lauantai 19. tammikuuta 2013

Miitin kotiintuomiset (osa 2)

Nyt vihdoin pääsen esittelemään tarkemmin miitistä saamiani juttuja. Miitistä kertova eka postaus löytyy siis täältä.

Ensin goodie bagin sisältöä:Laveralta saimme kaikkien goodie bageihin silmänympärysgeelin (Wild Rose Eyegel), kaksi käsivoidetta (Body Spa Orange Feeling & Basis Sensitive), sekä neljä kosteusvoidenäytettä eri ihotyypeille. Mimaxilta saimme jokainen Apipila by Mimax leimauslaatan, joita oli muistaakseni viittä erilaista ja jokaisella oli joku laatta sattumanvaraisesti omassa pussissa. Zoyan maahantuojalta saimme kaikki kolma sattumanvaraista lakkaa, jotka Mimosa oli siis sokkona jakanut meidän pusseihin. Lisäksi Mimosa oli hankkinut jokaiselle kynsikiekot, joihin pystyimme testaamaan omia tai muiden lakkoja.

Saimme myös muutamia tuotteita, joita ei ihan kaikille riittänyt, joten ne arvottiin. Minuakin arpaonni suosi...Sain nimittäin ensimmäisen Lushin tuotteeni! Kyseessä on siis Lemony Flutter, joka on siis käsivoide. Sen luvataan korjaavan, kosteuttavan ja pehmentävän kuivat ja kipeät kynsinauhat. Lisäksi voidetta voi käyttää myös esim. kyynärpäihin ja kantapäille. Kokeilin tätä tuotetta heti saman päivänä ja ihastuin sen voimakkaaseen sitruunamaiseen tuoksuun! Haistelin jatkuvasti käsiäni tämän levityksen jälkeen! :D Tuoksu varmasti jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkäsin ehdottomasti. Ja tehokkaalta tämä vaikutti myös, sillä kädet ja kynsinauhat tuntuivat kyllä käytön jälkeen ihanan pehmoisilta. Aion ehdottomasti testailla tätä myös kantapäihini, jotka ovat usien kuivat ja koppuraiset kun paljain jaloin tulee niin paljon tanssittua. Jos vaikka tällä saisin kantapääni pysymään vähän paremmassa kunnossa...

Goodie bageista paljastui myös tietenkin sponsorien esitteitä ja niitä olenkin kotona kiinnostuneena selaillut.Miitissä tuli testattua muutamaa lakkaa. Vasemmalla tuo violetti on China Glazen Tranzitions kokoelmasta, eli lakka vaihtaa väriä kun päälle laittaa aluslakkaa. Kahteen muuhun lakattuun kynteen testasin OPIn Black Spotted lakkaa, joka on siis vähän kuin crackle, mutta tätä harvinaisuutta ei saa kuin muistaakseni Ranskasta. Levitys oli aika haastavaa, kuten keskimmäisestä kynenstä näkyy. Lakkaa täytyy laittaa tosi ohuelti, jotaa se toimii. Kovin paljon en saanut pilkkuja aikaan ekalla yrityksellä (keskimmäinen kynsi), mutta jo tokalla yrityksellä sain levitettyä lakkaa huomattavasti ohuemman kerroksen (oikean reunan kynsi).Taisinkin jo mainita, että kirppistelyn aikana en suinkaan saanut lakkavarastoani pienemään, vaikka muutaman lakkan myinkin. Ostin meinaan neljä tilalle. :DOstokseni ovat Orlyn Ingenue (joka näytti ainakin kiekolla super ihanalta), kaksi Kleancolorin Chunky Holoa: Purple ja Black, sekä Essencen Mrs and Mr Glitter. Olin erityisen innoissani tuosta "mustasta", koska olen halunnut sen hankkia jo pidempään, mutta lakkaa ei ole saanut enää Jeans.fi:stä kuin monipakkauksessa ja siinä pullot ovat minikokoisia.

Loppuun vielä kuvaa miittikynsistäni ja asusta. Kummatkin ovat jo aiemman postauksen kuvissa vilahtaneet..Kynsissä on pohjalla vaaleanisininen lakka ja siinä päällä Models Ownin Indian Ocean. Niin täydellinen lakka jonkin vaalenasinisen päällä! Ah, pelkkää rakkautta! Koristeluksi pistin yksinkertaisia valkoisia tarroja, jotka eivät liikaa peitä tätä ihanuutta.
Asusta löytyi kuin löytyikin yki kuva, joten voin sitäkin hieman esitellä. Päälle pääsi uusi mekko, jonka olen hankkinut alennusmyynnistä viime vuoden puolella. Tästät ulikin mieleeni, että nämä alelöydöt on vielä esittelemättä blogissa ja ehkäpä niitä sitten seuraavaksi...neule H&M
mekko Gina Tricot
sukkahousut Seppälä(?)
sukat Seppälä
kengät Inspire
korvikset Seppälä

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Tosi kivoja juttuja kyl saitte

Niniane kirjoitti...

Niin mustakin, hyvän sponsorit saatiin! :)