lauantai 27. elokuuta 2011

Koska naisella on liikaa kenkiä?

Tästä on jo aikaa, kun shoppailin vähän uusia kenkiä (ja muutakin). Olin käymäsä Kouvolassa ja koska tavaraa oli muutenkin niin paljon matkassa mukana, niin jouduin jättämään kengät Kouvolaan ja odottelemaan vähän päälle viikon, että ne tulevat perässä. :D No, nyt ovat kengät kotiutuneet ja esittelempä niitä teillekin. Kaikki kengät olivat muuten alessa!



K-Kengästä löytyi kympillä söpöt Topwayn balelrinat. En voinut jättää ostamatta, näille löytyy varmasti käyttöä. Varsinkin kun mun monet mun ballerinat alkaa olla jo tosi kärsineitä, kun olen käyttänyt niitä niin paljon.



Samasta paikasta otin vielä tämmöiset Tangon saapikkaat, jotka pääsevät varmasti paljon käyttöön ihan koulussa ja muutenkin arkena. Mulla on hyvin samantapaiset pidempivartiset, mutta nää on musta arkisemmat, kun pituus ei ole niin huima. Väri on tumma harmaa ja ne pidemmät on mustat. Eli ovathan nämä tosi erilaiset. Materiaalikin on ihan eri. Kyseessä oli viimenen pari hyvällä alennuksella, sillä kengät olivat eri kokoa, mutta minua ei häirinnyt yhden koon ero. Onhan mun jalat oikeastikin erikokoiset, noin puolella koolla ja muutenkin mulle sopivin kengän koko olisi 39,5.



Veetikin yritti kovati mukaan kuvaan...

Näitä O.I.S:n ruusukenkiä katselin jo Ideaparkissa, kun alea oli huimat 60%. Olisin ostanut, mutta ei ollut sopivaa kokoa. Nyt oli sopiva koko ja pakkohan nämä oli ottaa mukaan. Aleksi 13 tarjosi muitakin hienoja kenkiä hyvään alehintaan, joten toinenkin pari tarttui mukaan.



Nämäkin ovat merkiltään O.I.S ja hintaa jäi about 20e alen jälkeen. Enpä ole tainnut ennen mitään vihreitä kenkiä omistaa, mutta näissä oli tosi kivamalli ja ainakaan ei ole ennenstään ihan samanlaisia kenkiä. Tosi tukevat jalassa, joten näitä voisi pitää ihan koulussa ja arkena muutenkin.

Ostinhan mä muutakin kuin kenkiä, pitkästä aikaa myös koruja ym.



H&M:ltä löytyi henkselit yhdellä eurolla! Mä oon pitkään haaveillut jostain vaatteesta, jossa on henkselit. Esim semmoinen lappuhaalari tai hameversio siitä olis aika ihana... Eiköhän näille käyttöä löydy sen euron edestä. Seppälästä ostin eurolla tuon rusetin, joka on siis kaulakoru. Aika söpö mielestäni. Ostin myös hiuspannan (maksoin noin 7e), kun lyhyiden hiusten kanssa ois kiva käyttää jotain pantoja, eikä mulla niitä paljoakaan ole. Melkein aina kun hiukset on auki, niin pannoilla saa vähän erilaista ilmettä.



Kävin myös Gina Tricotin valikoimaa läpi, mutta vaatteita ei sieltä tarttnut mukaan. Otin sen sijaan tuollaisen vaalean kaulahuivin, joka on siis ommeltu päistä kiinni, eli se pujotetaan kaupaan, eikä tarvitse solmia. Oon himoinnut jo piktään tuommoista kaulahuivia ja tekis mieli ostaa samanlainen jossain muussakin värissä... Alesta ostin tuon rusetin, joka on hiuskoru/rintaneula. Hintaa tais olla 1,95e. Sain myös vihdoin hankittua kuivashampoota, joka on kyllä yksi maailman parhaita keksintöjä ja toimii lyhyissä hiuksissani mainiosti. Nyt ei ole pakko pestä hiuksia enää ihan joka päivä. Anttilassa oli Alessa tuo Biozell. Purkki on aika pieni, saa nähdä kauanko tämä kestää. Laatuun olen kuitenkin tosi tyytyväinen, testattua on tullut jo useasti.

Loppuun vielä Seppälän vaateostokseni.



Vihreä hame reenikäyttöön, nyt voin ottaa sen sinisen H&M:n hameen ihan arkikäyttöön hyvällä omallatunnolla. Tämä oli alessa, oisko ollut 2e?



Siniset legginsit myös kouluun reeneihin ja alesta nämäkin. Euron vai kaksi maksoivat...



Söpö kukkapaita sattui silmään alerekissä ja hintakaan ei päätä huimannut. maksoin tästä noin 5e. Hihat sai kivasti ylös nappikiinnityksellä ja alla siitä tarkempaa kuvaa.



Ainoa normaalihintainen ostokseni oli alla oleva neule, joka oli niin kutsuvan värinen ja mallinen, että tiesin sen ostavani,hinnasta riippumatta.



Pääntien napitus oli miusta ihana ja materiaali oli pehemeää. Helppo yhdistää vaikkapa nyt vaaleisiin farkkuihin. Hintaa tällä oli se vähän päälle 20e.

torstai 25. elokuuta 2011

Tanssiin liittyen välillä

No nyt on jo pari ekaa koulupäivääkin takana! Tosin kunnolla koulu alkaa vasta ensi viikolla. Ja päivät onkin sitten tosi kevyitä... puoli ysistä sinne viiteen vähintään. Lupaan tehdä jotain kouluun/tanssiin liittyvää postausta koulun alun kunniaksi ensi viikon aikana viimeistään. Niitä kärkitossuja olen ainakin luvannut kuvailla. Niin ja tein taas vähän löytöjä ja ostin reenivaatteita... Nekin esittelen kun saan kuvattua. :)

Alkuun nyt pari tanssivideota. Ensin Niken mainos, jonka bongasin jostain tanssiblogista. Ja kuollaksenikaan en nyt muista mistä. Mutta mä oon aina tykännyt Niken mainoksista, vaikka en kyseisen merkin fani ole koskaan ollut... Oonkohan omistanut ees koskaan mitään Niken tuotetta? No, anyway. Katsokaa.



En tiedä, muistaako kukaan sitä kampanjaa "I m not an athlete? ", joka on ehkä lempparimainokseni Nikeltä ja muutenkin semmoinen, joka on jäänyt mieleen. No, postataan se nyt samalla tähän perään.



Sitten vielä tämmöinen aika huikea taidonnäyte siitä, miten hyppynarujen kanssa voi tanssia. Bongasin videon muuten täältä.



Mulla on muuten jälleen monta uutta lukijaa! Kiitos! Se on niin kiva tulla blogiin ja huomata, että on uusia lukijoita liittynyt mukaan! :)

Kynsijuttuja voitettavana

Kahta arvontaa mainostaisin jälleen.

Kynsiksi meni
Kynsikoristelujuttja palkintona!

NailHail
Lukijoita 50 ja sen kunniaksi arvotaan lakkoja ja koristelutuotteita.

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Vielä kesäisiä kynsiä

Vielä on kesää jäljellä, vaikka tänään akoikin koulu. Olen nyt käyttänyt inspiraationani kesän viimeisiä lämpimiä päiviä ja halunnut tehdä vielä kesäisiä kynsiä. Syksyllä ja talvella voi kaivaa laatikosta ne tummat lakat, mutta vielä ei ole niiden aika. Nyt vielä vähän kirkkaita värejä! Lisäksi näin nämä kynnet blogeja selaillessani ja muistin, että olen halunnut yhdistää keltaisen ja vaaleanpunaisen kynsissäni, mutta viimeksi se kokeilu ei okein onnistunut, kun pinkit konadin kuviot eivät erottuneet mielestäni tarpeeksi keltaisesta/nudesta pohjasta. Nyt uusi yritys ja vaaleanpunaista loihdin kynsiini tarroilla ja koristelulakalla.



Ensin laitoin vain tarroja ja ajattelin laittaa tarran joka sormeen, mutta sitten tuli kamala himo koettaa vähän koristelulakkoja, kun en ollut edes tuota valkoista kaksipäistä vielä testannut ollenkaan ja se on laatikossa lojunut jo ainakin kuukauden.



Täytyy kai vielä vähän hehkuttaa, että tuo keltainen L'Orealin lakka on kyllä täydellisen värinen. Todella kesäisen keltainen. Ja pinkki/vaaleanpuainen sopii mielestäni hyvin keltaisen kanssa.

Alla muuten näkyy, että yksi tarra otti heti ensimmäisenä päivänä töissä vähän osumaa ja yksi kukka menetti terälehtensä. Muuten pysyivät kyllä hyvin.



Tässä vielä kuvaa käyttämistäni lakoista:



Sally Hansenin pikakuivattaja on toiminut todella hyvin. En tiedä tuleeko tätä ostettua sen jälkeen kun en saa enää henkilökunta-alea, mutta ainakin olen nyt tyytyväinen, että kokeilin tätä. Seuraavan pikakuivattajan ostan varmaan Cesarsilta...

Mä olen suorastaan koukussa erilaisiin piirakoihin, joita mä väkerrän ahrva se ilta. Ja pakko jälleen esitellä yksi herkku. Tässä on Valion vadelma-lime rahkaa, mustikoita, vadelmia ja valkosuklaan paloja! Oli kyllä kuin karkkia ja minulle se sopii, koska kaikki makea on mieleeni. :) Tätä täytyy tehdä toistekin!



Mä pääsin pitkästä aikaa käymään Rollssissa! Mä niin kaipaan niitä Rollsin pikaruokaloita! Olenko ainoa? Se oli musta paras paikka, parempi kuin Mäkki tai Hese. Rollsin ranskalaiset oli jotain parasta. Niissä oli hyvä mauste. Nykyisin ei taida olla noita Rollseja kuin Teboililla sen huoltoaseman yhteydessä. Eikä ne oo sama asiaa.. Mutta silti ihan mieltä piristävää käydä joskus semmoisessa muistelemassa vanhoja hyviä aikoja. :)



Loppuun vielä aika söpö kuva kaikista Color Clubin lakoistani. Ainakin minusta tämä kuva on aika ihana! :) Niin herkullisia värejä...

lauantai 20. elokuuta 2011

Tilauksien esittelyä vihdoinkin!

OMG! Taas on lukijamäärä noussut! Kiitos siitä, toivottavasti pysytte blogin parissa! Pakko kai kohta alkaa oikeasti jotain arvontaakin väsäämään..?

Nyt tämä jo monta päivää sitten lupaamani postaus! Nämä kaikki ihanaiset yknsijutut ovat kotiutuneet jo alkuviikosta, mutta en vain ole saanut aikaiseksi kuvattua näitä ja koneelle lataamisessakin kesti. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Odotin siis yhteensä kolmea pakettia.

Edetään ihan saapumisjärjestyksessä.Maanantaina sain kokonaista kaksi pakettia.



Harmaasta laatiksota löytyi ensimmäiset Huuto.Net:n kautta löytämäni lakat.

Hankin muuten Huuto.Net:n kautta muutaman muunkin lakan, mutta ne pistin kaverin noutamaan Hämeenlinnasta, joten en ole täysin varma, koska ne löytävät tiensä minun luokseni...



Toinen lakoista on jo aiemmin blogissani eisintynyt ihana vaaleanpunainen Color Clubin Yum Gum. Toinenkinlakka oli samaa värimaailmaa, eli vaaleanpunainen, mutta metallinen. Kyseessä oli GOSHin Metallic Purple. Alla vielä kuva lakoista ilman suojamuoveja. Nämä ovat kummatkin aivan ihania!



Ja toisen paketin kimppuun. Se tuli Cesarsilta. Heillä on tunnetusti hyvin nopea toimitus. :) Tuli tilattua aika paljon kerralla...



Paketista paljastuu seuraavia tuotteita...

Konadin lakat olivat tarjouksessa, joten niitä tilasin kaksi. Olisin halunnut tilata enemmänkin, mutta päätin vähän hillitä itseäni. Kultainen ja pastelli violetti.



Konadin tuotteista myös laatat olivat tarjouksessa ja niitä tilasin neljä lisää. Tilasin laatat M81, M77, M73 ja M35. Laatat ovat kyseisessä järjestyksessä alla olevassa kuvassa.



Ja sitten ne iiiiiiihanat Color Clubin lakat! Katsokaa nyt näitä herkullisia värejä! Turn the Other Chic oli tarjouksessa, Fashion Addict on jo pitkään himotuttanut minua ja Ultra Astral on aivan älyttömän ihana pinkki. Näistä olen soooo happy! a tahdon lisää tämän merkin lakkoja!



Seuraavana päivän ovikello soi aamulla ja siellähän se kolmas puuttuva paketti minua odotti.

Mikään ei ole muuten niin ihanaa kun saada monena päivänä peräkkäin kivoja pikku paketteja postissa! Kyllä oli taas mietä ylentävää kun tämmöisiä ihanuuksia sateli postiluukusta. :D Pitäis useamminkin tilata jotain! (Joo ei tod, koska nytkin tää käy jo liikaa kukkarolle...)

Paketin sisältö oli tämmöinen:



Tilaukseni tuli Sanna Tara Nail Art & Beauty Studiosta! Tilasin paljon kaikkea alessa olevaa. Ja tarkoituksenani oli saada ostosten loppusumma ylittämään sen 15e, jotta saan jotain kivoja kylkiäisiä. :)

Alla ensin lakat tarkemmassa esittelyssä.



Nuo koristelulakat olivat positomyynnissä, vain 0,20e hintaa kappaleelta! Harmi, kun värejä ei ollut enempää, mutta eipä ollut valmiiksi kumpaakaan väriä minulla. Musta lakka on mattalakka, ainakin nettisivun mukaan. En ole vielä testannut. Mulla kun ei ole kunnon perus mustaa lakkaa, vaan kaksikin sellaista hohtavaa/metallsita mustaa, niin aattelin nyt kokeilla tätä.



Tilasin erilaisia glittereitä, kun tarjouksessa olivat. Nämä maksoivat muistaakseni 0,60-0,90e kappaleelta. Vaaleanpunainen taisi olla normihintainen, eli 1e. Pari glitter diamondia ja kolme glitter dustia. Alla glitter diamondit kuvattuna vielä uuden dotting toolini kanssa.



Valikoimassa oli pinkki dotting tool ja nyt se oli pakko saada! Mimaxista kun nuo vaaleanpunaiset oli loppu sieltä tilatessani aj jouduin ottamaan vaaleansinisen. Tuossa vaaleanpunaisessa on vielä sopivasti hieman eri kokoa nuo kärjet kuin siinä sinisessäni.

Tilasin pari tarra-arkkia, koska tykkään koristella myös niillä kynsiä. Olen noista tarroista innostunut viime aikoina taas enemmän. Ja erityisesti haluaisin noita mustia tarroja lisää. Muutama tosi kiva arkki oli loppu, mutta niitä voi sitten tilailla ensi kerralla...



Tilasin vielä pari Konadin laattaa lisää, kun ne olivat melkein saman hintaisia kuin Cesarsin alessa. Taisin näistä nyt muutaman sentin enemmän maksaa, mutta en paljoa. Toista näistä laatoista (M83) ei mielestäni edes löytynyt tilaushetkelläni Cesarsin valikoimasta. Laatat ovat siis M83 ja M40.



Lopuksi vielä esittely mun kaupanpäällisistä! Sain tosi kiavn väriset glitterdustit ja vielä kivan kasan erilaisia timantteja!



Tilasin nyt ensimmäistä kertaa tuolta Sanna Taran kautta ja varmasti tulen tilaamaan toistekin. Meinaan esim Konadin laatat ovat tuolla halvempia kuin Cesarsilla normaalisti. Tosin valikoimakin on paljon pienempi. Ja jos innostun noista glitterdusteista, niin niitä varmasti tilaa lisääkin... Kaikissa eri väreissä! :D

torstai 18. elokuuta 2011

Taas voisitte osallistua arvontaan!

Jälleen mainosta arvontaa, nyt semmoinen löytyisi Maaritin blogista! Katso kuvasta alta, mitä on tarjolla!

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Välihöpinää kun ei ole aikaa parempaan postaukseen

Tykkään, kun mun koira saa aina välillä jotain ihmeen kautta mun kynsiviilan käsittelyynsä ja sen jälkeen sen näyttää tältä...



Toi oli sentään melkein yhdessä kappaleessa. Yleensä viilat on noin sadassa kappaleessa olkkarin matolla. Mä en tajua, mistä se on taas tuonkin saanut, kun yritän pitää vilat niin, ettei ne joudu koiran syötäväksi.

Vielä pari kuvaa mun pinkkimustasta lakkauksestani.. Kun mun vasemman käden niemttömälle kävi vähän köpelösti ja onnistuin lyömään sen johonkin. Se tietty katkes aj tuntuu nyt tosi kököltä. Onneksi ei katkennut kamalan paljon, mutta on se nyt vähän nysä silti... Huomaako pahasti?



Alemman kuvan toinen sormi oikealta on sii se, joka otti vähän osumaa...



Kesä on ihanaa aikaa, kun voi syödä tuoreta marjoja. Ei kulu ees niin paljon karkkia mulla, kun syön marjoja ja teen erilaisia piirakoita!



Pakastinkin on täynnä suomalaisia marjoja talven varalle! Ja loppuun vielä leivontakuvia, kun mä oon ryhtynyt ihan kodinhengettäreksi ja leivon! Joo, myönnetään, oon käyttänyt valmistaikinaa, kun sillä saa niin nopeasti piirakan aikaan. Mutta on tää nyt edistystä, ehkä mä vielä joku päivä heittäydyn ihan hurjaksi ja teen pohjankin alusta asti itse!



Yllä kuningatarpiirakka, jossa Valion maustettua rahkaa, maku tietenkin "kuningatar". Vadelmat oli pakasteesta, mustikat tuoreita torilta. Alla toinen kokeiluni, nimittäin rahkana on Valion valkosuklaa-lime ja sekaan siroteltu wienernougatia rouheena. Tuli aikas hyvää tästäkin, vaikka enemmän olen ehkä marjapiirakoiden ystävä.



Huomenna yritän ehtiä postata niistä mun tilauksista, jotka kotiutui tällä viikolla. Yum Gum lakan olettekin nähneet jo...

Sonnelassa arvonta!

Täytyyhän tätä mainostaa, kun on niin hienot palkinnot! kolem palkintoa yhteensä, kuvat niistä löytyy alta.









Arvontaan pääset tästä.

tiistai 16. elokuuta 2011

Kultaista ja mustaa & vaaleanpunaista ja mustaa

No niin, nyt esittelyssä mun koristelutaitojani graffitilakalla.

Mä siis törkeästi menin ja varasti idean Charming Nailsilta. :D Mulla ei ollut heti alkuunsa hyvää vaaleanpunaista lakkaa tähän, joten lähdin kokeilemaan lakkausta ensin samalla idealla, mutta väreinä olivat kulta ja musta. Aika eri fiilsi tulee noista kultamustista kynsistä verrattuna pinkkimustiin. Pinkkimustat on söpösti rock, mutta mustakulta on jotenkin glamourimpi yhdistelmä. Ja itse kun laitoin vielä glitteriäkin. (Voisihan tuohon pinkkiinkin laittaa jotain glitteriä?)

Kultamustat



Yllä kuvaa käyttämistäni tarvikkeista. Mä oon aika ihastunut tuohon kultiseen graffitilakkaan, niin halusin sitten jo pelkästään senkin takia käyttää pinkin tilalla kultaista.(Tosin ei mulla kamalasti ole valinnanvaraa noissa graffiteissa...)



Eka lakkasin kynnet kultaisella ja mustalla lakalla. Nämäkin kynnet näytti aika hauskoilta. En tehnyt käsistä symmetrisiä.



Sitten lakkailin kärkiä graffitilakoilla vinosti. Vinosti lakkaamalla saa kyllä paljon mielenkiintoisempaa jälkeä kuin pystysuoraan lakkaamalla. Lisäsin myös dotting toolilla pilkkuja kynsiin.



Viimeistelin koko komeuden kultaisella glitterillä. Laitoin sitä noille isommille kultaisilel alueille ja minusta se antoi hyvän loppusilauksen kynsille. En mä vaan voi olla tykkäämättä, jos kynnet vähän kimmeltää. :)




Pinkkimusta



Yllä välineeni. Huomatkaa ihana uutuus, nimittäin Color Clubin Yum Gum lakka! Sain sen eilen, kun Huuto.Netin huutoni kotiutuivat. Koetan saada aikaan esittelypostauksen tällä viikolla kotiutuneista kynsijutusita mahdollisimman pian!



Katsokaapa nyt miten hyvin nuo ovat samaa väriä, siis Isadoran graffiti ja Yum Gum! Yum Gum tuoksuu muutent odella voimakkaasti Hubba Bubba purkalle! Mä tykkään kyllä paljon tuoksulakoista, mutta en oikein osaa päättää onko tämä kiva tuoksu vai ei. Se johtuu varmaan siitä, että itse en tykkää yhtään makeista tai tosi hedelmäisistä purkista. Itseasiassa inhoa Hubba Bubbaa, siis sen makua. Itse tuoksussa ei varrmaan ole mitään vikaa, mutta kun yhdistän sen aina purkan makuun, niin tulee ristiriitainen fiilis.



Osa kynsistä sai pohjavärikseen mustan, osa vaaleanpunaisen. Yum Gum kuivui muuten todella nopeasti, vaikka sitä piti laittaa aika paksu kerros, että sai tasaisen lopputuloksen.



Ja sitten päälle graffitilakkoja ja pisteitä dotting toolilla, kuten kultamustassakin versiossa. Lakkailin vähän eri tavalla, eikä kaikkien kynsien kärjessä ole nyt graffitia. Sotkusita puuhaa tämä oli taas, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy. Alla vähän siistimpi versio lakkauksesta, kun olen yrittänyt vähän poistaa yli menneitä lakkoja. Jälleen muuten oikea ja väsen käsi ovat keskenään erilaiset. Ylempänä on siis vasen käsi ja alempana oikea.



Kummasta versiosta muuten tykkäätte enemmän? Itse tykkäsin ehkä jopa tuosta kultamustasta enemmän, vaikka olenkin vannoutunut vaaleanpunaisen fani. Kultamustista kynsistä sain yhdet kehut töissä, mutta tätä vaaleanpunaista versiota on kehuttu jo yksistään tänään kolmesti!