keskiviikko 29. toukokuuta 2013

China Glazen lakkoja tarjolla!

Huh, enää yksi koulupäivä ja sitten alkaa kesäloma! Meillä on siis huomenna aamulla viimeinen näytös Kuningasgambiitti nykytanssiteosta ja itselläni on vielä muutama kirjallinen tehtävä puristettava tällä viikolla ennen kuin voin rauhassa siirtyä lomailemaan.

Loppuviikosta koetan ahkerasti taas tarttua blogin päivittelyynkin. Todella monta postausta on tallessa luonnosvaiheessa ja niitä koetan saada julkaistua. joten varautukaa postuastulvaan! Vaikka se ei varmaan ole yhtään huono asia? :) Jo pitkään lupailemani arvontakin on nyt ihan oikeasti alkamassa vielä tässä kuun vaihteessa, koska olen saanut palkinnot kuvattua ja enää pitäisi arvontapostaus kirjoitella valmiiksi, niin homman saisi käyntiin.

Tämän pikaisen postauksen tarkoituksena on mainostaa teille Beautifyn ja Mimaxin yhteiskamppista, jonka kautta voi voittaa itselleen China Glazen lakkoja. Kannattaa siis osallsitua! Lisätietoja löytyy täältä.



Mimaxhan löytyy blogini yhteistyökumppaneista, koska pidän itse kyseisestä verkkokaupasta sen laajan valikoiman takia. Sieltä löytyy paljon muutakin kuin vain China Glazen lakkoja. Mm. OPIn ihania lakkoja ja kattavasti erilaisia koristelutarvikkeita. Mainittakoon vielä, että saan Mimaxilta tilaamistani tuotteista pienimuotoisen alennuksen yhteistyön ansiosta, mutta se ei vaikuta mitenkään mielipiteeseeni verkkokaupasta ostetuista tuotteista, vaan kerron tietenkin rehellisesti tykkäsinkö vai en. :)

torstai 23. toukokuuta 2013

Huomenna ensi-ilta!

Viime aikoina on bloggaaminen jäänyt valitettavan vähiin, koska nämä viimeiset kouluviikot ovat olleet kiireisiä. Huomenna on meidän nykytanssiproduktion ensi-ilta ja pari viime viikkoa on mennyt sitä treenatessa. Intensiivisiä päiviä on ollut, yleensä klo9-16 ollaan treenailtu vain tätä esitystä varten. Tällä viikolla olemme treenanneet varsinaisessa esiintymistilassa ja rakentaneet valotilanteita & lavastusta. Ja huomisesta alkaen Kuningasgambiitti on siis nähtävissä Sotkulla Kuopiossa! Meillä on yhteensä viisi esitystä viitenä peräkkäisenä päivänä, joten aikamoinen rutistus tässä on vielä edessä.


Kuningasgambiitti on viimeisiä "isoja koulujuttujamme" ennen päättöharjoittelua ja opparin tekoa. Sen esityksiin päättyy tämä lukuvuotemme ja alkaa kesäloma. Ensi vuonna onkin edessä sitten vähän koulua eli puuttuvia kursseja, päättöharjoittelu ja opinnäytetyön teko. Sitten tämä tyttö ois valmis tanssinopettaja! Vähiin käy, vähiin käy...


 Kevääni on ollut vähintään tanssintäyteinen nyt huhtikuun ja toukokuun vaihteessa, sillä viime kuun lopussa koulumme järjesti jälleen perinteisen TEOT illan, jossa nähtiin meidän tanssiopettajaopiskelijoiden omia koreografioita. Lavalla nähtiin myös minun ryhmäkoreografia ja lisäksi tanssin parissa luokkakaverini ryhmiksessä. Treenit ovat siis pitäneet kiireisenä. Ja kun TEOT oli kunnialla läpi, niin seuraava esiintyminen olikin jo ihan muutaman viikon päässä! Pääsin nimittäin esiintymään Kuopion tuomiokirkkoon. Siellä pidettiin uuden ajan kirkkokonsertti osana Kuopiossa järjestettäviä Kirkkopäiviä ja olin mukana luokkakaverini tekemässä koreografiassa.

Kuva: Hannu Keränen
Kirkossa esiintyminen oli hienoa ja juhlallista, enkä voisi olla iloisempi siitä, että pääsin tällaiseen projektiin mukaan. Saimme paljon positiivista palautetta ja oli ylipäänsä ihanaa, kun ihmiset uskalsivat konsertin jälkeen tulla puhumaan ja kertomaan meille tanssijoille nauttineensa esityksestä.


Helatorstain paikkeilla minulla oli pieni hengähdystauko kaikesta kouluhälinästä, kun suuntasin äitiä tervehtimään äitienpäivän kunniaksi. Oli ihanaa pitää neljän päivän loma ja ladata hieman akkuja lukukauden viimeisiä koitoksia varten. Siinä samalla tuli sitten käväistyä Iittalassa Kultasuklaan tehtaanmyymälässä hamstraamassa ihanaa suklaata ja lakua kotiin vietäväksi.


Lisäksi saimme avattua grillikauden, eli kesä on virallisesti tulossa!


Äitienpäivän kunniaksi piti tietenkin muistaa äitejä kukilla... :)


Ja jotta elämä ei kävisi liian tylsäksi, niin tänään ennen kenraalia jouduin vielä soittelemaan Veetille aikaa eläinlääkäriin, koska pikkuinen ontui pahasti etutassuaan. Säikähdin tietenkin, että tästä tulee taas pitkä toipuminen kun viimeksi Veetiltä oli mennyt takajalan eturistiside kokonaan poikki, mutta onneksi nyt selvittiin pelkällä "ranteen venähdyksellä" ja viikon verran vain pitää koettaa Veetiä hillitä, että jalka saa lepoa. Eli säikähdyksestä huolimatta loppu hyvin ja hieman lääketokkurainen koira saatiin illaksi kotiin kuvauksen jälkeen. Kipulääkettähän pikkuinen joutuu nyt syömään, mutta ei sen kummempaa.


Tässä vielä tuore ryhmäkuva meistä tältä illalta. Väsynyt tanssija kotiutunut kenraaliharkoista ja pojat tietenkin onnellisia, kun saivat "äidin" kotiin. :) Nyt tämä tanssija lähtee lepäämään ja valmistautumaan huomiseen ensi-iltaansa! Iiikk, tää on jännää!

lauantai 18. toukokuuta 2013

Hämeen kynsimiitti

Vihdoin saan tehtyä postauksen tästä parin viikon takaisesta kynsimiitistä, johon osallistuin siis Lahdessa! Oma matkani oli pitkä, koska päätin lopulta reissata suoraan Kuopiosta. Päivä oli pitkä, sillä lähdin aamulla junaan (tai oikeastaan junan korvaavaan bussiin) jo ennen kahdeksaa ja olin takaisin Kuopiossa vasta puoliltaöin. Mutta oli ehdottomasti sen arvoista! Oli mahtavaa päästä tutustumaan uusiin ja ennestään tuntemattomiin kynsiharrastajiin. Muutaman osallistujan blogia olin lukenut jo ennen miittiä ja pari uutta blogia löytyi nyt lukulistalle miitin kautta. Toivottavasti näitä naisia tulee tavattua uudestaankin! Ainakin sitten se olisi helpompaa, kun tarkoitus on muuttaa koulun loputtua lähemmäs Lahtea. Käyn kuitenkin säännöllisesti Hämeessä sukulaisia ja kavereita tapaamassa, joten miksei siellä suunnalla voisi uudestaankin miittiin osallistua, vaikka täällä Kuopiossa vielä jonkin aikaa asustelen.

Miitin upeat sponsorit löytyvät kaikki listattuna omalta sivultaan. Olimme saaneet hienoja sponsoreita, jotka lahjoittivat mielenkiintoisia tuotteita testiin ja esittelen saamani tuotteet vielä paremmin omassa postauksessaan, koska tästä postuaksesta tulee muutenkin jo hirmu pitkä.



Aloitetaan postauksen kuvatulva kynsikuvilla. Eli tässäpä minun miittikynteni. Päädyin jostain syystä tekemään jotain itselleni hyvin epätavallista, nimittäin suht perinteisen valkoisen ranskiksen. Sitä piti vähän koristella sitten tarroilla ja glitterillä. Näin jälkeenpäin olisin ehkä jättänyt hopeisen glitterlakan pois, koska se antoi kokonaisuudelle hetkittäin mielestäni hieman tunkkaisen vaikutelman, mutta toisaalta pelkkä valkoinen tuntui liian tylsältä, vaikka olikin tarroja. Sain kynnet kuvattua vasta kotiintulon jälkeen, jolloin muutama tarra oli jo hieman vaurioitunut. Olisi kai pitänyt hieman rohkeammin käyttää päällyslakkaa, että olisivat kestäneet hieman pidempään.



Pääsin Lahteen puolen päivän aikaan ja suuntasin aamupalalle (smoothielle) läheiseen Heseen. Miittipaikkana meillä oli Harjulan VPK ja Kirsi tuli sitten nappaamaan minut kyyntiinsä rautatieasemalta. Siitä suunnattiin miittipaikalle ja lähdettiin sieltä isommalla porukalla kauppaan ostamaan ihan älyttömästi syötävää. :D



Meillä oli siis käytössä grilli ja ostettiinkin rutkasti grillattavaa. Oli lihaa, makkaraa, maissia, herkkusieniä...



Kokonaisuudessahan meitä osallistui miittiin 13, joten kyllä syöjiäkin oli. Mutta pakko myöntää, ettei me saatu näitä kaikkia tuhottua vain tyttöjen voimin. Onneksi oli VPK:n miehiä apuna... :D



Suvi toimi heinosti meillä grillimestarina ja hetihän siinä hurahti, kun tuon kaiken grillasi.



Pöydästä löytyi tietenkin myös sipsiä, karkkia, limua ja Saran & Hepen tekemää makaronisalaattia.



Ja sitten vihdoin päästiin syömään! Nälkä oli jo aika kova tässä vaiheessa!



Suvi pääsi esittelemään taitojaan akryylikynnen rakentamisessa, kun Heidi sai itselleen uuden kynnen katkenneen luonnonkyntensä tilalle. Hommaa oli mielenkiintoista seurata, koska itse en ole koskaan akryylijauheita käyttänyt tai akryylikynsiä omistanut. Homma oli siis täysin vierasta minulle. Haju oli aika hurja, mutta se ei menoa haitannut. :)



Kuvasarjan kuvia (kuten muitakin postauksen kuvia) voi klikkailla isommiksi niin halutessaan. Otin kuvia eri vaiheista kun kynttä rakennettiin muotin avulla. Ensimmäisessä kuvassa Suvin tarvikkeita.



Heidillähän oli itsellään ihan super pitkät kynnet luonnostaan. Alla vertaillaan melkein valmista kynttä, että se olisi mahdollisimman samanlainen toisen käden vastaavan kynnen kanssa.



Lopuksi valmis kynsi kovetettiin uunissa. Ja tadaa valmista tuli! :)



Seuraavana ohjelmanumerona oli goodie bagien jako ja sponsoreilta saatujen tuotteiden arvontaa. Jokainen sai kolme ihanaa pussukkaa ja lisäksi arvoimme vielä kaikille jonkin tuotteen. Lahjapussien sisällöt olivat suurin piirtein kaikilla samat, mutta lakan sävy tai esim. water decalsien/tarrojen kuviot saattoivat olla erilaisia keskenään.



Tuotteiden lisäksi saimme tietenkin esitteitä.



Seuraavaksi tietenkin kiertelimme ihastelemassa muiden saamia juttuja ja napsin muutamia kuvia hauskoista decalseista, kauniista lakoista ja muista koristeista, joita muiden pusseista löytyi.



Jokainen sai monta uutta lakkaa kokoelmiinsa eri merkeiltä. Mm. Essietä, OPIa, Golden Rosea...



Muiden pusseista löytyi ihania lakkoja, joista muutama pääsi kyllä heti toivelistalleni, kuten alla näkyvä Essie.



Ja nämä kaksi China Glazen lakkaa tahtoisin myös kokoelmiini.



Kaikki tutkivat innolla omia ja toisten lahjakasseja ja kiersivät ympäri pöytää kuvaamassa jopa jouluisen innostunutta tunnelmaa. Tai enhän minä musita voi varmaksi sanoa, mutta kyllä itsellä oli olo ihan kuin jouluna! Niin paljon ihania lahjoja!



Tässäpä kunnon sneak peak pussien sisällöstä. Sara ystävällisesti levitti kaikki ihanuudet pöydälle ihailtavaksi. :) Pakko muuten mainita, että meidän goodie bagit tuoksui aivan taivaallisen hyvälle kiitos tuon Lushin saippuan!



Fani ei päässyt osallsitumaan miittiin, mutta lähetti Heidin mukana meille tuliaisia. Saimme Fanilta hänelle tarpeettomia lakkoja ja koristeita, jotka arvoimme miittiporukan kesken.



Itselleni nappasin Fanin lahjoista alla näkyvät lakat ja kuvassa on myös arvonnasta saamani minilakat (teipattu yhteen ja numero 6 päällä).



Tämän jälkeen olikin vuorossa kirppistelyä ja itse olin varannut aikamoisen lakkasaaliin mukaani. Ihanan moni niistä kävi kaupaksi ja tein pari vaihtoa, joten olen tyytyväinen. En tietenkään tajunnut omia myytäviäni kuvata, mutta kävin nappaamassa Saran ostoksista kuvan, koska ne olivat niin hauskasti aika yhteensopivia. Ja tuo Ciate oli aika ihana! (*kuolaa*)



Itselleni kotiutin tämmöiset lakat vaihtojen kautta:



Miittimme mahtui toinenkin ohjelmanumero liittyen akryyleihin. Nimittäin Kirsi taiteili Suvin kynnelle mahtavan akryylikukkasen! Tästäkin on pieni kuvasarja tarjolla.





Valmista tuli, eikös olekin upea!?



Lopuksi vielä nappasin kuvan Kirsin tarvikelaatikosta. Näillä välineillä niitä kynsiä ja koristeita sitten syntyy. Pakko sanoa, että nuo Cesarsin perhosmuotit on kyllä kivan näköisiä ja kivan värisiä. ;)



Sitten olikin jo kotiinlähdön aika. Ehdin hienosti viimeiseen junaani kohti Kuopiota (Kirsi oli taas ihana ja heitti asemalle) ja tutkailin kotimatkan innoissani kaikkia tuotteita ja esitteitä, joita miitistä sain mukaani.

Lukaiskaapa läpi tai katsokaa ainakin lisää kuvia muiden osallistujien postauksista:
Saran postaus 1 ja postaus 2.
Mawwin postaus.
Heidin postaus.
Hepen postaus.
Lauran postaus.
Johannan postaus.

Esittelen tosiaan vielä toisessa postauksessa tarkemmin tuotteet, jotka minä sain miitistä mukaani. Ja tuotteita varmaankin tulee vilahtelemaan blogissa lähitulevaisuudessa, kun niitä pääsen testailemaan.

maanantai 13. toukokuuta 2013

Lakkojen esittelyä merkeittäin: Nfu Oh

Lakkojen esittely merkeittäin jatkuu. Esittelen nyt alkuun aika paljon sellaisia merkkejä, joita omistan vähemmän, koska ne ovat vain niiiiiin paljon nopeampia ja helpompia kuvata. Tiedän, että toiveena on ollut nähdä mun kaikki OPIt ja China Glazet, mutta mä urakoin ne sitten vähän myöhemmin. Niihin ei ihan pari kuvaa meinaan riitä... :D

Nufuja mulla on lastulakkoina ja holoina:



Näiden lisäksi multa löytyy vielä holoille tarkoitettu Aqua Base, mutta en sitä kuvannut kun kyseessä on vain aluslakka. Lakoillahan ei valitettavasti ole mitään nimiä, vain tylsät numerot. En niitä ala edes tässä luetella, koska ne löytyvät tuolta lakkalistaltani.



Omistatteko Nfu Oh:n lakkoja? Pidätkö niistä?

perjantai 10. toukokuuta 2013

3x lakka osa 1: Violettia, kultaa ja mustaa

Valitsin ensimmäiseksi käyttöön tämän jo suosikikseni nousseen kolmen lakan setin. Ihastuin yhdistelmään heti kun sen näin ja en malttanut odottaa, että saan nämä lakat kynsilleni.



Päätin tehdä violetin pohjan ja laittaa kärkiin kultaista lakkaa liukuvärinä. Mustaa päätin käyttää leimauksien muodossa ja lakka vaihtuikin sitten Konadin omaan mustaan lakkaan, koska sillä on hyvä leimata.



Tässä OPIn ihanaisessa Dutch Ya Just Love OPI lakassa on itsessäänkin hieman kultaista vivahdetta (jotain minimaalista kultaista shimmeriä), joten se sopi täydellisesti kultaisen lakan kaveriksi.

Leimaukset tein eräällä XL-laatalla, jonka kuvioita en ole tainnut edes pahemmin testata vielä kynsiin. Ympyröin käyttämäni kuvion kuvasta. Leimauksen toteutin Cesarsilta saadulla leimasimella, joka on kyllä ihan super hyvä!



Kuviot olivat isoja ja riittivät mainiosti kynsilleni. Itse assiassa paljon meni ylikin ja tuo musta lakka on kyllä aikamoinen sotkija... Päädyin leimaamaan kuvion eri kynsiin hieman eri kohtiin, jotta kuviosta päätyisi aina hieman eri osa kynteen.



Lopputuloksesta tykkäsin hirmu paljon! Tämä lakkaus pysyikin kynsilläni useita päiviä.

Kyseisen lakkaus osallistui myös facen lakkaushaaste-ryhmän violetille teemaviikolle. Itse tykkään paljon kyseisestä ryhmästä ja osallistun aina satunnaisesti viikon haasteisiin, jos teema sattuu sopimaan sen hetken fiiliksiin.