perjantai 30. maaliskuuta 2012

Posti tuo, posti tuo!

Mun piti postailla teille tänään keikkakuvia Chisusta viime viikonlopulta, mutta suunnitelmiin tuli pikku muutos, koska sain aika kivan ja pitkään odotetun paketin vihdoin postista! Ja tämä on nyt heti esiteltävä teille lukijoillekin!



Voitin tosiaan Norppa's Notesin arvonnassa ja palkinnossa oli vaikka mitä kynsien koristelu- ja huoltotarvikkeita! Kyllä nyt kelpaa taas väkerrellä kynsiä, sillä hetki voi vierähtää, että nämä kaikki tulee testattua! :) Kokeilinkin jo tuota isoa kynsinauhaöljyä (vihreä pyöreä pullo kuvassa oikealla) ja se oli ainakin mielestäni tosi hyvää. Tuoksuu päärynälle!

Tarkastellaanpa sitten vähän lähemmin...



Sain viisi lakkaa. Kaksi niistä on koristelulakkoja. Musta lakka on La Femmen crackle. En olekaan aiemmin kyseisen merkin crackleja testannut. Kaksi muuta lakkaa ovat Saffronin ja sekin on minulle merkkinä uusi tuttavuus. Ainakin tuo vaaleanpunainen glitterlakka näyttää aika mun näköiseltä. :)



Sain paljon myös erilaisia glitteritä. Paljon sellaisia värejä, joita minulta ei löytynyt ennestään. Nuo pikkuurkit on kyllä niin söpöjä, etten tiedä raaskinko edes käyttää niitä. :)



Ja nyt on kunnon nippu fimopötköjäkin! Mun pitäis saada hommattua se fimoleikkuri, niin pääsisin näitä leikkaamaan. :)



Lopuksi vielä kuvaa tarra-askeista, joita palkinnossa oli. Kivan näköisiä, eikä mulla ollut entuudestaan kuin yksi noista arkeista. Oli hauska sattuma, että olen miettinyt yhden noista tilaamista parikin kertaa, mutta en ole missään vaiheessa tilannut. No, nyt sain sen sitten palkintona. :)

torstai 29. maaliskuuta 2012

Ihana Fowl Play

Tämä viikko on melkein jo purkissa, vielä yksi koulupäivä edessä! Tosin koulujuttuja ois tehtävänä viikonlopullekin ihan riittämiin. Nyt on siis ollut tosi kiirettä ja tuntuu hieman haastavalta löytää aikaa kaikkeen, myös bloggailuun, mutta eiköhän tää tästä taas jossain vaiheessa helpota. Aina kirjoittelen kun siihen vain on aikaa. Nyt on aika monta aloitettua ja suunniteltua postausta, jotka toivottavasti saan jossain vaiheessa julkaistua. Sain tälle viikolle erään sijaistushommankin, niin tänään tuli poikkeuksellisesti oltua opettamassa, vaikka yleensä mulla on omia tunteja vain ma ja ti.

Meillä on ollut koulussa kivan jazzintäyteinen viikko, koska meillä on vieraileva opettaja dancehögskolanista ja jokainen päivä alkaa hänen jazzillaan. Tänään meillä "jazzareilla" (eli jazzia pääaineena opiskelevilla) oli myös pineimuotoinen esitys klassisen puolen muusikoiden kanssa.

Kovasti odotan jo kevättä ja kesää, mutta täällä sataa räntää melkein joka ilta. Höh. Ja mä kun vaan odotan, että se loppukin lumi sulais pois, eli ei sitä nyt lisää ainakaan sais tulla. No, kumpparit jalassa joutuu lähtemään joka päivä kouluun, sillä kaikki tiet on vaan yhtä isoa lätäkköä. Onneksi tuli hankittua kivat violetit kumpaprit. Ja ne mätsää hyvin mun Puman laukkuun.



Farkut on kaverilta saatu ja villakangastakki on mun varmaan eniten käyttämäni takki. Tykkään tosta väristä, mallista ja kaikesta vaan niin paljon. :) Ja kerrankin tuli lähdettyä aika yhtenevässä asukokonaisuudessa kouluun, niin pakko oli se kameralla ikuistaa. Jalassakin kun on ihan farkut, eikä mitään reenihousuja/tuulipuvun housuja. Ja aika luksusta oli olla myös hiukset auki, koska yleensä ne ovat päivät pitkät kiinni, ihan käytännöllisyyssyistä. Mutta tänään esiinnyttiin hiukset auki. Onneksi ei ole ton pidempi tukka, niin ei haittaa ihan kamalasti tanssiessa.



Niin ja sitten siihen otsikkoon liittyvään asiaan... Nimittäin tässä olisi vihdoin kynsilläni Orlyn Fowl Play. Lakka on siis aivan ihana ja tähän asti olen ihastellut lakkaa vain lähinnä pullossa. Nyt mulla on vihdoin näyttää tämä ihanuus kynsillä. Ryntäsin kamalalla kiireellä parvekkeelle ottamaan kuvia kynsistä kun oli vielä edes vähän valoa, jotta saisin lakan monipuolisuuden kuviin.



Koristeiksi laitoin nyt vain yhteen kynteen kolme strassia per käsi, koska jouduin tietenkin poistamaan lakat esityksemme takia ja en halunnut siksi mitään monimutkaista tehdä näin lyhyeksi aikaa. Ja onhan tuo lakka niin upea, ettei se tarvitse paljon mitään koristeitä. Sininen strassi ois saanut olla kyllä tummempi, mutta tajusin sen epäsopivuuden vähän liian myöhään. No, näillä mennään.



Lakka vaatii useamman kerroksen, nimittäin ensimmäisellä kerroksella lakka on vain harmahtava, mutta jo kahdella kerroksella kaunis violetti sävy alkaa tulla esiin. Itse laitoin kolme kerrosta. Lakassa on oransseja lastuja ja lopputulos ei tosiaan paljon koristeluja mielestäni kaipaa.

Arvontamainos



Mainostampa nyt These nails that I have blogissa olevaa arvontaa, jossa ainakin minusta on hieno palkinto! Pääset arvontaan tästä.

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lakkalaatikko

Esittelin lakkalaatikkoni jo sen hankinnan aikoihin, mutta tässä yksi päivä tajusin kuinka paljon on tuo lakkamäärä niistä kuvista kasvanut.. Vertailkaapa vaikka näihin kuviin tämän postauksen kuvia. :)

Alakerta:



Yläkerta:



Laatikossa alkaa siis olla jo aika täyttä! Mutta kyllä sinne vielä muutamia lakkoja mahtuu, joten vielä ei ole aika alkaa pohtia uutta säilytystilaa. :)

Lisäksi näiden päällä on vielä pari koria, joissa on koristelutarvikkeita ja päällyslakkoja, kynsinauhaöljyä, lakan ohjentajaa yms.



Päätin hieman siivoilla ja uudelleen järjestellä lakkalaatikkoani, kun kerran sitä aloin penkomaan.

Tarrat jaoin hieman eri pusseihin, kun niitä on kertynyt aika paljon. Yhdessä pussissa on valkoisia, toisessa mustia ja kolmannessa värikkäitä. Oma pussi löytyy myös siirtokuville.



Laitoin kaikki leiamuslaatat ja koristeluhyrrät tuommoisen musta kannen päälle, josta ne löytyvät nyt helpostija sen voi laittaa päällimmäiseksi laatikkoon, niin ei tarvitse leimaustarvikkeita kaivella enää tuolta "alakerrasta".



Loppuun vielä vanhojen galluppien tuloksia. Seuraavassa postauksessa onkin sitten pitkästä aikaa kynnet esittelyssä!

Häiritsevätkö eri blogien arvontojen mainospostaukset?

Ei, niiden avulla saan tietää hyvistä arvonnoista!
  22 (68%)
Kyllä, niitä saisi olla vähemmän
  7 (21%)
Kyllä, niitä ei pitäisi ola ollenkaan
  0 (0%)
Ihan sama, en kiinnitä niihin erityistä huomiota
  3 (9%)

Pitäisikö blogilla olla sivu facebookissa tai twitterissä?

Kyllä, kummassakin
  0 (0%)
Facebookissa
  6 (28%)
Twitterissä
  1 (4%)
Ei kummassakaan
  14 (66%)

Noita arvontamainoksia on riittänyt viime aikoina, kun jotenkin tuntuu, että tosi monessa blogissa on ollut nyt arvontoja. Siksi oli pakko kysellä, joko ne ainaiset mainokset alkaa ärsyttää. Onneksi suurinta osaa ne eivät haitanneet, ainakaan liikaa. Ja pistimpä kyselyä pystyyn, kaivataanko blogilleni sivua jossakin sosiaalisen median palvelussa, kun muutamilla blogeilla on omat sivut esim facebookissa. Tuloksen perusteella näyttäisi siltä, että lukijat tykkäävät eniten lukea juttuja ihan täältä blogin kautta ja sillä linjalla jatketaan. En itse koe kovin tarpeelliseksi luoda blogille sivua faceen ja ainakaan toistaiseksi en siis luokaan, kun sille ei ole mitään kamalaa kysyntää. :)

maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pikapostaus

Viikonloppu meni tosi nopeasti ja kirjoittelenkin tässä pikaisesti kuulumisiani ennen kuin painun pehkuihin. Ei meinaan yhtään väsytä, kun kelloja mentiin siirtämään. Eli saa nyt nähdä, koska pääsen nukkumaan.

Mä olin lauantaina Chisun keikalla ja oli kyllä ihan huippua nähdä ja kuulla neitoa livenä! Chisun biisit on hienoja ja koko setti oli monipuolinen. Kuopion konserttihan oli loppuunmyyty, joten yhtään tyhjää paikkaa ei ollut. Itsekin tosi viimetipassa hankin lippuni. Varmasti täysi katsomo vaikutti tunnelmaan. Keikan loputtua koko yleisö taputti seisaaltaan. Onneksi kuitenkin onnistuin lipun samaan! Olen menossa kesällä uudelleen Chisua kuuntelemaan Viinifestareille, mutta on tämmöinen konserttitalon esiintyminen aika eri juttu ja kiva, että pääsen nyt toivottavasti kummatkin kokemaan. Kuvia postailen tänne blogiin kun saan ne koneelleni siirrettyä. Siihen asti voitte kuunnella näitä alla olevia biisejä.

Eka video on tältä uusimmalta keikkakiertueelta ja yksi hauskimpia Chisun uuden levyn biisejä. Yritin etsiä Kuopiosta videota, mutta ei löytynyt, joten saatte tyytyä Tapiolan vetoon. Kyseessä on siis biisi Kriisit.



Sitten on pakko postata vielä Chisun Kohtalon Oma, jonka video aivan mainio! Ja muuten, tiedättekö että siivooja on itse tanssitaiteilija Marjo Kuusela! Eli kannattaa katsoa ihan vaan vaikka Marjo Kuuselan takia. Mahtavaa kun joku osaa/haluaa käyttää tämmöisiä legendoja musiikkivideoissaan ja nämä legendat lähtevät tämmöiseen mukaan. :)



Olen edelleen väkertänyt kisakynsiä eri lakkauskisoihin (olen nyt ollut tosi ahkera tämän suhteen!), joten uusia kynsiä ei ole vieläkään esitellä teille. Mutta aattelin laittaa tähän kuitenkin pienen sneak peakin. Pääsin meinaan testaamaan Cesarsin avoimilta ovilta kotiuttamaani Color Clubin Ballerina Pinkiä lakkauksessa ja se on aika täydellinen vaikkapa rankiksen tekemiseen.



Yllä kuva Ballerina Pinkistä ja se on siis tuo oikeanpuoleinen, jos joku ei tajunnut. :D Kuvassa on mukana toinen ostokseni avoimilta ovilta, punainen leimauslakka. Alla lakkaus, josta työstin sitten yhdet kisakynnet. Postailen valmiit kynnet sitten kun kisassa on äänestys käynnissä.



Loppuun pakko jakaa vielä teidän kanssanne yksi karmea juttu, joka minulle myös sattui tässä viikonloppuna. Lakkasin tosiaan kisakynsiä ja onnistuin sitten kaatamaan avoimen lakkapullon lattialle ja samalla lakkaa roiskui myös housuilleni! Onneksi kyseessä ei ollut mikään ehdoton suosikkilakani, mutta ne huosut olivat mun lempparit, nimittäin ne pinkit! Siinä sitten vähän panikoin ja tulin siihen lopputulokseen, että pakko se on yrittää kynsilakanpoistoaineella saada lakka pois housuista. Tunnin verran mä sitä tahraa varmaan hinkkasin ja käytin hulluna lakanpoistoainetta. Ja eri merkkisiä vielä. Eli tuli samalla vähän suoritettua vertailua. :D Tosin olisin mielummin suorittanut vertailun muuten kuin näin vaatteideni kustannuksella... Lopulta totesin, että tahra on haalistunut melkein näkymättömäksi ja housujen pinkki värikään ei näyttänyt kamalan kärsineeltä. Sitten housut vielä pesukoneeseen ja eiköhän ne ole vielä käyttökelpoiset. Ainakin ne näyttää musta nyt ihan hyviltä kun ripustin ne kuivumaan. Voin vaikka postata teille kuvan niistä tänne blogiin kun saan ne taas päälleni. Ja jos teillä joskus kaatuu kynsilakkaa vaatteille, susoittelen Maybellinen tai Miramen kynsilakanpoistoainetta. :D

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kouluviikko takana

Huh, nyt on taas yksi kouluviikko purkissa. Vaikka meillä oli suhteellisen vähän tunteja, niin silti viikko on ollut aika rankka. Meillä oli vierailevana opettajana Tarja Rinne. Joka päivä aamupäivät klo9-12 olivat pyhitetty Tarjan reenille ja teimme ensin tekniikkaharjoituksia, jonka jälkeen aloimme kasata esitettävää materiaalia. Saatiin kasaan muistaakseni 6,5min biisi, joka koostuu kolmesta eri tyylisestä kappaleesta. Kokonaisuus on kyllä ihan sopivan rankka, koska hengähdystaukoja ei kamalasti ole ja paljon pitää tehdä teräviä liikkeitä, hyppiä ja potkuja. Tarjan tekniikkapohjaiset harjoitukset pohjautuvat Matt Mattoxin tekniikkaan ja sitä esittelinkin jo aiemmin.

Iltapäivissä meillä on lukujärjestyksessä varattu aikaa harjoittelulle, mutta itse olen suorittanut sitä jo koko kevään iltaisin, joten nyt minulla on ollut normaalia enemmän vapaata iltapäivissä. Silti tuntuu, ettei aikaa ole turhan paljoa kulutettavaksi, vaan muutama tunti lisää vuorokauteen olisi aina hetkittäin paikallaan. Se selittyy kai sillä, että nyt keväällä on monta rautaa tulessa ja monenlaista tehtävää, niin koulussa kuin muuallakin. Meillä on tulossa mm. erilaisia esiintymisiä tässä keväällä koulussa ja myös syksyllä, jolloin on Savonian 20v juhla tai jokin vastaava siinä heti syyslukukauden alkuun. Sen takia me aloitamme koulunkin viikkoa normaalia aiemmin.

Heti ensiviikolla on yksi esiintyminen klassisen puolen muusikoiden kanssa, johon me tanssinopettajaopiskelijat olemme muokanneet opettajan tuntisarjasta oman esitysversiomme ja muusikot ovat tehneet siihen uuden musiikin. Alunperin tunneilla teimme jazzin loppusarjaa ihanan Adelen ihanaan biisiin Someone like you. Siinä liikkeet tehtiin hyvin selkeästi kappaleen sanoihin ja siksi olikin jännittävää päästä tekemään sarjaa uuteen musiikkiin, jossa lähtökohdat ovat aivan erilaiset. Tänään kuulime ensimmäsitä kertaa uuden musiikin ja esiinnymme ensi torstaina. Sitä ennen on torstaina vielä yhteistreeni muusikoiden kanssa. Etsiskelin YouTubesta tuohon Adelen biisiin tehtyjä tansseja ja löysin yhden oikein mielenkiintoisen.



Keväällä on edessä myös oman soolon esittäminen ja sen työstämistä olen tässä aloitellut vähitellen. Tällä viikolla meillä oli ensimmäiset tapaamiset ohjaavien opettajien kanssa liittyen sooloihin ja pääsimme kuulemaan vähän toistemme ideoita, joka oli minusta ainakin todella kivaa. Nyt tietää vähän, mitä muut puuhaavat ja pääsi esittelemään hieman omaa ideaansa. Olen itse tosi innoissani aiheestani, jota lähden tutkimaan ja saa nyt nähdä, mitä esitettävää tästä lopulta syntyy. Nyt tuntuu, että voisin jatkaa saman teeman käsittelyä ryhmiksessäkin sitten ensi vuonna. Sooloa varten olen muuten kuunnellut paljon instrumentaaliversioita monista tunentuista biiseistä. Alla yksi esimerkki. Voin ehkä myöhemmin avata sitten enemmänkin tuon sooloni ideaa, kunhan saan sen itselleni ensin selkiytymään. :)



Soolot esitetään kevään TEOT illoissa, jotka meillä on tänä keväänä viikolla 21. Myös tällä viikolla tekemämme Tarja Rinteen materiaali esitetään Teoissa. Teot järjestetään meidän koulun toimesta aina kahdesti vuodessa ja olen niistä aiemmin kirjoitellut esim täällä. Nyt keväällä minun pitäisi olla myös tuottamassa kyseisiä iltoja, joten kiiretää pitää!

Nyt on koulussa aika paljon myös erilaisia kirjallisia tehtäviä, joiden palautuspäivämäärät alkavat uhkaavasti lähestyä. Kehonhuollon tehtävä, pedagogiikan essee, jne. Tämän lisäksi suunnittelen tietenkin jo kovaa vauhtia oppilailleni kevätesitykseen biisiä ja ompa minulla myös alkamassa Zumba-kurssi ensi kuussa, jota siis ohjaan kuukauden ajan. Ihan kiva on päästä Zumbaakin ohjaamaan, kun siihen löytyy koulutus. Täytyy pitää taitoa yllä. :)

Olen myös lähdössä viikoksi Espanjaan vapun tienoilla ja silloin tulee ainakin bloggailuun viikon mittainen tauko, koska en omaa konetta ulkomaille ota mukaan ja varmaan siellä on parempaakin tekemistä, ettei tarvitse aikaa kuluttaa koneen ääressä istuen. :)

Loppuun vielä yksi video, joka on mielestäni aika hieno versio Adelen Rolling in the Deep kappaleesta. Tullaan muuten tähänkin kappaleeseen (siihen Adelen versioon) tekemään tanssi nykytanssiryhmän kanssa ensi syksyn 20v. juhlaan.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Veeti-monsteri ja uudet kumpparit

Mä en voinut olla ostamatta tätä jäätelöä, kun luin sen nimen!



B&J:n Vermonster toi mieleen heti Veetin, sillä Veetiä tulee kutusttua välillä hyvin samantyylisillä lempinimillä. Vermonster, Vermeister... Ja hei, jäätelö oli muuten tosi hyvääkin! Ymmärtääkseni tätä makua saa vain K-kaupoista.





Mulla ei ole nyt esiteltävänä teille uutta lakakusta, koska olen väsännyt vaihteeksi kynsiä lakkauskilpailuun ja postaan ne varmaan vasta sitten, kun kilpailun äänestys on käynnissä.

Mutta loppuun vielä kuvat kenkähankinnoistani. Menin etsimään Citymarketista itselleni kenkiä, koska mulla on sinne kenkäpassi, jolla saan siis vapaavalintaiset normaalihintaiset kengät -50%. Mä päädyin ostamaan toiset kumpparit, koska niille mulla on aina käyttöä, kun kuljen paljon kävellen ja pyörällä. Tulee käytettyä ainakin koulumatkoilla ja koiran kanssa lenkillä. Ja kun noi on noin nätin väriset, niin menee siistimpienkin vaatteiden kanssa. Sisällä on vielä lämmin karva, niin sopivat hyvin talvikäyttöön. Lähtöhintä oli joku 45e, mutta kun puoleen hintaan sain, niin raaskin ostaa. Ja nää tuli tosi tarpeeseen, sillä ainakin täällä on nyt ihan tajuton loskakeli ja kengät/sukat kastuu heti kun asuu ovesta ulos.



Toiset kengät oli aika heräteostos, kun maksoivat vain 18e. Alessa siis olivat ja päätin ne ostaa sitten ensi talveksi. Oli niin kiva toi säärystinmäinen varsi.

Uudet kumpaprit mätsäs muuten aika kivasti mun yhteen asukokoaisuuteen.



toppi Seppälä
neule Inspire
hame Seppälä
sukkikset H&M

Kommentit aukeavat muuten nykyään omaan ponnahdusikkunaansa. Ajattelin kokeilla nyt tätä tyyliä, kun joku arvonnan yhteydessä sanoi, että silleen on kivempi, kun pystyy kommenttia kirjoittaessa paremmin samalla selaamaan itse postausta. Jos tämä tyyli kovasti ärsyttää tai haluatte kertoa, mikä tapa on teistä kivoin, niin jättäkää kommenttia. :) Ainakin nyt jonkin aikaa testailen tätä.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Kisakynnet

Osallistuin erääseen lakkauskilpailuun ja kyseisessä kilpailussa on nyt käynnissä äänestys. Eli käykää vilkaisemassa osallistujien kynnet ja äänestäkää suosikkianne täällä. Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto. Ideana kilpailussa oli tehdä kynnet, jotka olisi helppo toteuttaa. Aihe oli muuten vapaa. Päädyin itse lähettämään nämä kynnet kisaan, kun ne sattuivat olemaan parhaillaan kynsissä ja näistä tuli niin kivan keväiset. Eikä tarrojen ja glitterlakan käyttö ole haastavaa. :)



Alla kuva käyttämistäni tarvikkeista. Olen jo pidempään halunnut tehdä lakkauksen, jossa China Galzen Party Hearty ei näyttäisi jouluiselta. No, valitsin sen kaveriksi keltaista ja vihreää, niin pitäisi olla joulun kaukana. :D Color Clubin Lime Starts Here ja Get Your Le-Mon ovat ihania tuoksulakkoja.



Laitoin keltaista ja vihreää suoraan kynnelle, vaikka yleensä niiden alle kannattaa laittaa vaikka valkoinen lakka, niin ei tarvitse kerrostaa niin paljon. Ajattelin kärkiin tulevan glitterin peittävän lakan läpinäkyvyyttä tarpeeksi. Alla kuva kynsistä, kun niissä on noin 2 kerrosta värilakkaa. Laitoin vielä kolmannen.



Kärkin liukuvärjäyksen omaisesti glitterlakkaa ja sitten kukkatarroja vielä, niin lopputulos on aika keväinen ja ehkä tästä tulee mieleen myös pääsiäinen? Ainkin mulle tulee.



Mä sain nyt merkattua Koandin kuvastoon kaikki mun omistamani laatat. Tämä on kyllä aika kätevä. Nyt on kivan helppo tarkistaa, mitä kaikkia mulla on jo ja mitä mahdollisesti haluaisin vielä hankkia. Ja kun tekee mieli leimata kuvioita kynteen, niin mieleisen kuvion voi valita vihkosta selaamalla, eikä itse laattoja selailemalla. Tuon kuvaston sain ilmaiseksi, kun kävin Cesarsin avoimilla ovilla.



Alla vielä kuva kahdesta uusimmasta laatastani, jotka ostin siis avointen ovien aikana. Tuo päällimmäinen maksoi vain 3,5e, koska se ei ollut enää paketissa. Oli kuitenkin käyttämätön ja kaikin puolin kunnossa, joten pakkohan se oli ostaa. Monta ihanaa laattaa ois vielä himotuslistalla ja jatkuvasti niitä tulee vielä lisää...



Toinen äärettömän hyvä löytö avoimilta ovilta oli tuo Konadin kynsinauhaöly, joka oli myöskin ilman pakettia ja siksi vain 3,5e. Alla olevassa kuvassa on kaverina mun vanha kynsinauhaöljy, joka vetelee ihan viimeisiään. Oli siis korkea aika hankkia uusi. Olen nyt käyttänyt tuota Konadin öljyä ja olen ollut siihen tyytyväinen. Mulla kesti tuo pienikin pullo aika kauan, niin nyt voin ihan surutta lotrata, kun on isompi pullo. :D

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viimeisimmät kynnet

Jälleen testissä Sanna Taralta saatuja juttuja, eli kynsille pääsi nyt violetteja glitter diamondeja. Vielä testaamatta ovat kissatarrat, mutta eiköhän nekin pian pääse kynsille. :) Aloitetaan postaus tällä kertaa kuvalla, jossa on kaikki käyttämäni tuotteet.



Olen jo pidempään halunnut testata Goshin Oceania, kun vihdoin sain hankittua sen. Nyt se pääsi kynsille ja nappasin lakasta myös kuvan teille pelkästää, jotta näette, miten kiva lakka on kyseessä. Kuva on tosin otettu sisätiloissa ja lampun valossa, kun illalla kynsiäni lakkasin, mutta kuitenkin minusta oli kiva näyttää tämä lakka myös pelkältään. Minusta väri on todella kaunis!



Lakka levittyi lopulta mielestäni suht helposti, vaikka tuollaiset metalliset lakat voi raidoittua tosi helposti. Ja peittävyyskin oli hyvä. Kärkiin lisäsin Color Clubin Rule Breakeria ja vielä violetilla glitterisellä koristelulakalla rajauksen. Glitter diamondit pääsivät koristamaan peukaloa ja nimetöntä. Lopputulos oli jännä ja tykkään tosi paljon tuollaisista läpinäkyvistä diamondeista. Nämä violetitkin näyttävät eri valossa joko violeteilta tai vihreiltä, koska alla oli vihertävää lakka. Näistä tulee vähän kalan suomut mieleen, vaikka ei kalan suomut taida yhtä kauniita olla? :)



Yllä kuva sisävalossa, jossa glitterit näyttävät violetilta ja alla kuva luonnonvalossa. Alla oleva kuva on otettu kun lakat olivat olleet jo kolmisen päivää kynsissä. Eli hyvin kesti lakkaus ja positiivinen yllätys oli myös glitterien pysyminen. Laitoin kyllä kunnon kerroksen päällyslakkaa.



Loppuun vielä päivän asua viime viikolta ja noiden äärettömän söpöjen korvisten esittelyä, jotka voitin siis arvonnasta täältä. Ne ovat ihanat! :)



Housut H&M
Paita Gina Tricot
Musta toppi H&M
Neule Inspire

Meillä oli pedapäivät taas koulussa ja se merkitsi sitä, että sai pukea normaalit vaatteet kouluun ja reenivaatteet sai kerrankin jättää kotiin. :)



Ja katsokaapa, miten ihanan kirkas päivä ulkona on! Takaani ikkunasta kun suorastaan tulvii valoa! Kyllä se kesä on tulossa! :)

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pinkkiä, pinkkiä, enemmän pinkkiä!

Kaikille on varmaan tullut selväksi jo aika moneen otteeseen mun lempiväri?



Huosut H&M
Rusettipaita Link
(Musta pitkähihainen paita on jokin ikivanha, merkkiäkään ei enää näy pesulapussa.)



Äidin ostama naistenpäiväleivos!



Iittalan Lasimäeltä löytyi aivan mun väriset sakset alesta! Tuli vierailtua myös Kultasuklaassa, nam!



Kiira Korven vaatemalliston vanhaa mallistoa oli alessa Citymarketissa ja olen jo pidempään halunnut jonkun Kiiran malliston vaatteen. Nyt tuli hankittua, eikä maksanut paljon, hintaa jäi alle 15e.

Loppuun vielä pinkkiä kynsilakan muodossa. Tässä siis ihana Lumenen Make Impact. Äiti osti tämän mulle ihan yllättäen lomalla ja olin iloinen saadessani uuden lakan. En tutkinut lakkaa sen tarkemmin, ajattelin sen olevan joku kiva vaaleanpunainen. Kotiin päästyäni lakka pääsikin heti käyttöön ja yllätyin lakan upeudesta, koska sehän oli tietyssä valossa selkeästi hologramminen!



Pullo on aika pieni, eikä lakasta saa minusta niin hyvää kuvaa pullossa, mutta kynsillä se paljastaa hienot puolensa. Alla minusta näkyy hyvin, miten ihanan kimmeltävä lakka on. Vaati useamman kerroksen, mutta ei mitenkään älyttömästi. Lakka ei ole ihan niin holo, kuin jotkut muut näkemäni hologrammilakat, mutta tarpeeksi holomainen kuitenkin minun mieleeni.




Jotain koristuksia piti laittaa, mutta en liikaa halunnut peittää ihanaa lakkaa. Konadin laatoista löysin ihanan keijukuvion ja sehän sopii mielestäni täydellisesti näihin kynsiin. Alla kuvassa kaikki tarvikkeeni, joilla kynnet lakkasin ja koristelin.



Leimasin keijun nimettömiin ja lisäsin vielä Nubarin glitterlakkaa Rose päälle. Alla oleva kuva on otettu salamalla, jolloin lakka kimmeltää hienosti.



Seuraavana päivänä kuvasin kynnet vielä ulkona päivänvalossa, mutta sää oli aika pilvinen, eikä lakka siksi oikein päässyt oikeuksiinsa. Söpöt nämä ovat silti. :)





Tämmöinen pinkki ryöpytys tällä kertaa. :)

Glitteriä, glitteriä, glitteriä

No tässäpä olisi kuvissa sitten ekat Sanna Taralta testiin saadut tuotteet, jotka tällä viikolla mulle kotiutuivat.



Kuoresta paljastui kolme koristelutuotetta. Sain kokeiltavakseni tarroja ja glittereitä. Musta glitteri on dustia ja violetit sitten isompikokoista glitter diamondeja. Ekana näistä pääsi testiin tuo musta glitter. Vähän jännitin, olisiko mustan glitterin käyttö jotenkin sotkuista, kun tuntuu aina, että Konadinkin musta lakka on aina se sotkuisin. Mutta ihan hyvin tuon mustan glitterin kanssa selvisin. Mun oli aluksi tarkoitus vain testata mustaa glitteriä pariin sormeen, mutta kun lopputulos oli niin kiva, oli mun pakko tehdä sitten ihan kaikki kynnet tämän idean mukaan. :)



Alla näette, millaiset kynnet sain aikaan. Lopputulos on aika galaksimainen, tai minulle ainakin tuli mieleen näistä monissa blogeissa 31 päivää -haasteen yhteydessä nähdyt "galaxy nails". Väreinä minulla on vain vaaleanpunainen ja musta, kun perinteisemmät värit olisivat esim. musta ja sininen. Koko komeuden päälle lisäsin vielä viimeisenä silauksena glitterlakkaa, jossa on isoja hopeita glittereitä ja se tuki entisestään tuota galaksimaisuutta mielestäni.



Tykkään näistä kynsistä tosi paljon! Värit ovat ihanat ja kimmellys nyt aina vetoaa muhun. :) Pari kynttä on pohjaväriltään mustat ja muut vaaleanpunaiset. Mustan lakan kanssa käytin vaaleanpuanista glitter dustia ja vaaleanpunaisiin kynsiin lisäsin Sannalta saatua mustaa glitteriä. Alla käytetyt lakat ja gliterit kuvassa.



Musta pohjalakka on siis H&M:n ikivanha tapaus, joka alkaa olla jo vähän kuiva. Vaaleanpunainen pohjalakka on Flofmarin Miracle Shinea ja sen alla vielä Lumenen ihanuus, jonka äiti mulle osti lomalla. Lumenen lakasta on tulossa vielä toinenkin postaus, jossa sen väri ja kauneus tulevat paremmin esille, sillä olen jo testannut sitä kynsilleni myös pelkältään. Lakka oli yllättävän upea ja nousi ehdottomasti lempparilakkojeni joukkoon. Tässä lakkauksessa se peittyi tuonne Flofmarin alle. En viitsinyt Flofmarin lakkaa yksistään alkaa käyttämään, kun se on niin ohutta, että tarvitsee siis jonkun peittävämmän lakan alleen. Flofmarin lakkaa oli hyvä laittaa myös glitterien päälle, jotta liukuvärjäyksen sai sulavamman näköiseksi, koska se ei ollut liian peittävää. Lisäksi pelkkä vaaleanpunainen irtoglitter olisi ollut aika laimean väristä mustalla pohjalla, joten hyvä oli saada tuota Flofmaria vähän tuomaan lisäväriä mustapohjaisten kynsien kärkiin.

Alla muuten kuva, josta ehkä huomaa, miten Lumenen lakassa on tuollainen kultainen holomainen kiilto ja Flofmar tekee lakasta vain kimmeltävän vaaleanpunaisen. Vasemmanpuoleisessa sormessa siis pelkkä Lumene ja oikealla Flofmaria kerros Lumenen päällä.



Pyrin saamaan glitterin liukuvärjäyksen omaisesti kynsilleni, joten ensin ripottelin sitä viuhkasiveltimellä ja kärkiin kun halusin paksumman kerroksen, niin ihan rehellisesti dippasin kynnen kärjen glitteriin. Sitten taas viuhkasiveltimen avulla ripottelua ja vielä vähän vaaleanpunaista Flofmarin lakkaa päälle, niin liukuvärjäysefekti onnitui mielestäni aika hyvin. Koko komeuden viimeistelin vielä Nubarin glitterlakalla, jossa oli isoja hopeisia pyöreitä glittereitä. Niin ja tietysti pikakuivattajaa kaiken päälle.



Mä olen jo pidempään himoinnut mustaa glitter dustia, mutta se on aian ollut loppu, kun oon tehnyt jotain tilausta, niin en ole aiemmin saanut sitä hankittua. Kivaa, kun Sanna sen minulle nyt lähetti. :) Ja nyt tekisi mieli päästä testaamaan myös mustaa glitter diamondia.



Sain paljon kehuja koulussa näistä kynsistä, jotka eivät jääneet huomaamatta. Ihanaa kun pitkästä aikaa kimaltaa oikein kunnolla kynnet. :) Ja en ole ihan hetkeen mitään söpöjä vaaleanpunaisia kynsiä tehnytkään.

Kumpia muuten testaan seuraavaksi, kissatarroja vai violetteja glittereitä? Nyt olis lukijoilla mahdollisuus vaikuttaa, koska ajattelin tässä viikonloppuna vielä tehdä uudet kynnet.

Vastailkaapa uuteen kyselyyni, kiinnostaa tietää, mitä mieltä olette!

Pitäisikö blogilla olla sivu facebookissa tai twitterissä?

Kyllä, kummassakin
Facebookissa
Twitterissä
Ei kummassakaan