sunnuntai 25. syyskuuta 2011

OPI:n Suedet ja muita uusia lakkoja

Hankin Huuto.Netistä hieman taas uusia lakkoja. Sain siinä sitten ensimmäiset suedeni hankittua.OPI on tietääkseni ainoa, jolta löytyy tällä koostumuksella lakkoja. Ne on kyllä jänniä. Lakka on shimmeristä, mutta kuivuu kuitenkin mattapintaiseksi.

No, eka paketti sisälsi nämä lakat:



Elf Mango Madness
OPI We´ll Always Have Paris Suede
China Glaze Solar Power

Toinen kotiutunut paketti sisälsi seuraavat lakat:



Mavalan lakka oli yllärinä mukana ja ainahan se on kiva saada joku ylimääräinen lakka. :) Sävyltään tämä on hyvin vaalea lila Geneve. Tulee varmasti käytettyä.

OPI:t ovat Jade Is The New Black ja Russian Navy Suede.



Vielä hieman esittelyä noista suedeista.

Violetti oli aika jähmeää ja kaipasi aika paljon ravistelua. Oli siis hieman haasteellsita saada tasaista lopputulosta.



Sininen oli notkeampaa ja lakkaaminen tasaisesti oli helpompaa.

Märkänä lakat olivat tosiaan todella kiiltäviä, mutta kuivuessaan pinta muuttui mataksi, hieman mokkamaisen näköiseksi. Se oli aika jännää. Ja kokeilin päälle myös pikakuivattajaa ja se teki pinnasta tietenkin jälleen kiiltävän. Yritin ikuistaa kameralla tuota eroa, mutta eipä se paljon kuvissa näy, kun oli vielä aika huono valaistus. Mutta muutama yritys näkyy alla.



Yllä olevassa kuvassa sininen kynsi on vielä märkä ja violetit kynnet ovat kuivuneet mataksi. Alla kuva, jossa peukalossa ja kolmesta sormesta ylimmässä on pikakuivattajaa päällä. Kaksi alinta sormea ovat mattapintaiset.



Myöhemmin vielä koristelin nämä, mutta siitä eri postauksessas sitten.

lauantai 24. syyskuuta 2011

Herkkuja ja kynsien lakkailua

Ihan alkuun täytyy esitellä jälleen vähän ruokakuvia, kun innostuin kokeilemaan rahkapiirakkaa, jossa on turkinpippurirouhetta. Oli muuten hyvää! Rahkana Valion valkosuklaa-lime. Kannattaa kokeilla.



Kun kerran uunin lämmitin, niin päätin herkutela ristikkoperunoilla. Miten nämä maistuvat niin paljon paremmilta kuin tavalliset ranskalaiset? Ihanaa pikaruokaa, kun ei jaksa paremmin kokkailla. :)



Ja sitten siirrytään kynsiin. Aiemmin esittelin Huuto.Netistä tilaamiani Color Clubin lakkoja. Nyt piti päästä vähän testaamaan niitä. Varsinkin kultainen Love 'Em Leave 'Em oli semmoinen lakka, jota olen pitkään kuolannut.



En halunnut vain pelkkiä kultaisia kynsiä, joten valkkasin kultaisen kaveriksi tuommoisen tumman punaruskean lakan (Haute Couture). Punainen lakka oli vähän jähmeää ja siksi tasainen levittäminen oli hieman hankalaa. En tiedä kauanko lakka on ollut auki, kun en sitä ihan avaamattomana saanut, mutta kyllä tuota voi vielä hyvin käyttää. Ja voinhan mä lorauttaa sekaan vähän kynsilakanohentajaa, jos lakka alkaa tuntua liian jähmeältä.





Kuorutin pari kynnen kärkeä tuolla kultaisella. Tuli aika hauska lopputulos. Tämmöisenä kynnet pysyivät monta päivää, mutta ennen lakkojen poistoa monin vielä vähän testailemaan leimauksia kynsille. Oli meinaan pakko päästä kokeilemaan Konadin kultaista lakkaa, jota en ole vielä ehtinyt testata. Ja jotenkin näin, että tuohon kultaiseen kynteen sopisi hyvin Bundle Monsterin laatan riikinkukkokuvio.





En tiedä sopiko tuo kultainen Konadin lakka tuohon Color Clubin kultaiseen lakkaa, kun ovat ihan eri sävyiset. Tykkään kuitenkin hirmuisen paljon tuosta kultaisesta leimauksesta punaruskealle pohjalle. Tosi syksyinen yhdistelmä. Ehkä teen vielämyöhemmin uudet ruskakynnet!



Yllä kuva käytössä olleista lakoista ja alla kuva käytetyistä laatoista. Käytössä BM04 ja BM 15.



Satuin bongaamaan Anttilasta vähän katsottavaa. Aavekuiskaajan kolmoskausi multa puuttui ja nyt se lähti mukaan noin 15e hintaan. West Side Story on pitänyt hankkia jo pitkään mun tanssivideokokoelmaan, mutta nyt se oli todella ajankohtaista kun meillä on koulussa jazztanssin historia. Ja leffa maksoi huimat 5e! (Vai oliko jopa 4,95e?)

Arvonnan mainos

Nyt kannattaa käydä osallistumassa arvontaan, jossa voi voittaa kivoja tarvikkeita kynsien koristeluun. Klikkaa tästä, niin pääset tsekkaamaan Maaritin arvonnan!

torstai 22. syyskuuta 2011

Brits!

Kaverini piti läksiäiset ja teemana oli Iso-Britannia, kun hän on lähdössä sinne opiskelemaan. Täytyihän mun sitten väkertää teemaan sopivat kynnet!



Alla kuva käytetyistä lakoista. Oli aika ongelma saada joku hyvän sininen pohja, niin ratkaisin sen laittamalla alle Flomarin vaaleansinistä ja päälle Lumenen kimmeltelevää tummaa sinistä, joka yksistään ei olisi ollut tarpeeksi peittävää.



Pelkät sinisetkin kynnet näyttivät minusta todella kivoilta, koska tuo Lumenen lakka oli paljon hienompi kuin muistin! Pullo on ihan ikivanha, siis en oikeasti tiedä kuinka monen vuoden takaa tuo on. Lakassa on eri kokoisia ja muotoisia glittereitä. Täytyy muistaa lakata pian uudelleen kynnet tuolla lakalla, koska nyt tuo kaikki ihana kimmellys peittyi lipun kuvion alle.



En harrasta paljoakaan kynsien koristelua vapaalla kädellä, vaan suosin Konadin yms laattoja tai tarroja jne. Vähän siis jännitin, että onnistuukohan tämä lippuväkerrys minulta, mutta lopputulokseen olin kyllä tyytyväinen.

En tehnyt koristeluhommaa itselleni mitenkään kovin helpoksi, koska menin sitten unohtamaan kaikki apuvälineet kotiin (tein kynnet siis äidin luona, joka asuu aivan eri kaupungissa kuin minä). Onneksi edes valkoinen lakka oli koristelulakka, niin sain liput edes jotenkin onnistumaan. Punaista piti töpötellä ihan tuolla omalla siveltimellä ja se oli... No, ei niin mukavaa puuhaa.



Aluksi suunnittelin, että olisin useamman kynnen tehnyt jotenkin erilaiseksi, mutta sitten tuo lippujen väkertäminen vei vähän mukanaan ja lopulta vain pikkurillit jäivät ilman lippuja, koska niiden kohdalla vähän luovutin ja tuntui, että olen väkertänyt nyt tarpeeksi kynsien parissa. On nuo pikkurillien kynnetkin niin pienet ja kapeat, ettei niihin ois helposti sitä lippua edes saanut.



Sain näistä aika paljon kehuja ja kestivät niin pitkään, että olin koulussakin pari päivää näillä. Ehkä pitää tehdä joskus uudelleen? Tai jos kokeilisin jonkun muun maan lippua? Minkä maan?

torstai 15. syyskuuta 2011

Villakoiria!

On tuo GOSHin Metallic Purple aika mielettömän ihana lakka! Katsokaa vaikka!



Rakastan tuota väriä, ihana metallinen vaaleanpunainen! Tosin tämä kuluu tosi nopeasti kärjistä pois. Täytyy laittaa aika monta kerrosta.



Koristeluian söpöäkin söpömpiä villakoiria! Ja vähän tassunjälkiä ja vähän muita pisteitä ja koukeroita.



Alla kuva laatasta jota käytin, se oli Bundle Monsterin 04.



Ja kuva vielä lakoista, joita käytin.

maanantai 12. syyskuuta 2011

Moves Like Jagger

No ei ole vaikea otsikosta arvata, mikä biisi pyörii päässä....



Aika vähälle on jäänyt kysnsikuvat nyt viime aikoina, mutta tähän on tulossa ehdottomasti muutos, ei pelkoa! Inspiraatio kynsien lakkailuun on nyt suuri ja toivottavasti aikaakin riittää. Mulla on nyt muutamat kynnet rästissä kun olen vain laiskasti jaksanut kuvia siirtää koneelle.

Ekana vähän esittelyssä ihan yksivärisiä lakkauksia. Tarkoituksena oli saada siniset kynnet. Näitä lakkoja en ollut vielä testannut, niin nyt piti päästä testaamaan. Flomarin sinistä lakkaa laitoin ensimmäisenä. Tämä on muka neon, mutta musta tää on aika perus sininen. Yksi kerros ei peitä vielä oikein mitään, kuten kuvasta näkyy.



Kaksi kerrosta oli jo ihan hyvä (kuva alla), mutta itse laitoin vielä kolmannen.



Sitten pistin päälle vielä Lumenen Natural Codea (tässä kuvassa), jolloin sain kivan eloisan ja kimaltelevan pinnan. Sävy on siis 9 Live it up.



Oli tarkoitus näitä jotenkin koristellakin, mutta en missään välissä ehtinyt.



Sitten vielä esittelen muutamia ihanuuksia, joita olen huutanut Huuto.Netistä.

Ensin Color Clubin kaunokaiset. Nämä maksoivat 10,50e + postarit. Ei paha. Varsinkin kun olin tilaamassa tuon kultaisen lakan Cesarsilta, mutta onneksi en vielä ehtinyt.




Sävyt ovat: Haute Couture 812, Love 'Em Leave 'Em 867, Coral Cascade 753, Rule Breaker 870 ja Gossip Column 888.

Eikä ne huudot tähän vielä lopu. :D Huusin itselleni söpöä O.P.I.:n minipulloja. Pari kymppiä noihin meni. Mutta voi herran jumala noi on söpöjä! Ja kaikki nämä ovat avaamattomia.



Sain pienenä yllärinä eräältä kaveriltani vielä yhden lakan, nimittäin tuollaisen kivan vaalean vihreän. Kaverini sen voitti eräästä arvonnasta ja ei sillä mitään tehnyt. Onneksi tuli ajatelleeksi mua ja nyt mulla on vielä yksi uusi kiva lakka! Mitään tän väristä mulla ei vielä olekaan.



Yllä olevasta kuvasta hahmottaa ehkä paremmin noiden minipullojen koon?

Creativen lakka on sävyltään 413 Sour Apple, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.



Koskahan sitä ehtii testaamaan noita kaikkia uusia ihanuuksia?! :)

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Tanssia ja muotia

Alkuun yksi musiikkivideo. Tämä on aika ihana, niin biisi kuin tanssikin. Ei mitään perinteistä musavideosheikkausta.



Sitten siihen asiaan, josta alkujaan lähdin postaamaan...

 Tykkään ihan hirmuisesti, kun aina välillä muotilehdistä löytyy "baletti/tanssikuvia". Tällaisia photoshootteja löytyy aika paljon ja keräsin muutamia linkkejä mielestäni hienoihin photoshootteihin. Yhden kuvasarjan postaan ihan tähän blogiin näytille. Kuvat olen napaannut täältä.




















Muita tanssiin liittyviä lehitkuvia

Brittien ja Intian Voguessa oli tälläinen hieno Let's Dance editoriaali, jonka voi katsoa myös täältä UK Voguen sivulta. Valokuvaajana on ollut Patrick Demarchelier. Mallina Arizona Muse.

When Fashion Met Ballet on projekti, jossa mukana oli Englannin kansallibaletti. Katso upeat kuvat täältä. Kuvat löytyvät Brittien Voguen sivulta.


Varmaan samaisia kuvia on näkynyt aiemmin muissa tanssiblogeissa, mutta halusimpa ne nyt tännekin postata. :)

lauantai 10. syyskuuta 2011

Sisustusta osa 1

Tässä on jo pidempään pitänyt tehdä pieni postaus liittyen sisustukseen, kun on tullut hankittua kaikkea kivaa uuteen kotiin kesän aikana. Muutin uuteen kotiini siis kesän alussa. Nyt alkaa vihdoin olla kaikki tarpeelliset ja koti näyttää jo todella kodilta ja ehdottomasti tuntuukin siltä!

Mitään isoja huonekaluja en oikein vielä viitsi ostella, kun muutaman vuoden päästä on edessä kuitenkin muutto, enkä tiedä mihin päin Suomea aion sitten asettua. Kaikeka pientä kivaa voi silti hankkia. Ne on helppo ottaa mukaan pitkällekin muutettaessa.

Nyt vähän kuvia joistakin hankinnoista. Lisää tulossa kun saan niitä taas kuvattua...



Keittiöön hankin tämmöisen söpön pikku kapan, joka sopii myös hyvin keittiön räsymättoon, jossa on myös hempeitä vaaleita värejä. Ehkä talveksi voisi hankkia sitten jotain synkempää. Itse asiassa tässä on kaksi verhoa ja ne on hankittu kirpparilta, eli hintaa ei ollut kun muutama euro.



Samaiselta kirpparilta löytyi tämmöinen söpö pieni matto. Se on nyt oikeastaan varamattona keittiöön tai vaikkapa makkariin.



Keittiöstä satuin löytämään mielestäni aika hyvän paikan eräälle kehykselle, jossa on kaksi Veetin kuvaa. Ennen tämä oli makuuhuoneessa, mutta nyt uudessa makkarissa on aika vähän hyllytilaa millekään koristeille tai valokuvakehyksille.

Sitten siirrytään keittiöstä ruokailutilaan...



Ruokailutilassa värimaailma on violetti. Ikkunalaudalle sain kivasti kaikkia pieniä koriste-esineitä ja kynttilöitä. Verhot ovat monen vuoden takaa, itse asiassa muistaakseni äidin tekemät. Vahankangas on hankittu noin vuosi sitten, joka näkyy hieman tuossa alareunassa vasemmalla.



Tämä matto taisi löytyä Askosta vai Sotkasta ja ihan täydellisen värinen ruokatilaan!

Olkaariin piti hankkia uudet verhot ja alla näkyy, mitä löysimme äidin kanssa.



Siniset verhot ostettu Anttilasta ja niiden seuraksi tuohon parvekkeen oven eteen tuli vielä valkoinen verho kirpputorilta, joka näkyy alemmasta kuvasta.



Olkkariin tuli laitettua muutama taulu seinälle, jotka aikaisemmin ovat olleet vain vaatehuoneen koristeina, kun seinätilaa ei ole ollut. Ihanaa saada ne vihdoin seinälle!



Vanhan ajan henkeä ja filmitähtien glamouria... Alemmassa kuvassa näkyy myös tumma puinen naamio, jonka hankin edellisen asunnon keittiöön, mutta nyt se pääsi olohuoneen seinälle.



Pieni välikevennys eli pirteä kylpyhuoneeni. Pinkkiähän sen pitää olla! :D



Kylppärissä on myös pinkki matto, joka ei kuvassa näy. Tuo suihkuverho oli vain hätäratkaisu, jonka ostin paremman puutteessa, mutta tajusin sen sitten sopivan erittäin hyvin kylppäriin ja onhan se aivan äärettömän pirteän näköinen!



Veeti pääsi kuvaan olkkariin saamani maton kanssa. Olkkariin tuli hankittua myös ihana valkoinen (aika epäkäytännöllinen väri) rahi, jonnka sisään voi helpsoti piilottaa aikakausilehtiä. :)



Yllä olevassa kuvassa näkyy pieni vilaus myös sinisestä sohvasta, josta saa helposti kahden nukuttavan sängyn aikaan. Niin ja oikeassa alakulmassa näkyy pinkki säkkituolini, joka on ihan Veetin lempparipaikka ottaa päiväunia. :)

Olen tainnut aiemminkin eistellä muutamai tanssiaiheisia taulujani ja nyt esittelen yhden "uuden", jonka vihdoin sain kehyksiin. Juliste itsessään mulla on ollut jo kauan, mutta nyt vasta sain sen kehyksiin.



Voisin ehkä postata vielä kuvia muistakin tanssijatauluistani, koska niitä on kertynyt jo muutamia. Voisin sanoa niitä keräileväni.



Yllä näkyy yksi harvosita kasveistani. En ole mitenkään erityisen hyvä pitämään kasveja elossa, eikä munilla ole erityisemmin aikaa niitä hoidella. Kasvi on siis viikuna, jonka olen saanut ystävältäni lahjaksi. Äiti piti siitä pitkään huolta, mutta sai nyt kesällä vihdoin tuotua sen minulle.



Viimeisin hankintani on tuo yllä näkyvä valkoinen pieni tietokonepöytä makkariin. Nyt on tietokoneellekin oma paikkansa ja makkariin sille oli hyvin tilaa. Tämä oli tarjouksessa Sotkassa, eikä maksanut kuin muutamia kymppejä.