sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Katsausta syksyyn 2012

Koulukuulumiset ovat jääneet aika vähälle tässä syksyn aikana. Lähinnä siksi, että ole muutenkin ehtinyt postailla aika vaihtelevasti, sillä työt vievät paljon aikaani koulun lisäksi. Opetan koulun lisäksi tanssia neljänä päivänä viikossa ja niinä iltoina en oikeastaan ehdi koneelle päivittämään blogia tai muutenkaan nettiin surffailemaan. Kevät meneen töiden osalta samoissa merkeissä ja toivottavasti jaksan vielä kevään rutistaa tällä temmolla.

Postauksen kuvat ovat aivan alkusyksyltä Savonian 20v. juhlista, joissa musiikin ja tanssin puoli vastasi tietenkin ohjelmasta. Meille kolmosille tehtiin sekä jazzissa että nykyssä omat biisit ja lisäksi meillä oli ykkösten kanssa yhteinen päätösnumero. Ykkösille oli varattu biisi jazzia ja balettia. Ykköset ehtivät treenaamaan vain par viikkoa syksyllä, kun me kolmoset oltiin aloitettu esitysten treenaaminen jo keväällä 2012.



Meidän jokainen tanssi kuvasti jotakin Savonia -ammattikorkeakoulun koulutusalaa. Jazzissa meidän koulutusala oli terveysala ja tämmöisissä hienoissa duunatuissa hoitsupuvuissa me siis tanssimme!



Syksy lähti siis vauhdikkaasti käyntiin, kun valmistelimme juhlaohjelmiston vain muutamassa viikossa. Sen jälkeen olikin sitten "arkeen paluu", kun normaalit treenitunnit alkoivat ja myös lastentanssiharjoittelun suoritin ihan syksyn alussa.

Meidän vakituinen nykytanssiopettajamme palasi taas opettamaan meitä oltuaan kevään vapaalla. Syksyyn sisältyi perus treenituntien lisäksi improvisaatiota, tanssitietoa, suullista viestintää, baletin didaktiikkaa ja myöhemmin myös nykytanssin didaktiikkaa. Iso juttu syksyn aikana oli yhteistyö fysioterapeuttiopiskelijoiden kanssa, jotka auttavaat meitä suunnittelemaan oheisharjoitteluamme.



Meillä kävi vierailevia opettajia Ruotsista ja Oulusta. Valitettavasti itse en päässyt osallistumaan Ruotsista tulleen opettajan tunneille muuta kuin katseluoppilaana, koska sain keuhkoputkentulehduksen. Muutenkin syksyllä olen ollut aika paljon kipeänä ja toivonkin pysyväni terveempänä keväällä.



Meillä ei ollut tänä syksynä ollenkaan perinteistä Teot-iltaa, joka on yleensä joka syksy ja kevät.Seuraavat Teot on vasta ensi keväänä ja sinne olisi tarkoitus tehdä ryhmäkoreografia. Keväällä on tulossa myös iso nyytanssiproduktio. Ykkösellähän me teimme ison jazzproduktion keväällä ja nyt vastaava on edessä nykytanssin puolella.



Viimeinen opiskeluvuoteni lähestyy kovaa vautia ja tänä vuonna on ollut jo paljon puhetta opparista ja päättöharjoittelusta. Päättöharjoittelupaikka mulla onkin jo onneksi valittuna ja siltä osin vikan vuoden hommat jo hyvin työnalla. Vielä kun keksisi sen opparin aiheen...

Alla vielä kuva Savonia 20v. juhla päätösbiisin asusta. Meillä kaikilla oli "musta peruspuku" alla ja päällä jokin valkoinen paita tai mekko, jossa oli jokin graafinen muoto (kolmio, neliä, tms). Itselläni oli tuollainen "nelikulmio-mekko".



Syksy oli rankka, mutta nyt siitäkin on selvitty ja paljon on taas opittu uutta. Odotan jo innolla kevätlukukautta. Kävin ostamassa tanssikengätkin, kun heti vuoden alussa meille tullaan opettamaan hieman korkokenkätekniikkaa. Näistä tanssikengistä ja muista Tampereen ostoksista tulossa postausta myöhemmin.

Lumikuningatarta ja kaviaarimanikyyria

Kerroinkin jo aiemmin, että joululomani alkajaisiksi reissasin äidin kanssa Helsinkiin katsomaan balettia. Tämän vuoden "joulubaletti" oli Pähkinänsärkijän sijaan uutuus Lumikuningatar, jota odotin innolla. Olenhan itsekin kyseitä satua esittänyt tämän vuoden helmikuussa. Meidän Savonia-AMK:n versiosta voi lueskella esim tästä postauksesta.



Ensimmäinen iso eroavaisuus muihin näkemiini baletteihin oli se, että tässä baletissa puhuttiin. Baletissa oli kertoja, jota esitti Minna Tervamäki tai Krista Kosonen. Omassa näytöksessäni oli Minna kertojan roolissa. Uusi jännä aluevaltaus hänelle tuo puherooli. Halusin nimenomaan nähdä Minnan lavalla ja selvitinkin etukäteen, missä näytöksessä hän esiintyy. Tavallaan olisi ollut kyllä mielenkiintoista nähdä myös Krista Kosonen, mutta suurena Minnan fanina en voinut jättää väliin mahdollisuutta nähdä hänet lavalla.

Baletti oli näyttävä visuaalisesti ja pidin tanssijoiden puvuista.Tiina Myllymäki oli jäätävän kaunis Lumikuningatar ja lavalla sattui olemaan tuttujakin kun kotikaupungistani lähtöisin oleva Linda Haakana tanssi myös baletissa. Hän itseasiassa tanssi myös Kertun roolia, mutta valitettavasti ei meidän näytöksessämme.



Esiintyjät tulivat hyvin lähelle yleisöä, sillä orkesterimonttukin oli osa lavaa, eivätkä esiintyjät edes pysyneet koko aikaa siltikään lavalla. :) Harveemmin olen käynyt balettia katsomassa ilman livesäestystä, mutta eipä se juuri häirinnyt.

Tarina oli hieman erilainen verrattuna siihen, mitä itse olen esittänyt. Tässä baletissa tuotiin hienosti esille Suomi, Helsinki ja lappi. Lapsikatsojatkin oli huomioitu, sillä he saivat toisessa näytöksessä osallistua ja auttaa Lumikuningattaren voittamisessa. Kokonaisuus oli lumoava ja pidin baletista paljon. Kenneth Greven koreografia oli kiinnostava monine persoonallisine ratkaisuineen ja haastettakin löytyi.



pitkähihainen Broadway
toppi H&M
housut H&M
korvikset Seppälä
kengät Trio

Olisin halunnut pistää mekon päälleni, mutta päädyin lopulta lähtemään housuissa, koska pakkasta oli niin paljon. Alla vielä parempaa kuvaa pikkukengistäni, jotka siis kannoin kiltisti pussissa oopperalle ja lumihangessa tarvoin talvisaappaissa. Oopperaan on kuitenkin kiva vaihtaa pikkukengät ja näitä mustia korkkareita olenkin pitänyt äidin luona säilössä, että on jonkinlaiset juhlakengät varalla, jos sattuu tarvitsemaan.



Olin tosiaan suunnitellut laittavani mekon ja sen mukaan valinnut kynsilleni Ciatén mustan kaviaarimanikyyrin. Vaikka vaate vaihtui, päätin silti tehdä nämä kynnet, koska paketti on poltellut lakkalaatikossa jo ihan liian kauan. Tahdoin vihdoin testata tätä settiä, koska olen aiemmin käyttänyt vain erikseen ostettuja mikrohelmiä "tavallisen lakan" kanssa, joita ei ole suunniteltu vartavasten tähän tarkoitukseen. Hyvin nekin asiansa ajoivat, mutta onhan tämä koristelutyyli aika yhden illan hitti.

Alla välinekuvaa kesken touhuilun. Muovirasia keräsi kätevästi helmet, eikä niitä joutunut hukkaan. Laitoin pohjalle kaksi kerrosta mustaa lakkaa ja kiinnitin helmet Color Clubin läpinäkyvällä (+ tuoksuvalla!) lakalla. Eli toimin hieman toisin kuin paketin ohjeet neuvoivat. Paketin ohjeiden mukaan helmet olisi pitänyt kiinnittää toiseen mustaan lakkakerrokseen, mutta itse halusin laitta helmet kiinni tuolla tuoksulakalla.



Laiton siis yhteen kynteen kerrallaan kerroksen läpinäkyvää lakkaa, ripottelin helmiä joka puolelle kynttä ja painelin varovasti kiinni kynteen. Ja tältä ne kynnet sitten näyttivät heti koristelun jälkeen.



Pyyhin vielä reunoista hieman irtohelmiä pois ja lisäsin kärkiin vähän läpinäkyvää lakkaa (en siis helmien päälle), jotta helmet pysyisivät paremmin. Tämä neuvottiin ihan Ciatén paketissakin.

Kuten kuvista huomaa, kaikki helmet eivät ole mustia, vaan seassa on sekä sinisiä että turkooseja helmiä. Yhdistelmä on minusta kiva ja eläväinen, kun on muutakin kuin vain yhtä väriä.



Alla näkyy, minkä verran pulloon jäi helmiä kun olin kaksi kättä koristellut kokonaisuudessaan. Eli paljoakaan ei tuntunut helmiä kuluvan, kun yli menevät pystyi kaatamaan takaisin pulloon. Tällä pullolla saa siis vielä monta kaviaarimanikyyria tehtyä!



Kynnet pysyivät koko illan hyvinä. Huomasin kyllä, että tumpuista ja kaulahuivista tahtoi helposti jäädä vähän nukkaa kiinni helmiin, mutta nekin oli helppo putsata pois. Nukuin yön yli ja koska kynnet olivat aamullakin vielä niin hyvässä kunnossa, en raaskinut tätä ihanaa koristelua vielä poistaa. Lopulta pidinkin helmiä kynsilläni yli kaksi vuorokautta, vaikka luulin näiden rapisevan jo muutamassa tunnissa pois! Alla kuvaa kynsistäni juuri ennen kuin kaivoin kynsilakanpoistoaineen esiin ja aloin poistaa helmiä.



Melkein yhtään eivät ole helmet varisseen! Olin tosi yllättynyt. Tuo musta pohjalakkakin taitaa olla todella armollinen irti lähteneille helmille, mutta silti lähikuvistakin näkee, että hyvin minusta nuo helmet ovat pysyneet. Huomauttamisen arvoista on se, että siniset ja turkoosit helmet olivat tässä vaiheessa kyllä jo ihan hopeita, eli väri niistä lähti kun käsiäni pesin jne. Muuten kuitenkin kärsivät yllättävän vähän ihan normaalistakin elämisestä.



 Yllätyin positivisesti näiden kestävyydestä ja se oli tottakai iso plussa. Ei ollut mikään yhden illan manikyyri, vaikka niin luulin. Nyt onkin jännittävää päästä vertailemaan kestävyyttä eri settien ja helmien välillä. Omistan pari Seppälästä ostetuai settiä, jossa on siis lakka ja kolme purkkia erivärisiä helmiä. Ajattelin ostaa kokeiluun myös Sinan kaviaarisetin jossain vaiheessa. Lisäksi olen hamstrannut irtohelmiä monissa eri väreissä ihan tätä koristelutyyliä ajatellen. Tavoitteena on vielä joululomalla kertaalleen kuorruttaa kaikki kynnet helmillä.

Huomasin muuten, että Nellylle on tullut yhteensä kolme uutta Ciatén kaviaarimanikyyrisettiä myytiin! Ihanat uudet värit! Mä tahtoisin tosi paljon joko tän tai tän! Musta noi moniväriset on vaan niin herkkuja! Ja kun tämä musta Ciaten setti oli musta tosi laadukkaan oloinen, helmet pysyi ihan super hyvin, niin olisin valmis toisenkin tämmmöisen ostamaan. Koska kyllä toi hinta aluksi vähän kirpaisi, mutta nyt se ei tunnu yhtään niin pahalta enää. Mukana tulee kuitenkin väreihin sopiva hyvälaatuinen lakka ja helmiä on tosi paljon useaksi käyttökerraksi. Eikä sitä varmaan ihan samanlaista helmisekoitusta sais aikaan, vaikka itse yrittäis sotkea irtohelmistä.

Mainittakoon vielä, että mä nyt kyllä fanitan tätä helmikuorrutusta tai kaviaarimania tai mikä tämä nyt ikinä onkaan ihan kympillä! Aluksi olin varovaisen kiinnostunut ja ajattelin että yhdessä kynnessä tämä varmasti toimii, mutta kaikissa voisi olla vähän liikaa. Mutta nyt mä haluan nimenomaan vetää ihan överiksi ja laittaa helmiä kaikkiin kynsiin! Mielessä kävi mysö, että voisi yrittää ranskista tai jotain muuta osittain kynnen peittävää koristelutapaa helmillä... Saa nyt nähdä, mitä kaikka vielä ekksin! Helmiä on onneksi nyt hetkeksi aikaa, ne ei ihan heti siis lopu. :)

lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulukynnet vol 2

Tässä vielä toiset joulukynteni, jotka ovat hyvin simppelit, mutta mielestäni oikein sopivat jouluun. Tein punaisella Flormarin lakalla pohjalle liukuvärjäyksen ja päälle laitoin vielä Orlyn Devil May Carea. Lakoista en nyt sattunut nappamaan kuvaa, mutta nämä lakat kyllä näkyvät tuolla postauksen loppupäässä, jossa on kuvaa kaikista joululomareissuun lähteneistä lakoistani.



Yllä kuva  luonnonvalossa ja alla salamalla.
 


Vielä pari kuvaa joulunpyhiltä. Tuli käytyä sukulaisia katsomassa ja pelattiin Monoplya! Ja mä vielä voitin! :) Toivottavasti ehditään pelaamaan vielä lisääkin lautapelejä, se oli pitkästä aikaa kivaa.



Veetin kanssa otettiin pieni joulupose.



Joulupäivään toi oma mausteensa Bobo, joka taisi ilmaista mielipiteensä mun kynsilakkaharrastuksesta... Se meinaan pissasi mun lakkapussin päälle/sisään. No myönnettäköön, aika pahallehan ne varmaan haisee ainakin noin koiran nenään, kun ihmisetkin lakkojen hajusta valittavat... Siinä menikin sitten hetki kun pesin tahmaisia pulloja puhtaaksi. Onneksi lasipullot on helppo putsata.



Yllä on siis koko varasto, jonka otin joululomaksi matkaan mukaan. Aika vähällä selvisin mielestäni, vaikka tässä on kuitenkin vähän valinannvaraa. Jouluisia ja talvisia sävyjä oti mukaan. Semmoinen pieni moka kävi, että otin leimausvälineet, mutta en mitään leimauslakkaa. Oli tarkoitus valkoisia lumihiutaleita leimata vuodenvaihteeksi, mutta milläs leimaat kun ei ole valkoista lakkaa.. :D

Kävin myös pitkästä aikaa kampaajalla ja nyt on taas vähän paremman värinen pää! Onhan se hyvä kerran puolessa vuodessa tuota juurikasvua värjätä piiloon. :)





Nyt pitäisi suunnata ajatukset jo vuodenvaihteeseen, joka sekin on jo hirmuisen lähellä! Mitään erikoisia suunnitelmia ei ole, koska jännitän lähinnä Bobon suhtautumista siihen paukkeeseen. Raketit kun voi paukkua ihan tuossa kotipihassakin täällä, toisin kuin koti-Kuopiossa. Kuopiossa kun ei saa raketteja siinä kaupunkialueella paukutella, joka on kyllä ihan hyvä. Toivottavasti Bobon eka vuodenvaihde menee kuitenkin hyvin. Veeti ei ole siitä paukkeesta moksiskaan, ei ainakaan aiempina vuosina ole ollut.

torstai 27. joulukuuta 2012

Joulukynnet vol 1

Tein tänä vuonna tasan kahdet joulukynnet. En kyllä ole mikään jouluhössöttäjä, enkä siksi kai oikein viihdy joulukynsissäkään kuin vasta ihan aattona ja joulupäivinä, mutta silti olin hieman yllättynyt, etten edes mitään lumisia tai talvisia kynsiä ole ennen tätä tehnyt. No, sellaisia onneksi vielää ehtii, koska eihän talvi ole vielä ohi.



Tiesin heti kun näin nämä Tiina Vanhatapion lakat Seppälässä, että ne pääsevät niin varmasti jouluna kynsille. Päätinkin sitten toteuttaa lakoilla tämän idean, jonka bongasin facesta. Valitsemieni lakkojen väritkin kun olivat melkein samat kuin tutossa. Muutkin bloggaajat ovat tästä oma versionsa tehneet. Mm. Sonne.

Lakoista mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Olivat hyvän värisiä, kuivuivat sopivassa ajassa ja siis tykkäsin. Varsinkin tuo vihreä oli aivan ihanan värinen!

Alla sitten pari kuvaa lopputuloksesta.



Nimettömissä on siis vain glitteröverit China Glazen Glitter All The Waylla. ja muissa kynsissä kultaiset kuuset, joissa violetit pöyreät strassit tähtenä ja tuota samaista glitterlakkaa kuusia koristamassa.

Lopputulos oli musta kiva ja sain sukulaisislta kehuja. Kauhean hyviä kuvia en onnistunut saamaan, kun olin joka välissä jossain kylässä, enkä ikinä muistanut ottaa kameraa mukaan tai kuvata kynsiä ennen kuin ne olivat ihan kuluneet. Mutta eiköhän näistä selvää saa.



Lahjoihin en sen tarkemmin mene vielä tässä postauksessa, mutta laitampa tähän kuvan aatolta kun paketit olivat kuusen alla. Kyllähän niitä taas tänä vuonna kertyi aika mukavasti! Mutta onhan meillä sentään yksi perheenjäsen lisää verrattuna edelliseen jouluun. :)



Veeti tuntui olevan lähinnä hämillään, että mitä nämä kaikki herkut oikein on, joita hänen nenän eteensä koko ajan tungetaan.



Bobo oli ainakin hyvin tohkeissaa jättiluusta, joka yhdestä paketista paljastui.



Koirat siis saivat ainakin paljon lahjoja ja mieluisia sellaisia kaikesta päätellen. Omia lahjojani esittelen sitten hieman myöhemmin. Huomenna suuntaan tsekkaamaan alennusmyynnit Tampereelle, joten jotian ostopostaustakin varmaan tulossa.

maanantai 24. joulukuuta 2012

Ihanaa rauhallista joulua kaikille!

Eli ihan alkuun haluan toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää joulunaikaa! Syökää mahat täyteen ja nauttikaa perheen sekä rakkaidenne seurasta! Itsekin olen matkustanut sukulaisten luo joulunviettoon, mutta postailen täältä tunnelmia kun kerkiän. Tulossa ainakin lahjapostausta sitten aaton jälkeen. Tai ainakin kuvittelen olleeni niin kiltti, että lahjoja tulee! :)



Tässä pari fiiliskuvaa eilisillan hämärästä! Juuri koristeltu kuusi! Ja katsokaa, mitä löytyi alennusmyynnistä 23. päivä! Pinkkejä poroja!




Joululomani alkoi keskiviikkona klo15 kun jazzin avoimet ovet päättyivät. Vietin vielä pari päivää kotona, koska torstaina oli hammaslääkäri (yök!), mutta pääsempähän aloittamaan uuden vuoden kunnolla hoidetulla suulla! Seuraavan kerran täytyy toivottavasti mennä vasta 1,5 vuoden päästä!

Perjantaina suunnattiin koko perheen voimin matkamme "mummolaan". Koiran olivat kiltisti autossa, vaikka matka olikin aika pitkä!



Lauantaina käväisin Helsingissä Lumikuningatar balettiakatsomassa. Siitä kirjoittelen lisää myöhemmin. Ihana oli!

Eilen tein vielä vähän jouluostoksia ja paketoin lahjoja. Tänä vuonna kaikki saavat minulta pinkkejä tai vaaleanpunaisia paketteja! :D



Eilen illalla koristelin perinteisesti meidän ikivanhan muovikuusen. Nyt taitaa olla tämän kuusen viimeinen joulu, koska jouduimme hieman teippailemaan alaoksia jesarilla kokoamisvaiheessa! :D Mutta ihan hyvältähän se näyttää, eikö? Ja tottakai mun värinen, kun koristeet ovat suurimmaksi osaksi pinkkejä ja violetteja. :)  Joulun jälkeen taidan käydä katsomassa, jos löytyisi alennuksesta jo kuusi ensi vuodeksi... Tahdon valkoisen!



Sain pari "ennakkolahjaa", kun facen kynsikoristekirppikseltä kotiuti muutamat ostokset sopivasti ennen joulua. Alla olevista lähti Orlyn ihana punakultainen glitterlakka mukaan joulun viettoon, koska tämä jos mikä on joululakka.



OPI A Roll in the Hague
China Glaze Creative Fantasy
Orly Devil May Care

Leimauslaatta ja hedelmäfimot eivät ole ehkä kovin jouluisia, mutta ne pääsevät käyttään sitten muuna ajankohtana.



Nyt siirryn nauttimaan rauhallisesta joulutunnelmasta! Otan rennosti, kuten pojat alla! :)

torstai 20. joulukuuta 2012

Uudet vatteet lämittää talvipakkasilla

Lupailin jo edellisessä postauksessani, että ostospostausta on tulossa taas! Ja nyt on taas aika kuvarunsas, koska aika paljon on tullut kaikkea osteltua, kun käväistiin tuossa Ikeassakin vähän hakemassa täydennystä kodin valaistukseen...

Mutta aloitetaan niistä vaaatteista, joihin otsikkokin viittaa. Vaatteita en saanut vain minä, nimittäin Bobolle hankittiin ensimmäinen oma takki. Nyt ei tarvitse enää laianta Veetin vähän kirstävää talvitakkia. Bobo sai myös hienot uudet valjaat.



Eikös poika poseeraakin ihan hienosti kuvassa? :)

Kuten mainitsin, kävimme Ikeassa ja pääsin nyt ensimmäistä kertaa minäkin tutustumaan tuohon Kuopion Ikeaan. Samalla tietenkin kierreltiin se kauppakeskus Matkus, joka on Ikean yhteyteen nyt rakennettu. Siellä olisi kyllä voinut viettää aikaa vaikka ihan aamusta iltaan. Paljon kauppoja ja kahviloita ja vaikka mitä. Itselleni tarttui tämmöisiä ostoksia mukaan:



Yllä oleva kaulahuivi ja alla oleva neule Gina Tricotista.



Matkuksesta löytyi myös ihana Bik bok, jonka Suomeen saapumisen olen ottanut kyllä ilolla vastaan! Shoppailin kyseisessä kaupassa Norjassa ja ihastuin! Onneksi tämä ketju löytyy nykyään myös Suomesta! Tykkään tosi paljon kaupan vaatteista! Matkuksen myymälä oli muuten Suomen ensimmäinen myymälä.



Yllä söpö paita, joka ostin Bik Bokista. Löytyihän sieltä vaikka mitä muutakin kivaa, mutta päätin hillitä itseni. :)

H&M:ltä nappasin vielä mukaani kivan vaalean löysän kauluspaidan, joka pääsikin heti päälleni ja on ollut ahkerassa käytössä. Mä en ole pitkään aikaan pitänyt mitään kauluspaitoja ja jotenkin hurahdin nyt ihan uudelleen kauluspaitoihin tämän ostoksen myötä... Kuvaa paidasta tämmöisenä päivän asuna. Tätä asukokonaisuutta on tullut käytettyä mm. koulussa useampanakin päivänä.



paita H&M
toppi H&M
faarkut H&M

Cypershopissa osui silmiin tuollaiset kynsitarrat ja oli pakko ostaa testiin, vaikkei ollutkaan ihan maailman halvimmat.



Sitten vähän esittelyä Ikean löydöistä. Mentiin siis ostamaan kattovalaisimia, koska näin talven pimeydessä kaipaa vähän lisää valoa. Meillä ei ollut ennestään yhtään kattolammpua, vain erilaisia jalkalamppuja ja jokunen pyötävalaisin.



Keittiöön (tai siis ruokatilaan) löytyi ihana violetti lamppu, joka mätsää aika täydellisesti kelloon ja verhoihin. :) Ja myös pyötäliinaan, joka ei nyt kuvassa näy.

Ostettiin keittiöön ja eteiseen alla näkyvät perus kattolamput ja ihanaa kun nyt eteiseenkin saa kunnon valon heti ovesta sisään tultaessa. (Elämän pieniä iloja :D ) Aiemmin meillä oli vain pieni pyötälamppu, joka oli ovea vastapäätä olevalla seinustalla lipaston päällä.



Ja tämä seuraava söpöys oli myös pakko kotiuttaa Ikeasta, se oli vielä tarjouksessakin!



Vaikka Bobo onkin kuvassa kovasti norsun kimpussa, niin tämä pehmolelu ei siis ole tarkoitettu koirille, vaan minulle! :D Oon kai joskus aiemmin maininnut pitäväni hirmuisen paljon norsuista ja jossain määrin edelleen keräileväni niitä. Joskus nuorempana mä keräsin ison lasikaapin täyteen koristenorsuja ja nykyisinkin tulee välillä ostettua norsupehmoja itselle. Tässä on mun uusi unikaveri siis.

No, shoppailuni eivät ole rajoittuneet täysin vain Matkukseen, sillä kävin seuraavalla viikolla pyörähtämässä myös keskustassa, koska Matkuksen kynsilakkavalikoimat eivät olleet minustakovinkaan erikoiset. (Seppälä, H&M, jne. tuottivat kynsitarvikkeiden osalta aika pettymyksen.)

Keskustasta kävin ensimmäiseksi Anttilasta kotiuttamassa itselleni Fantasy Firen. Pakkohan se oli minunkin ostaa, kun vielä violetista niin kovin tykkään!



Kesksutan Seppälä osoittautui taas todella petolliseksi lompakolleni, kuten ehkä edellisestä postauksestani pystyi päättelemään. Ihanan paljon kaikkia kynsilakkoja ja muita kynsituotteita!

Tiina Vanhatapion lakat olivat tarjouksessa 2kpl/5e ja neljä lähti samantien mukaan. :) Oon näitä joskus aiemminkin hypistellyt ja aatellut, että vois ostaa, mutta nyt olin enemmän kuin tyytyväinen maltillisuuteeni ja siihen, etten vielä aiemmin ollut näitä hankkinut.



Lisäksi nappasin mukaani yhden ihanan oranssin Golden Rosen lakan, jossa on kultaista shimmeriä ja kaksi Moda Young lakka, jotka ovat söpöissä pikkupolloissa. Nämä olivat mielestäni jotain ihan uusia, en ole ennen nähnyt. Paljon erilaisia glittereitä (myös tikkuglitteriä) tarjolla ja itse valitsin tuon violetin glitterin, joka oli mielestäni eniten sellainen, mitä minulla ei vielä ole. Seassa oli yksi tuollainen ruskea hieman holomainen lakka ja se lähti sitten kaveriksi. En ole vielä ehtiny tlakkoja testaamaan.



Ja arvatkaapa vaan kuinka helppoa oli näitä kuvata, kun Bobo keksi sitten, että kynsilakkojakin ois kiva pureskella! Varsinkin nuo Tiina Vanhatapion lakkojen mustat korkit houkuttelivat...



Vielä yksi ostos Seppälästä esittelemättä. Nimittäin nyt löytyy "kaviaarimanikyyrin" ainekset myös ihan Seppälän hyllystä. Edellisessä postauksessa näkyy kaksi erilaista settia, jotka ovat tarjolla. Itse ostin tämän, jossa on violetteja, punaruskeita ja mustia helmiä. Tekisi kyllä mieli hankkia se toinenkin, mutta josko se tulis joululahjaksi... Siinä on meinaan kultaisia ja mustia helmiä ja itselläni kävi heti mielessä, että näyttäisivät todella hyviltä sekoitettuna. Tästäkin setistä saatan sekoittaa nuo violetit ja mustat keskenään. Paketissa ei muuten ole mitään merkkiä, eli nämä ovat nyt vain musta lakka ja mikrohelmiä purkeissa.

Tästäkään ostoksesta en saanut kuvaa niin, ettei Bobo olisi tunkenut naamaansa mukaan. Oikea linssilude! Ei vaan, tässäkin kuvassa Bobo järsii paketin reunaa! :D



Otin kuvaa vielä paketin sisällsötä paremmin. Yllätyin hieman, kun tuo lakkapullo on minusta aika kopio Ciatesta rusetteineen kaikkineen. Vaan semmoinen halvemman näköinen. En tiedä, tulenko käyttämään mustaa lakkaa näiden helmien alla, koska itse tykkään eniten, jos lakka on mahdollisimman samanvärinen kuin helmet. Mutta katsotaan.



Loppuun vielä yksi postin kautta kotiutunut juttu. Tilattiin pienellä porukalla eBaysta erilaisia water decalseja. Alkujaan koko innostus näihin lähti noista super söpöistä my little poneista (alhaalla vasemmalla), mutta samalla myyjällä oli vaikka mitä muitakin ihanuuksia. Tämmöinen setti sieltä lopulta minulle kotiutui.



Sormet jo syyhyää, että näitä pääsisin käyttämään, mutta ehkäpä mä säästän nää joulun jälkeiseen aikaan. Nyt ois meinaan korkea aika tehdä jo edes jotkut joulukynnet.