torstai 31. tammikuuta 2013

Yksinkertaiset kynnet ja vaatteiden mätsäystä niihin

Oikea nimihirviö tuo otsikko! :D Mutta ainakin kertoo hyvin, mitä tämä postaus sisältää.

Olen jo pidempään halunnut tehdä lakkauksen, jossa on värilakka ja jotakin glitterlakkaa kynnen alareunassa liukuvärjäyksen omaisesti. No, nyt päätin tämän idean toteuttaa ja valitsin käyttööni yhden Flormarin holoista ja violetin Yes Loven glitterlakan.



Glitterlakka sulautui yllättävän hyvin tuohon pohjalakkaan ja itseasiassa kokoanisuutta oli hankala kuvata niin, että glitterit erottuisivat edes vähän.



Luonnossa kynnet olivat kyllä selkeästi hieman tummemmän violetit osista, joissa oli glitterlakkaa. Isompikokoiset glitterit erottuivat aika selkeästi kynneltä, mutta niitä tuli aika vähän per kynsi. Toisaalta tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan tästä lakkauksesta. Tämän lähemmäs yksiväristä lakkausta harvemmin päästään mun kynsillä... Mä en melkein ikinä malta olla laittamatta jotain koristuksia kynsiin.



Meillä sattui olemaan koulussa yksi päivä pelkkää teoriaa ja sen kunniaksi ajattelin pistää kerrankin hameen päälle! Yritin kaivella vaatekaapista jotain kynsien sävyihin sopiaa (kerrankin!) ja tuo puolihame sattui osumaan silmääni. Hameen raidat sopivat mielestäni kynsiin. Tosin muuten asun värimaailma ei ole yhtään lähelläkään kynsiäni. Mutta ihan hyvä yritys kai?



hame Seppälä Link
toppi Gina Tricot (kirppis)
neule Inspire
sukkahousut Seppälä

Yritättekö te muut ikinä mätsätä vaatteita ja kynsiä?

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Lomaostoksien esittelyä

Alkuun täytyy muistaa nyt kertoa, että jatkossa kaikki blogin kommentit julkaistaan vasta kun olen ne hyväksynyt. Eli älä ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. Kommenttien julkaisussa voi hieman kestää, koska en joka päivä koneelle ehdi kommentteja hyväksymään. Otin tuon hyväksynnän nyt käytöön kun joihinkin postauksiin oli tullut ihmeellistä roskapostia, enkä halua niitä näkyville.

Mutta nyt niihin ostoksiin. Kävin siis joululomalla hieman Tampereen suunnalla katsastamassa alennusmyyntien tarjontaa ja tämmöisiä juttuja sieltä tartti mukan...

Gina Tricotista löytyi leopardikuosiset housut...



...ja leopardikuosinen mekko, joka onkin nähty jo päälläni esim kynsimiitissä...



...sekä pari perustoppia. Koko setti maksoin about 50e, joten ei paha. :)



Shoppailun päätarkoitus oli löytää mulle uudet hyvät tanssikengät pienellä korolla ja nää on nyt semmoiset, että voin pitää näitä muutenkin vaikka jossain juhlissa tms ja ei muuten tuu jalat kipeeksi, kun näillä on hyvä seistä tai tanssia. Testiinkin kengät jo pääsivät, sillä viikolla 3 tanssittiin korkokengillä koulussa.



H&M:ltä ostin vielä alesta yhdet värikkään housut lisää ja sukkahousut.



torstai 24. tammikuuta 2013

Normipäivä

Tänään on ollut aikamoisen tanssintäyteinen päivä. Aamulla olin jo klo8 (!!!!!) pitämässä tanssituntia 9lk:n tytöille. Ei ihan helppo suoritus, koska oon tottunut siihen, että koulu alkaa ysiltä. En tajua, miten joskus lukioaikaan jaksoi mennä kouluun normaalistikin kasiin? Se on ihan kauheen aikaisin. :D

Kuvituksena on muuten pari randomia kuvaa muutaman vuoden takaa Kälviältä. Suvi nämäkin otokset on kuvannut. Ja voi kun tuli ikävä tuota upeaa vuotta ja niitä kaikkia ihania ihmisiä kun selailin noita kuvia...



Mutta siis, päivä jatkui koirien pikalenkityksen jälkeen nykytanssitunnille ja sieltä ruokailun kautta improon. Meillä on tällä viikolla ollit Sari Hannula vierailevana opettaja sekä nykyssä että improssa. Sari oli viimeksi opettamassa meitä joskus ykkösellä. Ja silloinkin meillä oli improa. Nyt nykyssä tutustuttiin Limón-tekniikkaan. Neljässä päivässä tuli paljon infoa ja olisi ollut kyllä mielenkiintoista jatkaan vielä pidempäänkin. Harmi kun huomenna on pedapäivä (eli pelkkää teoriaa koulussa) ja tanssitreenit Sari Hannulan kanssa päättyivät tänään.

Kevät on alkanut kivasti, koska meillä on ollut heti paljon vierailijoita. Viime viikolla treenattiin korkokengillä tanssimista Outi Martikaisen kanssa ja työstettiin erästä koreografiaa, jota treenattiin Outin edelliselläkin vierailulla. Viikon saldona oli kaksi melkein esitysvalmista koreografiaa, ei yhtään huonosti minusta. :)



Palataanpa sitten tähän päivään. Ysiluokkalaisten tanssittamisen ja nykyn & impron jälkeen ehdin käväistä kotona jälleen sen verran että koirat pääsivät ulos. Sitten oli aika lähteä pitämään pari Zumba-tuntia, joita sijaistan nyt alkukevään. Zumbaamisen jälkeen kävin kotona hieman syömässä ja suuntasin vielä pitämään 90min nykytanssitunnin! Tunti loppui ysiltä ja siitä sitten kotiin suihkuun ja taas koirien kanssa ulos. Siinäpä hurahtikin sitten noin vain yli 13h tästä vuorokaudesta! Onneksi ei ole ihan joka päivä näin paljon hommaa! Mielestäni olin ansainnut pienen palkinnon ja onneksi sitä varten kotoa löytyikin pari donitsia! :)



Tällä hetkellä kiireitä riittää, koska teen mm. kahta harjoittelua päällekkäin koulussa. Torstaiset nykytanssitunnit ovat avoimen AMK:n ja ovat sivuaineharjoitteluni. Tiistaisin pitämäni jazz-tanssi on taas pääaineharjoitteluni. Harjoitteluni loppuvat hiihtoloman jälkeen ja sitten onkin harjoitteluista enää jäljellä päättöharjoittelu! Sen on tarkoitus alkaa sitten syksyllä... Vähiin käy ennen kuin loppuu! :)

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hopeaa kynsillä

Esittelen tässä postauksessa parit kynnet, joissa kummassakin on hopeaa kimmellystä kynsillä. Idea oikeastaan kumpiinkin lähti täältä. Oon jo jonkin aikaa omistanut meinaan OPIn Save Me! lakan ja miettinyt millaiseen pohjalakkaan tämä tikkuglitterhärpäke kannattaa yhdistää. No, hopeiseen tietenkin.

Tykkäsin noista Vanquishin kynsistä (tai niiden lakkaustyylistä), joissa osassa kynsistä oli ranskis ja pari kynttä kokonaan lakattu, joten matkin saman tyylin näihin lumihiutalekynsiin. Olen jo pidempään suunnitellut tekeväni jonkin talvisen lakkauksen China Glazen ihanalla Lorelei's Tiaralla. Tämä lakka muuten muistuttaa tosi paljon Rimmelin Disco Ball lakkaa, jonka myin pois kun hankin tämän China Glazen version. Mä siis yritin viimeiseen asti uskotella itselleni, etten tarvi tätä lakkaa, mutta lopulta sorruin hankkimaan koko kokoelman... Peittävämpi tämä CG kyllä on. Tässä lakkauksessa alla on kyllä hopeinen Lumenen lakka Classy.



Kovin hyviä kuvia ei ole tarjolla, koska ilman salamaa en saanut yhtään kuvaa kiitos pilkkopimeiden päivien ja salamalla taas oli haastavaa saada näkymään leimauksia tai yleensäkään muuta kuin heijastuksia näistä kynsistä. Mutta idea ehkä välittyy. :) Näihin kellastuneisiin kynsiin ei tuo ranskis ole ihan paras mahdollinen vaihtoehto, mutta ajattelin leimojen peittävän sopivasti, jos vähän kellastumista pilkottaa ranskisrajalla.

Leimailin kynsiin hopeisella ja valkoisella Konadin laatalla pari erilaista lumihiutalekuviota. Ja ensimmäiset talviset kynteni ovat valmiit! Jo oli aikakin... Alla vielä kuvaa ilman lumihiutaleita.



Toisessa hopeisessa lakkauksessa lainasin Rakkaus Kynsiin blogista tuota väriyhdistelmää eli alle hopeista lakkaa ja pälle Save Me! tikkuhileitä. Valitsin alle Models Ownin Sterling Silverin, jota olen vähän säilönyt pahan päivän varalle, mutta ajattelin nyt pullon korkata. Ja kyllä kannatti, ihana meinaan tuo lakka!



Koska tein tämän lakkauksen heti noiden lumihiutaleiden perään, päätin keksiä jotain muuta kuin ihan perinteisen ranskiksen. Päädyinkin lopulta tekemään tuollaisen todella matalan ranskiksen, joka on jo melkein puolikuumanikyyri?



Sitten läträsin päälle pari kerrosta tikkuglitteriä. Muutama tikku meinasi jäädä törröttämään kynsien reunojen yli, eli vähän täytyy olla tarkkana kun tätä levittää. Tämmöinen matalampi ranskis näytti heti kivemmalta, kun se peitti kunnolla kynsieni kellastumisen.



Jotain koristusta oli vielä saatava ja päädyin violetteihin perhosiin. Kiva yhdistelmä tuli minusta, kun  nuo perhosetkin olivat tuollaiset hieman metalliset. Kerrottakoon, että Sokoksen myyjä kehui näitä kynsiä kovasti kun olin ostoksiani kassalla maksamassa. Kysyi heti olenko itse tehnyt ja oli kiva päästä ylpeänä sanomaan, että tottakai. :)



Loppuun vielä kuvaa luonnonvalossa parvekkeelta, mutta aika sininen on...



Satuin myös löytämään miittiasustani toisen kuvan, jonka olisin voinut edelliseen postaukseen lisätä. Tietenkin nyt "liian myöhään"... Mutta tässä se tulee kuitenkin. :) Bobokin pääsee näin jälleen esille blogiin.

torstai 17. tammikuuta 2013

Nyt äkkiä Anttilaan!

Kävin eilen ostamassa paistinpannua Anttilasta ja satuin kävelemään poistotuotteita sisältävän pöydän ohi. Onneksi kävelin, koska kun huomasin eräät poistomyynnissä olevat tuotteet, meinasin alkaa hyppiä ja kiljua, niin innoissani olin, etten missannut tätä! Toisaalta olin tietenkin harmissani, että nämä nyt poistuvat kokonaan mynnistä. Sillä minusta nämä Sally Hansenin Salon Effects tarrat koko kynnelle ovat parhaita, mitä oon ikinä kokeillut. Ihan ehdottomasti! Ja tämä poistomyynti sitten tarkoittaa, ettei näitä enää kohta saa ostettua.



Jäljellä ei ollut enää kovin montaa eri kuosia ja pitkään mietin, kuinka monta mä oikein kehtaan näitä ottaa. Tarrat maksoivat tosiaan alle puolet alkuperäishinnastaan ja satuin saamaan tuon käärmekuvioisen vielä 2e hinnalla, koska siitä puuttui jostain syystä viila & appelsiinipuutikku. Nyt jopa harmittaa, etten ottanut toista viiden euron paketti samaa kuosia, kun ne ois olleet yhteensä vaan 7e. Mutta nämä kolme pakettia siis hieman kalliimmalla kuin yhden paketin normi hinta, ei paha! Onko näitä alessa muissa Anttiloissa kuin täällä Kuopiossa?

Ja kerrottakoon vielä, että eilen toimitukseen siirtynyt Cesarsin tilaus oli jo tänään noudettavissa! Todella nopeaa toimintaa! Nyt on kasvatettu Color Clubien kokoelmaani sitten oikein urakalla... Moni poistomyynnin lakka mulla olikin jo ennestään (Covered in Diamonds, Revvvolution...) ja onneksi en jäänyt ilman mitään pitkäaikaista lemppariani, vaan sain kaikki ne puuttuvat ihanuudet, joita olen jo piiiitkään  suunnitellut hankkivani ja kuolannut näppikselle... :D Facen puolelta olen lukenut aika paljon harmitteluja, ettei ehtinyt tilata sitä haluamaansa lakkaa.



Pari normihintaista holoa kyllä eksyi nyt tilaukseen mukaan. Mutta perustelin sen sillä, että tästä eteenpäin ois tarkoitus oikeasti olla ostolakossa kynsilakkojen osalta, eli oli vähän pakko pistää ne tähän tilaukseen. Eilen aamulla mulle vielä soitettiin, kun yksi alelakka oli päässyt loppumaan (jonka ostamista mietin pitkään, mutta päätin lopulta ottaa kun halvalla sai) ja mä sain sitten valita korvaavan lakan tilalle. Eikä haitannut, vaikka korvaava lakka oli vähän kalliimpi. Olinkin juuri sopivasti jättänyt tilaamatta yhden Winter affair kokoelman lakan, jonka nyt sitten otin mielelläni mukaan tähän tilaukseeni tilaisuuden salliessa.

Pakko kyllä kehua Cesarsin hyvää palvelua ja todella nopeaa toimitusta. Ja nykyisin siellä on aika paljon hyviä alenuksia kun vaan on silmä tarkkana. :)

tiistai 15. tammikuuta 2013

Color Clubeja alennuksella

Tulin nopsasti vinkkaamaan, jos ette ole vielä sattuneet hoksaamaan, että Cesarsilla on paljon Color Clubin lakkoja poistomyynnissä! Lakkoja myydään 4e/kpl niin kauan kun tavaraa riittää! Eli nyt kannattaa käydä tilaamassa vanhoista kokoelmista puuttuvia suosikkilakkoja, jos niitä on vielä jäljellä! Itse olisin varmasti hankkinut ainakin Take Wing kokoelman alennuksessa olevat lakat, jos en olisi niitä jo omistanut. Multahan löytyy koko kokoelma. (Alempana olevissa kuvissa vilahtaa muuten myös niitä lakkoja ja muita jo minulta löytyviä Color Clubeja.)

Toimituskulut ovat minusta ainakin kohtuulliset matkahuollon kautta (alle 5e) ja toimitus on ollut omalla kohdallani aina super nopeaa.



Lisäksi alennuksessa on mm. Winter Affair kokoelma noin 7,5e hintaan ja Copy Coat päällyslakat ovat myös nyt halpoja, noin 5e/kpl. Tarjouksessa ovat myös Konadin tuotteet (laatat ja leimauslakat).



Ja tosiaan meni nyt vähän mönkään mun lakkalakkoni, kun tuli paniikki tilata puuttuvia Color Clubeja. Vaikka eihän se lakko muutenkaan ole kovin vahvasti alkanut kun oli se miittikin heti tässä tammikuussa ja tietenkin sieltäkin piti muutama alkka ostaa. Mutta päätin nyt ottaa uuden startin ostolakkoon ja jos vaikka helmikuun olisi sitten lakkoja ostamatta, niin voin olla tyytyväinen. Ja vielä parempi, jos pystyn maaliskuullekin lakkoani jatkamaan. Kynsilakkojen ostolakko yritys 2 alkaa siis nyt! :)

Onko mulla kohtalotovereita? Sortuiko joku muu tähän Cesarsin poistomyyntiin?

perjantai 11. tammikuuta 2013

Tapaamaan muita kynsifriikkejä!

Humenna on jännä päivä kun pääsen ekaan kynsimiittiini koskaan! Tulinkin siis vain nopeasti postaaamaan muutamat ostokset ja "lahjat", joiden avulla kierrän kynsilakkoja koskevaa lakkoani... :D

Niin ja täytyy nyt vielä hehkuttaa, että kävin tänään 1,5h jalkahoidossa synttärilahjaksi saamallani lahjakoritlla! Tämmöisiä lahjoja kiitos lisää, oli aivan ihanaa ja rentouttavaa. Ai että on pehmoiset jalat nyt!

Kävin katsastamassa alennusmyyntien tarjonnan Kuopiossa, mutta mitään kovin houkuttelevia lakkatarjouksia ei ollut. Carlsonilla oli OPIn lakkoja kympillä kappale, mutta ei mitään minua kiinnostaneita värejä. Satuin kuitenkin bongaamaan hiusmascarat alennuksesta (puoleen hintaan) ja nyt sorruin ostamaan kaksi, kun olen tämmöisen ostamista suunnitellut tosi pitkään. Ostin vaalean ja pinkin. Kai näitä tulee joskus käytettyä? Katotaan jos pääsisin pian testaamaan, niin voin jotain postausta tänne tehdä.



Ja sorruin ostamaan yhden kynsilakan, joka oli ihan normaalilla hinnalla. Bongasin minaan Sokokselta Rimmelin hienoja Metal Rush lakkoja ja oli pakko saada yksi. Joskus facessa bongasin näistä kuvan ja olin tosi iloinen kun satuin näitä itsekin löytämää! Kovin montaa ei ollut jäljellä, niin olin ihan pakotettu ostamaan varmuudeksi edes yhden itselleni, etteivät pääse ennen sitä loppumaan. Sitten mukaan tarttui vielä arkki aivan älyttömän ihania Maybellinen kynsitarroja (koko kynnelle tarkoitettuja), joita niitäkin oli vain yksi arkki ja hätäpäissäni otin senkin mukaan, jos näitä ei vaikka tulisi enempää myyntiin. :D Muovi peilaa hienosti, mutta ehkä noista silti saa jotian selvää.

Seppälästä kävin myös nappaamassa pari aletuotetta. Ja koska yritän lakkoilla kynsilakkojen oston suhteen, niin tarrathan ei oo kielletty... Mukaan tarttui siis pari arkkia kynsitarroja ja yhdet älyttömät pinkit tekoripset. :)



Ja seuraavia en ostanut itse, niin en rikkonut lakkoani. :) Sain vielä toisen Metal Rush lakan Rimmeliltä ja Seppälästä alesta pari Flormaria ja sen ainoan minulta vielä puuttuneet MIYOn tuoksulakan. Nyt on kokoelma täydellinen. Oli muuten jännä, että Flormarilla on monia lakkoja, jotka ovat väriltään tosi lähellä toisiaan, mutta eri numeroiia kuitenkin. Nytkin oli violettia kimmeltelevää lakkaa kolmella eri nuemrolla. Päätin niistä kaksi ostaa. Toinen on viininpunaisempi ja toinen näyttää ainakin pullossa kivasti duochromelta, muta en usko että sama efekti välttämättä näkyy kynnellä. Mutta kokeillaan. :)



Postaan ehdottomasti miitistä lisää sitten jälkeenpäin. Ootan innolla näkeväni niitä muita kynsihöperöitä! :) Ja pakko myöntää, että innolla odotan myös mitä kaikkea kivaa meidän goodie bageista löytyy... Mm. Mimax on lähtenyt mukaan sponssaamaan meille juttuja ja myöhemmin saatte sitten kuulla ketkä kaikki muut. :)

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuivashampoista

Eka kouluviikko loman jälkeen on alkanut kiireisesti. Mulla alkaa heti kaksi harjoittelua (sivuaine ja pääaine) ja kun otin vielä yhden sijaisuudenkin nyt alkuvuodeksi, niin mulle jää viikossa vain kaksi vapaailtaa. Huh! Toivottavasti tästä nyt jotenkin selvitään. Kunhan saan kaikki tuntisuunnitelmat, harjoittelusuunnitelmat, jne tehtyä, niin ehdin toivottavasti paremmin taas blogiakin päivittää. Mutta pakko samaan hengenvetoon todeta, että on ihanaa olla taas opetushommissa! Mä tykkään niin paljon pitää tanssitunteja! Tällä viikolla mun eka dance tunti oli jotenkin erityisen kiva, kun olin valinnut aika haastaviakin koreografioita optettavaksi ja pienten dance mixiläistenkin kanssa päästiin kivasti jammaileen!

Mutta nyt tämmöinen pikapostaus aiheesta, jota mun on pitänyt pitkään käsitellä blogissani.Nimittäin tuote, jota ilman en kyllä pystyis varmaan elään. Ja tämä ei liity mitenkään kynsiin. :D Nimittäin kuivashampoo.

Mä käytän harvoin mitään muita muotoilutuotteita hiuksissani. Ja käytän kuivashampoota melkein päivittäin. Tosi kätevää, kun hiukset hikoaa monta kertaa päivässä treeneissä, niin kuivashampoolla saa ne edes vähän freesimmän näköisiksi. Ja mulla on vielä tosi ohuet hiukset, joten siksikin kuivashampoota suosin, niin saan vähän volyymia hiuksiini. En joka päivä tai joka treenin jälkeen ehdi tai edes pysty hiuksiani pesemään, niin kyllä kuivashampoo on ihan yksi maailman parhaita keksintöjä. :)


Mun kestosuosikki on tuo ylemmässä kuvassa näkyvä Klipotekin kuivashampoo, mutta ostimpa kerran tuota Syossin kuivashampoota alennuksesta testiin ja ihan hyvää sekin oli. Melko samalla tavalla toimi mielestäni verrattuna Klipotekin tuotteeseen, eikä jättänyt hiuksiani harmaaksi. Tosin Syoss jäi mielestäni vähän ikävästi maistumaan suuhun. (Vaikken sitä siis suuhuni suoraan suihkuttanut, sanotaan nyt se vielä varmuudeksi! :D ) Klipotekin kuivashampoo kyllä saa kanssa välillä vähän yskimään, mutta se tuoksuu hyvälle, eikä jää maistumaan suuhun.

Mä ostan Klipotekin kuivashampoota aina Sokoksen alesta, nytkin kävin hakemassa vuoden vaihteen jälkeen pari pulloa.

Bongasin Kicksissä käydessäni tämmöisen kuivashampoon, joka sisältää siis hieman väriä. Kuulosti sen verran kätevältä (varsinkin sitten kun on taas mukavasti juurikasvua hiuksissa), että päätin ostaa yhden pullon testiin.


Onko jollain lukijalla mahdollisesti kokemusta tästä Batisten tuotteesta? Itse ajattelin ottaa tämän testiin sitten kun tosiaan omassa päässä on havaittavissa juurikasvua ja katsotaan auttaako tämä yhtään asiaa. Saa jakaa muutenkin omia kokemuksiaan kuivashampoista. :)

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Ei tule helppoa mun lakosta...

Vajaa viikko mennyt tätä vuotta ja mun lakkalakkoa ja mä jo kovasti kuolaan kaikkia tulevia kynsilakkakokoelmia... En ainakaan tee helpoksi tätä lakkoani. :D

Oon jo aiemmin vinkannut parista China Glazen tulevasta kokoelmasta, jotka mua kiehtoo ja pakko nyt vinkata, että näitä lakkoja mä odotan kyllä myös todella mielenkiinnolla. Kyseessä ovat siis OPIn "nestemäistä hiekkaa" olevat lakat. Oon lukenut jo monia keskenään hyvin ristiriitaisia arvioita näistä, eli nämä lakat jakavat kyllä mielipiteet. Ovathan nuo aika erikoisia. Nyt on muutenkin tullut tosi paljon kaikkia lakkoja, joissa on jotenkin erikoinen pinta. On nahkaefektiä ja sitten oli joku betoni tai vastaava? En edes muista, mitä kaikkia olen lukenut.

Mainittakoon tähän samaan syssyyn nyt, että onnistuin sentään yhden kokoelman löytämään, joka ei varsinaisesti herättänyt mitään "pakko saada" kiljahduksia. Puhun nyt siis China Glazen kesäkokoelmasta. Kivojahan nuo neot on, mutta niitä tulee joka vuosi ja mulla taitaa olla niitä jo ihan tarpeeksi. Tosin mieli voi tietenkin tässä puolessa vuodessa vielä muuttua... Onhan sitä ennenkin ollut joku kokoelma, josta mun ei oo pakko saada yhtään lakkaa ja sit kuitenkin oon lopulta hankkinut kaikki. :D

Loppuun mainittakoon, että yksi tarjous, joka mua tällä hetkellä hieman houkuttelee on Mimaxin Orlyja koskeva tarjous, joka on voimassa tammikuun. Kaikki Orlyt ovat nimittäin -30%.



Pistin tähän kuvitukseksi kuvaa muutamista omistamistani Orlyn lakoista. Tässä ei kyllä ihan kaikki ole, ainakin yhden keksin heti, joka kuvasta puuttuu... Hyvä merkki mielestäni ja nyt niitä saisi aika sopuhintaan noin kympillä kappale. Mutta yritän olla itse sortumatta tähä. :)

Mitä lakkoja/kokoelmia te odotatte?

Joululahjoja!

Teempa minäkin postauksen siitä, mitä pukki toi. Ihan kiltti olen nähtäväsit ollut. :)

Pukki tietää mikä on hyvä lakkamerkki! :D Sain pari Skyfallia ihan yllärinä ja tuon The Man With The Golden Gunin ostin ihan itse itselleni. Mulla ois vielä yksi lakka tuossa kokoelmassa, jota himoitsen kovin...



Pukki toi myös lisää mikrohelmiä! Mulla olikin jo ennestään se Seppälän toinen tämmöinen setti.



Ystävältä tulleestä paketista kuoriutui ihan mun värinen setti. Mä tykkään paljon Christinan tuoksuista ja oon useana jouluna saanut sellaisen lahjaksi. Perinne jatkuu siis. :)



Tietenkin piti saada vähän karkkia. Onneksi paketista paljastui All Sortseja, koska ne kuuluu jouluun, eikä äiti ollut muistanut ostaa niitä.



Sain tämmöisen ihanan ballerinan, joka varmaan kävis kuusenkoristeeksi ja sinne se sitten vuoden päästä pääseekin. Mutta nyt se pääsee mun vitriiniin näytille muiden tanssijoiden sekaan.



Pari korua. Tai oikeastaan mulla oli jo aiemmin tuo nomination, mutta siihen lisättiin pari palaa (jotka itse valitsin) ja pistettiin koko koru pakettiin. Valitsin roosanauhan ja perhosen. Sen lisäksi sain vielä skorpionin (mun horoskooppi) ja pari kirjaninta & sydämen.



Seuraavia juttuja mä olin ihan toivonut ja pukki osasi ne onneksi tuoda! Eli nyt on kiva oheisharjoitella kotona, kun on sopivat välineet. Toi tasapainolauta on varsinkin musta niin hauska, ettei se tunnu miltään kuntoilulta.



Siihen loppuivat joululahjat, mutta pistän tähän vielä muutamat ostamani kynsilakat näytille. Nämä on ostettu ennen vuodenvaihdetta, eli en ole rikkonut lakkalakkoani! Tosin nyt se menee heti rikki kun menin mukana yhteen kimppaan, mutta enhän mä voinut jättää mahdollisuutta käyttämättä kun saisin vihdoin lakkoja, joita oon pitkään himoinnut! (Seli, seli..)

Moni ehkä tietääkin, että Essien lakat ovat Citymarketeissa kaksi yhden hinnalla ja pitihän munnkin tarjoukseen tarttua. Nyt pääsen testaamaan myös Essien pikakuivattajaa. Olin äidin kanssa kaupassa ja piti tehdä nopeita päätöksiä kun en saanut jäädä pitkäksi aikaa roikkumaan lakkahyllyn eteen, mutta onnistuin nappaamaan sen täydellisen pinkin korvaajan mun yhdelle loppumassa olevalle pinkille lakalle. Hyvä minä!



Seppälästä löytyi pari upeaa Wild & Mildiä (Wedding Day ja Macig Tulip) ja Golden Rose. SnowCrystal on taas Kicksin alesta. En ostanut kuin tuon yhden kynsilakan kun kävin Tampereella alennusmyyntejä katsastamssa, ajatelkaa! Tosin Kicksissä ei ollut silloin oikeastaan mitään muuta kivaa alelakkaa.




Monet ovat tehneet semmoisen koosten viime vuoden parhaista kynsistä. Kiinnostaisko semmoinen teitä lukijoita? Pitäiskös munkin tehdä? :)

perjantai 4. tammikuuta 2013

Uuden vuoden kynnet

Uusi vuosi otettiin vastaan täällä mikrohelmien koristamilla kynsillä. En nyt tiedä voiko näitä kutsua kaviaarikynsiksi, kun välineeni ovat ihan tavallisia lakkoja ja mikrohelmiä, ei mikään varsinainen "kaviaarisetti". Mutta joka tapauksessa tässä uuden vuoden kynteni.



Laitoin siis pohjalle Lumenen hopeista Trouble Maker lakkaa, joka oli kyllä moniulotteinen ja kaunis, tuli vähän mieleen OPIn Bondien hieman vastaavat sävyt (Live and Let Die ja On Her Majesty's Secret Service). Alla näkee miten lakka heijastaa kultaa valon osuessa siihen tietyssä kulmassa, kun taas toisesta kulmasta katsottuna lakka on ihan kylmä hopeinen. Jännä lakka! Aika ohutta lakka oli (ei siis peittänyt kovin hyvin), alla olevassa kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta.



Laitoin vileä kolmannen kerroksen lakkaa, vaikka tulisinkin peittämään oikeastaan koko lakan helmillä. Olisin ehkä laittanut vielä neljännen, jos en ois tosiaan peittänyt helmiin lakkausta. Alla vielä hauska (epäselvä) kuva, jossa näkyy hauskasti lakan kimmellys.



Kiinnitin helmet samalla Color Clubin tuoksuvalla päällyslakalla (Mimic), millä kiinnitin myös Ciatén helmet. Tämä siksi, että halusin vähän testailla kummat pysyy paremmin. Helmet on ostettu pussissa facen kynsikoristekirppikseltä ja olivat siis valmiiksi tuommoinen sekoitus.



Nämä värikkäät helmet olivat mielestäni ihan huiput koko kynnellä ja sopivat jopa vuodenvaihteeseenkin värikkyytensä puolesta. Kyllä näistä vähän tuli taivaalla paukkuvat raketit minulle mieleen. Nämä helmet eivät minusta asettuneet ihan niin hyvin kynnelle kuin ne Ciaten. Jouduin joihinkin paikkoihin töpöttämään hieman lisää kirkasta lakkaa ja ripottelemaan päälle vielä lisää helmiä. Helmistä lähti myös aika helposti väriä ja huomasin sormenpäiden värjääntyvän kun painelin helmiä kynteen kiinni. Mutta onneksi sormet saa puhtaaksi...



Tykkäsin siis ihan hirmuisesti tästä helmisekoituksesta, se oli niin pirteän värinen. Harkitsen vahvasti, ettäpitäisi varmaan hankkia joku Ciaten värikäs setti. Mä oon nyt meinaan ihan hurahtanut tähän helmikuorrutukseen!

Kuvasin samat kynnet vielä uudelleen vajaan vuorokauden jälkeen. Helmien väri oli haalistunut hieman ja reunoilta oli tipahdellut helmiä pois. Eli eivät pysyneet niin hyvin kuin edellinen kokeiluni. Varsinkin vasemman käden peukalossa oli huomattavissa "aukkoja" ja muutenkin vasen käteni oli paljon kärsineempi.



Verratkaapa oikeaan käteen, joka näkyy alla.



Vaikka tässä postauksessa onkin jo kuvia ihan mukavasti, niin laitetaan vielä muutama lisää. Nimittäin täytyy esitellä vielä kaikki ihanuudet, jotka mua kotona odottivat kun palasin lomailemasta sukulaisten luota. Paljon kivempi tulla reissusta kotiin kun eteisen lattialla odottelee tämmöisiä kirjeitä pelkkien laskujen sijaan. :D

Sorruin yhteen Mimaxin joulukalenterissa olleeseen tarjoukseen. Nimittäin tilasin itselleni kasan A-leimauslaattoja. Nämä ovat minusta ihania ja kuvat ovat kaiken lisäksi isoja, samoin itse laatta.



Vielä himotuttamaan jäi muutama XL-laatta ja Apipila laatat, mutta niitä voin ostaa lakkalakon aikana sitten... Ehkä on parempi kuitenkin ensin testata näitä vanhoja. :)

Ja lisää laattoja kotiutui facen kirppikseltä! Oisin ostanut kaikki tarjolla olevat Cheekyn laatat, mutta muutama ehti mennä ennen kuin ehdin niitä itselleni varata. Tämmöiset kuitenkin sain itselleni.



Oon miettinyt näiden Cheekyn settien tilaamista jossain vaiheessa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Enkä tiedä onnistuisiko se tilaaminen, kun visaelectroni ei ainakaan Bundle Monsterille kelvannut. Joten nyt omistan edes muutaman Cheekyn laatan.

Kävin myös postissa, sillä yksi viime vuoden puolella tekemäni tilaus odotti siellä. Tilasin nimittäin muutaman Kleancolorin lakan Jeans.fi:stä. Valitettavasti aika moni haluamani lakoista oli loppu, mutta pakko oli silti tilata. (Etten rikkoisi sitten niin pahasti lakkalakkoa kun niitä haluamiani lakkoja tulee...) Täydennystä valikoimiin tulee kuulemma vasta vuoden alussa. Mutta löysin mä silti viisi ihanuutta itselleni kotiutettavaksi.



Vasemma on kaksi holoa: Holo Chrome ja Holo Orange. Näitä voin tilata lisääkin, jos osoittautuvat hyviksi. Keskellä ainoa Chunky, joka haluamistani oli saatavilla eli Chunky Holo Fuchia. Sen vieressä hopeisia pieniä tähtiä sisältävä Silver Star ja oikealla ihan glitterpommi City Never Sleeps.

Esittelemättä on myös yksi jo ennen joulua minulle kotiutunut tilaus. Cesarsilta tilasin itselleni etukäteisjoululahjan ja se ehtikin kotiutua ennen kuin lähdin reissuun! Todella nopea toimitus siis matkahuollon kautta! Mutta en ehtinyt näitä kuvata ennen reissuun lähtöä.



Tilasin DRK-C laatan, vaikka kirpaiseehan tuo hinta hieman. Mutta en voinut vastustaa noita kuvioita. Varsinkaan norsuja ja koiria...

Lisäksi tilasin Ruby Wings lakkoja, jotka vaihtavat väriä auringon valossa. Nämä olivat tarjouksessa. Ostin nyt alkuun kolme, mutta tahtoisin kyllä vielä lisää. Sorruin myös ostamaan vielä yhden Color Clubin tuoksuvan päällyslakan, koska ne maksoivat vain 5e kappale! Mä vaan yksinkertaisesti rakastan näitä. Tykkään kun kynnet tuoksuu kivalle. Ja ihan mielenkiinnosta ostin pienen purkin samettijauhetta. Nyt pitäisi päästä testaamaan... Niin ja leimasinmen sain kaupan päälle, iso kiitos siitä!



Mitkä leimauslaatat on teidän suosikkejanne? Oletteko noita A-laattoja kokielleet? Entä DRK:n laattoja? Onko jollain kokemuksia Cheekyn laatoista? Kertokaa!