torstai 31. toukokuuta 2012

Holorakkaus

Esittelen nyt parit kynnet, jotka mulla oli ennen esityksiä, etteivät nämä kuvat jää enää pidemmäksi aikaa roikkumaan koneelleni. Otsikko viittaa sitten muuten vasta noihin jälkimmäisiin kynsiin, vaikka onhan näissä ekoissakin kysissä nuo hologrammiamsiet perhoset.

Nyt saatte nauraa mulle, nimittäin mun oli tarkoitus tehdä jotian helppoa, nopeaa ja yksinkertaista kynsiini ja alla näkyy lopputulos. Ajattelin tosiaan lakkaavani kynteni tyyliin yhdellä värillä ja joka kynteen joku tarra koristeeksi. Nopeaa hommaa. Tosi yksinkertaista lähteä leikkimään tuommoisella irtomurskalla... Että näitä kynsiä tuli väsättyä kyllä sitten vähän pidempi tovi, koska a) värilakat eivät olleet kamalan peittäviä ja vaativat useamman kerroksen, b) tuon murskan päälle oli laitettava älytön kerros päällyslakkaa, ettei se raavi kaikkea.



Otin kuvia luonnonvalossa, mutta ei ollut kovin aurinkoista, joten vähän tummia kuvia tuli...Perhostarrojenkin kanssa oli pientä ongelmaa saada kaikki kulmat pysymään kiinni kynsillä. Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin, että useamman tarran reunat jäi vähän koholleen ja jouduin vielä kuorruttamaan näitä lakalla, etteivät törröttäisi noin pahasti.



Alla kuvat vielä käytetyistä tarvikkeista. Sain tuon punaisen murskan kaupanpäälle Ihanat Kynnet verkkokaupasta ja ihastuin nyt kyllä siihen! Mä en oo käyttänytkään mitään muuta kuin perus glitter dustia ja diamondeja kynsillä. En mitään tuollaisia erikoisempia hileitä. Murska päästi vähän väriä ja itse hileet ovat värin alla hopeisia, mutta musta se antoi vaan kivan elävän pinnan noille hipuille, kun eivät olleet ihan tasavärisiä.



Mä en hirveästi harrasta Mavalan lakkoja, mutta pari mulla niitä sattuu olemaan. Nämä kaksi olen saanut. Toisen sain juuri tässä keväällä kaverilta ja toinen tuli kaupan päälle kun ostin Huuto.Net:stä lakkoja. En kumpaakaan ole vielä testannut ja ajattelin nyt olevan korkea aika, kun tuo violettikin on pyörinyt mun laatikossa jo varmasti reippaasti yli puoli vuotta. Värit olivat aika kivoja ja tuo punertava levittyi musta vähän paremmin tai asaisemmin. Kuvasta ehkä juuri ja juuri saa selvää, että vasemmalla on sävy Toulouse ja oikealla Vitality.

No sitten niihin hololakkoihin. Kyseessä on nyt kyllä ihan Golden Rosen halpisholoja, mutta on nämä silti niin kauniita! Hankin tuon punaisen vasta äskettäin ja hopea on pyörinyt jo pidempään lakkalaatikossa odottamassa kevättä/kesää ja aurinkoa.



Kävi kerrankin hyvä tuuri ja seuraavana päivänä kynsien lakkaamisen jälkeen oli ihana aurinkoinen ilma! Pääsin siis kuvaamaan kynnet suoraan auringonvaloon ja sehän on ihan parasta!



Kokeilin muutne ensimmäistä kertaa puolikuumanikyyriä. lakkasin ensin koko kynnen punaisella ja tein päälle nuo puolikuut hopeisella lakalla. Tiedän, että tän vois tehdä toisinkin päin, mutta halusin lopulta enemmän tuota punaista kynsille.

Kuvissa näkyy Cesarsin pikakuivattaja, jota olen nyt päässyt testaamaan kun Seche Vite loppui. Olen ollut tosi tyytyväinen tuohon Ceasrsin lakkaan, koska sitä ei ole musta hinnallakaan pilattu. Seche kyllä kovetti musta paremmin koko lakan, eikä vain pintaa, mutta en nyt mitään kovin suurta eroa huomaa. Nopea tämä Cesarsin pikakuivattaja on. Secheakin voisin uudelleen ostaa, koska mä sain käytettyä sen ihan pientä tippaa vaille koko pullon, eikä se edes liisteröitynyt pahasti. Muistan lukeneeni, että monilla puolessa välissä pulloa lakka oli jo ihan käyttökelvotonta. Näin ei käynyt ainakaan mulle. En vaan oikein asu minkään Secheä myyvän liikkeen lähellä, joten mun on hieman hankala hankkia sitä ainakaan "ihan oikeasta kaupasta". Mulla on kaapissa vielä joku Mavalan pikakuivattaja, jota en ole avunnut ja se pääsee testiin tämän Cesarsin jälkeen.



Muistuttelen tähän loppuun, että arvonta on tosiaan tulossa, kun sata lukijaa räpsähti rikki, enkä ole sitä nyt mitenkään unohtanut. Tämän viikon mä kuitenkin lomailen kaukana kotoa, joten en ole kotona ottamassa kuvia arvontapalkinnosta yms, joten pistän arvontaa pystyyn kun olen kotiutunut. Toivottavasti jaksatte sinne asti odottaa. :)

Mulla on myös pahasti nyt rästissä muutama haaste, mutta mä aion kyllä tehdä ne! Top 10 lakat on ollut työn alla tosi pitkään jo, mutta en vaan oo saanut kuvattua niitä. Ja kysymyshaasteisiinkin olen jo vastauksia aloittanut, joten ehkä vastaukset saan julkaistua jo tällä viikolla? Kiitos kaikille jotka mua ovat haastaneet, musta on kiva saada haasteita! :)

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Vika kouluviikko (TEOT)

Mulla siis loppui koulu viime viikon lauantaina ja se tarkoittaa, että puolessa välissä ollaan ja tanssinopettajan ammatti on taas hiukkasen lähempänä. :)

Vikalla viikolla ei ollut enää mitään "normaalia koulunkäyntiä", eikä sitäkään edellisellä viikolla, vaan reenitunnit meillä loppui jo pari viikkoa sitten. Viimeinen kouluviikko koostui lähinnä vain esiintymisistä ja niiden harjoittelusta. Kiva spesiaali viikko siis. Jo edellisellä viikolla oltiin pidetty valoharkkoja, jotta esitysviikolle jäisivät lähinnä enää kenraaliharjoitukset ja itse esiintymiset.



Yllä näkyy juliste, jolla mainostettiin viikon esityksiä. Jokainen ilta oli hieman erilainen ja itse esiinnyin torstaina, perjantaina ja lauantaina. Keskiviikkona sain siis keskittyä täysin järjestelypuoleen ja olinkin vastaanottamassa katsojia, ohjaamassa heitä katsomoon ja myymässä väliajalla tarjottavia. Eli hommaa riitti, vaikka en itse lavalla ollutkaan.



Keskiviikon asuvalinta oli yllä näkyvä.

toppi H&M
tunika Gina Tricot
legginsit Inspire
kengät Inspire
kaulakoru Espanjasta
hiuskukat H&M (muistaakseni) 

Torstaina oli sooloni ensi-ilta. Se jännitti tosi paljon, koska soolon valmistuminen meni toella viime tippaan. Itseasiassa koreografioin sooloni alun vasta esitysviikon tiistaina, kun vaihdoin vielä edellisellä viikolla alun musiikkia ja siksi alku  meni hieman uusiksi. Lopullinen puvustuskin oli kasassa vasta keskiviikkona, sillä etsin pitkään täydellistä valkoista/vaaleaa hametta sooloni loppuosaan. Torstaina oli onneksi kenraali ennen varsinaista esitystä ja siellä pääsin testaamaan, etät kaikki toimii. Ja kaikki onneksi toimi. Suurin jännitys siis jäi taakse kenraalissa ja itse esitykseen oli mukavampi lähteä, kun pahin paniikki oli poissa. Toisaalta musta oikeaa tunnetta ja tunnelmaa oli hieman haastavampi saada aikaan esityksessä, kun ei jännittänyt niin paljon. Mutta loppupeleissä soolon ekasta vedosta jäi hyvä mieli ja pystyin suuntaamaan hymyssä suin kotiin. Lava oli korkattu ja seuraavan päivänä jatkuu! Käytiin keskiviikkona onnistuneen illan jälkeen pyörähtämässä Pannuhuoneen terassilla ja vaihdettiin vähän fiiliksiä ekasta illasta. Mutta kaikki lähti ajoissa nukkumaan, koska torstaina jatkui haroitukset jo aamusta ja illalla oli taas esitys.



Olin TEOISSA esiintymässä myös yhdessä ryhmäkoreografiassa, jonka Tarja Rinne teki meidän luokalle. Tarja Rinnehän on ollut tuomassa jazz-tanssia Suomeen ja kehittämässä sitä. Oli mahtavaa päästä tämmöisen melkein legendan tunneille. :) Tykkäsin paljon! Tehtiin perus treeninä Mattox-tekniikkaan pohjautuvia harjoituksia ja sen lisäksi Tarja kokosi meille tämän esitysbiisin, jossa oli mukana myös livemusa. Tarja opetti meille vanhaa liikeamteriaaliaan videolta, mutta katsoimme sen ilman musiikkia ja musiikki sävellettiin tukemaan meidän liikkeitä. Se oli tosi mielenkiintoista!

Esityksessä oli yhteensä kolme osaa. Musiikki vaihtui aina osien välissä ja meillä säesti rumpali ja pianisti. Ensimmäinen osa oli "lattari", toinen "funky" ja viimeinen "afro". Kokonaisuus sai nimekseen Minstreling. Se esitettiin perjantaina ja lauantaina avausnumerona.

Haasteena oli siis tuoda puvsutukseen elementtejä näistä kaikista. Värimaailmaksi Tarja toivoi "punakaalia" ja siihen sopivia tummai värejä. Onneksi tuo violetti kuuluu vahvasti omaan vaatekaappiini ja esiintymisvaatteet oli suhteellisen helppo löytää itselle. Lainasin myös muutamille kavereille vaatteita tähän esitykseen.



Yllä näkyy esiintymisasuni ja alla hieman lisää pukuhuonetunnelmia ennen perjantain esitystä. Perjantaina en esittänyt muuta kuin tämän kyseisen tanssin ja siksipä pystyin tekemään meikin ja hiukset täysin Minstrelingin ehdoilla. Tein vinon ranskanletin, johon kiinnitin ison violetin rusetin koristeeksi. Otsahiukset (ne ylikasvaneet) kiinnitin pinneillä sivuun, jotteivat ne olisi silmillä.





Perjantain jälkee alkoi jo väsymys painaa (mun lisäksi Veetiä), mutta onneksi oli enää yksi päivä jäljellä. Äiti tuli perjantai-iltana kylään ja tuli sitten lauantaina katsomaan mun esityksiä.



Kuvattiin lauantaina mun soolon esiintymisvaatteet kotona, että voin ne esitellä blogissa.

Sooloni alussa mulla oli musta mekko ja kuvasta puuttuu mustat tossut. Lavalla oli takavalot, joten musta näkyi yleisöön vain tumma silhuetti. Tätä kehuttiin hienon näköiseksi valotilanteeksi ja odotan kyllä, että näkisin sen itse videolta, koska siellä lavalla ollessa ei oikein saa käsitystä miltä se ulkopuolisen silmin näyttää.



Sooloni edetessä vetäisin valkoisen mekon tuon mustan päälle ja tanssi jatkui. Päädyin lopulta käyttämään omaa Espnajasta ostettua mekkoa, joka ei ollut vielä tätä ennen päässytkään päälleni.



Näiden vaatteiden lisäksi lavalla nähtiin mun mun Espanasta ostama farkkumekko yhden mun luokkalaisen päällä.




Olen ehtinyt mekkoa jo itsekin käyttää Suomeen paluun jälkeen ja nyt odottelen innolla kesän lämpimiä kelejä, jotta voin taas käyttää tätä. :)

Loppuun täytyy esitellä vielä ihana ylläri, nimittäin mun muutamia oppilaita oli katsomassa lauantain esitystä. Eikä mitä tahansa oppilaita, vaan mun huippu ihanat ikinuorten tanssijamituksen "mummot" ja heillä oli mulle ruusu! Aivan ihana yllätys ja aivan ihana ruusukin kaiken lisäksi! Kyllä mieltä lämmitti. :)





Harmitti ihan lähteä sunnuntaina kohti Hämeenlinnaa äidin kanssa kun ruusu jäi Kuopioon koristamaan mun kotiani... Mutta me tosiaan suunnattiin jo sunnuntaina sitten äidin kanssa etelämpään ja viikon lomailen täällä äidin nurkissa ennen kuin palaan taas Kuopioon nauttimaan kesästä.

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kesäloma kutsuu!

No nyt se on alkanut mulla, nimittäin kesäloma! Blogissakin on ollut aika hiljaista tällä viikolla ja se johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen ollut niin kiireinen viimeisen kouluviikon puitteissa. Meillä oli siis tällä viikolla TEOT eli me tanssinopettajaopiskelijat esitimme omia koreografioitamme Sotkulla, kuten me teemme aina pari kertaa vuodessa. Nyt TEOT ajoittui niin, että kyseessä oli tavallaan meidän kevätnäytös, koska esityksiä oli tällä viikolla ke-la ja siihen loppui koulu. Koko viime viikko ollaan harjoiteltu esityksiä, pidetty valoharjoituksia ja lisäksi reenattu ensi syksyksi tansseja meidän Savonian 20v. juhlaan. Normeja treenitunteja meillä ei siis ole ollut enää pariin viikkoon.

Olin esiintymisen lisäksi järjestämässä tämän kevään TEOT-iltoja, koska se kuuluu koulutukseemme (tuottamisen kurssi). Eli sen lisäksi, että koreografioin oman sooloni ja harjoittelin yhteistä ryhmäkoreografiaamme, rakensin myös harjoitusaikatauluja ja yritin saada kaikille esiintyjille sopivat aikataulut valoharkkoihin yms. Se oli aika haastavaa, mutta siitäkin selvittiin lopulta. On kyllä ollut aika rankat kaksi viikkoa, koska olen päivystänyt vapaa-aikani tietokoneen ääressä koulun sähköpostia lukien ja viikonloppuisin on mennyt aika puhelimessa harjoitusaikatauluja sopien. Mutta nyt se on kaikki onnellisesti takana! Saatiin vedettyä TEOT hienosti läpi ja omiinkin esityksiini olen tyytyväinen. Kirjoittelen teille vielä omaa postausta näistä teoista.

Tänään tulin äidin mukana Kuopiosta viikoksi lomailemaan vanhoille kotikulmille ja viikon päästä suuntaan siis takaisin Kuopioon, jossa alkavat koulumme pääsykokeet ja kesätyötkin siinä pari päivää myöhemmin. Odotan innolla, millaista porukkaa meidän kouluumme tällä kertaa hakee. Hakijoita on kuulemma aivan ennätyspaljon! Ja pian on jo Kuopio Tanssii ja Soi, jota odotan myös todella paljon. Olen menossa kurssisihteeriksi sinne töihin, joten pääsen katsomaan esityksiä ja osallistumaan kursseille, jos niillä on tilaa. Tästäkin voin kirjoittaa teille jotain raporttia, jos kiinnostaa lukea. :) Mutta varautukaa, että itse KTS:n aikana blogissa vallitsee aika hilajisuus, sillä olen todennäköisesti kurseilla ja esityksissä ihan aamusta iltaan. :D

Mulla on siis viikko ihan oikeasti vain lomaa ja toivottavasti ois edes vähän lämmintä, niin saisin nauttia kesäsäästä nyt rauhassa.

Jottei postaus jää ihan kuvattomaksi, niin esittelempä tähän loppuun vielä muutaman ostoksen Espanjasta, joita en ole aiemmin blogiini vielä postannut. Kunnon turistina piti tietekin ostella myös vähän kaikkea turistikamaa. :)



Hankin viuhkan, koska mä oon aina tykännyt niisstä ja haaveilen, että joskus semmosita tulis käytettyä ehkä tanssiessakin? Ja kun kerran Espanjassa ollaan... Mulla on joskus nuorempana ollut parikin tämmöistä matkamusitoviuhkaa ja osasin aika hienosti niitä käsitelläkin, mutta ne on sittemmin hukkuneet tai menneet rikki?

Kultainen norsu on matkamuisto Cordobasta (josta olen postaamassa muuten vielä kuvia!) ja olen ehkä joskus blogissani maininnut pitäväni norsuista. Mä oon nuorempana kerännyt ison määrän erilaisia koriste-elefantteja semmoiseen lasivitriiniin, joka tällä hetkellä majailee äidin luona, mutta tarkoitus ois joskus saada se omaan kotiin. Kuopioon asti en sitä viitsinyt raahata, kun ne kaikki lasinorsut ois pitänyt pakata niin huolella, etteivät mene rikki... Päätin pitkästä aikaa hankkia uuden norsun mun kokoelmiini. Enää en yhtä aktiivisesti uusia koristenorsuja osta, mutta aina joskus. Ja oli kiva saada joku tuollainen muisto sieltä matkalta.

Tuosta hienosta rasiasta paljastuu muuten...



...kastanjetit! Nääkin oli niin perus espanjalaista, että halusin hankkia, kun eivät maksaneet paljoa. Nyt täytyis opetella noitakin soittamaan, niin voisin näitäkin joskus tanssiessa ehkä hyödyntää?

Sitten esittelyssä yksi äärettömän söpö koru ja toppi, jota käytin paljon myös bikinien yläosana reissussa.



Tuo tikkari oli musta ihan älyttömän hauska kaulakoru! Näin paljon erilaisia karkkikoruja myynnissä, mutta päädyin tähän, koska ajattelin sen mätsäävän väreiltään mun englanninlakukorviksiin. Mun yks kaverihan teki mulle semmoiset ja ovat olleet ahkerassa käytössä. Sain muuten tuosta kaulakorusta paljon positiivisia kommentteja kun mulla oli se kaulassa tällä viikolla. Se ainakin huomattiin. :)

Viuhkoja tuli tuotua vähän useampikin Suomeen, sillä saatiin häistä jokainen vieras oma pieni viuhka, johon oli merkity hääpäivä toiseen ja hääparin nimi toiseen päähän viuhkaa. Aika ihana idea minusta!



Tämmöinen sekalainen postaus tästä nyt sitten tuli. Koetan ihan ahkerasti saada teille postauksia nyt luettavaksi, vaikka lomailu onkin ykköstavoitteeni viikon ajan. :) Muutama keskeneräinen postaus löytyy ainakin luonnoksista, joten ne pyrin saamaan valmiiksi. Huomenna pääsen pitkästä aikaa laittamaan taas kynnet, kun olen joutunut rajoittamaan melkein viikon kynsien koristelua esitysten takia.

Joko te lukijat olette kesälomalla vai onko sellaista edes teidossa? :)

keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Magneettilakkojen kokeilua

Kuten kaikki varmaan ovat huomanneet, niin uudisitin hieman blogin ulkoasua. Alkoi se edellinen jo pahasti tympiä, joten päätimpä etsiä jonkin uuden kivan ulkoasun. Edelleenkin värimaailma pysyy hyvin vaaleanpunaisena ja minusta tämä ulkoasu on aika sopiva myös tulevaan kesään. Tein myös uuden bannerin ja toivottavasti tykkäätte myös siitä.

Pääsin vihdoin testailemaan magneettilakkojani, joita mulla on siis tällä hektellä kaksi. Ostin Essencen magneettilakan eräältä blogikirppikseltä ja kävin ostamassa Carlsonilta Laylan magneettilaka, jonka korkissa on magneetti, jotta pääsen testaamaan lakkoja.



Päätimpä laittaa joka toiseen kynteen violettia Laylan lakkaa ja joka toiseen tuota harmaata Essenceä. Essencen lakka oli muuten pelkältään jo minusta tosi upean värinen! Layla oli lirumpaa ja ohuempaa ja tarvitsi ehdottomasti mielestäni useamman kerroksen kynnelle, joten lakkasin ensin yhden kerroksen, jonka annoin kuivua ja sitten toiseen kerrokseen vasta testasin magneettia.

Laylassa on suoran viivan mallinen magneetti ja se on tuossa korkissa kiinni.

Kuvio tuli helpommin mulla tuhoon violettiin Laylan lakkaan ja harmaan Essencen lakan kanssa mulla oli hieman ongelmia, mutta sain kuvion lopulta näkymään kyllä siinäkin lakassa edes jotenkin. Muutaman kerran jouduin ottamaan uusiksi tuon harmaan lakan kanssa, koska mitään kuviota en saanut kynteen. Violetteja kynsiä pilasin pari tökkäämällä magneetin liian lähelle lakkaa. Valokuvissa varsinkin noiden harmiaden kynsien kuviointi näkyy huonosti, luonnossa ne näkyivät mielestäni vähän paremmin.

Otin kuvat heti lakkaamisen jälkeen keinovalossa. Ensin vasen käsi:



Ja sitten oikea, jonka harmaissa kynsissä näkyy tosi huonosti tuo kuviointi:



Luin myöhemmin, että magneettilakkaa kannattaisi levittää tosi ohuesti, jos haluaa näkyvän kvuion ja ehkä tuon Essencen kohdalla mulla oli liian paksu kerros lakkaa? Laylaa tuli levitettyä ohuemmin kun se oli niin lirua. Täytyy kokeilla ensi kerralla, onko sillä lakkakerroksen paksuudella tosiaan merkitystä.

Seuraavan päivänä pääsin kuvaamaan lakat vielä luonnonvaloon. Hyvin tuo lakka kesti, vaikka en uskaltanut laittaa päälle mitään pikakuivattajaa tai muuta päällyslakkaa, koska olin lukenut sen töhrivän helposti tuon kuvion.

Oikea käsi:



Väsen käsi, jossa kuviot näkyvät paremmin:



Nää oli musta kyllä kivan näköiset kynnet ja varmasti tulee käytettyä toistekin magneettilakkoja. Avomies ainakin tykkäs pajon näistä kynsistä. :) Vielä kun saan tuon Essencen lakan pelittään vähän paremmin. Nyt en jaksanut kovin montaa kertaa ottaa uusiksi, vaikka oisin ehkä voinut ja koko ajanhan tossa hommassa kehittyy.

Tekis mieli testata vielä näitä Color clubin magneettilakkoja, kun niissä sais vielä ton magneetin mukana! Sit ois kaksi erilaista magneettia mullakin. Kiinnostais kyllä vielä semmoinen tähtikuviokin. En vain osaa nyt päättää, minkä värin ostaisin. Näitä swatcheja mä kovasti tutkin ja haluaisin nyt joko Hipnoticin tai Sci-Fin. Toi Hipnotic osi ehkä enemmän mun värinen, mutta Sci-Fi näyttää niin hienolle! Cop An Attitude ois kans hieno... Äh! :D

Oletteko testanneet magneettilakkoja? Oletteko tykänneet? Minkä merkkisi lakkoja teillä on?

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Lakkahöpinää

Olen päivitellyt toivelistaani ja lakkavalikoimaani, mutta edelleen lakkavalikoimasta puuttuu aika paljon lakkoja. Haaveissa on, että kesälomalla jaksan käydä koko lakkavarastoni läpi ja swatchaan ne kiekoille (sitä ennen pitäisi hankkia lisää kiekkoja). Silloin voisin päivittää tuon lakkalistan ajantasalle.

Lukijoita on jo 103 ja arvonta on sadan lukijan kunniaksi tulossa. Olisi tarkoitus vielä hankkia jotain pientä lisää palkintoon. Teinkin teille lukijoille kyselyn, jossa voitte hieman vaikuttaa arvontaan. Tarkoitus olisi saada arvonta kyäntiin kuun vaihteessa kun pääsen itsekin kesälomalle. Täsäs pitää ensin puristaa vimeinen kouluviikko pakettiin. :)

Olen pitämässä muuten pienen lakkakirppiksen tässä lähiaikoina, koska olen käynyt hieman lakkavalikoimaani läpi ja siellä muutama turhan samanlainen lakka on. Pitäisi pari lakkaa vielä swatchata, niin saan selville tulisiko sieltä vielä jotain myytävää. Mistään isosta kirppiksestä ei ole kyse, mutta muutama merkkilakka ja halpislakka etsivät uutta kotia. Kiva vaan, jos ne jollekin kelpaavat. Lisätietoja laitan ensi viikolla tästä.

Hirmuinen himo on tilata jotain uusia lakkoja! Kuola valuen olen katsellut kaikkia tulevia kesäkokoelmia ja moniin nettikauppoihin on tullut ihania uutuuksia! Ehkä pitäisi palkita itsensä näin kesäloman (ja kesätöiden) alun kunniaksi vielä muutamilla ostoksilla? Olenhan sen ansainnut, kun taas olen vuoden koulussa uurastanut? :)

Kävin pyörähtämässä pitkästä aikaa kaupungilla ja kynsilakkoja sieltä tarttui mukaan.. (Ja vähän muutakin, mutta niistä omassa postauksessaan.)



Seppälästä löytyi vielä muutama Golden Rosen hologrammilakka ja pakko oli napata tuo punainen 120 omaksi. Myynnissä oli myös jo minulta löytyvää hopeaa ja vaaleampaa punaista, jota en hankkinut, koska minulla on Lumenen aika vastaava lakka. Seppälästä ostin myös pitkään haaveilemani Party of Five Glittersin. Lisäksi metsästin itselleni yhden MIYO:n tuoksulakan. En meinannut aluksi löytää näitä ollenkaan, mutta lopulta näin kolme eri vaihtoehtoa kassoilla. Oistin Tropicanan. Näitä ois kiva saada lisääkin, mutta täällä Seppälässä oli tosiaan jäljellä vain kolmea eri tuoksua. Viimeisenä vielä löytöni Sokokselta. Siellä oli kerrankin OPIn lakkoja tarjouksessa! Oikeasti täällä päin ei koskaan ole! Mutta nyt oli Touring America kokoelmasta muutama ruskea ja sinertävä lakka. Itse ostin Road House Bluesin, koska se näytti kiekolle swatchattuna kivalta kaupassa ja ei mulla mielestäni ihan tuommoista tummaa sinistä ole.

Bongasin muuten Laylalta tämmöisen ihanan hologrammilakkojen kokoelman ja ois mahtavaa saada näitä myyntiin esim Sokokselle, josta saman merkin magneettilakkojakin saa. Nää meinaan näyttää upeilta!

Seuraavaksi on tulossa postaus mun magneettilakkakokeilusta! :)

lauantai 19. toukokuuta 2012

Kynnet ja "kynsiostoksia"

Viime aikoina olen lakannut kynsiä aika paljon vaaleanpunaisen sävyillä, joten nyt halusin jotain ihan muuta kynsille. Koska kesä tekee tuloaan jo kovaa vauhtia (kun kouluakin on jäljellä enää viikko!), päätin kaivaa pirteää oranssia lakkalaatikosta ja tämmöiset kynnet sitten syntyi.

Kaivoin laatikosta Maybellinen oranssin Urban Orangen, jota en ole vielä aiemmin käyttänyt. Eli tässä alkuun pelkästään tämä herkullinen lakka kynsillä. Oli tosi positiivinen yllätys! Tämä lakka on ihanan pirteän värinen ja ehdottomasti sen vajaan kolmen euron arvoinen, minkä tästä maksoin.



Kärkiin töpöttelin lakan omalla siveltimellä muutaman krroksen Color Clubin Turn the other chiciä, joka on ihana kimmeltävä oranssi. Hyvin läpinäkyvää pelkältään, mutta toimii erittäin hyvin toisen peittävämmä lakan päällä.



Oli tarkoitus lisätä kynsiin vielä jotian koristeita, esim fimoja, mutta en sitten heti viitsinyt kun kynnet olivat jo pelkältään niin kivan näköiset ja kun lakka oli vähän kulunut jo kärjistä, niin en enää viitsinyt lisätä fimoja. Pidensin kynsien käyttöaikaa vielä lisäämällä kärkiin hieman Nfu Oh:n  45:sta. Täsä on tosin kuvaa vain keinovalossa (alla).



Sitten eisttelen hieman ostoksian nettikaupoista. Pitkästä aikaa tein tilauksen Ihanat Kynnet verkkokauppaan ja tilasin myös ensimmäistä kertaa Näytä kyntesi nettikaupasta ihania Nfu Oh:n lakkoja, joita olen jo pitkään kuolannut.

Alla kuva ensin tuotteista, jotka sain Ihanat Kynnet verkkokaupasta. Tilasin pari lakkaa ja tarroja. Erittäin iloinen yllätys oli se, että sain tilaukseni mukana ylimääräisen lakan ja lisäksi vielä perinteisemmät kaupanpäälliset (pari hilepurkkia), jotka tulevat aina mukana, kun tilaat yli 20e:llä tuotteita.



Alla vielä kuva pelkistä lakoista. Tilasin Marry A Millionairen (vasemmalla) ja Electrifyn (oikealla). Keskellä on Gothic lolita, jonka sain siis testattavakseni! Ihana violetti lakka, joka pääsee varmasti käyttöön! Jee! :)



Kannattaa tutustua Ihanat Kynnet verkkokauppaan, jos ette ole sattuneet siellä vielä käymään. Tällä hetkellä monia China Glazen lakkoja on alennettu, joten kannattaa käydä katsomassa valikoimaa! Muitakin tarjouksia löytyy ja muista, että tilatessasi tuotteita yli 20e:llä, saat kaupan päälle vielä jotain pientä kivaa!



Ja vielä saatte ihastella upeita uusia Nfu Oh:n lakkojani! Kolme raaskin tilata, mutta kyllä noita holoja jäin kaipaamaan vielä lisää. Ehkä niitä on pakko tilata vielä pari. Nämä pullotkin ovat niin kauniita.



Tilaamani lakat ovat numeroiltaan 52, 63 ja 52. Eivätkös ole ihania? :)

perjantai 18. toukokuuta 2012

Spain! (osa 1)

Tässäpä hieman kuvatulvaa Espanjanreissulta. Lähdettiin sinne isolla porukalla (12 henkeä) tuttuvapariskunnan häihin ja vuokrattiin viikoksi villa meille asunnoksi. Oli ihana ottaa viikko lomaa arjesta ja päästä tutustumaan maahan, jossa en ole koskaan ennen käynyt. Toivottavasti tulee käytyä joskus toistekin, koska Espanja vaikutti hienolta maalta!





Pakkohan se oli napata pari kuvaa jo koneessa, koska on noi Espanja maisemat aika erilaisia kuin täällä Suomessa...

 

Saavuimme Malagan lentokentälle 30.5. iltapäivällä ja siitä vuokrasimme meille viikoksi auton, semmoisen 9 hengen "tilataksin" ja lähdimme etsimään reittiä villallemme, joka sijaitsee Torreblancassa. Kellään ei ollut mitään ihan tarkkaa tietoa, missä se on ja lähdettiin vain suuntaamaan kohti Fuengirolaa. Onneksi teillä oli hyvät opasteet! Muutama porukastamme oli jo aiemmin lentänyt Espanjaan ja olivat siis ehtineet jo kotiutua villalle. Heille siis puhelua ja pyysimme ajo-ohjeita... Siellä he laittoivat meille vappukemuja pystyyn! :)









Perille löydettiin muutamien mutkien kautta. Villa sijaitsi tosi korkealla vuorella ja sinne vei aivan älyttömän pieni mutkikas tie. Tosin viikon aikana opittiin, että kaikkien "mäkien" päälle pääsi vain kapeita mutkikkaita teitä. Vähän erilaista kuin koti-Suomessa!

Tällainen se meidän villa nyt sitten oli:





Etupiha näytti tältä:



Portin päällä oli kiva yksityiskohta.



Eteinen ja ruokailutila:





Sisäpihalla oli uima-allas, grilli, katettu ruokapöytä ja pääsipä sisäpihalta kiipeämään toisen kerroksen parvekkeellekin.








Muutama yksityiskohta piha-alueelta:





Pingispöytä ja takana tasanteella (mihin portaat vie) oli poreallas.



"Takapihalta" oli aika hienot näkymät vuorille:













Valtasin mieheni kanssa master bedroomin ja tältä se näytti:









Iltanäkymää meidän makuuhuoneen ikkunasta.



Sauna oli aika hulppea, siellä oli tv ja hieno näkymä vuorille.





Lisää kuvia ja muutakin infoa asuimpaikastamme löytyy muuten täältä.

Meille oli tehty hyvät tarjottavat vapun kunniaksi! Paikalla oli käynyt ihan kokki näitä herkkuja valmistamassa!






Lähdettiin illalla käymään semmoisella "maailmanfestivaalilla", jossa oli eri maiden pisteitä, joista sai ruokaa ja juomaa. Edustettuna oli myös Suomi! Siellä oli myös kaikenlaisia huvipuistolaitteita ja erilaisia pelejä, joita pelata.

 





Tuli ostettua tuolaista paksua metrilakua ja hattaraa. Lisäksi mun avomies voitti mulle kaksi pehmolelua yhdestä pelistä, jossa piti heittää palloja virtahevon suuhun!

 

Seuraavana päivän lähdettiin kävellen alas kohti rantaa. Maisemat olivat aika huikeat.

 









Rannalla käytiin syömässä ja jäätiin ottamaan vähän aurinkoa.

 



Käytiin seuraavana päivän shoppailemassa Fuengirolassa isossa kauppakeskuksessa. Ajettiin autolla sinne ja saatiin auto jopa suht helpoti parkkiin vähän matkan päähän ostarista. Matkalla nähtiin esim hauskoja liikennemerkkejä, hieno leikkipuisto ja Fuengirolan linna.









Ostoskeskus Miramar:



Täällä oli vaikka mitä kivoja vaatekauppoja ja myös semmoinen ihana lemmikkiliike, jossa oli ehkä maailma söpöimpiä pikkuisia koiranpentuja myynnissä! Mä oikeasti melkein aloin itkeen, kun olisin halunnut viedä yhden kotiin! Ja täältä ostin ne euron maksaneet kynsilakkani. Samaisessa kaupassa oli paljon muutakin kosmetiikkaa vain eurolla ja kynsilakkojakin todella iso valikoima.











Ylin kerros oli täynnä erilaisia ravintoloita ja syötiinkin siellä hieman pastaa, että jaksettiin shoppailla.



"Kotiin" tuli kannettua paljon pusseja. :)



Illalla grillattiin vielä porukalla.



Häistä on tullutkin postattua jo sen verran, että esitelin mekkoni, mutta tässä vielä pari kuvaa ihanasta pienestä kirkosta, joka sijaitsi Mijaksessa korkealla vuorella (kuinkas muuten) ja hääpaikkana toimineesta villasta, joka oli saman tyylinen kuin meidän yöpaikkamme.

Sää oli aika erilainen kuin Espanjassa voisi odottaa... Kai se johtui siitä, että oltiin niin korkealla, että se sade jäi siihen sitten pörräämään, eikä helpottanut kuin vasta illalla. Onneksi se ei haitannut tunnelmaa ja sade hääpäivänähän tietää onnea! Mutta kyllä hääparikin naureskeli, että piti sitten Espanjaan asti tulla menemään sateessa naimisiin... :D

 

Kirkko:





Juhlapaikka:





Ilta alkoi jo hämärtää, mutta piti saada maisemasta kuva. :)



Tarjottavia:





Sunnuntai oli meidän viimeinen yhteinen päivä, sillä su-ma yönä osa meistä (minä mukaan lukien) lähti jo Suomeen. Sunnuntaina nautittiin aamulla yhteinen iso aamupala ja juhlittiin yhden kaverin synttäreitä.

 



Illalla käytiin vielä hienossa pihviravintolassa syömässä jotain kalliimpaa. :) Tämä ravintola oli paikallisen futisjoukkueen kapteenin suosikkeja.



Sitten olikin aika pakata loput tavarat, nukkua noin 45min ja suunnata lentokentälle. Harmillisesti siellä oli aika paljon liikkeet vielä kiinni, koska lentomme lähti jo kuudelta aamulla. Olisin muuten varmasti vieraillut esim tässä kaupassa, jos se olisi ollut auki. FERRARI!



Ja eikun kotia kohti!

 

Teen vielä toisen postauksen, jossa on kuvia Cordobasta ja Gibraltarilta, joihin tehtiin piennet päiväretket. Toivottavasti jaksatte katsella näitä kuvia tai skipatkaa sitten ihan suosiolla nämä postaukset. :)