tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kesä ja olympialaiset

Nyt kun olympiakisat on käynnissä, niin tottakai netistä löytyy kisojen inspiroimia kynsiä. Oletteko nähneet esim näitä? Pitäisi kai itsekin tämmöiset toteuttaa, mutta nyt ei ole reissussa oikein sopivia välineitä mukana. Ainakin nämä kynnet inspiroi kovasti, kun tykkään brittilipuista hirmuisesti. :)

Sää on viime aikoina suosinut ja olen yrittänyt ottaa lämpimästä säästä kaikein irti. Olen siis pyrkinyt olemaan paljon ulkona ja kaivanut shortsit sieltä kaapin perältä käyttöön. Tässä pari asua viime viikolta.



Uudet kengät pääsivät heti jalkaan. :)

paita H&M
shortsit kaverilta saadut
kengät DT New York
laukku Madu Shopista

Korvissa on muuten ne uudet ruutuässät, vaikkei ehkä kuvasta kamalan hyvin näykään.



Seuraavasta asusta oli pakko laittaa ihan kaksi kuvaa, kun tuolla taustalla oli joku tuommoinen söpö ilmstys. :)



pitsipaita Espanjasta
tuubitoppi kaverilta saatu
bikinit H&M
shortsit Broadway
laukku Madu Shopista
vyö ?
kengät ? (ikivanhat)

Korvissa pinkit nopat, jotka nekin ovat ihan viimeaikaisia hankintojani.



Ja hiusasiaa vielä sen verran, että tässäpä jälleen esittelyssä teille yksi kiva sivuletti, joita tykkään käyttää niin töissä kuin vapaallakin. tällä kertaa letitin myös tuon pään yli menevän osuuden. Ja sen voisi tietenkin vielä vaikka kietaista nutturalle. Niinkin olen joskus tehnyt, varsinkin koulussa kun pitää pyöiä piruetteja. :)

Loppuun vielä kuva Sokoksen lehden alakulmasta. :D Nimittäin nyt pitäisi löytyä Isadoran magneettilakkoja sitten ainakin Sokokselta. Yksi kaverikin tästä mulle vinkkasi facebookin puolella. En ole vielä käynyt katsastamassa itse Sokoksella valikoimaa.




Oletteko muuten huomanneet, että Ihanat Kynnet myy nyt China Glazen Bohemian kokoelmaa? Tahtoisin ihan pari tilata... Katsokaapa kokoelmaa täältä.

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Postin tuomisia

Mun piti esitellä kaikki postin tuomiset samassa postauksessa, mutta empä malta enää odottaa, vaan tässä esittelyssä nyt suurin osa uusista kynsijutuista, joita mulle on tullut. Yksi tilaus odottaa mua tällä hetkellä postissa, mutta en pääse sitä vielä pariin päivään ihastelemaan, kun olen lomailemassa äidin luona nyt muutaman päivän. Ja yksi paketin sisältö jäi kuvaamatta ennen reissuun lähtöä, joten kuvaan sen kun kotiudun taas. Mutta nyt siis pidemmittä puheitta tarkastellaan, mitä niistä isoista kirjekuorista oikein löytyikään...

Päätin tehdä vielä yhden tilaukse Ihanat Kynnet nettikauppaan tämän kuun puolella varmuudeksi, kun ensi kuussa postikulut nousevat. Siellä oli sopivasti paljon erilaisia glittereitä tarjouksessa, joten niitä tarttui muutamia mukaan. Lisäksi nuo leopardipilkkutarrat oliavt tarjouksessa. Tilasin myös yhden leimauslaatan, joka oli uutuuksien joukossa ja koristeluhyrrä tuli kaupanpäälle.



Ja kyllähän mä kolme lakkaakin tilasin. :)



Mä niin väitin, etten innostu noista Marilyn Monroen inspiroimista Eye Candy 3D glittereistä niin paljoa, että hankkisin niitä kovin montaa. Hankin lupoksi vain yhden silloin aika pian kokoelman ilmestyttyä. Nyt tuli hankittua kaksi lisää ja yksi on vielä tulossa mun luo. Hups. Sitten mulla onkin niitä jo neljä.



Pakko oli nyt hankkia tuo jännä tumma Some Like It Haute, jota on monissa blogeissa kehuttu kauniiksi. Myös kultainen Blonde Bombshell on luikkerrellut hieman varkain hankintalistalleni, vaikka olenkin jo ollut pitkään sitä mieltä, että minulla on jo tarpeeksi tai jopa liikaa kultaisia glittereitä. En edes käytä paljon kultaa, paitsi kynsissä. Aika oikeaan aikaan nuo kaksi tilasin, sillä kultainen glitter loppui nettikaupasta heti tilaustani seuraavana päivänä.



Pakko minun oli sortua myös China Galzen Summer Neonseihin. Ihastuine rityisesti kokoelman kaikkiin punertaviin sävyihin ja olisin halunnut oikeastaan ne kaikki! Tuntuu vai tosi tyhmältä tilata neljä punaista lakkaa, jotka ovat tosi lähellä toisiaan. No, päädyin nyt tilaamaan Hang-Ten Toesin, joka on ihana pinkki. Kokoelman eräs toinen sävy löytyi Huuto.Net:stä, joten päädyin tilaamaan vain yhden uutena.

Sitten facebookista löytyi tämmöinen ihanuus. Nyt löytyy kokoelmistani täydellinen punainen lakka, ainakin toivottavasti. En ole kerennyt vielä kynnelle kokeilla, mutta pullossa näyttää hyvältä! Ja arvatkaapa vaan muistanko tän sävyn ulkoa? No en tietenkään.. Oisko kyseessä OPIn Red Red Rhine? No, tarkastan sitten kotiin päästyäni.



Onni on suosinut minua ja voitin CupCakezin pienessä arvonnassa yhden minulta puuttuvan Flormarin holon. Jee! Ja katsokaa mitne söpö onnittelukortti siinä oli kiinni! :)



Perjantaina jännitin ehtisikö posti tuoda vielä pari juttua ennen kuin lähden pienelle lomareissulleni ja positiivisesti yllätyin, kun kotona odottikin oven takana jälleen ilmoitus, että minulle on isokokoinen kirje. Vielä kivempi yllätys oli se, että postissa todellisuudessa odottikin minua kaksi kuorta, joista oli vain jätetty yksi saapumisilmoitus!



Toisesta kuoresta paljastui Essencen lakkoja ja pari laattaa, jotka ostin Passion for Nailsista. Yhden lakan noista ajattelin muuten pistää seuraavaan arvontaani palkinnoksi, jos nyt en ihan liikaa kiinny näihin kaikkiin ennen sitä. :D



Sitten viimeisenä ei suinkaa mikään vähäisin paketti, nimittäin pitkään odottamani arvontapalkinto kotutui myös! Voitin siis Kynsitaideblogin arvonnan ja olen palkintoa odotellut kuin kuuta nousevaa. Katsokaa nyt mitä kaikkea kivaa mä taas sain! Kyllä näillä kelpaa taas kynsiä taiteilla! Ihanaa, kyllä voittajan on helppo hymyillä! :)

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Flormarin bongailua ja muita ostoksia

Teen nyt tämmöisen pikaisen postauksen, koska ajattelin tämän Flomareita koskevan jutun kiinnostavan teitä. Bongasin meinaan tänään Citymarketista Flormarin standin, jossa oli crackleja ja magneettilakkoja. Onko näitä Flormarin magneettilakkoja ollut aiemmin jossain myynnissä? En ole itse ainakaan vielä törmännyt. Vähän ihmettelin itse noiden cracklejen valikoimaan ottoa, mutta kun niitä katselin, niin siellä oli ainakin yksi fuksianpunainen glitter cracklelta näyttävä lakka, jota tekis mieli kokeilla. Tuossa aiemmassa postauksessa kun kerroinkin tahtovani jonkun glitterisen cracklen.



Hinta näillä oli aika kova, meinaan olivat "tarouksessa" 6e 2kpl. Yksi lakka maksoi muistaakseni 6,95e, eli kaksihan näitä kannattaa ostaa. En voi kyllä käsittää, miten Tokmannin ketjun kaupoilla on varaa myydä näitä sillä alle 2e hinnalla, vai laittavatko ne Anttilassa ja Cittarissa (+Seppälässä) vaan älyttömästi katetta näille. Eikös Tokmannilla ole tällä hetkellä vielä se tarjous 3kpl 5e? Ja mietin miksiköhän Cittarikin on ottanut näitä valikoimiin? Onko menekki ollut hyvä Anttilassa ovatko tietoisia hyvästä meenkista Tokmannilla?

Pistän tähän samaan postaukseen vielä parit ostokset.



Löysin Citymarketista ihanat kankaiset tennarit ja oli pakko ostaa kun hintaa oli vain kymppi.




Anttilasta kävin rohmuamassa pari CD:tä 15e yhteishintaan. Päädyin pitkän harkinnan jälkeen Rihannaan ja Beyonceen.

Englanninlippulaukku oli ihan paras löytö ja oon sellaista halunnut tosi pitkään. Bongasin yhden liikkeen ikkunasta mainoksen ja seuraavana päivänä sen aukiollessa menin ostamaan. Oli muuten vika! :) Alla myös parit korvikset, jotka ostin samasta paikasta. (Kökkö ylivalottunut kuva, mutta parempaa ei ollut nyt tarjolla.) Ruutuässä ja vaaleanpunaiset nopat. Söpöjä, eikö?



Niin ja bongasin vielä tämmöisen violetin tanssijan, joka on siis kaulakoru. Pakko oli ostaa, vaikka en tiedä onko tämä hieno vai vähän hassu.



Lähden huomenna pieneen reissuun kun on muutama vapaapäivä, mutta silti on varmasti postauksia tulossa, jos en nyt aivan villiinny viettämään kaikkea vapaatani ulkona auringossa. :) Ainakin muutama keskeneräinen postaus on työnalla.

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Vihreä glitteröveri

Tämmöisillä välineillä päätin toteuttaa lakkauksen.



Näyttääkö tutulta? Tein jälleen glitteröverit. Edelliset esittelin täällä. Nyt valitsin pääväriksi vihreän ja mukana vähän keltaista. Kokeilin ekaa kertaa tuollaista keltaista hiutalehilettä (tuossa purkissa, jonka sisältö ei näy oikein ollenkaan yllä olevassa kuvassa), mutta en ihan kamalasti tykännyt. Laitoin sitä alimmaksi ja siihen päälle kaikkia pienempiä glittereitä. Ne hiutalehileet olivat aika isoja ja niitä oli vähän haastava asetella kynnelle.



Nämä eivät olleet ihan niin oman väriset kuin ne edelliset, mutta kiva kuitenkin ja kehuja sain töissäkin näistä. Pohjalla on Essencen turkoosinvihreää Out Of My Mind lakkaa ja kaikkien hileiden päällä hieman tuota myrkyllisen väristä Kleancolorin lakkaa, joka on suht tuore hankintani.



En ole tainnut esitellä tuota Essencen lakkaa vielä blogissani pelkältään, niin piti ottaa kuva kun olin töpötellyt sitä kynsien kärkiin. Tuo on aivan ihanan värinen! Harmi kun peittyi tässä lakkauksessa aika paljon noiden hileiden alle. Yritän pian päästä käyttämään lakkaa uudelleen vähän näkyvämmin. Älkää antako siistimättömän lakkauksen häiritä, vaan ihastelkaa kaunista väriä, jookos? :)



Loppuun vielä yksi päivän asu. Pääsin viimeistä kertaa käyttämään yksiä luottofarkkujani, nimittäin nuo farkut ovat niin kuluneet, että pakko on vaan heittää jo roskiin. Kovassa käytössä ovat olleet ja melkein puhki kulutetut. Nyyh.



paita KappAhl
farkut KoneHelsinki Jeans

Muuta kuin kynsiä

Päätin tähän väliin tehdä tämmöisen pienen sekametelipostauksen. Seuraavaksi postaan taas uusia kynsiä.

Oon tosi huono pitämään hiuksiani auki. Varsinkin nyt kun oon antanut hiuksieni kasvaa, niin pidän niitä tosi usein kiinni. Tykkään eniten ehkä sivuttain tehdystä ranskalaisesta letistä ja hyvin usein pidän myös jonkinlaista sivuponnaria. Päätimpä yksi päivä kokeilla tällaista helppoa kampausta, jossa hiukset ovat melkein auki, mutta ei ihan kuitenkaan. Toiselta puolelta hiukset ovat siis täysin vapaana. Tämä kampaus paljasti kivasti tuon riippuvan korvikseni.



Oon muuten tekemässä teille pienen postauksen mun uudesta ihanasta Pearl Wandista. Tein sillä yksi päivä itselleni töihin kiharata ja päätin samalla napsia muutaman kuvan blogiin. Toivottavasti tämöinen pieni hiuspostauskin kiinnostaa.

Olen muuten ihan unohtanut näyttää, mitä avokki toi tuliaisina kun kävi perhettään moikkaamassa kesälomalla. Lisäksi hän toi Kultasuklaalta kaikkia ihania makusuklaita (salmiakkivalkosuklaa!!!), mutta niistä en jostian syystä ehtinyt ottaa todistusaineistoa.. :D



Tietää, että mä käytän koruista eniten korviksia, joten sain niitä ihan kaksi paria. Oikeanpuoleisia olenkin käyttänyt jo pari kertaa.

Olen muuten löytänyt yhden uuden lemppariruuan! Mä nimittäin tykkään paljon kanasta ja oon vähän hullaantunt näihin Maggin maustepusseihin, joissa siis kana laitetaan paistopussiin ja kypsennetään uunissa. Makuja on monia ja kana on vain niiiiiin hyvää kun se valmistetaan uunissa. Tulee niin mehukasta.



Onko muita kanansyöjiä? Vai mahdollisesti kasvissyöjiä?

torstai 26. heinäkuuta 2012

Sekalaista höpinää kynsien maailmasta

Miltä näyttää kiva postipäivä? No tältä:



Esittelen pakettien sisältöä jossakin myöhemmässä postauksessa, sillä mulle ois tulossa vielä pari muutakin juttua postissa ja ajattelin esitellä ne kaikki kerralla. Tein nyt vähän tilauksia varastoon, kun ens kuussa nousee postikulut, niin ajattelin järkevänä hieman säästää ja tilata ensi kuulle suunnittelemani jutu vielä tämän kuun puolella. Ens kuussa on kyllä pakko tehdä Cesarsille tilaus, koska heidän oma laattansa tulee myyntiin piakkoin ja se on pakko saada.

Arvatkaapa mitä mä jsut bongasin MiMaxin sivuta?! No nämä ja nämä! Vihdoinkin ovat tulleet myyntiin nuo glitteriset cracklet (eka linkki) ja metalliset cracklet myös! Noita glitterisiä mä oon kuolannut jo pitkään ja harmitellut, ettei esim Mimaxilla niitä ole ollut. Harmi vaan, että sinänsä cracklet vähän kyllästyttää jo kun niitä on joka merkiltä, niin monessa eri värissä ja jatkuvasti tulee vaan uusia. Kivoja ne on, mutta ei nyt kuitenkaan niin kovin kätännöllisiä. Joku vuoden tai parin tauko tekis varmaan ihan hyvää crackleille ja sitten niistä vois innostua taas uudelleen. Mutta mun o ehkä pakko saada edes yksi glitterinen crackle! Noi metalliset voin jättää kyllä väliin... Harmi kun just ehdin tilaan Mimaxilta tavaraa...

Mä yritin muuten ottaa teille kuvia siitä mun pimeässä hohtavasta lakasta. Kokeilin sitä vanhan lakkauksen päälle ihan vain kahteen kynteen ja kyllähän se toimi! Mulla vaan ei oo semmoista kameraa, että saisin sen hehkun pimeässä ikuistettua. Kun yritin ottaa kuvan hehkuvasta pullosta, niin se onnistui, mutta kynsistä ei. Vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy pullo ja oikean puoleisessa kuvassa yrittää näkyä ylänurkassa kaksi hieman hohtavaa kynttä. Kynsissä hehku ei kestänyt kovin pitkään, mutta pidinkin niitä vain hetken valossa ennen pimeään menoa. Pitänee testata tätä joskus vielä joka kynnelle. Musta ainakin tää on hauska keksintö. Tuohan käy hyvin päällyslakastakin.



Viime päivinä kynsimaailmassa (ainakin englanninkielisissä blogeissa) on kohistu tekijänoikeusrikkomuksesta, kun Sinful Colors varasti parin bloggaajan kuvia mainoslehtiseensä ja poisti heidän vesileimansa. Surkuhupaisinta tässä minusta on se, ettei kynsien tekoon oikeasti oltu käytetty yhtään Sinful Colorsin lakkoja, vaan aivan muita merkkejä. Toisessa kuvassa bloggaajalla on jopa Color Clubin pullo kädessä! Mitä kuluttajien huijausta... Revlon (joka omistaa Sinful Colorsin nykyään) on pyytänyt tapahtunutta anteeksi facebookissa ja he selvittävät asiaa nyt asianosaisten kanssa (eli bloggaajien, joiden kuvia on varastettu). Itse olen seuraillut tätä tapahtumaa niin blogeista kuin facebookistakin. Revlonin anteeksipyyntö löytyy muuten täältä, jos joku on kiinnostunut. Surullista ja käsittämätöntä, että tällaista tapahtuu. Ja tyhmää kuvitella, ettei siitä jäisi kiinni. Jos asia kiinnostaa enemmän, niin ainakin täällä blogissa on vielä juttua asiasta. Varkauksien kohteeksi joutuneet blogit ovat poistaneet toistaiseksi kirjoituksensa liittyen heidän kuviensa varastamiseen, eivätkä kommentoi aihetta ennen kuin se on käsitelty loppuun.

Bongasin muuten, että Wet'n'Wild olisi tehnyt Fergien nimeä kantavan kokoelman täältä blogista. Voiskohan näitä tulla myös Suomeen? Myös nämä Revlonin lakat näyttävät myös kiinnostavilta! Saa sanoa, jos jostain joskus bongaatte näitä!

Loppuun vielä terveiset Veeti-pallerolta.  Oon taas intoutunut kuvaamaan poikaa ihan urakalla ja saatte tekin nyt kestää näitä "katsokaa kun mun poika on söpö" -höpinöitä.



Nyt on muuten ollut jopa hieman kesäiset kelit ja siksi ei ole postauksiakaan tullut. Mä olen meinaan viettänyt aikaani ulkona, kun kerrankin on ollut vielä sopivasti vapaapäiviä. :)

Bongasimpa pitkästä aikaa arvonnan



En hetkeen ole mitääna rvontaa blogissani mainostanut, mutta nyt löytyi kiva arvonta ja pistetäämpä infoa eteenpäin, että tekin voitte osallsitua Like it. Love It! blogissa käynnissä olevaan arvontaan. Klikkaa itsesi arvontaan tästä.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Söpö unikeko

En voi olla jakamatta näitä äärettömän söpöjä kuvia mun pikkumiehestä. :) Herra on tainnut tulla vanhaksi kun päivät pitkät se vaan torkkuu eri paikoissa.



Muistan kun aluksi Veeti pelkäsi tuota säkkituolia ihan hulluna kun se rahisi. :D





Niin ja katsokaapa mitä ihanaa posti toi! Polish This blogikirppis oli huippu hyvä, iso kiitos ihanista lakoista! :)



OPI Sparkle-icious on vaan niin ihana glitteri. Tämä oli kaikkein kallein lakka, mutta sen arvoinen!
Essence Twilight saga Undead? oli vaan pakko saada vampyyrifanina. :)
Orly Emberstone on toivottavasti juuri niin ihana kuin pullossa ja swatcheissa näytti. Toinen Orlyni vasta, niin pakko oli tarttua tilaisuuteen. :)
Fairy Dust on ollut ostoslistalla jo pitkään.
Kleancolor Chunky Holo Clover on eka Kleancolor. Ehkä innostun nyt tilamaan näitä lisää?
Eveline 420 tuli kaupanpäälle ja holojahan ei ole ikinä liikaa!



Uudet kengät pääsivät ekaa kertaa ulos! Valitettavasti kuvassa ei näy kovin hyvin mun pinkit varpaankynnet, jotka laitoin ihan näitä kenkiä ajatellen.

paita H&M
neule H&M
farkut Gina Tricot
kengät Seppälä
laukku Espanjasta

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Glitteröveri

Olen jo pitkään miettinyt, että pitäis hyödyntää enemmän noita irtoglittereitä, joita omistan. Niillä voisi tehdä vaikka mitä ihania övereitä manikyyreja. Olen jo pidempään pyöritellyt päässäni ideaa erikokoisten ja väristen glittereiden yhdistelystä kynnelle, mutta lopulta nämä kynnet saivat minut ryhtymään tuumasta toimmeen, vai miten se sanonta kuuluukaa. Nyt vihdoin päätin siis toteuttaa tämän pitkää päässäni muhineen idean ja tämmöisillä tarvikkeilla lähdin kynsiä tekemään.



Valitsin alle suht neutraalin lakan ja tuo vanha Lumene sopi hommaan minusta hyvin. Halusin koko kynnelle hieman väriä ja sitte siihen päälle erikokoisilla glittereillä jotakin vinomanikyyriä tai liukuvärjäystä. Valitsin värimaailmaksi punakeltaista ja otin esiin neljä eri purkkia glittereitä. Mietin aluksi, että haluaisin ehkä jopa kuutta eri glitteriä, mutta tyydyin lopulta neljään. Luotin niidenkin olevan tarpeeksi överi yhdistelmä.



Arvatkaapa vaan oliko glitteriä vähän joka paikassa kun lakkailun lopetin? :D Läpinäkyvää lakkaakin kului aika kiitettävästi kun glitteritä sillä kiinnitin, mutta hauskaa oli ja neljällä erilaisella glitterillä sai minusta aika kivan monipuolisen lopputuloksen aikaan. Aloitin niillä pienemmillä ja päälle laitoin isompia glitteritä.



Ja koirankarva kiinni nimettömässä... eihän sitä sitten huomannut ennen kuin olin ottanut tuosta "karvasormesta" monta kuvaa. :D



Ihanasti kimmelsivät kynnet auringon (ja myös lampun) valossa ja sen verran harakka olen, että en voi kuin tykätä. Vois nää musta olla vieläkin överimmät, mutta ehkä nää on just sopivat, kun pitää ihmisten ilmoillakin liikkua. :) Sain näistä paljon positiivisia kommentteja töissä ja moni halusi tietää, miten oikein olen tehnyt kyseiset kynnet. Eli varmaan pakko tehdä pian uudet tämmöiset joillakin toisilla väreillä.

Loppuun vielä päivän asu, johon kyseiset kynnet sopivat myös aika hyvin. Pinkit housut ovat olleet nyt kesällä paljon käytössä. On niin kovin viileää ollut, etten ole paljoakaan voinut pitkistä housuista luopua. Harmi, kun olisi kaikkia ihania kesämekkoja ja puolihameitakin!



huivi Gina Tricot
paita Gina Tricot
housut H&M
kengät Inspire
korvikset Seppälä

Haastekysymyksiä

Mä taidan olla tosi huono tekemään näitä haasteita kun näissä kestää näin kauan? No, yritän nyt parhaani mukaan purkaa tätä haastesumaa hitaasti mutta varmasti. Mulla on kestänyt ihan tuhottoman kauan tehdä tämä, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan, vai miten sitä sanotaan? Haastavia kysymyksiä oli. :)

Eli haasteessa pitää vastailla toisten bloggareiden kysymyksiin (joita on 11) ja kertoa itsestään 11 faktaa. Sen jälkeen keksitän omat kysymykset muille bloggaajille ja haastetaan heidät. Toivottavasti muistin nyt ulkoa suurinpiirtein nämä säännöt oikein. :)

Nyt alkuun se 11 faktaa pöytään:
1. Mun lemppari lomakohde on ehdottomasti Kreikka ja Rodoksen saari. Siellä voisin käydä vaikka monta kertaa vuodessa.
2. Tykkään käyttää villasukkia kotona, jopa kesällä, koska mun jalat palelee helposti.
3. Inhoan kun joku tv-sarja jää jännään kohtaan jakson loppuessa. Siksi tykkäänkin katsoa useamman jakson kerralla putkeen yhtä sajraa.
4. Nykyään pidän enemmän vihreästä ja sinisestä kun olen alkanut lakkaamaan enemmän kynsiäni ja käytän myös kynsillä vihreää ja sinistä. Ennen en oikein pitänyt kyseisestä väreistä.
5. Haluan käydä valkaisemassa hampaani.
6. Tykkään paljon syödä ja nukkua. Voisin melkein sanoa, että ne ovat parhaita harrastuksia. :D
7. Pidän kaikesta yliluonnollisesta ja esim kirjallisuus ja tv-sarjat tähän aihepiiriin liittyen kiinnostavat minua.
8. Myös uskonnot kiinnostavat ja uskonto olikin lempiaineeni koulussa.
9. Haluaisin joskus kääpiövillakoiran.
10. Vasemmassa käsivarressani on arpi, koska olen kaatunut pyörällä lapsena.
11. Haluaisin osata laulaa.

Nämä kysymykset sain Sunshine makes me smilesta:

1. Omistatko auton/ajokortin ja aiotko semmoiset hankkia?
Omistan ajokortin ja autonkin periaatteessa, muttaauto jäi äidille kun muutin Kuopioon opiskelemaan. Saan takaisin kun palailen opiskelemasta tai hankin sitten toisen...

2. Onko suklaa vastaus kaikkiin ongelmiin?
Ei ehkä vastaus, mutta helpotus. :)


3. Onko sinulla lemmikkiä? Haluaisitko?
Onhan mulla! Maailman söpöin kitukasvuinen bichon frise, joka tottelee nimeä Veeti. Joskus olen halunnut myös kamalasti marsua. Ja koirista oon aina pitänyt.



4. Suosikki bändi/artisti?
En mä osaa sanoa! Mä tykkään paljon kaikesta jazzista, bluesista ja kaikesta svengaavasta. Yleensäkin musasta, jota on kiva tanssia. Pop ja r'n'b on hyvää. Madonna, Michael Jackson, Christina Aguilera, Britney, Chisu, Jenni Vartiainen... Lista on ihan loputon. Aika paljon tykkään naislaulajista.

5. Ärsyttääkö sinua arvontamainokset blogeissa?
Ei kun musta on kiva löytää sitä kautta arvontoa, joihin osallistun. :D Ja joskus on löytynyt tosi hyviä blogejakin!

6. Saat kolme toivomusta, mitä toivoisit? (ei saa toivoa lisää toivomuksia)
Aika paha... Varmaan tyyliin että eläisin loppu elämäni onnellisena ja rakastettuna. Sopivasti rahaa, ettei olis ikinä koskaan mitään rahavaikeuksia. Hyvää elämää kaikille mun läheisilleni.

7. Oletko aamulla ärtynyt?
Joo, taidan mä olla. En ole mikään aamuihminen... :D

8. Olitko kiltti lapsi, vai kauhukakara?
Olin mä tosi kiltti, musta äiti pääsi sopivan helpolla. :)

9. Jatka lausetta: Onni on _.
Tosi kliseistä ehkä, mutta "pieniä asioita". Se on niin totta.

10. Onko sinulla tapana jättää asiat viimetippaan?
No joo ja ei. Toisaalta haluan suunnitella ajoissa, mutta oon sitten aika laiska esim siivoamaan tms.

11. Mitä pelkäät?
Korkeita avaria paikkoja. Ja välillä vähän myös sitä, että jotian kamalaa tapahtuu itselle tai läheisille.



Nämä kysymykset sain Ehkä huomenna on kaikki toisin Ookalta:


1. Viimeksi näkemäsi elokuva elokuvateatterissa ?
Lumikki ja Metsästäjä ja nyt pitäis taas päästä leffaan, kun menee hyviä leffoja...

2. All-time-favorite -biisi ? Miksi ?
Apua. En mä pysty sanoon vain yhtä. Mä rakastan musiikkia yleensä. 

3. Miten asut ? (kerrostalo/rivitalo/omakotitalo, yksin/perheen kanssa/kumppanin kanssa jne.)
Asun kerrostalon neljännessä (ylimmässä) kerroksessa kaksiossa avomiehen ja koiran kanssa.

4. Jos saisit nyt 50 € mihin käyttäisit sen, jos et saisi laittaa sitä säästöön ?
Kai mä ostaisin kynsijuttuja... :D Tai vaatteita/kenkiä. Tosin kynsijuttuja sillä sais enemmän, joten vastaan kynsijuttuja. :)

5. Ostatko vaatteesi mielummin netistä vai kaupasta ?
Kaupasta, koska tykkään sovittaa ja hypistellä vaatteita. Ja vaatekaupoissa kiertäminen on kivaa! Tykkään kasata älyttömiä vaatevuoria syliini ja mennä sitten sovittamaan. :)

6. Mikä on viimeksi lukemasi kirja ? Suosittelisitko ?
Tällä hetkellä on kesken Sookie Stackhouse -sarjasta yksi kirja, suosittelen kyllä lämpimästi kyseistä sarjaa, ainakin vampyyrifaneille.


7. Oletko siisti ihiminen ? Eli onko asuntosi/huoneesi aina tip top kunnossa vai kuin pommin jäjiltä ?
Olen siisti kun sille päälle satun, mutta myös hyvin "hajamielinen taiteiljaluonne", jolla ei niin haittaa, jos on vähän tavaroita hujahajan. Tykkään monesti jättää tavaroita esille, koska sillä tavalla ne löytyvät helpommin ja lopputulos voi olla vähän hallittu kaaos. Mutta välillä saan semmoisia siivouskohtauksia, että kaikki pitää saada siististi kaappeilin jalaatikoihin. Ja kyllä mä oon aika tarkka esim imuroinnin suhteen, ettei sitten löydy heti villakoiria jostain, vaan kaikki nurkat pitää ottaa kunnolla. Niin ja kaikki astiat pitää laittaa heti tiskikoneeseen, eikä lojumaan tiskipöydälle.

8. Mikä on parasta bloggailussa ?
Varmaan se, että saan jossain esitellä kuvia mun kynsistä ja kertoa kaikesta mua kiinnostavasta elämässäni. Ja sitten vielä joku tykkää lukea sitä ja ehkäpä jopa kommentoida! Ihanaa, kun joku on kiinnostunut mun jutuista. :D

9. Lemppari kynsilakkasi ?
Oijjoi, paha. Mä oon tässä jo yrittänyt tosi pitkään tehdä sitä top 10 haastetta, jossa pitäis esitellä kymmenen lempparia ja sekin on mulle jotenkin ylivoimaista. :D Jos mä yritän vastata tähän, niin se ois joku ihana vaaleanpunainen, jota voisin pitää vaikka joka päivä kyllästymättä koskaan. Vastaan nyt MO:n Lili's Pink.




10. Käytätkö paljon asusteita ? Mikä on suosikkisi ?
Tykkään hirmupaljon erilaisista korviksista. Kaulakorutkin on kivoja, mutta ehdottomasti eniten käytän erilaisia korviksia. Sormuksia en osaa käyttää enää, ennen käytin niitä paljon. Myös hiuksissa on kiva käyttää jotain koristeita (kukkia, rusetteja, yms). Pitäis käyttää varmaan enemmänkin, mutta en aina jaksa kamalasti asustaa, kun kaikki korut yms on otettava pois sitten tanssitunneille. Käytännöllisyyssyistä ne sormuksetkin on vähän jääneet.

11. Mitä haluat tulevaisuudeltasi ?
Haluan pystyä elättämään itseni tanssinopettajan työllä, haluan oman kodin ja naimisiin, ehkä lapsen/lapsia joskus tulevaisuudessa. Haluan olla onnellinen. Semmoista aika perus. :)

Ja sitten niitä omia kysymyksiäni...

1. Luetko paljon blogeja?
2. Mitä täytteitä on yleensä pizzassasi?
3. Pidätkö matelijoista, käärmeistä tai hämähäkeistä?
4. Mihin haluaisit matkustaa?
5. Teetkö/pitdätkö/harrastatko jotakin sellaista, mikä mielletään poikamaiseksi tai jotenkin "miesten jutuksi"?
6. Kirjoitatko ikinä enää oikeita kirjeitä tai lähetätkö postikortteja?
7. Mikä oli suosikki tv-sarjasi lapsuudessasi?
8. Keräiletkö jotakin tai oletko joskus keräillyt?
9. Suosikki marja?
10. Televisio vai tietokone?
11. Mikä on suosikki herkkusi? Tykkäätkö esim jäätelöstä, pullasta, karkista vai kaikista?

Tosi moni on jo tän tehnyt... Jos ette jaksa keksiä itse kysymyksiä, niin vastailkaa edes mun kysymyksiin. :) Kaikki, jotka ei ole tätä tehneet, saatte vapaasti vastata mun kysymyksiin. Jos joku tän intoutuu tekeen, niin linkatkaa ihmeessä vastauksenne mulle, niin mä käyn tietty lukeen! :) Lisäksi haastaisin seuraavia henkilöitä tekemään tämän:
Kaisa
Suvi
Anniina
Janita
kata
Suvi
Taru
Sanna & Nunnukae

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vapaapäivän fiiliksiä

Mulla oli harvinainen viikonloppuvapaa viime viikolla ja sen kunniaksi lähdin lauantaina hieman kaupungille pyörimään.



Suunnakseni otin ehdottomasti Citymarketin, sillä pe-la siellä oli paikalla Essien esittelijä ja jokaisen tuotteen kanssa sai kaupanpäällisenä lasiviilan. Tämä tapahtuma piti olla jo viikkoa aiemmin (kuten muualla Suomessa oli), mutta Kuopion esittelijä oli sairastunut ja siksi koko tempaus siirtyi viikolla.

Siirto sopi mulle paremmin kuin hyvin, sillä ehdin nyt vapaapäivänä käydä rauhassa tsekkaamassa Essien valikoiman, eikä tarvinnut kelloa tuijotella. Kauan mä lopulta lakkoja käsissäni pyörittelin ja juttelin sen esittelijän/promoajan/asiantuntijan kanssa. Hän esitteli lähinnä kesän kokoelman sävyjä ja kertoi mitä lakkoja ketkäkin julkkikset ovat käyttäneet. Sain kuulla, että se prinssi Williamin kanssa naimisiin mennyt Catherine käytti hääpäivänä kynsillään Ballet Slippers sävyä! Ja se oli muuten tähän asti ainoa omistamani essien lakka. :)

Esittelijällä itsellään oli kynsillä Mint Candy Apple, joka munkin oli pakko ostaa, kun oli niin ihana minttu. Lisäksi arvoin pitkään parin kesäkokoelman lakan välillä ja päädyin lopulta ostamaan All tied Upin, joka on nähty Lady Gagankin kynsillä, jos en nyt väärin muista. Bikini So Teeny tulee varmaan kyllä vielä ostettua jossain vaiheessa, se jäi niin kummittelemaa mieleen. En vain raaskinut ostaa kolmea kerralla.

Musta tää oli kiva tapahtuma ja nyt olen huomattavasti enemmän innoissani Essien lakoista aiempaan verrattuna. Aluksi ajattelin, ettei niitä tule tuolla hinnalla ostettua, vaikka kivahan se on, että Essietä on nyt noin helposti saatavilla ihan marketista. Nyt kuitenkin näin monia ihania sävyjä jaonhan nuo laadukkaita lakkoja, sitä ei voi kiistää. :)



Toinen etukäteen suunniteltu ostos oli Remingtonin Pearl Wand, jonka ostoon äiti osallistui. Oon tätä jo pidempään himoinnut ja olen tarvinnut jo vähän aikaa uutta kiharrinta. Oon kuullut tästä paljon kehuja.



Sittenpä vielä päivän asua. Uusi mekko pääsi päälle ja mä niin tykkään tästä!

mekko Gina Tricot
legginsit Inspire
kaulahuivi H&M
kengät Cittarista (merkki kulunut pois)

korvikset Gina Tricot



Mä ihastuin ikihyviksi myös noista vetoketjukorviksista, ne on niin hauskat! Näille on varmasti käyttöä jatkossakin!



Toirlta kävin ostamassa mansikoita ja herneitä. Illalla pakastin mansikoita ja tietty söin suuren osan. :D



Sokoksella kävin alesta nappaamassa taas kerran Klipotekin kuivashampoota. Tää on mun lottotuote ja tykkään tän hajustakin kovasti, vaikka se vähän kurkkua/nenää tuntuukin ärsyttävän kuten hiuslakkakin. Onneksi oli taas alessa, koska mulla oli vika pullo menossa! Lisäksi ostin vanutyynyjä, jotta saan meikit ja kynsilakat jatkossakin pois. :)



Niin ja tuli mun käytyä hakemassa vielä yksi Flormarin holo. Ihan kuin niitä ei ois jo tarpeeksi. :D Ostin vielä sävyn 808, koska se on jännän värinen. Ei hopea eikä violettikaan, vaan jotain siltä väliltä. (Kuvassa kynsillä on eri sävy.)



Syksyn tullen on tulossa taas uusia kynsilakkakokoelmia ja vaikka itse toivon kovasti, että kesää on vielä jäljellä, kyllä nuo syksyn kokoelmat jo kiinnostavat... Ainakin OPIn James Bond teemaiset laakt näyttivät aivan liian herkullisilta! Ja nämä Zoyan lakat olivat ihania! Mitäs te tykkäätte? Onko joku kokoelma, jota kovasti tällä hetkellä odotatte?