lauantai 29. kesäkuuta 2013

Alegria

Joskus aiemmin postailinkin siitä, että kävin katsomassa Cirque du Soleilin Alegrian. Ehdottoman suosikkini kaikista Cirque du Soleilin esityksistä. Oon joka kerta ostanut jonkun paidan kun oon käynyt katsomassa Cirque d Soleilia ja tälläkin kertaa mukaan tarttui t-paita. Oisin oikeastaan halunnut hupparin, mutta siitä ei ollut enää kuin isoja kokoja jäljellä. Mutta paitakin oli ihan mun värinen onneksi. :)Yllä näkyy paidan etuosan kuviointi ja alla vielä takaa löytyvä haalea kuviointi. Tykkään kun paidoissa on usein joku juju takanakin, ettei ole vain tyksä yksivärinen.Tein itselleni jo aikoja sitten kynnet isnpiroituneena tästä paidasta ja shown mainoksista/esitteestä. Nämä kynnet ovat vain jotenkin hautautuneet tuonne luonnospuoellle jota nyt yritän ahkerasti tyhjentää ja saada kaikki miljoonat odottavat postuakset valmiiksi ja julkaistua.Tein liukuvärjäyksen tässä niin, että otin keittiösieneen kaikkia kolmea väriä kerralla ja töpöttelin. Näin saa mun mielestä kaikkein parhaan liukuvärin aikaan, eikä jää niin selekitä rajoja eri värien väliin. Koristeeksi laitoin yksinkertaisia valkoisia tarroja, jotka ovat jo monta vuotta vanhat ja ihan jostian harrastukseni alkuajoilta.Kynnet tosiaan mätsäsivät kivasti shown esitteeseen. Ja alla vielä kuva käyttämistäni lakoista. Flormarin lakan levitin koko komeuden päälle vähän kimmellystä tuomaan. Liukuvärissä käytetty kolmea muuta lakkaa. Tottakai mukaan oli saatava yksi China Glazen Cirque du Soleil sarjan lakka (violetti Creative Fantasy). Ja tosiaan, liian myöhään huomasin, etten ollut onnistunut ottamaan tarkkaa kuvaa näistä. Mutta eiköhän tästä kuvasta kumminkin saa selvää, että mikä on mikä.Tämän lakkauksen kautta ihastuin aivan totaalisesti Orlyn Preamp lakkaan, josta pitkään haaveilin ja lopulta sain sen hankittua facen kirppikseltä. Ja kyllä kannatti, koska lakka on vain niin ihana! Se on yksistäänkin jo niin kaunis! Tähän hätään mulla ei ole tarjota kuvaa pelkästään kyseistä lakasta mun kynsillä, mutta googlettakaa ja kuolatkaa. :D Essencen lakka on ihana Let's Get Lost. Voimakas vaaleansinisen ja turkoosin rajamaastossa liikkuva lakka.

Muistakaapa lukijani osallistua arvontaan! Sitä saa sitä tietenkin halutessaan vaikka omassa blogissaankin mainostaa, mutta siitä ei nyt tule lisäarpoja. :)

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesäarvonta käynnistyy nyt!

Arvonta on sulkeutunut ja voittaja ilmoitetaan omassa postauksessaan mahdollisimman pian!

Ole jo useamman kuukauden puhunut sen arvonnan järjestämisestä, mutta kevää kiireet koulun ja muiden juttujen osalta aiheuttivat esimerkiksi sen, etten muistanut koskaan kuvata näitä arvontapalkintoja. Päätin myös tuoda Espanjasta lakkoja palkintoja varten, koska ainakin minusta on kiva saada jotain sellaista, mitä ei ihan heti Suomesta saa.

No, nyt vihdoin saan tämän arvonnan pystyyn ja toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy paljon! :) Halusin palkita useamma kuin yhden lukijan tällä kertaa, joten palkintoja on useita. Palkintoja on itse asiassa jopa kolme, joista kaksi ("pääpalkintoja") arvon normaalisti kaikkien osallistujien kesken ja lisäpalkinto lähtee sitte jollekin ihanalle ihmiselle, joka sen mielestäni ansaitsee kommentin tai jonkin muun perusteella. Vilkaistaan nyt sitten niitä palkintoja tarkemmin.

Arvottavat pääpalkinnot


Ensimmäisessä palkinnossa on Espanjasta ostamani Catricen lakka ja sen kaverina vielä Saffronin sininen lakka. Palkinnosta löytyy myös täysin uusi ja käyttämätön Bundle Mosnterin leimauslaatta, koska satuin omistamaa näitä kaksi. Lisäksi palkinnossa on kynsitarroja, kynsiviila, koristeluhileitä ja muutama tuotenäyte, joita on kertynyt nyt iso kasa eri miiteistä ja joitakin "tuplia" ajattelin pistää tähän mukaan.


Toinen palkinto sisältää ihanan Yes Loven glitterlakan Espanjasta ja sen seurana on pari muuta "halpislakkaa". Tässä palkinnossa on lisäksi söpöt varpaiden erottelijat (jotka ovat pyörineet lakkatarvikelaatikossani käyttämättöminä, joten psitän nyt ne eteenpäin), kynsiviila, kynsitarroja, siirtokuvia koko kynnelle, glitteriä ja tuotenäytteitä.

Lisäpalkinto Kolmas palkinto on tämmöinen extra, jolla tahtoisin vielä ilahduttaa yhtä valitsemaani lukijaa. Päätän tämän palkinnon saajan siis täysin mielivaltaisesti, enkä vielä osaa edes sanoa, millä perusteella tämän palkinnon jaa. Se voi olla erityisen ihana kommentti, aktiivinen blogini seuraaminen tai jokin ihan muu, mikä eiv ielä mieleeni pälkähdä. Olen koonnut palkintoon eri miiteistä tai muuten kaupan päälle saamiani tuotteita, joita satun omistamaan tuplasti. Näin ollen joku muukin pääsee testaamaan näitä kivoja tuotteita ja pääsen eroon "ylimääräisistä kappaleista".

Ohjeet ja säännöt

1. Osallistuaksesi sinun tulee olla lukijani. Jos et ole vielä lukijani, voit liittyä nyt ja pääset mukaan arvontaan. Liity klikkaamalla sivun oikeasta reunasta otsikon Lukijat alta sinistä "Liity tähän sivustoon" buttonia tai sitten tuolta yläpalkista vasemmasta reunasta painamalla "Lue".

2. Osallistukasesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kommenttisi tulisi sisältää nimimerkkisi, jolla luet blogia ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin ottaa yhteyttä mahdollisen voiton sattuessa kohdalle.

3. Kerro kommentissasi, kumman kahdesta "pääpalkinnosta" tahtoisit mielummin (vai onko väliä) ja kiinnostaako mahdollinen lisäpalkinto. Kommentista tulisi löytyä lisäksi vielä "jotain muuta": vaikkapa millaisia juttuja luet mieluiten blogistani, jokin psotaustoive, vapaata palautetta... Mitä vain mieleesi tulee. Kerro vaikka miten päiväsi on mennyt. :)

4. Lisäarvan saat kertomalla, mitkä tämän postauksen kynsistä ovat suosikkisi. Voit kommentoida kyseiseen postaukseen tai tähän arvontapostaukseen. Kaikki jo aiemmin postausta kommentoineet saavat automaattisesti lisäarvan, mutta siitä on hyvä muistuttaa minua osallistumisen yhteydessä.

5. Ilmoitan arvonnan päätyttyä voittajien nimimerkit blogissani mahdollisimman pian kun olen ehtinyt arvonnan suorittamaan ja otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla. Voittajilla on viikko aikaa ilmoittaa itsestään. Jos en tavoita voittajia, arvon palkinnot uudelleen.

6. Postitan palkinnot vain Suomeen.

7. Arvonta päättyy 9.7. klo23.59 ja sen jälkeen tulleita osallistumisia en valitettavasti voi hyväksyä. En myöskään hyväksy mitään huijausyrityksiä ja tuplasti ei saa osallistua!

Jos arvonnasta herää kysymyksiä, niin kysy rohkeasti! Toivottavasti en kuitenkaan unohtanut mitään olennaista säännöistä ja osallistuminen on teidän lukijoiden mielestä tarpeeksi helppoa ja selkeää. :)

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tarrakokeiluja jälleen

Mä oon vannoutunut koko kynnelle tarkoitettujen siirtokuvien fani (koska ne asettuvat todella hyvin kun ovat niin ohuita, eivätkä siis pahasti meen ruttuun) ja siksipä oon innostunut testailemaan paljon myös eri merkkien koko kynnelle tarkoitettuje tarroja. Sally Hansenin tarrat ovat jo monesti saaneet minulta kiitosta ja niiden voittanutta ei ole vielä tulut vastaan. Ne pysyvät hyvinä pitkään ja ovat lisäksi tarpeeksi ohuita, etteivät mene älyttömille rypyille.

Tällä kertaa testasin Espanjasta ostamiani Funky Fish merkin tarroja. (Täällä kuvaa paketeista, jos kiinnostaa.)Tarrat olivat ehdottomasti heti ensituntumalta paksumman oloisia kuin Sallyn ja lisäksi niissä oli hassu hieman röpeliäinen pinta. Näissä tuli siis samalla hieman tekstuuria kynsille..? En tiedä mikä tuon "nyppyläisyyden" syy oli, mutta ehkä sen ansiosta eivät ne reunojen pienet rypyt näkyneet ihan niin paljon? Joillekin kynsille tarrat istuivat paremmin ja joillekin huonommin. Mielestäni reunat painuivat paremmin kiinni kynteen, jos valitsin hieman liian kapean tarran näille aika kaareville kynsilleni. Jos valitsin täysileveän tarran, reunat jäivät todella helposti hieman repsottamaan.Kuvio näissä tarroissa oli minusta todella kaunis. Vähän tuommoinen mummolan tapetit -kategoriaa(?), mutta minä tykkäsin! Sain näistä myös kehuja kovin koulussa.

Tarrat kestivät kynsillä hyvinä oikeastaan vain päivän. Jos olisin saanut kaikki todella tarkasti kiinni kynteen ilamn ryppyjä, niin olisivat ehkä kestäneet parempina pidempään? Mutta ehdottomasti nämä tuntuvat olevan semmoinen yhden illan huvi. Ainakin ihmisille, jotka haluavat kulkea siisteissä kynsissä. Kärjestä nimittäin alkoi lohkeilla paloja auttamatta jo päivän jälkeen arkikäytössä.

Ehkä hyödynnän näitä jatkossa niin, että yhdistelen tarroja lakkaukseen ja laitan tarroja vain osaan kynsiä? Nimittäin näitä kyseisellä kuosilla olevia tarroja jäi vielä aika paljon jäljelle, kun monesti yhdestä tarrasta olisi riittänyt mulla ihan kahteenkin kynteen. Ja mulla on vielä toinen pakkaus eri kuosilla. Lisäksi on tulossa muidenkin merkkien kynsitarroja jatkossa, kun olen niitä nyt hyvin onnsitunut hamstraamaan! :D

torstai 13. kesäkuuta 2013

Tanssintäyteinen kesäkuu

Lahdesta on kotiudttu! Ja nyt on sitten koettu elämäni ensimmäinen suuri voimsitelutapahtuma! Hieno ja rankka kokemus oli. Maanantai meni täysin voimia kerätessä. Teen postauksen Sun Lahteen liittyen kun vain sellaisen ehdin kasaamaan ja saa kuvat mm. joukkuevoimistelun MM-kisoista koneelle.


Ja kun Lahdesta on selvitty, niin sitten onkin nyt torstaista eteenpäin edessä viikon rutistus tanssin merkeissä täällä Kuopiossa, eli KTS eli Kuopio Tanssii & Soi.


Meikäläinen hyörii paikanpäällä kurssisihteerinä ja osallistuu  parhaansa mukaan myös joillekin kursseille. Joka ilta on myös useampia tanssiesityksiä, joita on tarkoitus mennä katsomaan. Eli edessä on pitkiä päiviä rakkaan ja upean taidemuodon merkeissä. Tätä on taas vuosi odotettu! Tuntuu niin etuoikeutetulta, että pääsen tähän osallistumaan ja näin talkoolaisena oleminen sopii opiskelijankin budjettiin hyvin. Yhteen esitykseen jouduin käydä lipun ostamassa (oli melkein loppuunmyyty), mutta muuten toivottavasti näen kaikki mahdolliset näytökset ilmaiseksi festaripassilla. Ihana viikko on siis taas edessä!

Kuva: Sam Siltavuori
Erona aikaisempiin vuosiin on se, että itsekin pääsen lavalle nyt KTS:n aikana. Nimittäin Paikallisliike on taas käynnissä samaan aikaan Kuopio Tanssii ja Soin kanssa ja ensi viikon tiistaina me Savonia-AMK:n 3. vuosikurssin tanssinopettjaopiskelijat kokoonnumme vielä kerran Kuningasgambiitin merkeissä Sotkulle! Viimeinen veto upeasta Sannamaria Kuulan koreografioimasta teoksesta! Haikeaa.. Yllä hieno tunnelmakuva aivan teoksen alkumetreiltä. (Kiitos Sam Siltavuorelle hetken ikuistamisesta!) Kannattaa siis tulla katsomaan, jos Kuopiossa päin liikutte! :)

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lahteen käy tie!

Tämän postauksen ilmestyessä tämä tyttö on jo toivottavasti Lahdessa viettämässä voimistelun täyteistä viikonloppua. Lahdessa on meinaan Sun Lahti 2013 Voimistelun Suurtapahtuma 6.-9.6. ja minäkin sinne lähdin meininkiä katsastamaan muiden Kuopion Reippaan Voimistelijoiden kanssa. Vaikka en itseäni kyllä voimistelijaksi laske, mutta mukaan sulaudun kyllä! :)

Kotiudun Lahdesta vasta sunnuntaina siihen asti siis ainakin blogissani on hiljaiseloa. Ehkä teen jonkun koosteen blogiinkin Lahden tapahtumista, jos semmoinen lukijoita kiinnostaa? Tiedossa on paljon hienoja ohjelmanumeroita, menen seuraamaan mm. joukkuevoimsitelun MM-kisoja ja pääsempä itsekin esiintymään sunnuntain suuressä päätösjuhlassa eräässä kenttänäytöksessä. Kyllä nyt vähän jänskättää, koska en ole ikinä ollut mukana missään vastaavassa! Eikä tämmöisiä tapahtumia Suomessa järjestetäkään ihan joka vuosi.

Jotta ei ihan ilman kuvia mentäisi, niin esittelen teille joitakin juttuja, jotka eivät liity kynsiin. Mä meinaan ostin ihanalta ja taitavalta Eekulta mahtavia korviksia jälleen! Eikös olekin ihania?!Mun piti aluksi ostaa vain kolme paria, mutta onneksi lopulta myös nuo siniset karkit päätyivät mukaan tilaukseeni, koska ne ovat olleet kaikkein ahkerimmin käytössä. Nappasin ne heti korviin, kun sain ulos kuoresta. Alla sen päivän asukuvaa ja siellä ne vaaleansiniset korviksetkin vilkkuu. :)nahkatakki Bershka
paita H&M
farkut H&M
huivi Gina Tricot
kengät Inspire

Multa on jäänyt aiemmin esittelemättä Budabestistä saamani tuliaiset. Avomiehen vanhemmat kävivät siellä ja tiesivät kyllä hyvin, mitä mulle kananttaa tuoda. Eli korviksia. :)Lisäksi sain pullon paikallista viiniä ja mielestäni aikas tyylikkään Hard Rock Cafen paidan, vai mitä tykkäätte? Löytyy vähän blingiäkin. :)
Pysykää kuulolla ens viikon alussa! Se arvonta ois tulossa ja sitten postausta Cesarsin avoimilta ovilta. :)

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Matkaan lähden, matkaan lähden....

Mitä sitä parempaakaan tekemistä ois näin lomalla kuin reissata? No, onneksi mä olen ehtinyt myös nauttia auringosta ja ihanien ystävien seurasta, joita ei oo taas pitkään aikaan nähnyt. Sieltä Kuopiosta kun ei niin vään tulla Etelä-Suomeen kavereita moikkaamaan...

Katsokaapa, mitä mä sain sopivasti matkalukemiseksi! JEEE! Multa meni edellinen numero sivu suun, kun jotkut muut onnekkaat olivat ne Kuopiosta ehtineet ostaa ennen minua! Mur... Nyt olin kärppänä paikalla kun tiesin uuden numeron ilmestymisajan ja en jäänyt ilman!Mä kyllä ihastuin tuohon lehteen aivan täysin! Ekassa numerossa oli kai yleisen mielipiteen mukaan ollut liikaa mainoksia? Ekaa numeroa en käsiini saanut, niin siitä en voi mitään sanoa, mutta musta tämmöisessä lehdessä myös mainokset ovat ihan parhaimmillaan, koska niistäkin saa paljon isnpiraatiota omiin kynsiin. Lisäksi voi kuoltata kaikkia I-H-A-N-I-A uusia kokoelmia! Eli tässä numerossa ei ollut liikaa mainoksia ainakaan mun makuuni. Oli monta kivaa luettavaa juttua (mm. bloggaajien vinkkejä), pari tutoa ja kauniita hääkynsiä sekä vastapainona super värikkäitä kesäkynsiä. Rakastuin koko lehteen! Ja tahdoin ehdottomasti myös seuraavan numeron!

Ehdin siis tässä jo viettää pari päivää äidin luona aloittelemassa lomaani ja tänään suuntasin Helsinkiin muutamaa ystävää tapaamaan. Sopivasti tälle päivälle osui myös Cesarsin avoimet ovet ja siellä oli pakko pistäytyä himoitsemassa OPIn ja A Englandin lakkoja. Mä kun harvemmin pystyn noin viikolla lähtemään Kuopiosta Helsinkiin, niin nyt sattui kerrankin sopivasti loman kanssa päällekäin tämä. Eikä se pelkäksi himoitsemiseksi jäänyt, vaan lakkoja lähti muutama mukaankin! :) Postaan niistä paremmin kun pääsen taas kotiin, sillä huomenna suuntaan taas hieman eri paikkaan (en malta pysyä siis ollenkaan aloillani)! :D Seuraavassa postauksessa valotan vähän, missä päin loppuviikkoni menee...

3x lakka osa2: Go Suomi!

Voi kun inhoan bloggerin automaattista tallennusta, jonka takia olen ennenkin onnistunut tuhoamaan tekstiäni. Nyt onnistuin pyyhkimään koko postauksen ja tietenkin se tallentui heti ja lopputuloksena tietenkin se, että koko postaus on vain tyhjää täynnä. En yhtään muista, mitä kaikkea tähän kirjoitin. No, joka tapauksessa postauksessa oli tarkoitus esitellä lakkakolmikkojen mm-kisoja varten suunniteltu setti. Tästä kirjoittelinkin jo kun esittelin näitä settejä ensimmäistä kertaa.Yllä olevassa kuvassa näkyvät vielä uudelleen setin lakat (tai lakkojen värit, joita lakkauksessa tulisi käyttää). Eli sinistä ja valkoista, kuten Suomen lipussa ja kultaa, koska kultaa sieltä kisoista lähdetään hakemaan.

Näiden lakkausten toteutus oli kyllä todella haastavaa ja ei mennyt todellakaan yhtään Strömsööseen päinkään... Mutta vaikeuksien kautta voittoon ja lopputulos kuitenkin miellytti silmää. Sehän se kai pääasia on? Avomies jopa kehui, että nämä olisivat yhdet hienoimmista kynsistäni ikinä.Yllä näkyvä lopputulos on mielestäni ainakin torjuntavoitto, jos vertaa alla näkyvään lähtökohtaan...Mun tarkoitus oli siis tehdä siisti liukuvärjäys sinisellä ja valkoisella. Se oli tarkoitus koristella jotenkin tyylikkäästi kultaisella. No, hommahan lähti menemään pieleen jo siinä, ettei mulla ollut mitään välineitä liukuvärjäyksen tekoon kun en kotona ollut. Päätin yrittää töpötellä lakkojen siveltimellä ja toivoin kivaa lopputulosta. Lopputulos ei ollut kiva ja yritin miettiä, miten sen korjaisin. Keksin alkaa vedellä sinisellä ja valkoisella viivoja tuohon päälle ja satuin vielä löytämään matkastani sinisen ja valkoisen koristelulakan, joilla homma sujui helposti. Tässä vaiheessa en paljoa suunnitellut, vetelin vain viivoja. Sitten heräsi kysymys, mihin sitä kultaista tulee. Ja siinä vaiheessa sain ajatuksen, että haluankin tästä vinomanin. No, eiku kultaista lakkaa peittämään osan viivoista.Ja tosiaan, yllä näkyy sitten lopputulos. Oishan näitä kai kannattanut vähän suunnitella ennen kuin alkoi lakkaa kynsille lätkimään, oisin paljon nopeammin ollut valmis ja lakkaa ei ois ollut kynsillä ihan noin tuhottoman paksua kerrosta. Mutta näillä mennään ja ainakin lakkaus kesti hyvin. :)

Vihreää!

Vihreää ei kynsilläni kovin usein näe, sen myönnän. Nämä kynnet taiteilin ihan vain siksi, että facebookissa oli menossa lakkaushaasteessa vihreä viikko ja oli pakko osallistua. Näin ollen pääsin testaamaan ensimmäsitä kertaa China Glazen Gaga for Green lakkaani, joka on odotellut ensimmäistä käyttöä jo turhan pitkään.Tahdoin pitkästä aikaa myös leimata ja kaivelin Cesarsin oman leimauslaatan esiin. Siitähän löytyi kaksi täydellistä kuviota! Sammakko ja sisilisko! Ja eiku vihreä leimauslakka esiin. Huomasin kyllä, että hetkeen en ole leimannut ja oli vähän tekniikka hukassa. Mutta silti kynsistä tuli kyllä kivat ja nää oli kivaa vaihtelua mun normaaleille ällösöpöilypinkeille kynsille. :D Ja ehdottomasti tämmöinen pirteä vihreä sopii kevääseen ja kesään! Moni huomasi nämä ihan koulussakin ja kehui.

Pitäisi sitä kai vaan useammin rohkaistua tuolla vihreälläkin lakkaamaan? Se on mulla se väri, jota en vaan osaa kauheasti käyttää. Paitsi jotain pastellisia minttuja ja turkooseja. Mutta niitä ei lasketa mun mielestä.Osallistuvatko muut bloggaajat muuten facen viikottaiseen lakkaushaasteeseen?

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Mitä kynsille kuuluu?

Tuntuu, etten ole pitkään aikaan kirjoitellut kunnolla kynsistä? Tai ehkä se johtuu muutenkin hidastuneesta postaustahdista tässä kevään kiireiden seassa... Mutta nytpä tässä olisi teille tarjolla koostetta mun "kynsikuulumisista"!

Valitettavasti kovin paljon viimeaikaisia kynsikuvia mulla ei ole julkaistavana, koska koulussa pari viimeistä viikkoa meni esityksien ja esitysharjoituksien merkeissä. Se tarkoitti myös sitä, etten viikkoon saanut käyttää mitään värillistä lakkaa sormien tai varpaiden kynsissä, vaikka olisin kynsiäni ehtinyt lakkaamaan. Tai tietenkin olisin voinut kynnet lakata, mutta lakat olisi pitänyt poistaa seuraavan päivän harkkoihin tai esitykseen. Enkä mä jaksanut semmoiseen ruveta. Huh, se oli kyllä aika outoa ja arvatkaapa vaan tuliko kauhea hinku testailla kaikkia vielä kokeilemattomia lakkoja just silloin kun ei saa lakata... Lisäksi jännitin sitä, kuinka paljon mulla on kynsiä ylipäänsä jäljellä tän lakattomuuden jälkeen, kun aika helposti ne katkeilevat ilman kunnollista lakkakerrosta. Tuloksena: Vasen käsi kärsi aka paljon, mutta oikean käden kynnet selvisivät yllättävän hyvin. Saa nähdä huomaako tulevissa kuvissa sen, että vasemman käden kynnet ovat aivan olemattomat, enkä millään voinut katkoa oiekan käden kynsiä yhtä olemattomiksi.

Mutta mulla on paljon esittelemättömiä kynsilakkahankintoja, joita oon hankkinut jo aikoja sitten, mutta olen vain unohtanut kuvata aiemmin tai sitten olen kuvannut, mutta eivätpä ole kuvat vielä ehtineet blogiin asti. :)Kimppatilauksessa mulle kotiutui glittereitä ja holoja. Lisäksi mun oli pakko saada tuo yksi Essence Ballerina Backstage lakka tuon kokoelman nimen takia. Nyt mulla on jo kolme kyseisen kokoelman lakkaa.

Mimaxin boonuksiani käytin hieman pois ja tilasin koristeluun siirtokuvia ja tarroja. Kesäänhän sopii paremmin kuin hyvin vesimelonikynnet, eikö? Noista kirsikankukkatarroista pidin niin paljon, että tilasin niitä nyt toisen arkin.Facebookin kautta kotiutin itselleni tämmöiset maitoiset ihanuudet...Cheer Campin etiketti on hieman ottanut osumaa, kun Bobo-herra päätti leikkiä postinlajittelijaa yksin päivällä kotona ollessaan. Onneksi ei ollut onnistunut paiskomaan pakettia niin, että lakat olisivat olleet rikki. Kuoresta ei kyllä ollut paljoa jäljellä.Ja hetki multa meni ennen kuin löysin lakat toiselta puolelta huonetta. :d Vähän aikaa mä ihmettelin, että miten täällä makuuhuoneen lattialla on vain pehmusteita täynnä oleva kuori.Yllä vielä kuva, jossa lakat eivät ole niin etikettiensä peitossa.Cheer camp pääsikin heti kynsilleni, koska ajattelin sen olevan tarpeeksi huomaamaton ja vaalea, ettei se haittaa esitysharkoissa. Kun alettiin treenaamaan esitysvaatteissa, niin jotkut kirkkaan vihreät tai pinkit kynnet tuntuivat vähän häiritseviltä mustavalkoisessa värimaailmassa...Sitten pieni OPI-hehkutus, nimittäin mun liquid sandien kokoelma on kasvanut nyt monella ihanuudella! Mä en vaan voi saada tarpeekseni näistä hiekkanesteistä! :DYllä kolme Wizard of Oz kokoelman lakkaa, joista yksi on siis liquid sand. Olisin tahtonut Lights of Emerald Cityn, mutta sitä ei enää Sokoksella ollut. Nämä on ostettu kanpanjasta osta 3 maksa 2. Ja itseasiassa en edes sotanut näitä itse, vaan mies ne mulle osti! Ihana! Ja tuo ruskea What Wizardry Is This? pääsi heti varpaankynsiin. Oli ihan kuin märkää hiekkaa ihan mahtava lakka!

Jenkkilästä mulle kotiutui eräässä kimpassa hieman aiemmin ihani Bond-tyttöjä!Kuvassa ovat siis Pussy Galore, mielettömän herkullinen Jinx ja Solitaire. Nää kaikki oli vaa ihan pakko saada heti kun näin ekat kuvat lakoista. Musta tää kokoelma on todella onnistunut. Voisin ottaa vaikka kaikki kokoelman lakat...

Bod-tyttöjeni joukkoon liittyi vielä Honey Ryder kirppiksen kautta. Satuin löytämään lakan myynnistä henkilöltä, jonka kanssa olin tekemässä kimppatilausta ja sehän sopi paremmin kuin hyvin.Vielä yksi ostosten esittelykuva ja tämä on se kaikkein  tuorein. Ostin nimittäin JT-Cosmeticsin poistomyynnistä hieman koristeluan tarroja, siirtokuvia ja niittejä. Halvalla sai, niin en voinut vastustaa.Ja nyt on jo venähtänyt postuas niin tolkuttoman pitkäksi, että tähän on varmaan hyvä lopettaa, jos joku edes jaksoi lukea tänne asti. No, ainakin varmaan jaksoitte katsella kuvat? Seuraavissa postauksissa on tulossa kuvia kynsiarkistojen kätköistä. Onneksi noita julkaisemattomia kynsiä oli aika paljon, niin ei tuo viikon lakkaamattomuus kamalasti vaikuta postausten sisältöön.