tiistai 31. tammikuuta 2012

Söpöilyä!

Postailen nyt pikaisesti viimeisimmät kynteni. Ei mennyt ihan mutkattomasti tämä homma, mutta kivaa jälkeä tuli minusta silti. Aloitetaan lakkojen esittelyllä. Tämmöiset lakat valkkasin käyttööni.



Lakkasin joka toisen kynnen violetilla ja joka toisen tuolla oranssilla. Oranssi lakka on Coral Cascade ja violetti Uptown Girl. Otin tästä vaiheesta kuvan, kun tuli aika hauskan väriset kynnet, ainakin minusta. Vasemmassa kädessä on kasi oranssia kynttä ja kolme violettia, kun taas oikeassa värit ovat toisin päin ja siis violetteja kynsiä kaksi & oransseja kolme.



Koristeluksi valitsin water decalseja, joissa on Ihaa. Mietin, mitä voisin yhdistää näihin söpöihin siirtokuviin ja muistin Mirjan yhdistäneen samaisiin siirtokuviin palloja. No, minäkin laitoin vähän palloja dotting toolilla ja vielä Konadin laatalla rusetteja kynsiin.



Nuo pallot ovat mielestäni tosi hauskoja ja pitää tehdä joku toinenkin lakkaus niitä hyödyntäen.

Siirtokuvien kanssa tapahtui pikku äksident. En meinaan tajunnut, että ne leviävät todella helposti kun laittaa päälle lakkaa. Pari siirtokuvaa levisikin pikkuisen reunoista. Ei nyt onneksi pahasti, joten en alkanut laittamaan koristeluja uusiksi.



Ylemmät kuvat on otettu lakkailun yhteydessä pöytälampun valossa ja alla seuraavana päivänä otettuja kuvia luonnonvalossa.



Yllä näkyvä oikea käsi on minusta onnistuneempi. Leimailut on tehty Konadin omilla lakoilla. Violetti leimauslakka oli mielestäni tarpeeksi lähellä tuota Uptown Girlia. Minulla kun oli ongelma löytää sopivaa oranssi lakkaa, jolla leimata, koska tuo Coral Cascade ei leimaukseen sopinut. Lopulta päädyin leimaamaan samalla oranssilla kuin viimeksikin, vaikka se olikin huomattavasti tummempi. Siksi vasen käsi ei ole minusta ihan niin onnistunut.



Nyt täytyy lopetella, koska on kiire nukkumaan. Muutaman päivän voi olla hiljaista postausten osalta, koska koulussa on kiireitä. Voitte edelleen laittaa mulle kysymyksiä tänne, vastailen niihin sitten viikonloppuna. (Pidensin siis vastausaikaa!) Ja yksi tanssiaiheinenkin postaus on työn alla ja julkaisen sen heti kun saan valmiiksi.

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Myrkyllistä

Nyt esittelyssä mielestäni aika huipun väriset kynnet! Näistä tuli minusta meinaan aika myrkyllisen väriset. :)

Ihan ensimmäisenä pakko ihastella pohjalakaksi valitun Sinful Colorsin mielettömän upeaa syvää ruskeaa sävyä. Kyseessä on Rich In Heart. Tämä teki mieli jättää ihan näin kynsiin, kun oli jotekin tosi upean sävyinen! Kynsillä on muistaakseni pari kerrosta.



Päälle laitoin vielä punaista Nfu Oh:n lastulakkaa (sävy nro 45) ja lopputulos oli mielettömän monipuolinen. Eri valoissa tuli ihan eri asioita esiin lakkauksesta ja ihastelinkin aika pitkään kynsiäni vain eri valossa. :D



Laitoin tähän pari kuvaa, joissa käsi on hienosti ylivalottunut, mutta lakka näyttää silti minusta kuvissa hienolta ja kiitos salaman näkyy lakan monipuolisuus. Ruskeaa, keltaista, oranssia.... Mitä kaikkia värisävyjä kynsiltä oikein löytyykään?



Eikö näistä tulekin mieleen joku myrkkyliemi? Ainakin minulle tulee...



Lakoista kuva alla. Olen nyt ihan pähkinöinä kun pääsin testaamaan ensimmäistä kertaa Nfu Oh:n lakkaa kunnolla ja se oli noin ihana. Näitä on pakko saada lisää! Ja miten tuo pullo osaakaan olla noin hieno. Näitä voisi ostaa vaan koristeeksi kirjahyllyyn...



Seuraavana päivänä raaskin vielä leimailla kynnet kun olin katsellut tarpeeksi niitä upeita vaihtuvia sävyjä kynsissäni. :D Päätin nyt ottaa revanssin ja yrittää leimata Essencen laatalla. Viimeksi homma ei oikein toiminut ja tajusin sen lopulta johtuneen siitä, että laattaan olikin jäänyt muovikalvo. (Mikä amatöörimäinen moka..) Kun mielestäni otin jo yhden kalvon siitä pois, niin tämä oli minusta aika häämentävää. Se kalvo oli muuten tosi tiukassa ja jouduin repimään sen useammassa osassa pois. Huh. Pääasia kuitenkin oli se, että sain nyt laatan toimimaan. Ja pääsin vihdoin käyttämään tuota söpöä pääkallokuviota, jossa silmät ovat sydämenmuotoiset. Sen takia mä hankin oikeastaan koko laatan. :)



Leimauksessa käytin Konadin keltaista ja oranssia leimauslakkaa. Tuo oranssi on semmoinen likaisen oranssi, ei mikään kirkas tai puhdas. Kummatkin hankin joskus viime vuoden puolella Cesarsin alesta, enkä ole vielä ehtinyt testata ennen tätä. Ajattelin juuri kyseisen oranssin lakan sopivan tähän lakkaukseen hyvin. Kovin paljon ei edes erottunut pohjalakasta, mutta juuri sopivasti mielestäni. Tuo keltainen pomppasi sitten enemmän esille.



Olisin voinut muutaman kallon tehdä keltaisellakin, mutta ehdin jo aika hyvin kynteni täyttää, niin ensi kerralla sitten.



Tuo ympyräkuviokin oli minusta lopulta aika hauska ja varsinkin se oli kuulemma tuon miespuolisen asukin mielestä "tosi siisti".



Hyväksyn muuten nyt myös anonyymin kommentoinnin blogissani. Jos ihan totta puhutaan, niin en ollut edes tajunnut, että olen joskus säätänyt asetukset niin, ettei anonyymisti voi kommentoida. Mutta nyt voi. Toivottavasti se ei saa aikaan mitään "roskaviestien" tulvaa. Järkeilin, että tuohon kysymyspostaukseenkin voi olla helpompi laittaa kysymyksiä, kun ne voi laittaa nyt myös anonyyminsti, eikä tarvi olla bloggerille käyttäjätunnusta.

Tiedättekö muuten, mitä minä todella haluan? No China Glazen magneettilakkoja! Käykääpä kuolaamassa swatcheja vaikka täällä. Näitä olisi kyllä niin pakko saada! Tai yleensäkin magneettilakkoja! Tahtoo päästä testaamaan!

Muistakaa esittää kysymyksiä minulle, ihan mistä vain! Voitte jättää kysymyksenne tänne. Kyselyaikaa ainakin tiistaihin, mutta todennäköisesti vähän pidempäänkin, sillä ensi viikko saattaa olla aika kiireinen, enkä ehdi vastailla ennen kuin viikon lopussa.

torstai 26. tammikuuta 2012

Nettikaupoista

Veeti täytti eilen 5v! Onnea rakkaalle vanhukselle! :D No, eihän se on vielä ihan ikäloppu ole, mutta aika on mennyt käsittämättömän nopeasti, enkä voi kuvitella, että siitä on jo melkein viisi vuotta kun koira tuli taloon.



Mä oon nyt vähän tsekkaillut erilaisia nettikauppoja, kun himotuttais kovasti tilata vaatteita. Koetan pitää nyt taukoa noiden kynsilakkojen ostelusta, joten jotenkin muuten täytyy tämä shoppailuhalu sitten tyydyttää. :)

Nailicious blogissa mainittiin tämmöinen paikka: MIC Collection. Sieltä saa meikkijä ja myös siis kynsilakkoja. Eivät vaikuta pahan hintaisilta ja Elfin kynsilakat kiinnostais kyllä minua uusinakin. Tähän asti olen hankkinut niitä vain kirppiksiltä kätettyjä. Mutta en nyt ihan heti ole tilaamassa, koska lakkalakko jatkukoon vielä vähän aikaa.

Bongasin Anttilan lehdestä, että Essien lakat ovat nyt sitten tulossa myyntiin kuun lopussa. Pitää kai käydä katsoamssa valikoima, vaikka hinta onkin minusta aika päätä huimaava, nimittäin siinä 15e:n paikkeilla. Yhtään kyseisen merkin lakkaa en muuten omsita.

Toinen kiva ylläri samassa mainoslehtisessä oli se, että Anttilasta saisi nyt Biozellin kuivashampoota isossa pullossa! Se on kai vain tuo erä, että nyt pitäisi äkkiä mennä hakemaan. Mä meinaan olen edelleen sitä mieltä, että Biozellin kuivashampoo on mun suosikkini, mutta se pieni pullo ei vaan riitä mihinkään. Oon nyt hamstrannut Klipotekin kuivashampoota Sokoksen alesta, mutta musta se ei ole ihan niin hyvää mun hiuksille kuin Biozell. Tuoksu on kyllä Klipotekissä kivempi ja ihan asiansa se ajaa, mutta Biozellin kanssa me tullaan musta vielä paremmin juttuun. Voihan se olla tottumiskysymys ja ihastun täysin tuohon Klipotekiin ennen kuin ensimmäinen pullo on loppu?

Mä oon tilannut Biozellin kuivashampoota Pretty.fi:stä ja katselinkin nyt, että mitä muuta sieltä mahdollisesti voisi tilata samalla. Huomasin ainakin tämmöisen tuotteen, jota voisin haluta kokeilla. Oon niin laiska meinaan nyppimään kulmia. Ja bongasin alesta erilaisia kynsitarroja. Ei ne kyllä mitään maailman halvimpia siltikään olleet. Olen aikaisemmin sotanut Prettysta aivan älyttömän hyvän kynsilakan korjauskynän, mutta sitä ei ole enää valikoimassa, enkä nyt löytänyt mitään muutakaan korjauskynää koko kaupasta? Höh.


Kuvassa edellinen Prettyn tilaukseni.

Mua kiinnostais hirvmuisesti tilata jotain vaatteita täältä. siellä on vaikka mitä kivaa! Oisko jollain lukijalla amhdollisesti jtoain kokemusta Polkashopista? Myös Jeans.fi ois semmoinen, jota voisin kokeilla. Nyt olisi vielä alennuksessakin jotain tuotteita. Tuolta mä saisin vihdoin laukun brittilipulla! Mä oon aina halunntu semmoisen! Jeans.fi:ssä on myös kynsilakkoja myynnissä. Valikoimasta löytyy minikokoisia OPIn lakkoja ja Nabin lakkoja, jotka tulivat vasta Ihana Kynnet nettikauppaan.

Pakko loppuun vielä mainita, että testasin kynsiini yhtä Nfu Oh:n lakkaa ja se on kyllä ihana! (Postaan kuvia mahdollisimman pian kun ehdin siirtää kuvat koneelle!) Mä oon jo pitkään kuolannut merkin lakkoja täällä: Kynsisalonki Näytä Kyntesi, mutta vielä ei ole tullut tilattua. Mähän otin ensimmäiset pari nufuani Huuto.Net:stä ennen vuoden vaihdetta. Ja en kadu kyllä yhtään. Ne pullotkin on niin upeita!

Muistakaa lähetellä minulle kysymyksiä täällä!

Kysy, kysy, kysy!



Nyt on aika ja mahdollisuus kysyä minulta mitä mieleen juolahtaa! Eli kommentoi tähän postaukseen kysymyksesi. Voit kysyä yhden tai useamman kysymyksen. Aihe on vapaa, mutta aina voin kieltäytyä vastaamasta asiattomiin kysymyksiin. Kokoan kysymyksistä vastaupostauksen kun deadline on mennyt ja postaan vastaukseni sitten omaksi tekstikseen tänne. Kiitos jo etukäteen, toivottavasti innostutte kyselemään!

Kysymyksiä saa lähettää ainakin nyt alustavasti kuukauden loppuun asti. 31.1. olisi siis näillä näkymin viimeinen päivä, kun kysymyksiä voi lähettää tämän viikon perjantaihin asti, eli laita kysymyksesi tulemaan viimeistään 3.2. illan aikana. Pyrin tekemään vastauspostauksen viikonlopun aikana.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Mustaa ja valkoista

Olen ollut vähän laiska, enkä ole jaksanut ladata kuvia kamerasta konelleeni. Siksipä luulin, ettei minulla ole oikein mitään postattavaa. Onneksi kuitekin bongasin muutaan vanhan kuvan kännykästäni ja koneeltani. Satuimpa huomaamaan, että sama väriteema toistui monessa. Olen jo aiemmin todennut, että olen nyt tykästynyt harmaaseen väriin vaatteissa. Nyt näyttäisi, että myös mustavalkoinen miellyttää silmääni. Viime aikoina olen kyllä hankkinut värimaailmaltaa paljon mustaa, valkoista ja harmaata vaatekaappiini. (Vilkaisepa vaikka alennusmyyntiostoksiani.)



Ensin yksi päivän asu varmaankin viime vuoden puolelta. Sain mustavalkoiset leveälähkeiset housuni päivitettyä talviaikaan kun puin alle legginsit. Ja taas tarkenee. Tosin nyt alkavat olla pakkaslukemat semmoiset, että ehkä en ihan tällä kelillä noilla tarkenisi.

Bongasin kerran lehdestä aika hauskan pienen lehtijutun ja satuin nappaamaan siitä kuvan puhelimellani. Hyvää todistusaineistoa siitä, että muoti kiertää kehää ja samat jutu palaavat aian uudelleen ja uudelleen muotiin.



Pari kuvaa bongasin kännykästäni myös eräältä ostosreissulta. Harmitti aivan älyttömästi, ettei tuosta haalarista ollut kokoani, sillä se oli alennuksessa. Vaate oli kuiteknin auttamatta aivan liian iso ja jäi siksi kauppaan. Tää ois ollut niin siisti! Ja yllättäen mustavalkoinen.



En ole mikään hattuja käyttävä ihminen, mutta tämä hattu kyllä meinasi lähteä mukaani. Huomaa kukonaskelkuosi! Se on ehkä lempparikuosini. Tää hattu löytyi, usko tai älä, H&M:n lastenosastolta.



Olen lisäillyt blogiini nyt välilehtiä. Jotkut ovat sen ehkä jo huomanneet. Nyt siis löytyy sivu jo minusta itsestäni ja toinen sivu tämän blogin historiasta. Tulossa on vielä sivua kynsilakoistani ainakin, kunhan saan koostettua niiden kaikkien nimet ylös. :) Kaikki ehdottamani aiheet saivat gallupissani ääniä, eli saatan hyvinkin tehdä sivun vielä Veetistä ja myös jonkinlaisen lakkatoivelistan. Laitan tähän alle vielä gallupin tulokset. Kysyin siis, mistä aiheista pitäisi tehdä välilehtiä blogiin.

Esittely kirjoittajasta
  9 (64%)
Kynsilakkakokoelman esittely
  10 (71%)
Toivelista (kynsilakat, jotka tahdon saada)
  7 (50%)
Arvontamainoksia
  2 (14%)
Veetin (koirani) esittely
  7 (50%)

Tein toisenkin gallupin ja senkin tulokset laitan vielä tähän alle. Kyselin siis, mistä aiheista luette mieluiten postauksia. Oli todella kiva huomata, että kouluun ja tanssiin liittyvät jutut kiinostavat ja koetan jatkossakin niistä tasaisin väliajoin kirjoitella. Tanssiaiheiset postaukset vain vievät enemmän aikaa  ahaluan ne koostaa aivan rauhassa, koska ne sisältävät yleensä vähän syvällisempää pohdintaa kuin nuo kynsiesittelyt. Onneksi myös kynsijutut kiinnostavat lukijoita. :)


Kynsistä & kynsilakoista
  11 (45%)
Ostoksista
  8 (33%)
Tanssista
  17 (70%)
Koulusta & koulutuksesta
  17 (70%)
Normaalista elämästä
  5 (20%)
Veetistä
  1 (4%)


Ajattelin pistää pystyyn hyvin pian semmoisen kyselypostauksen, joten alkakaapa miettiä kysymyksiä minulle! :)

maanantai 23. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Kirkkaita värejä

Vielä jatkuu touhuilu cracklejen kanssa tämän päivän, kun en päässyt teemaviikkoani aloittamaan ihan maanantaista. Muutama idea on kyllä vielä varastossa, mutta jospa toteutan ne sitten ihan muuten vain, etten enää tämän teemaviikon puitteissa. Alkaa jo tehdä mieli jotain muuta kuin graffittia kynsiin.

Nyt jotain erittäin pirteää ja värikästä! Talven keskellä on joskus kumman piristävää tehdä kesäisiä kynsiä. Heti tuntui, että energiataso on ihan erilainen ja olo on iloisempi kun katselee näitä kynsiä.



Pohjalla käytin Color Clubin Amp'D Upia, joka on muuten aivan mielettömän upea neomainen oranssi. Se kuivuu hieman mataksi. Täytyy tehdä joskus toinen lakkaus, jossa tämä lakka näkyy paremmin. Nyt meinaan menin laittamaan keltaista päälle ennen kuin tajusin, että olisi sen pelkän oranssinkin voinut kuvata. On meinaan mielettömän värinen! Graffittilakka on tällä kertaa Flormarin keltainen. Tosi pirteän värinen sekin. Halkeilu ei ole minusta aivan yhtä hienon näköistä kuin vaikka OPIssa, mutta ihan kiva lopputulos silti oli. Vähän vaihtelee eri kynsien kohdalla, jotkut kynnet ovat kivemman näköisiä kuin toiset.



Esim. peukaloon tuli vain pari halkeamaa ja keltaisen värilaata jäi aika isoiksi. Sitten taas keskisormeen ja nimettömään tuli paljon pieniä halkeamia ja se näyttää musta kivemmalta.



Lisäsin nimettömiin vielä pari hedelmafimoa, koska musta ne oli niin luotuja tähän lakkaukseen. Olisi ollut hinkua koristella enemmänkin, mutta koetin pysyä nyt aisoissa ja pitää kynnet yksinkertaisina.



Kun lisäsin nuo fimot, niin näistä kynsistä tulee mieleen joku etelänmatka, drinkit ja kuuma kirkas aurinko...




Täytyy varmaan tehdä joku muukin pirteämmän värinen lakkaus, jos ne kerran näin piristävät tämän kylmän talven keskellä. :)

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Lemppariyhdistelmiä

Nyt näytillä on jo aiemmin julkaistuja kuvia, kun podin hieman suosikki yhdistelmiäni graffittilakkojen osalta.

Kaikkein käytännöllisimmät värit ovat minusta musta ja valkoinen. Eli musta crackle on helppo yhdistää melkein väriin kuin väriin ja samoin valkoinen crackle sopii melkein mihin vaan. Valkoisen cracklen hankin aivan vast'ikään, joten en ole ehtinyt testata sitä vielä oikein minkään värien kanssa, mutta haluan kokeilla valkoista cracklea ainakin vaaleanpunaisen, violetin ja pinkin kanssa. Myös sinisen ja valkoisen yhdistäminen kiinnostaa. Valkoista voisin kokeilla myös ainakin kultaisen kanssa.

Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että vaaleanpunainen kirii suosikkieni joukkoon. Vaaleanpunaisen ja musta yhdistelmä on minusta ehdottomasti erittäin toimiva ja olen sitä useamminkin käyttänyt. Alla yksi lempparilakkaukseni edelliseltä teemaviikolta. Musta graffittilakka on töpötelty, jolloin lakka halkeilee todella pieniksi paloiksi.



Toinen hyvä yhdistelmä on mielestäni vaaleanpunainen ja harmaa. Taisin testata ensimmäisenä vaaleanpunaista Isadoran graffittilakkaa juurikin harmaalle pohjalle.



Musta graffittilakka sopii mielestäni erittäin hyvin metallisävyjen pariksi. Itse olen käyttänyt mustaa graffittilakkaa esim. erilaisten kultaisen sävyjen kanssa. Myös kultainen graffittilakka on kiva yhdistelmä mustan lakan kanssa.





Pakko vielä todeta, että suosikkimerkkini on ehdottomasti OPI graffittilakkojen osalta, sillä OPIn lakat lohkeilevat aina tosi nätisti! Olen niitä kyllää jo aiemminkin paljon hehkuttanut.

Värikkäitä graffittilakkoja olen käyttänyt vähemmän, vaikka niitäkin löytyy valikoimastani. Omistan ketaisen, punaisen, vihreän, oranssin ja violetn cracklen. Violetti ja oranssi tosin ovat Sinan, eli ne toimivat vain omalla valkoisella aluslakallaan. Ehdottomasti suosikikseni on noussut keltaisen graffitin yhdistäminen pinkkiin tai johonkin muuhun kirkkaaseen väriin. Alla esimerkki pinkistä ja keltaisesta.



Bongasin erästä toisesta blogista tosi kivalta näyttävän yhdistelmän, jota täytyy itsekin kokeilla, kun satuin sen vihreän cracklen voittamaan eräässä arvonnassa. Meinaan Nunnu teki kivan vihreän kokonaisuuden, joka miellyttää paljon minunkin silmääni, vaikken vihreän suurimpia faneja olekaan.

Loppuun vielä päivitys edellisen päivän kynsistä, joihin lisäsin pari tarraa. Toimii mielestäni näinkin. Ja voi vitsi kun tykkään väriyhdistelmästä!

Teemaviikko: Crackle - Punamustaa

Tässä on kyllä yksi ehdoton suosikkiyhdistelmäni. Kimmeltelevä lakka sopii minusta mainiosti cracklen alle.



Idea varastettu röyhkeästi Sonnelta, jonka kynsillä nähtiin melkein saman yhdistelmä viime viikolla. :D Tai itse asiassa Sonnella oli Dependin musta lakka ja minulla siis OPIn ja Flormarilta minulla oli U24 ja Sonnella U05. Luulin aluksi, että multakin ois löytynyt tuo samainen U05, mutta en sitä sitten omistanutkaan. Mutta aika samanlainen lopputulos on, eikö? Minun lakkani on vähän punaisempi ja taittaa ehkä hieman violettiin, mutta kyllä tämä minusta pinkistä silti menee.

Ei mennyt ihan putkeen tuo lakkailu, meinaan lakkapullolle kävi näin kun kuivattelin ekoja kerroksia lakkaa... 



No, onneksi homma korjaantui kun rullasin korkin takaisin paikoilleen ja seuraavalla yrityksellä nousi sitten sutikin pullosta.

Halusin kuvata myös tuon pelkän Flormarin lakan. Se on todella herkullisen värinen. Ihanan kimmeltelevä. Ei kovin peittävä, mutta kolmella kerroksella sain kuitenkin aika peittävän lopputuloksen.



Ylemässä kuvassa näkyy hyvin, kuinka lakka siftaa siihen violettiin valon osuessa oikeassa kulmassa. Muuten lakka näyttää minusta kuvissa turhan punaiselta (kuten alla), mutta siitäpä saa taas syyttää kellertävää pöytälamppuavaloa ja pimeää vuodenaikaa.



Salamalla otetut kuvat toivat jopa paremmin lakan todellisen sävyn esiin. Minusta väri on ihana, oikeasti ehkä suosikkivärini on juurikin tämmöinen murrettu pinkki, joka menee jo vähän violetin puolelle. Semmoinen punertava violetti on ihana väri. Ja oikeastaan kaikki vaaleanpunaisesta violettiin ovat ihania värejä. Ja niitähän sävyjä multa löytyy kyllä lakoissa... :)



Parilla sanalla kehun vielä OPIn shatteria. Se vaan halkeilee minusta nätisti. Ei liian isoja lakkalohkoja tai kamalia kraatereita. Helppokäyttöinen ja laadukas mielestäni. Kyllä tästä kanantti vähän maksaa. :) Musta on semmoinen perusväri, jota on helppo yhdistää kaikkiin muihin väreihin ja kyllä musta crackle on mun mielestä aika must have. (Kauheasti mu-alkuisia sanoja..)



En tiedä saanko huomiseksi uusia lakkauksia aikaan, koska mä tykkään näistä kynsistä niin paljon! Ehkä pakko pitää pari päivää! :D

perjantai 20. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Graffittilakat

Tänään saatte nyt tyytyä tämmöiseen postaukseen, joka esittelee kaikki halkeilevat lakkani. Huomenna on sitten luvassa taas uutta lakkausta.

Kyllähän näitä on kivasti kertynyt, vaikka en jotenkin ole mielestäni näitä erityisemmin kokelmiini haalinut. Perus värit musta ja valkoinen ovat ehdottomat lempparini, koska ne ovat niin käytännölliset. Kolmas lempparini on ehdottomasti tuo Isadoran vaaleanpunainen lakka, jota on käytetty paljon. Myös hopea & kultainen ovat minusta aika käyttökepoisia värejä. Nämä kaikki edellä mainitut on minusta suht helppo yhdistää eri väreihin.



Ylärivi:
Sinan kaksi valkoista aluslakkaa ja niihin sitten värilliset lohkeilevat lakat oranssi ja violetti. En ole vielä ehtinyt testata lakkoja, mutta tällä teemaviikolla nekin pitäisi saada kyllä testiin! Ostin Cesarsin alesta.
W7:n kultainen ja hopea lakka tuli hankittua, kun metsästin itselleni OPIn silver shatteria, enkä onnistunut mistään saamaan. Hieman yllättäen kultainen on ollut ahkerammassa käytössä.

Alarivi:
Isadoran vaaleanpunainen lakka.
Kaksi OPIn todella hyvälaatuista shatteria (kyllä, OPIlla, nämä on nimetty shattereiksi). Nämä lohkeilevat todella kauniisti!
Valkoinen Rimmelin crackle, joka oli tosiaan mielestäni ihan hintansa veroinen. Tämä on uusin tulokas.
Viimeisenä kaksi Flormarin graffittilakkaa, keltainen japunainen. Punaisen ostin itse ja keltaisen sain äidiltä lahjaksi, kun puhuin semmoisen haluavani. Tahdoin testata keltaista pinkin päälle. :D Kuvasta muuten puuttuu vielä arvonnassa voitettu vihreä Flormarin lakka.

Mainostan, mainostan!

Nyt onnistuin bongaamaan taas kaksi arvontaa lisää. Kannattaa käydä osallistumassa, kivoja palkintoja tarjolla.

1. Arvonta: Cotton Candy Maker arvontaan



2. Arvonta: Nails of Me arvontaan



Yritän pian saada sen arvonnan tänne omaankin blogiini. :)

torstai 19. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Pastellivärejä

Tämmöisillä välineillä lähdin nyt toteuttamaan kynsiä. Kuvasta puuttuu vihreä koristelulakka ja perhosfimot, koska keksin ne vasta kun olin jo lakkailua aloittanut.  En muistanut aluksi, että minulla on sopiva vihreä koristelulakka tähän ja fimojen lisäyksen keksin tosiaan kesken lakkauksen. Aluksi oli tarkoitus koristella vain viivoilla ja palloilla graffittilakan lisäksi.



Bongasin tämmöisen vaaleanvihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmän joskus täältä blogista ja sen jälkeen on jäänyt semmoinen fiilis, että pakko päästä testaamaan omiinkin kynsiin. Lähdin koristelemaan kynsiä muullakin kuin vain graffittilakalla, vaikka en tiennyt yhtään onko lopputulos kiva vai aivan liian sekava.



Tuo väriyhdistelmä oli minusta kamalan söpö! Siksi keksin kaivaa perhosfimot vielä esiin, koska ne sopivat mielestäni tähän lapsekkaaseen lakkaukseen. Viivojen sopivuudesta lakkaukseen en nyt oikein tiedä, mutta nuo perhoset olivat minusta oikein mainiot.



Tuskailin taas aika paljon, kun en meinannut millään saada hyviä kuvia kynsistä (taaskaan). Vietän kaiken valoisa ajan vuorokaudesta koulussa tai töissä, niin kynsiä on tosi tustkaista kuvata. Nytkin olin ottanut jo kymmeniä kuvia ja siirtänyt ne koneelle, kun huomasin niiden olevan ihan huonoja. Hyvä etten ollut jo lakannut kynsiä uudelleen. Ei siinä muu auttanut, kuin ottaa parikymmentä kuvaa lisää, kun kynsilakanpoistoaine odotti jo pöydällä ja uusia kynsiä olisi pitänyt jo tehdä. Ja siltikään en saanut ihan semmoista lopputulosta kuin olisin halunnut. Salama söi värejä ja ilman salamaa oli liian pimeää tai keltaista tai tärähtänyttä jälkeä.



Onnistuin tuota nimetöntänikin vähän kolhimaan ennen näitä toisen setin kuvia kun lakat olivat olleet jo pari päivää kynsissä. Hyvin nämä lakat kyllä pysyivät. Fimotkaan eivät irronneet tai alkaneet törröttää mistään kulmasta vielä. Ehkä siitä kuuluu kiitos kunnon kerrokselle Seche Vitea? Se on muuten hyvä pikakuivattaja! En ole yhtään harmissani, että olen se ostanut. Antaa nätin kiiltävän pinnan ja kuivattaa paksummankin lakkakerroksen nopeasti. Enää ei ruttaannu kynnet, vaikka tekisi lakkauksia juuri ennen nukkumaanmenoa. Hajuhan on aika voimakas, mutta mä oon tottunut noita kynsilakkoja haistelemaan...



Isadoran vaaleanpunainen graffittilakka on muistaakseni ensimmäinen tai ensimmäisiä graffittilakkojani. Se on hyvä ja pidän todella paljon väristä. Sitä voi yhdistellä hyvin moneen väriin. Eikä lakka ole paksuuntunutta vielä, vaikka pullo on ollut auki jo pitkään. Lopputuloskin on minusta kivan näköinen, halkeiluja tulee sopivasti kynsiin. Graffittilakka on jälleen aivan lyhyillä vedoilla tuputeltu kynnelle, niin sain lakan halkeilemaan enemmän.



Kyllä näistäkin kynsistä tuli kehuja koulussa, vaikka itselläni oli vähän ristiriitaiset fiilikset näistä. Pitäisi ehkä koettaa vielä jotain toista lakkausta, johon lisään vain noita perhosfimoja. Tai jotain muita sävyihin sopivia fimoja.

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Valkoinen talvinen

Nyt kynnet, joita varten piti mennä ostamaan valkoinen crackle, kun en semmosita vielä omistanut! Bongasin tutoriaalin Maanon blogista ja pakko oli päästä kokeilemaan. Itse tuto on muuten täällä. Vähän sovelsin, mutta tästä se idea kuitenkin lähti.



Jos jotkut kynnet sopivat lumiseen talvimaisemaan, ne ovat nämä.



Pohjalla harmahtava Isadoran Chateau Grey ja nimettömässä Maybellinen French White. Valkoisen päälle laitoin w7:n hopeaa cracklea ja harmaan päälle taas Rimmelin valkoista cracklea.



Koko komeuden viimeistelin vielä hopeisella glitterillä. Käytin Wet'n'wild:n Kaleidoscopea. Vanha lakka, mutta vielä toimii ihan hyvin. Vähän oli jähmeä, mutta kynsilakanohentajalla sekin hoitui.



Alla näkyy muuten kaikki välineet, jotka kaivoin esiin ennen kynsien tekoa. Ihan kiitettävästi on siinä purkia ja purnukkaa. :D Mukana mm. käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä, joita on pakko saada käsiin kun kynsilakanpoistoaine ja pakkaset kuivattavat käsiä.



Alla kuvaa, jossa näkyy harmaa lakka ennen kuin päälle on lisätty cracklea. Minusta väri on kaunis ja en ole lakkaa aiemmin testannut, niin piti esitellä lakan väri ihan pelkältäänkin.



Rimmelin crackle oli kyllä todella positiivinen yllätys. Mielestäni se lohkeili hyvin, lohkeilujälki oli kivan näköistä, ei vaatinut älyttömän paksua kerrosta ja hintakin on ihan ok. (Maksaa noin 7,5e.) Koostumus oli musta hyvä ja tätä pystyy suht helposti leittämään kerralla koko kynnelle tai laittamaan useammalla pienemmällä vedolla. Laitoin omiin kysniini lakkaa kummallakin tyylillä. Peukaloissa monta pientä vetoa ja muissa kynsissä lakka vähemmillä vedoilla. Nyt en vielä osaa sanoa, kuivuuko nopeasti pulloon tms, mutta näin ekasta käyttökerrasta jäi hyvä fiilis.

Tuo hopea w7:n lakka lohkeili minusta vähän huonommin tai laatu ei ole aina sama. Olen huomannut aiemminkin, kun olen käyttänyt samaisen merkin kultaista, että joskus lopputulos on oikein onnistunut ja josksu taas lopputulos ei ole yhtään niin kiva, vaikka levitystyylissä ei olisi suuria eroja. Tuo on siis vähän enemmmän semmoine tuurilakka. Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, on kynnessä (nimettömän siis) sormen luona isompia ja selkeämpi halkeamia kun taas kärjessä on pienenmpiä ja huomaamattomampia halkeamia. Muuten kuvassa värit ovat aika pielessä, mutta siitä huomaa hyvin sen, että valkoisen lakan lohkeilut näkyvät paljon selekämmin. Voihan se olla tietenkin kiinni myös väriyhdistelmästä, että se on vain parempi valkoinen päällä, mutta kuitekin.



Tuo hopea olisi minusta saanut jopa lohkeilla vähän enemmän tai isommin, ainakin valokuviin oli todella vaikea ikuistaa halkeiluja. Alla olevaan kuvaan sain ehkä parhaiten nuo hopean lakan halkeilut tallennettua.



Tällaista tänään ja huomenna taas uusia halkeiluja. :)