sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Hedelmäsalaatti

No niin, teemaviikon vika päivä ja vika postaus! Tällä kertaa halusin jotkut tosi pirteät kynnet ja kaivelinkin laatikostani vielä testaamattoman Color Clubin You Got Soul-Ar. Ihana kirkas oranssi lakka, jossa kivasti kimmellystä seassa.Lisäsin kynsiin hedelmätarroja, joissa oli sekalainen sakki eri hedelmiä. Alla on kynsistä kuva vielä salamalla. (Yllä olevassa kuvassa lakan väri on lähempänä oikeaa.)Tällä viikolla olen saanut myös muutaman uuden kynsiin liittyvän jutun, jotka olen ostanut facebookin kirppikseltä. En ole ehtinyt näitä vielä esittelemään, kun on teemaviikko menossa, mutta nyt vikaan postaukseen liitän nämä ostokseni.Bongasin pari pakkausta Sally Hansenin kynsitarroja, joita suorastaan rakastan. Ehdottomasti parhaita kynsitarroja (koko kynnelle), joita olen koskaan kokeillut. Ja tuo kukonaskelkuvio on aivan ihana! Toinen kuvio on väreiltään ihan mun juttu, joten varmasti sekin tulee käytettyä. Hinnalla näitä ei oltu pilattu. :)

Toinen facen kirppisostos kotiutui sopivasti syntymäpäiväkseni.Ostin OPIn ihanan Happy Annaversary!:n ja Sinful Colorsin Cream Pinkin, joka on kyllä ihanan herkullinen pinkki kultaisella shimmerillä.

Semmoinen oli tämänkertainen teemaviikko. Toivottavasti tykkäsitte. Ensi viikolla postailen vähän synttäreistä ja koulusta varmaankin, mutta alkuviikon voin olla aika kiinni koulu- ja työjutuissa. Sain kaverilta hauskoja kuvia meidän Savonia 20v. juhlista, niin niitä täytyy tännekin postata. Ens viikolla ois kotiutumassa vielä lisää ostoksia, arvontapalkinto ja joku synttärilahjakin... Maltan tuskin odottaa! :)

lauantai 27. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Kiiwi!

Teemaviikko lähenee loppuaan ja jälleen näkyy vihreää mun kynsillä. Tämä lakkaus oli pakko toteuttaa nyt teemaviikon aikana, koska olen jo tätä suunnitellut pitkään. Törmäsin joskus aikoja sitten jo tähän tutoon ja siitä lähtien on pitänyt kokeilla omiin kynsiin kiivejä. Valkkasin ensin välineet ja ne näkyvät alla.Viime aikoina tuo Creativen vaaleanvihreä lakka on ollut aika ahkerassa käytössä. Se on jo nähty kertaalleen kynsillä tällä teemaviikolla, tosin toisen lakan alla.
Lakkasin kaikki kynnet vaaleanvihreällä, laitoin kaksi kerrosta kaikkiin kynsiin. Tein pitkän harkinnan jälkeen kiivit vain nimettömiin ja kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä kynnet toimivat nimusta hyvin.Laitoin illalla vielä kolmannen kerroksen lakkaa kynsiin ja harmillisesti yön jälkeen oli tullut vähän ruttua keskisormeen, vaikka pikakuivattajaakin käytin ja yleensä sen avulla estän lakanajäljet. No, ei kun vielä yksi kerros lakkaan kyseiseen sormeen, niin tasoittui sopivasti.

En muista, onko tämmöisiä kiivikynsiä näkynyt muissa blogeissa. Jos ootte joskus kyseistä tutoa itse toteuttaneet, niin saa linkata. :)

perjantai 26. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Mansikka ei taida olla hedelmä...

No nyt on mansikoita kynsillä, vaikka se ei nyt ehkä ihan hedelmä olekaan. Mutta en vaan halunnut mitään über pitkää teemaviikon nimä (kuten hedelmät ja marjat) ja tällä kertaa mansikat saa kuulua hedelmiin. :D

Mulle tuli jostain idea suklaakuorrutetusta mansikasta. Sitten löysin kätköistäni vielä kokeilemattoman ruskean ja vaaleanpunaisen lakan. Niillä lähdin sitten ideaani toteuttamaan, vaikka aluksi olin ajatellut ihan kunnon tummaa punaista ruskean kaveriksi. Mutta musta tää väriyhdistelmä oli tosi toimiva ja löysin tähän mätsäävät leimauslakatkin hvyin. Tein siis liukuvärjäyksen joka kynteen, tosin nimettömissä ruskea on alhaalla ja pinkki ylhäällä, kun muissa kynsissä värit ovat toisin päin.Kynnet oli tosi vaikeat kuvata ja leimaukset erottuivat mielestäni paremmin luonnossa. Leimasin niin, että ruskealla pohjalla on pinkkejä mansikoita ja pinkillä pohjalla ruskeita. Ruskea leimauslakka on vähän liian eri väriä kuin tuo liukuvärjäyksen ruskea, mutta liukuvärjäyksen rusekalla leimatessa ei lopputulos ollut tarpeeksi näkyvä.Mansikoita löytyi sekä Konadin että Bundle Monsterin laatoista. Kumpaakin käytin ja kumpikin laatta toimi minusta hyvin Konadin leimauslakkojen kanssa, joilla mansikat leimasin.P.S. Tänään on mun syntymäpäivä. Neljännesvuosisata tuli sitten täyteen!

torstai 25. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Vihreää limua?

Tämän kertaiset hedelmäkynnet toivat mulle mieleen jonkin vihreän limpparin, jossa on hedelmänpaloja. Tein vihertävän ranskalaisen lakkauksen ja kuorrutin kynnet erilaisilla vihreillä hedelmillä. Osan noista fimosiivuista muuten leikkasin ihan itse, ensimmäistä kertaa! :)Pohjalle laitoin ensin Creativen vaaleanvihreää lakkaa, josta en kyllä saanut kamalan hyvää kuvaa, enkä onnistunut edes oikein muokkaamaan sitä oikeaa väriä esille. Pikkurillissä ja nimettömässä väri on aika lähellä oikeaa. Tällä viikolla on onneksi tulossa toiset kynnet, joissa lakka näkyy paremmin oikeassa sävyssä.Tämän lakan päälle laitoin Gina Tricotin Python Greenia ja sainkin lopputuloksesta vihreän. Nimittäin nimestään huolimatta tuo Ginan lakka on minusta keltainen. Lakka on kuitenkin sen verran ohut koostumukseltaan, että vihreä pohjaväri sai lakan näyttämään enemmän vihreältä.Pakko samassa postauksessa nyt esitellä mun päivän asu, joka kerrankin mätsäs mun kynsiin. Harvemmin mienaan valitsen vaatteeni kynsien värin mukaan ja se välillä harmittaa. Ois niin siistiä mätsätä vaatteet aina kynsiin, mutta toisaalta kun viikolla tulee liikuttua koulussa lähinnä treenivaatteissa, niin niihin ei kyllä tule sovitettua kynsiäpaita Espanajasta
toppi H&M
farkut H&MPaidan kuviosta löytyi vihreää ja korvista löytyi vielä siivut kiiwiä. :)

Koetan nyt ajastaa viikonlopulle postauksia teemaviikon puitteissa, sillä juhlin huomenna syntymäpäivääni (Siis ihan oikeasti huomenna on syntymäpäiväni ja kerrankin pääsen juhlimaan sinä oikeana päivänä!) ja saan vieraita melkein koko viikonlopuksi, joten varmistan teemaviikon jatkumisen ajastamalla. Sitten ei tarvitse stressata koneella käynnistä kun on ihania kavereita kylässä, joita ei ole nähnyt taas pitkään aikaan!

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Violetteja Viinirypäleitä

Tiesin heti, että mun täytyy tehdä viinirupälekynnet tämän teemaviikon puitteissa. Pohjalla on liukuvärjäys valkoisesta violettiin ja liukuvärjäyksen kuorrutin vielä tuolla Flormarin lakalla. Alla kuvaa kaiksita käyttämistäni lakoista ja laatoista. Löysin jopa kolmesta eri laatasta viinirypäleitä, joten leimasin sitten niillä kaikilla! Leimaukset tein kaksivärisinä, eli lehdet vihreällä ja marjat violetilla.Otin kuvan pelkästä liukuvärjäyksestäkin, mutta en viitsinyt siistiä vielä tässä vaiheessa sormia. Musta tuo väriyhdistelä on tosi kiva, aika talvinen kun näytti vähän huurteiselta. Tähän ois sopinut vaikka lumihiutaleet viinirypäleiden tilalle.Ja sitten vielä kuvia kynsistä leimauksien kanssa. Huomaatteko, että on kolmesta eri laatasta käytetty hieman toisistaan eroavia kuvioita?Paras ja kaunein kuvio mun mielestä oli Konadin laatassa. Siinä oli kaikkein hienoin minusta tuo kanta ja lehdet, vaikka siis kovin suurta eroa ei noissa laatoissa kuitenkaan mun mielestä ole.
Näisät kynsistä tykkäsin tosi paljon. Ja kaveritkin kehui. :) Kestivät myös monta päivää hyvinä, enkä raaskinut ihan heti näitä poistaakaan.

tiistai 23. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Ananas!

Esittelen ensin kuvan lakoista, joita tässä lakkauksessa käytin.Kuvaan olisi voinut ottaa myös käyttämäni Konadin laatan m29, joka on ihana kesäinen laatta. Tiedän, että nyt on syksy, mutta eihän se estä kesäisten kynsien tekoa?Tuo Color Clubin Pyschedelic Scene on edelleen oikeasti oranssimpi kuin kuvat antavat ymmärtää. En vaan saanut muokattua siitä yhtään parempaa. Lakka on neon ja kuivuu siis mataksi ilman päällyslakkaa. Aivan alimmaiseksi töpötin Miss Selenen hailakkaa keltaista lakkaa ja päälle hieman peittävämpää Lumenen keltaista (Get Color) ja ihan kärkiin siis Color Clubia.Yllä näkyy pelkkä liukuvärjäys ja sen päälle tein siis vielä kolmiväriset leimaukset peukaloihin ja nimettömiin. Muut kynnet saivat ananaksia tarrojen muodossa ja vähän pisteitä vielä dotting toolilla.

Hankin jokin aika sitte Mimaxilta hauskoja hedelmätarroja ihan tätä teemaviikkoa varten! Ja tykkään muutenkin tosi paljon hedelmäkoristeluista kynsillä. Hedelmä-arkkeja (ja muita kynsitarroja) voit katsoa täältä.Kuvaan nyt ahkerasti vasenta kättä, koska oikean käden peukaloa olen paikkaillut teepussilla, eikä jälki ollut ihan niin siisti kuin olisin toivonut. Eli hieman huomaa epätasaisuutta kynnessä. Alla kuva vielä oikeastakin kädestä.Kynnet saivat positiivia kommentteja, ovathan nämä pirteät. Nyt oli pakko saada ananaksia kynsille, kun jotenkin onnistuin menemään koko kesän niin, etten käyttänyt tuota ananasta. Kyseistä lleimauslaattaa kyllä käytin muuten.

Huomenna jatketaan taas toislla hedelmillä! :)

maanantai 22. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Omppuranskis

Tästä alkaa siis teemaviikko! Olen tehnyt hieman etukäteen kysniä varastoon teemaan sopien ja koetan nyt tämän viikon aikana joka päivä julkasta uudet hedelmäkynnet. Mulle on kertynyt päähän niin paljon kaikkia hedelmiin liittyviä ideoita, että aattelin nyt kerralla toteuttaa niistä monta ja pistän hedelmien ympärille oikein oman teemaviikon pystyyn. Tää aihe on ehkä vähän kesäinen, mutta mikä sen piristävämpää kuin pirteät hedelmäiset värit keskellä synkkää syksyä? Ja mä tykkään erityisesti hedelmäfimoista, joita koetan nyt urakalla päästä käyttämään. :)

Ensimmäisenä päivänä hyvinin simppeli ranskis, jossa kynsien kärkiin pääse OPIn punainen Red Red Rhine. Ihana täyteläinen punainen. Seuraksi pari omenaa fimojen muodossa ja vihreitä pisteitä koristelulakalla.Vähän pelkäsin, tuleeko tästä jotenkin liian jouluinen, mutta ei onneksi, ainakaan omasta mielestäni. Tosin samoilla lakoilla voisi saada ihan jouluisenkin lakkauksen aikaan.Arvaattekos muuten, mikä on huomisen hedelmä? Tai mitä muita hedelmiä tullaan tällä viikolla näkemään?

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Uus takki

Talvi se tulee kovaa vauhtia ja huomasin kaipaavani uutta toppatakkia (mielellään semmoista vähän pidempää), kun satun omistamaan vaan kauheen määrän villakangastakkeja, enkä oikeastaan muita talvitakkeja. Villakangastakit on jotenkin nii "hienoja", että tuntuu tyhmältä yhdistää niitä johonkin kuluneisiin collareihin koulumatkoilla. Lähdin siis takin metsästykseen syyslomalla.

Taustoitan tätä vähän parilla asukuvalla, joista näkee mun kaksi tämänhetkistä lempparitakkia. Oon nyt syksyllä käyttänyt paljon H&M:n trenssiä (ostettu tänä syksynä), aina oikeastaan on ollut se päällä, kun oon pukeutunut johonkin treenivaatteita siistimpään.trenssi H&M
farkut H&M
kaulahuivi GinaTricot
korvikset Seppälä
(Laukku on hankittu kai Anttilasta/Citymarketista joskus kaaaauuuuan sitten.)

Ja kun ilmat kylmenivät, kaivoin mun villakangastakit esiin. Tätä mustavalkoista oon pitänyt paljon ja ulkona on tarjennut hyvin! Huomasin syyslomalla, että tää oli ehkä vähän liian lämmin tuolla etelämmässä (Helsinki/ Hämeenlinna), mutta Kuopiossa on jo ihan sopiva keli tälle takille. Takki on jo yli vuoden vanha ainakin. Äidin kanssa Haloselta ostettu.takki Trendy Line
farkut H&M
kaulahuivi H&M
laukku Adidas
korvikset Seppälä

Mun etsintä tuotti tuloksen ja löysinkin ihanan  perus "karvareunushuppuisen" toppatakin Hämeenlinnasta, vieläpä alehintaan. Alla pari kuvaa takista käytössä. Tää on mun viikonlopun löhöasu.Takki Impuls
pipo Seppälä?
kaulahuivi GinaTricot
haalari Seppälä
kengät Inspire

Mä oon muuten suunnitellut ens viikolle teemaviikon! Eli paljon kynsiä tulossa! Nyt vaan vähän jännittää, ehdinkö mä huomenna saamaan sen ekan postauksen valmiiksi, kun on ihan super pitkä päivä ja hirveesti kaikkea tekemistä niin koulussa kuin töissäkin. Mutta illalla koetan ehtiä aloittamaan teemaviikon. Toivottavasti tykkäätte teemaviikosta! :)

Lakkoja mä metsästän...

Eli tässä nyt vihdoin koontia viime aikaisista lakkahankinnoista. Oon jo pidempään miettinyt, etten kyllä tarvis yhtään uutta lakkaa hetkeen, kun on monta uutta testaamatontakin laatikoissa, mutta kun halvalla saa ja sitten tulee semmoisia pakkohankintoja vaan eteen, kuten Flormarin duochromet... (seliseliseli....)

Varmaan suurin piirtien kaikki tiesikin jo, että Seppälä lopettaa Models Ownien myynnin kokonaan. Harmillista, mutta nytpä saa MO:n lakkoja halvalla. Seppälä myy kaikki jäljellä olevat lakat alehintaan. Itse kävin kotiuttamassa näljä lakkaa.Aika tylsiä värejä oli jäljellä, enkä tehnyt mitään super löytöjä, vaikka monessa eri Seppälässä kävinkin. Mutta neljä kivaa väriä löysin. Ekasta Seppälästä löytyi violetti Purple Imperial, nude kultashimmerinen Naked Shimmer ja vaaleanpunainen Soda Pop Pink. Monessa muussakin Seppälässä oli nämä samat sävyt ja jotain vihertäviä ja harmahtavia lakoja. Yllättävin löyty oli mielestäni kuvassa ihan oikealla näkyvä Juicy Jules, jonka bongasin ainoana kappaleena Kuopion "pikku-Seppälästä". Se oli kai hieman revenneen muovinsa takia jäänyt laatikon pohjalle. Missään muussa Seppälässä en nähnyt yhtään glitterlakkaa ja olin iloinen, että tämän satuin löytämään. Koska glitterlakkoja ei ole koskaan liikaa. :D

Ja nyt tuotti tulosta Flormarin uutuuksien metsätystin...Ostin kaksi Flormarin Duo 2x Chromea. Vasemmalla violetti DC06 ja oikealla vihreä DC05. Omistan jo China Glazen Swanky Silkin ja Rareand Radiantin, jotne en ostanut niiden dupeja. Se yksi punainen jäi vähän mietityttämään, koska en taida semmoista omistaa, mutta se ei näyttänyt kovin kaksiväriseltä.

Hesasta bongain eräästä kampaamosta Color Clubin lakkoja -40% hintaan! Voitte varmaan arvata, että olin ihan innoissani. Harmi, kun tarjolla oli paljon lakkoja, jotka mulla jo oli.Vasemmalla on turkoosi Metamorphosis ja oikealla oranssi Pyschedelic Scene. Tajusin vasta kuvia koneella katsellessa, että tuo oranssi lakka oli ihan väärän värinen kaikissa kuvissa ja saatte nähdä siitä parempia kuvia kun saan lakan kynsille. Mutta kyseessä on siis hyvin neon ja kirkas oranssi, ei keltainen. Ihana kesälakka, vaikka nyt onkin jo syksy.

Kävin myös Carlsonilla, vaikken siellä usein käy ja kyllä nyt kannatti! OPIn lakkoja oli alessa 10e:llä ja pari ihanaa lakka löytyi. Itseasiassa kolme, mutta yhden karsin pois, kun ei noi nyt niin halpoja olleet. :DSininen lakka on Yoga-Ta Get This Blue! ja vaalea harmahtava/sinertävä on Give Me The Moon! Myynnissä oli normihinnalla myös niitä Vintage Minnie lakkoja, mutta en raaskinut ostaa. Ja muutama OPIn minipullo oli myynnissä irrallaan (hintoja ei näkyvissä). Mua häiritsi, kun niissä ei ollut sävyjen nimiä. Ja tarjouksessa oli Wild & Mildin lakkoja ja tarroja ja jotian koristelulakkojakin tais olla.. Mutta nuo OPIt mua kiinnosti eniten.

perjantai 19. lokakuuta 2012

Tunnustus ja roosaa kynsillä

Jälleen blogeja on kiertänyt uusi tunnustus ja kolme ihanaa ihmistä on ehtinyt jo sen minulle myöntää! Kiitos seuraavien blogien ylläpitäjille:
Eekun elämää
Mielenmaisemia
Pieni unelmaJa sittenpä jaan kahdeksan toisiinsa liittymätöntä faktaa itsestäni:

1. Rakastan katsoa televisiota ja seurata eri sarjoja. Olen ehdottomasti koukussa tiettyihin tv-sarjoihin ja tulen kiukkuiseksi, jos jokin jakso "tärkeästä sarjasta" jää näkemättä.
2. Haluaisin harrastaa tai edes kokeilla Voguingia. Se on jotenkin niin super cool ja erilainen tanssityyli verrattuna kaikkeen, mitä olen harrastanut.
3. Olen kiinnostunut ennustamisesta ja omistan mm. tarot-kortit, joita nykyisin vain käytän harmillisen vähän ja taidot ovat jo päässeet ruostumaan.
4. Jos löydän jonkin kivan vaatteet tai kengät, haluaisin monesti ostaa sen parissa eri värissä.
5. Kynsien lakkailun kautta olen paljon suopeampi ja "moniruoakisempi" kaikkia värejä kohtaan ja olen oppinut käyttämään esim. sinistä ja vihreää kynsilläni, joista en aiemmin pitänyt oikeastaan ollenkaan missään. Tykkään jopa nykyisin sinisestä jo muutenkin. Myös vihreästä löytyy nykyään omaa silmää miellyttävät sävyt.
6. Anna Palaa! oli ehdoton lemppari elokuvani joskus nuorena ja olisin halunnut olla cheerleader!
7. Minulla on lättäjalat ja sen lisäksi varpaani ovat ihan kippurat ja kai vähän kärkitossujen ruttaamat, joten jalkani eivät todellakaan ole kauniit. En siis mielelläni esittele paljaita jalkojani missään.
8. Haluaisin kulmasohvan!

Tähän samaan postaukseen esittelen mun viime viikonlopun kynnet. Viime viikon perjantaihan oli "pukeudu pinkkiin" -päivä ja lokukuuhan on muutenkin Roosa Nauhan kuukausi, jolloin muistutetaan ihmisiä rintäsyövästä ja kerätään varoja sen tutkimustyöhön. Olen poiminut blogiini tuohon oikealle tuon Pink for October -kuvakkeenkin tämän kuukauden ajaksi.

Itse päätin antaa pinkin näkyä kynsissä, kun tein vaaleanpunaisen eri sävyillä itselleni juhlakynnet. Lähdin nimittäin lauantaina syysloman alun kunniaksi katsastamaan Helsinkiin kaverini uuden kodin ja piti saada sinne kivat kynnet, joilla kehtaa vähän bilettää. :) Päädyin ranskalaiseen manikyyriin, jota koristelin ruseteilla.Kärkilakka on kuvissa aika violetti, mutta oikeasti se on sellainen savuinen roosa. Kyseessä on SnowCrystalin Vintage Rose, jota halusin nyt testata, kun se on ollut testaamattomana laatikossani jo jonkin aikaa. Ruseteissa on vaaleanpunaisen ja pinkin eri sävyjä. Kyllä nämä mielestäni roosa nauha -teemaan sopivat. Kynsistä tykkäsin itse paljon ja pysyivät monta päivää hyvinä.Helsingistä suuntasin äidin luo hieman lomailemaan alkuviikoksi, joten en ole kamalasti postaillut. Postailua on estänyt myös pikku episodi, kun onnistuin tässä reissatessani hukkamaan hetkellisesti myös kameran johdon. Mutta loppu hyvin, eli johto löytyi ja sain siirrettyä kuvat koneelle. Helsingistä löytyi pari kynsilakkaa ja nyt Kuopioon kotiuduttua myös, joten ensi postauksessa esittelen varmaan uusia lakkoja. :) Seppälän lakkaostoksetkin on vielä esittelemättä, joten varmaa pistän ne kaikki samaan postaukseen.

tiistai 16. lokakuuta 2012

Tarroja

Siitä on jo hetki, kun bongasin facebookista kynsikotelukirppikseltä setin kokokynnen tarroja. Päätin ne ostaa, kun hintaa ei ollut paljon ja nää on musta ihan kivoja, vaikka siirtokuvat onkin mun mielestä helpompia. Katselin joskus tuota kelta-vaaleanpunaista arkkia Carlsonilla, mutta en raaskinut silloin ostaa.Nuo punaiset ja vihreä glitteriset tarrat ovat myös aika houkuttelevia, mutta ehkä säästän ne jouluun tai johonkin pikkujouluihin?

En tiedä, onko noi tarrat paras "hätäratkaisu", kun on saatava nopeasti jotain kynsille, mutta mä päätin kokeilla heti samana päivänä tarroja kynsille kun ne olin saanut. Oli meinaan edelliset lakkaukset "tosi kuluneet" ja oli saatava nopeasti jotain tilalle päiväksi tai kahdeksi.

Ajattelin, etteivät nämä välttämättä kestä kovin montaa päivää hyvinä kärjistä ja ihan oikeassa olinkin. Tarra olivat aika paksuja verrattuan esim Sally Hansenin tarroihin (joista muuten olen kirjoitellut täällä), joten ne oli vaikeampi saada tasaisesti kynnelle. Kynteni kun ovat todella kaarevat. Tosin ovat ne Sally Hansenin tarrat kalliimpiakin, että hinta ja laatu kulkevat aika käsi kädessä. Sain siis hieman ryppyjä ja epätasaisuuksia kynsien kärkiin ja myöhemmin mietin, että näihin tarroihin olisi ehkä kannattanut leikata semmoiset viillot, jolloin tarra menisi hieman päällekäin, eikä vekki jäisi pystyyn sojottamaan. Ehkä ensi kerralla kokeilen sitä. Nimittäin tarroja oli arkissa niin paljon, että toisenkin kierroksen vielä saan.Lopputulos oli minusta kuitenkin ihan hyvä ja kaukaa tietenkään vekkejä ei niin huomannut. Näitäkin kynsiä kehuttiin kauniiksi koulussa, joten ei missään nimessä hukkaostos.

Loppuun vielä yksi päivän asu. Harvinaista, että pääsee lähtemään kouluun mekko päällä. Meillä oli jälleen pedapäivä, eli vain teoriaa koko perjantai ja niinpä otin siitä kaiken irti ja psitin jotian kivaa päälle. Taisi olla viimeinen kerta kun ulkona tarkeni ballerinoissa, meinaan se syksy on kyllä tullut kovaa vauhtia ainakin tänne Kuopioon...mekko Gina Tricot
body Broadway
sukkikset H&M?
kengät Citymarketista

Ja olen ihan unohtanut esitellä, mitä hankin Mimaxilta! Mun oli pakko saada tuo laatta U, jossa on kaikkia eri julkkiksia, merirosvoja, piirroshahmoja, jne. Siinä samalla tilasin vähän siirtokuvia ja tarroja. Niin ja yhden purkin ostin mix-hilettä, jossa on siis sekaisin erikokoisia glittereitä. Ihan super kaunista! Näitä on ehkä pakko saada lisää... Usein olen käyttänyt montaa eri glitteriä samaan aikaan kynsillä, niin tämä on kuin minulle luotu. :)Sormet jo syyhyää, että pääsisin noita kaikkia testaamaan! Kynsiviila tuli muuten kaupanpäälle. Mulla on nyt jo pari noita ja ehkä voisin laittaa toisen johonkin arvontaan palkinnoksi, jos sellaisen saan lähiaikoina aikaan? No, katsellaan...

Tummat kynnet

Nämä kynsikuvat ovat pyörineet koneellani jo aika pitkään, koska olen ollut ilman kuvankäsittelyohjelmaa ja onnistuin saamaan sen verran huonoja kuvia keinovalossa lakkauksista, että en suostunut kuvia julkaisemaan ennen kuin olen niitä yrittänyt edes vähän käsitellä. Oli tosi haastavat lakat kuvata, ku olivat tuollaisia tummia ja tosiaan kun yömyöhään näitä yritin kuvata, niin luonnonvaloa ei ollut tarjolla. Jossain vaiheessa jo ajattelin, että ehkä mä vaan annan olla ja en julkaise näitä, mutta nyt kuitenkin ajattelin nämäkin tänne laittaa, kun kerran kuvia olen ottanut.

Mun teki siis mieli tehdä tosi tummat syksyiset kynnet. Kaivoinkin laatikostani esiin lakkoja, joita en ole vielä kynsilläni käyttänyt ja alla niistä kuvaa.OPI Sparkle-icious 
Essence Twilight saga Undead?
OPI Tease-y Does It
Essence Gold Old Buffy

Lakkasin kynnet ensin Tease-y Does It:lla ja se oli pelkältään jo minusta aika hienon värinen. Alla jonkinmoista kuvausyritystä lakasta ilman koristeluja.Töpöttelin kynsien kärkiin Essencen lakkoja. Nimettömään aina eriä kuin muihin sormiin ja oikeassa kädessä oli violettia nimettömässä ja vihreää muissa sormissa. Vasemmassa kädessä värit olivat toisin päin.Lisäksi laitoin pystysuunnassa puoleen kynteen hieman liukuvärjäyksen omaisesti tuota OPIn Sparkle-iciousia. Lopputuloksesta oli todella vaikea saada kuvaa, mutta alla yksi kuva, jossa näkyy edes jotenkin nuo kaikki eri lakat.Näin sain kerralla ison kasan lakkoja pois testaamattomien listalta. Mä siis säilytän kaikkia uusia/käyttämättömiä/testaamattomia lakkoja erillään muista ja koetan niitä parhaani mukaan aina tasaisin väliajoin muistaa valita kynsille, jotta saisin ne testattua ja muiden lakkojen seuraan laatikossa. Näitä testaamattomia lakkoja on kyllä viimeaikoina taas kertynyt... Eli aika loputon missio tämä taitaa olla. :)

Muuten, Mimaxille on ilmestynyt OPIn lakkoja myyntiin! Mua ainakin himotuttais kovasti tuo koko James Bondin inspiroima kokoelma, eikä vähiten nimien puolesta... Ehkäpä mä oon pakotettu tilaamaan pari edes? Tai jos näitä sais joululahjaks..? Niin ja onhan mulla synttäritkin ihan parin viikon päästä! Vinkvink! :D

torstai 11. lokakuuta 2012

Vaateostoksia ja "balettivaatetta"

Vihjasin jo aiemmin täällä blogissa, että olen tehnyt muutamia vaateostoksia ja tässä postauksessa esittelen niitä. Ostin kyllä Seppälästä muutamia kynsilakkojakin, mutta ne saavat tulla omaan postaukseensa sitten.Aikaisemmassa postuaksessa olikin jo pikku sneak peak ostamastani haalarista. Tässä nyt vielä toinen kuva. Oon jo pidempään halunnut jonkun ihanan rennon kotiasun ja tää haalari on ihan tädellinen. Kun puoleen hintaan sai, niin teki mieli oikeastaan hankkia vaikka kaksi!

Aletangolla roikkui toinenkin erittäin iloinen yllätys, meinaan olen tätä mekkoa jo joskus aiemminkin katsellut ja ehkä jopa kokeillutkin, mutta silloin en sitä kotiin asti vienyt. nyt alennettuun hintaan en enää voiut vastustaa kiusausta, vaan mekko lähti kotiin mukanani.Kaiken lisäksi mä keksin heti mekolle käyttöä, kun kävin viime viikonloppuna katsomassa kansallisoopperan Le Corsaire baletin ja vaatekriisiltä vältyttiin kivasti, kun tuli hankittua jotain uutta päällepantavaa. Alempana esittelen mun asua paremmin.

Hankin myös tuollaisen ihanan viittamaisen neuleen, joka tuli kyllä tarpeeseen, sillä ilmat ovat selkeästi kylmentyneet viime aikoina. Talvi on tulossa...Näiden lisäksi kotiutin Anttilasta kivan huivin, joka sekin oli (yllättäen) alennuksessa.Ja sitten mun viime lauantain asukokonaisuuteen:mekko Seppälä
sukkahousut Seppälä
koru H&M?
korvisket lahja

Kuvasta puuttuu nyt mun kengät, jotka voitte vilkaista täältä. (Ihanat Hanna Sarénin kengät!) Ne oli meinaan pakattu jo laukkuun, sillä en ihan noissa pikkukengissä liikenteeseen lähtenyt Kuopiosta asti, vaan pistin matkalle saapikkaat.Junailin Kuopiosta Helsinkiin, tapasin rautatieasemalla äitini ja lähdettiin syömään yhdessä. Siitä suuntasimme oopperatalolle ja ehdittiin vielä nauttia lasit kuoharia. Tämä "merirosvobaletti" ei ollut mulle entuudestaan kovinkaan tuttu, koska en ole sitä aikaisemmin nähnyt ja siksi olinkin hirmu innoissani. Näkisin jotain uutta. Ja mä oon jo pidempään halunnut nähdä tän baletin kokonaisuutena. Kiva ylläri oli se, että lavalla oli "tuttujakin", sillä en ollut ehtinyt etukäteen katsastaa illan miehitystä. Esitys oli erittäin viihdyttävä, vaikka ensimmäinen puolisko ennen väliaikaa olikin aika pitkä, kun toista näytöstä edelsi vain lyhyt välisoitto ja kolmas näytös tuli sitten väliajan jälkeen. Paljon oli hahmoja ja paljon tapahtumia, mutta hyvin niissä pysyi kärryillä. Puvut olivat kauniita ja merirosvot hyvin uskottavia viiksineen ja partoineen. :)

Vielä ois tarkoitus käydä katsomassa Lumikunigatar tämän vuoden puolella. Tahtoisin ehdottomasti nähdä sen miehityksen, johon kuuluu Mnna Tervamäki, vielä kun saisi selville, milloin Minna on lavalla Lumikuningattarena. Pakkohan tuo Lumikuningatar on nähdä, sillä meidän kouluhan teki oman versionsa tanssien kyseisestä sadusta tämän vuoden alussa. Olen kirjoitellut meidän versiosta blogissani mm. täällä.