälkeen kaksi lakkaa.
 


 A Little Kindness ja Snake Eyes ovat (kuinka ollakaan) ihania glittersekoituksia!




Tässä Bitches Have Birthdays ja Menage et Trois Darling Divalta. Ensimmäinen oli pakko saada jo ihan nimensä takia. Toinen lähti samalta merkiltä kaveriksi, koska en tykkää omistaa vain yhtä lakkaa yhdeltä merkiltä. :)

Voi sitä onnen päivää kun sain nämä kaikki kerralla hypisteltävikseni! Voitteko te edes kuvitella, miten onnellinen olin?! Ja pakko nyt heti sanoa, että olen kyllä niin rakastunut kaikkiin erikoisiin glittersekoituksiin ja indie-lakkoihin, että mua saa aina huudella mukaan erinäisiin kimppatilauksiin jakamaan postikuluja, koska aina mun kokoelmissa on tilaa parille auttamattoman kirpaisevan hintaiselle bilehilelakalle!

Sitten ostoksia ihan kotimaasta. Oon kierrellyt ahkerasti eri markettien ja kauppojen kosmetiikkaosastoja katsastamassa kesän uutuuslakkoja ja jotainhan sieltäkin tarttui sitten mukaan.



Ensinnäkin mä tein ilahduttavan löydön Anttilasta. Luulin meinaan Sally Hansenin kynsitarrojen poistuneen valikoimasta, koska niitä myytiin joskus alennuksella ja mä hamstrasin niitä tuhottomasti. :D Todellisuudessa siinä kai tehtiin vain tilaa uudelle erälle, jossa oli uusia kuosejakin mukana. Tämä kesäinen kukkakuosi oli pakko ostaa, vaikkei nämä nyt mitään ihan ilmaisia ole. 11e paikkeilla hinta pyörii mielestäni kaikissa paikoissa. Mutta nämä ovat mielestäni hintansa arvoisia ja toistaiseksi parhaita koko kynnelle liimattavia tarroja, joita olen kokeillut. Omani ostin lopulta Citymarketista, johon nämä olivat myöskin rantautuneet. Tosin Citymarketissa ei niitä vanhoja koskaan myyty alennuksella pois tietääkseni.



Kuvassa vasemmalla on L'Orealin käsittääkseni Miss Pop kokoelmaan kuuluva lakka, joka on myös aika indie mielestäni? Sävy on 220 Paradise Flower. Ainakin kyseisen kokoelman ständissä tämä lakka oli Anttilassa, vaikken siitä ole kyllä onnistunut netistä mitään kuvia bongaamaan ja missään muussa kaupassa en tähän sävyyn ole törmännyt. Aika tyhjiä ovat olleet joka kaupassa nuo Miss Pop telineet kynsilakoista, eli kaupaksi ovat käyneet. Minua kiinnosti vain tämä erikoisuus. Vaikka oli siinä myös joku semmoinen sinisen ja lisän välillä vaihteleva duochromekin mielestäni. Aika moni marketissa myytävä merkki on nyt yllättänyt positiivisesti erikoisilla ja indiemäisillä lakoilla. Ja se on minusta vain plussaa!

Varmaan monia kynsiblogeja lukevalla tulee jo Maybellinen Polka Dotsit korvista ulos? No, minäkin niihin hairahdin ja kotiutin pari. Mustavalkoinen houkutteli paljon, mutta lopulta päätin, että mulla on tarpeeksi mustavalkoisia lakkoja. No se jäi kyllä kaduttamaan ja mäpä kävin muutamaa päivää myöhemmin kyselemässä sen mustavalkoisen lakan perään Sokoksella... Siitä sitten lisää toisessa postauksessa.




Yritän tuota L'Orelalin lakkaa saada piakkoin kynsillekin, niin näkisitte sitä in action. Koska Polka Dotsien swatcheja nyt tosiaan on ollut aika monessa blogissa, niin säästämpä minä ne sitten myöhemmäksi. Muuten, tiesittekö tuohon Polka Dotseihin kuuluvan myös oranssin version? Sitä vain ei ole tullut Suomeen myyntiin. Tästä olen kyllä todella harmissani, olisi ehdottomasti halunnut sen sävyn! Jos joku bongaa jossain ulkomailla, niin huutakaa hep ja vielä mielummin, tuokaa mulle tuliaisina! :D

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittajat

Kesäarvonta on päättynyt ja sen voittajat on nyt selvillä! Onnettarena arvonnassa toimi muuten avomieheni, joka kiltisti auttoi minua ensin askartelemalla kaikille osallistujille tarpeellisen määrän arvontalipukkeita ja nosti sitten voittajien laput.

1. palkinto menee ebille!

2. palkinto menee Johanna Rejströmille!

Lisäpalkinnon saa Fani!

Onnea kaikille kolmelle! Ottakaa minuun yhteyttä viikon sisällä, jotta saan teidän osoitteenne ja voin pistää palkinnot tulemaan! Laittakaa siis viestiä osoitteeseen charmedtaisan at hotmail.com. Ja kiitos kaikille osallistujille kommenteista ja palautteesta! Ihanaa, että myös se kaikki ei kynsiin liittyvä höpöttely ainakin kommenttien perusteella jaksaa kiinnostaa! Hyvä näin! Aina tasaisin väliajoin kun pohdin, pitäisikö saada erilliset blogit noille kynsijutuille ja muulle höpinälle. Olisin muuten halunnut antaa tuon lisäpalkinnon tosi monelle ja lopulta päädyin siinäkin käyttämään apuna arvontamenetelmää.

Pientä yhteenvetoa postaustoiveista, joita noissa arvonnan kommenteissa näkyi. Ja listaan tähän muutaman muunkin jutun, joita on toivottu tai ne ovat tulossa piakkoin blogiin.

- Miehen valkkaamat lakkakolmikot saa pian jatkoa! :)
- Sationin lakat Midlife Miss-Tress ja Diamond diggin' diva kynsillä
- Tanssijuttuja on tulossa lisää (mm. Kuopio Tanssii ja Soi)
- jonkinlainen "päivä kanssani" on tulossa, ehkäpä sitten kun koulu alkaa tai voisinhan minä nyt kesälläkin toteuttaa jonkun tämmöisen, jos se teitä kiinnostaa?
- "arvosteluja" ja käyttökokemuksia eri lakoista on tulossa
- Ehdottomasti ostopostauksia tulossa paljon jatkossakin! :D Niin kynsilakkoja kuin muitakin juttuja...
- Saatan innostua luomaan tunnuksen Instagramiin? Tai blogilleni sivun bloggeriin?


Ovatko tämmöiset arvonnat kivoja ja toivotteko niitä jatkossakin? Onko ok, että on useampi pienenpi palkinto, vai tahtoisitteko yhden isomman? Entä tahtoisitteko arvottavaksi muutakin kuin kynsijuttuja? Tähän postaukseen voi jättää toiveita tulevia arvontoja varten.

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Essence + Sally Hansen

Toinen lakkaus, jossa käytössä oli Essencen Breaking Dawn kokoelman lakkoja, oli ensimmäinen ruffian manikyyrini. Tässä lakkauksessa käytössäni kyseisestä kokoelmasta oli Jacob's Protection ja alla näkyvät muut lakat (+ aluslakka).



Sally Hansenin pikakuivattaja ja Lustre Shine Scarab lakka ovat Bernerin sponssaamia ja sain ne Joensuussa kynsimiitissä ollessani. Nuo Lustre Shinet ovat ihania duochromeja ja sain niitä miitissä yhteensä kolme. Piakkoin olisi tulossa postausta, jossa ne kaksi muuta ovat kynsillä. :) Tämä sininen Sally Hansenin lakka valikoitui Essencen kaveriksi, koska ajattelin niiden värimaailman sopivan yhteen. Sinistä ja sinistä.

Tuosta Diamond Flash Fast Dry Top Coatista on pakko sanoa, että se on noussut ehdottomaksi suosikikseni markettimerkkien pikakuivattajissa! Tämä Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan!Tuote on aika ohutta ja tekisi joskus mieli pistää jopa pari kerrosta esim koristeluiden päälle, mutta ehkä olen vain tottunut toimimaan vähän paksumpirakenteisten pikakuivattajien kanssa. Toistaiseksi kyseinen pikakuivattaja ei ole vielä kuivunut yhtään tai muuttunut venyväksi mössöksi. Eli on edelleen oikein juoksevaa ja helppokäyttöistä. Pakkauksen ohjeen mukaan muistaakseni alla olevan värilakan pitää antaa kuivua n. 2min ja sitten saa laittaa päälle tätä pikakuivattajaa. Olen aina pienen hetken siis odotellut ennen pikakuivattajan laittoa. Ei ole lakkaukset kutistuneet ja hyvinä ovat kestäneet. Tällä saa myös nätin kiillon ja suht tasaisen lopputuloksen, vaikka siveltimenjälkiä voi saada aikaan liian kuivalla sudilla. Kiilto ei ole ihan samaa luokkaa kuin joissakin kalliimmissa pikakuivattajissa, mutta mielestäni kuitenkin hyvä. AInoa, mikä kovin ihmeyttää on tuo pikakuivattajien pakkaminen pulloihin, joista ei näe paljonko lakkaa on jäljellä. Todella epäkäytännöllistä ja hirmu yleistä.



Laitoin suurimpaan osaan kynsistä Sally Hansenia pohjalle ja Essenceä päälle. Nimettömiin laitoin toisin päin. Jätin aika paksut kaistaleet tuota toistakin lakkaa näkyviin. Koko homman viimeistelin vielä valkoisilla perhostarroilla, ettei kokonaisuus olisi niin synkkä.

Scarab ei ole mitnekään alyttömän silmillehyppäävä duochrome, mutta nätti turkoosi lakka silti ja peitti hyvin tuon mustankin lakan. Lakkaa riitti oikeastaan yksi kerros, muta mustan päälle laitoin varmuudeksi vielä toisen.



Jacob's Protection oli koostumukseltaan aika haastavaa, todella paksua, vaikka yritinkin ohuesti levittää. Eli tämän kanssa sai kyllä olla tarkkana kun kuivatteli lakkoja, nimittäin kuivuminen kesti kyllä hetken aikaa kun oli niin paksulti lakkaa. Ehkä muutama tippa ohentajaa olisi paikallaan? Tykkäsin kyllä Jacobista muuten, se on ihana musta lakka, jossa kimmeltelee sinisiä hippuja. Ei ihan yhtä kaunis mielestäni kuin Alicen mukaan nimetty lakka, mutta aika lähellä.

Sellainen oli siis ensimmäinen kokeiluni ruffianista. Jatkoa varmasti seuraa. Jotain kesäisempää ehkä ensi kerralla. :) Millaisia kokemuksia ja mielipiteitä teillä on ruffian manikyyristä?

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Essence Breaking Dawn Part 2

Tämän kokoelman tarkempaa esittelyä toivottiin jo useampi kuukausia sitten ja sen aloitinkin tuossa keväällä. Mutta postaus on tässä kaikkien kiireiden keskellä hautautunut tuonne luonnoksiin (kuten valitettavasti aika moni muukin aloitettu toivepostaus). Nyt olen päättänyt ahkeroida nuo luonnokset valmiiksi ja lähipäivinä siis niitä julkaista. Tällä hetkellä luonnoksissa on siis aivan liikaa tavaraa ja mulla on niin paljon juttuja, joista tahtoisin teille kertoa täällä blogissa ja ihan hirmuisesti kaikkia kynsiäkin esittelemättä! Miten tämä kesä onkin näin kiireistä aikaa? No, toivottavasti ei haittaa ihan kamalasti, vaikka nää jutut tulee näin viiveellä. Koska ehkä mun ois kuitenkin fiksuinta edetä aikajärjestyksessä?

No, mutta asiaan, eli Essencen Breaking Dawn osa kakkosen nimikkokokoelmaan. Mä oon aikamoinen vampyyrifani, niin jo ihan sen takia piti tää kokoelma saada. Mulla on hamstrattuna toistakin Essencen "vampyyrikokoelmaa" ihan kiitettävästi ja ehkä siitäkin vois tehdä tämmöisen esittelyn?



Lakat vasemmalta oikealle: A Piece Of Forever, Alice Had A Vision - Again, Edward's Love ja Jacob's Protection.

Alla lakat kiekotettuna muuten samassa järjestyksessä, mutta kaksi keskimmäistä ovat eri päin. Eli A Piece Of Forever, Edward's Love, Alice Had A Vision - Again ja Jacob's Protection.



Yllä lakat ulkona luonnonvalossa ja alla sisävalaistuksessa.

Nuo kolme tummaa lakkaa ovat kaikki hyvin "samaa sarjaa", mutta kultainen erottuu joukosta selkeästi. Mustasta tulee hieman mieleen OPIn Metallic 4 Life, mutta ei ne nyt kovin lähellä toisiaan kuitenkaan ole. Metallic 4 Life on kyllä näyttävämpi ja siinä on enemmän hopeaa. Sininen lakka on hyvin lähellä tuota mustaa, violetti taas erottuu mielestäni enemmän kahdesta muusta tummasta lakasta. Kaikki lakat olivat koostumukseltaan aika paksuja. Violetti ja kultainen olivat koostumukseltaan parhaita, violetti jopa hieman ohutta, kun taas musta ja sininen olisivat saaneet olla vähän juoksevampia.



Olen ehtinyt parit kynnetkin näillä lakoilla jo taiteilla. Puuttuva musta Edward's Love on tarkoitus lakata kynsillä mahdollisimman pian, mutta nämä tummat sävyt eivät näin kesällä oikein houkuttele...

Tässä kynsillä ensin pelkältään joukkion outolintu eli A Piece Of Forever. Kynsillä on vain yksi kerros. Vähän kuultaa läpi, mutta silti tämä on mielestäni aika peittävä.



Töpöttelin kärkiin Alice Had A Vision - Againia. Halusin töpöttelyjäljen näkyvän, vähän kuin se olisi maaliroiskeita tms, enkä tähdännyt tällä kertaa mihinkään sulavaan liukuvärjäykseen. Yhdistelmän viimeistelin valkoisilla kukkatarroilla, jotka avomies valitsi. Jotenkin vähän aluksi vierastin ajatusta valkoisista kukista lakkauksen päällä, mutta lopputuloksesta tulikin yllättävän kiva!



Violetti lakka oli selkeästi aika läpikuultavaa ja sitä sai töpötellä useamman kerroksen, jotta se peitti kunnolla kultaisen pohjan. Voi miten upeasti tuo violetti lakka kimmelsikään!Ihastuin ehdottomasti lakkaan ja sen moniulotteiseen kimallukseen.



Minulta löytyy varastosta vielä toinenkin lakkaus liittyen tähän kokoelmaan (jonka ajattelin aluksi julkaista tässä samassa), mutta sen taida pistää omaan postaukseensa, ettei tule niin kilometripitkä teksti ja tuhottomasti kuvia. Ja haluan sanoa muutaman sanan sen lakkauksen muistakin tuotteita. Joten sitäpä sitten seuraavaksi...

Mitä piditte kokoelmasta? Omistatteko kyseisiä lakkoja? Miellyttävätkö tämmöiset tummat lakat näin kesällä yhtään silmää vai ovatko totaalisen nounou?

tiistai 9. heinäkuuta 2013

A England

Täällä esittelin hankintojani Cesarsin avoimilta ovilta ja nyt olisi nähtävissä lakkakuvia ihanista A Englandin lakoista! Mä olen kyllä totaalisen rakastunut tämän merkin lakkoihin nyt! Nämä ovat laadukkaita ja ah, niin kauniita! Nämä ovat siis ensimmäsiet lakkani tältä merkiltä. Eivätkä jää varmasti viimeisiksi.



Lakkasin kaikki kolme A Englandiani kiekolle esitelläkseni ne teille. Lakat vasemmalta oikealle: Rose Bower, Tristam ja She Walks In Beauty. Yllä oleva kuva on luonnonvalossa ulkona ja alla oleva sisävalaistuksessa.



Rose Bower (jonka sain testiin Cesarsilta ostosteni kaupanpäällisenä, kiitos ihan super paljon!) oli kyllä todellinen yllättäjä, koska se peitti jo yhdellä kerroksella todella hyvin! Tätä lakkaa on pakko kokeilla leimaukseen joku kerta. Lakka on kyllä luonnossa vielä mielettömän paljon upeampi kuin yhdessäkään kuvassa. Ehdoton suosikkini Burne-Jones Dream kokoelmasta. Myös Tristam on todella kaunis lakka, eikä minulta vastaavaa löydy. Kummatkin kimmeltelevät ihanasti auringossa tai salamavaloissa. She Walks In Beautya nyt olenkin jo pidempään himoinnut, joten sen hankinta oli helppo päätös. Tämä lakka on varmasti melkein jokaiselle vähänkin kynsiin hurahtaneelle aika tuttu? Lakka on todella hyvä kuorrutuslakka, koska on ohutta ja tahdon yhdistää tämän kaikkiin ihaniin pastellisävyihin!



Jokseenkin suosikikseni noussut Rose Bower pääsi ensimmäisenä kynsille. Halusin leimailla sen päälle jonkin kivan kuvion ja päädyin lopulta kokeilemaan leimaukseen Tristamia, vaikka se olikin koostumukseltaan huomattavasti ohuempaa ja jännitin hieman sen toimivuutta leimaamisessa. Mutta mielestäni Tristamkin toimi aivan tarpeeksi hyvin leimaamisessa ja sain kivat sinivioletit sydämet koristamaan kynsiäni. Leimausjälki ei pomppaa silmille, vaan antaa Rose Bowerin upeuden olla se pääasia ja toimii vain kivana yksityiskohtana tässä lakkauksessa.



Oli kyllä taas pitkästä aikaa hieman hakusessa taastuo leimailu, mutta lopulta sain ihan hyvin kuviot kaikkiin kynsiin. Ja olen kyllä huomannut, että jotkut laatat vaan toimivat paremmin kuin toiset ja joillakin stampereilla ja kaapijoilla homma toimii toisia paremmin. Pitäisi kyllä taas panostaa enemmän tuohon leimaamalla koristeluun, koska sillä tavalla saa todella nättejä kynsiä ja se tekniikkakin taas paranisi varmasti, kun sitä tekisi enemmän. :) Musitaisi taas kaikki vanhat hyvät kikat...

En malttanut pitkään odotella, että pääsisin testaamaan vielä She Walks In Beautyakin kynsilleni. Päätin kokeilla sitä heti kahden eri lakan päälle. Vaaleanvihreä lakka on Essien Navigate Her ja vaaleanpunainen ikivanha Maybellinen Water Shine lakka, joka on kai tullut jo tiensä päähän. Sen verran oli meinaan jo jähmeää ja pullossa oli enää ihan pieni tippa lakkaa. Ajattelin vielä kaivella pullosta viimeiset lakat varpaankynsiin ja sitten luopua lakasta.



Oli kiva vihdoin päästä tuota Essietäkin kokeilemaan, kun sen itselleni pitkän pohdinnan jälkeen hankin kirppikseltä. Ja kyllä kannatti, tykkään sävystä, eikä minulla ihan vastaavaa ole.



Tein tällä kertaa kynsiini vähän erilaisen liukuvärjäyksen tuolla She Walks In Beautylla, nimittäin en tehnytkään liukua kynnen kärjestä tai kannasta lähtien, vaan vaakatasossa kynnen vasemmalta puolelta oikealle ja toiseen käteen toisin päin. Näinkin kynsistä tuli hauskat ja tuo She Walks in Beauty on vaan niin kaunis! Ihan puhdas lakkarakkaus tämä!



Loppuun vielä pini vertailu, joka minua itseäni kiinnosti. Omistan nimittäin Sally Hansenin Gem Crush sarjasta lakan, joka muistutti minua paljon She Walks In Beautysta. Lakka on sävyltään Big Money. Ja onhan Golden Rosen Jolly Jewelseissäkin mielestäni yksi aika samoissa värisävyissä liikkuva lakka? Mutta kuten alla näkyy, niin She Walks In Beauty on aivan erilainen, koska on koostumukseltaan paljon ohuempi ja kuten aiemmin jo sanoin, kuorrutuslakka ehdottomasti. Tuo oikealla oleva Big Money peittää melkein jo yhdellä kerroksella koko kynnen. (Ja tämä oli koko kokelman ideanakin, että tehdään peittäviä glitterlakkoja.) Big Moneyssä on lisäksi kaikki glitter hieman pienempää ja isomman glitterit ovat hieman violetimpia. Jollyt ovat mielestäni kaikki myös hyvin peittäviä, ainakin ne, joita olen kokeillut ja mistä olen lukenut. Eli Jolly ja Gem Crush voivat olla hyvinkin lähellä toisiaan.



A Englandin lakat ovat edelleen tutustumistarjouksessa Cesarsilla! Kannattaa siis hankkia nyt omat suosikkinsa, koska nämä menevät nopeasti! Itselleni ainakin jäi todella positiivinen ja laadukas kuva kyseisestä merkistä. Ja seuraavat avoimet ovet pidetään 17.7. klo11-18, joka kananttaa merkata kalenteriin! Itse menen Helsinkiin valitettavasti pari päivää liian myöhään. Mutta käykää te muut hypistelemässä kaikkia ihania lakkoja ja bongaamassa tarjouksia!

Postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en hyödy mitenkään, vaikka niitä klikkailisitte ja tuotteita tilaisitte. :)