keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Bianco!

Edellisen postauksen lakkojen lisäksi mulla ois paljon muitakin ostoksia, joita en ole ehtinyt vielä esittelemään blogissa! Kävin meinaan juuri ennen KTS:n alkua kirpparikierroksella ja mukaan tarttui vaikka mitä! Ja töissä oon bongannut aivan ihania alessa olevia kenkiä, joten kohta voi olla taas jotain uutta esiteltävää.. Koetan kovasti kuitenkin itseäni hillitä, enkä edes viitsi mennä pyörimään sinne kenkäosastolle... Ainakaan ennen tilipäivää.

Kun nyt kengistä tuli puhe, niin esittelen tähän väliin yhden kirpparilöydön, nimittäin nämä herkulliset Biancon pinkit avokkaat! Ne olivat vielä todella hyväkuntoiset ja ihan mun väriset! Siis kuinka joku on voinut raaskia luopua näistä!? Biancon kengät on kyllä mun heikko kohta, vaikka en paljoa raaskikaan niitä ostaa. Mutta onhan ne nyt jalassa tuhat kertaa tukevamman ja paremman tuntuiset kuin ne markettien halpiskengät, joita mä aina ostan...



HIntaa näillä oli muistaakseni 15e. Aluks olin ihan silleen, että ompa kalliit kengät kirpparilla, mutta sit tajusin niiden olevan Biancon! :D



Kun olin nämä rakkauspakkaukset kotiuttanut, niin täytyihän mun käydä Biancon nettisivulla vielä kuolaamassa lisää kenkiä... Tämän tyyppisiä kenkiä mä vaan rakastan, ne on niin kauniin näköisiä. Ja korkoakin voi olla enemmän kun päkiän alla on myös korokepohja. Ja korokepohjan kun voi vielä piilottaakin. Bongasin Biancon sivulta pari muutakin ihanaa kenkää: pitsiunelma, överiglitter ja vielä ihan perus peep toe avokas.

Vielä kun tulis paljon jotain tilaisuuksia käyttää kaikkia ihania korkkareitani. En mä oikein viitsi niissä töihin lähteä, vaikka toisaalta, mikä mua estää..? Sandaalit ja peep toe avokkaat kun on aika epäkäytännöllisiä sit talvella loskasäässä, niin nyt pitäis yrittää korkata pian noi pinkit Biancotkin ihan oikeassa käytössä.

Loppuun vielä vähän mainostusta, kun H-Kynsiblogissa on menossa kiva arvonta, jossa on kauniita lakkoja yms palkintona! Käykää osallsitumassa!



Ja seuaavassa postauksessa toivottavasti ne loput kirpparilöydöt esiteltynä. :)

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lakkojen hamstraaja

 Nyt on aika esitellä mun festarikynnet, jotka tosin rakentui festariviikon (siis Kuopio Tanssii ja Soin) aikana pikkuhiljaa, kun minään iltana/päivänä ei ollut aikaa tehde niitä kerralla. Kamala kun viikon verran menee nukkumaan vasta lähempänä yhtä ja aamulla on oltava jo yhdeksältä ensimmäisella tanssitunnilla... Päättäjäisbileissä oli jo aika uninen olo. Ja KTS:n jälkeenhän mulla alkoi heti työt kun juhannus pukkas jo päälle. No, onneksi juhannuksena ehti vähän nukkua. Mutta takaisin kynsiin.



Color Clubin uutuutta piti päästä heti kokeileemaan. Tää oli herkullinen ja laadukkaan tuntuinen lakka heti. Herkullisen värinen ihan jo pelkätään tämä Uptown girl.



Mulla on jo pitkään ollut päässä mielikuva tämmöisestä pastellisia sävyjä yhdistävästä lakkauksesta, kun näin vastaavan kerran yhdellä tytöllä kaupassa ja sen jälkeen oon halunnut toteuttaa vastaavan itselleni, mutta ei ole ollut oikein noita pastellin sävyisiä lakkoja. No, nyt oli kun tilasin niitä! :D



Tuo minttu lakka on siis Eyekon Vintage Polish. Tässä lakkauksessa käytin itse asiassa vain noita kirpparistoksiani, joita esittelin siis täällä.



Jollain piti vähän rajata tuota lakkojen väliä ja päätin nyt testa tuon kynsilakkakirppikseltä tilaamani glitterisen L.A. Color Art Deco koristelulakan.



Huomattavasti siistimpää jälkeä saa aikaan tuollaisella oikealla koristelulakalla ja huomattavasti helpompaa vedellä suht kapeita viivoja kuin normaalilla lakalla. Yllättävää...

Nämä kynnet saivat kehuja töissäkin asiakkaalta ja työkavereilta. Lakat siis kestivät toddella hyvin kynsissä, viikon verran suunnilleen, eivätkä kuluneet yhtään. Laitoin kyllä kaikkia aika monta kerrosta, jotta ei tarvitsisi heti tehdä uusia, kun aika oli niin kortilla.

Mulla on taas ihan hirmuinen vimma ostaa uusia lakkoja, varsinkin kun näen ihania lakkoja joka puolella. Ja nimenomaan sellaisia lakkoja, joita ei valikoimastani oikein vielä löydy. Olen oppinut nyt perustelmaan itselleni, että tämä lakka on pakko ostaa, kun "minulla ei ole vielä tätä väriä ja juuri tämmöistä väriä minä nyt olen jo pitkään halunnut". Osaan jo hyvin puhua itseni ympäri.

No, töistä tarttui yhtenä päivänä mukaan nämä kaikki kolme, kun en vain voinut jättää niistä yhtään kauppaa. Kaikki nämä Lumenen lakat olivat tarjouksessa tyyliin 3,95e ja siitä sain vielä henkilökunta-alen. Ja näitä oli kaikki vain yksi-kaksi jäljellä, niin en uskaltanut jättää yhtään väri ostamatta, ettei vaan jää harmittamaan.



Tuota punaista glitteristä lakka mä jo hehkutin joskus aiemmassa postauksessa ja nyt suorastaan säikähdin kun huomasin miten nopeasti ne ovat huvenneet siitä alekiposta. Äkkiä nappasin yhden jäljellä olevista itselleni ja samlla osui silmä noihin muihinkin ihaniin sävyihin... Mun työkaveri osti myös tuon punaisen ja vaaleanpunaisen lakan. :)



Ruskea 17 Lupaus yössä
Vaaleanpunainen metallinen 8 Viettelys
Punainen glitterinen 12 Kupliva onni

Ruskeaa lakkaa mä olin jo aiemmin miettinyt tarvitsevani ja tuo vaaleanpunainen oli vain niin ihanan värinen. Millainenkohan on käytössä... Ja ihan kuin en olisi ostanut tarpeeksi lakkoja, niin seuraavana päivänä (tyäkavereiden yllyttämänä) ostin vielä yhden lakan. No, se oli vain 3,5e.



Rimmelin tuoksulakat on mua kovasti kiinnsotaneet, mutta yhtään ei ole tullut hankittua. Paitsi nyt siis. Vain tuo yksi pinkki sävy oli jäljellä ja pinkkiä nyt ei voi olla ikinä liikaa. Herkullinen sävy ja tämä vielä tuoksuukin! Pitää koettaa testata pian. Saiskohan noita tuoksulakkoja vielä jostain yhtä halvalla muita sävyjä?

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Tanssia, tanssia, tanssia ja vähän töitä

Vitsi kun on ollut kiire tuon KTS:n jälkeen ja en ole vieläkään ehtinyt kunnolla täällä hehkuttaa kuinka upea festivaali Kuopio Tanssii ja Soi todella oli! Parhaat palat koettiin ehdottomasti viimeisenä kahtena päivänä kun esiintymässä olivat Ailey II ja Cedar Lake Contemporary Ballet. Kummatkin ovat muuten Pohjois-Amerikasta. Pääsin myös Ailey II järjestämään worshoppiin viimeisenä päivänä ja se todella kruunasi koko festivaalin! Huippua päästä reenaamaan niin kuin Alvin Aileyn porukka reenaa! Pakko vain lyhyesti todeta, että Alvin Ailey on nero ja ollut todella aikaansa edellä silloin 60-luvulla. Ailey II esiintyi Kuopiossa kahtena iltana ja heillä oli kumpanakin iltana hieman poikkeava ohjelma. Kumpikin ilta päättyi Revelations nimiseen puolituntiseen teokseen, joka on siis Alvin Aileyn koreografioima ja ehdottomasti yksi hienoimmista esityksistä, joita olen ikinä nähnyt! Ailey II päättää yleensä kaikki eistyksensä tähän kokonaisuuteen. Enkä ihmettele. Se oli aivan eri tasoa kuin muut Ailey II:n teokset, vaikka tekninen lahjakkuus näkyi kyllä muissakin teoksissa. Kävin katsomassa Ailey II:n kahteen kertaan, lähinnä Revelationsin takia. :)

Tässä muutama pätkä, jotka löysin YouTubesta Revelationsista. Ensimmäinen on aika huonolaatuinen, mutta kannattaa katsoa silti. Se on kooste oikeastaan koko jutusta. Musiikkihan on hyin uskonnollisesti painottunutta ja asutkin ovat ihanan vanhahtavia. :)




Seuraava pätkä on kappale "Fix Me Jesus". Todella taidokas duetto. Ihailtavaa kehonhallintaa.



Alla hieman vauhdikkaampaa menoa "Wade in the Water" biisin tahtiin.



Viimeiseksi vielä mielettömiä miestanssijoita. Nauttikaa!



Toinen suuren vaikutuksen minuun tehnyt ryhmä oli Cedar Lake Contemporary Ballet, joka esitti myös upean pitkän kaksituntisen shown kahtena peräkkäisenä iltana. Ilta sisälsi kolme eri teosta: Sunday, Again; Unit In Reaction ja Hubbub. Itse odotin viimeistä teosta paljon, koska koreografina oli Alexander Ekman ja koko teoksen idea vaikutti hauskan humoristiselta ja sitähän se oli! Nauroin ja tanssijat esiintyivät hyvin. Myös Unit In Reaction oli aika häikäisevän vangitseva esitys.

Yski aika paljon odottamani esitys oli myös Kreikkalainen Apotosoma Dance Companyn Romeo and Juliet. Ryhmän Taiteellinen johtaja toimii Andonis Foniadakis. Hän piti myös workshopin, mutta sinne en mahtunut valitettavasti kuin katselemaan. Romeossa ja Juliassa on niin ihana musiikki!

Oli pakko hankki festaripaita, kun se oli ihan mun värinen ja näin huikealla tekstillä! Tuolla lausahduksella Jorma Uotinen on kuvaillut kreikkalaisen Apotosoman esitystä. Klikatkaa ihmeessä isommaksi, että teksti näkyy kunnolla!

Kävin katsomassa myös Mimulus Cia De Dancan, joka oli Brasiliasta ja heidän tanssinsa pohjautui tangoon. The Byuk-Pah Dance Research Society oli Korealainen visuaalisesti hyvin näyttävä esitys ja varsinkin viuhkatanssi oli hurmaavaa! Upean värisiä asuja ja perinteistä tanssia. Belgialainen Compagnie Thor tuli myös katsastettua ja siinä oli todella miesenergiaa (vain miestanssijoita). Positiivinen yllätys oli Suomalainen As2Wrists Dance Company. Suomalaisista esiintyistä näin myös Simo Kellokummun ja Vincent Roumagnacin yhteisohjauksen, Rimpparemmin ja Pienen Suomalaisen Balettiseurueen. Rimpparemmi oli todella positiivinen yllätys, kyllä kansantanssikin voi olla todella kivaa katsottavaa!

Esiintyjistä voi lukea lisää KTS:n nettisivulta, koska en viitsi nyt kaikkia esitellä juurta jaksaen, muuten tämä postaus paisuisi ihan järkyttäviin mittoihin.

Loppuun esittelen vielä mun uuden valkoisen kaverini, nimittäin Samsungin kosketusnäyttöpuhelimen, jota olen tässä ankarasti opetellut käyttämään.





Helppoa ei ollut luopua mun rakkaasta Nokiasta, mutta kyllä mä jo oon oppinut tykkään tästä uutukaisesta, vaikka alku olikin aika kivikkoista... Kun oppi puheluihin vastaamaan ja keksi mitä kaikkea kivaa puhelimella voi tehdä, niin enköhän mä tän oo valmis pitämään. :) Pääseehän tällä nettiinkin, vaikka se nyt viekin tuhottomasti akkua. En muista koska olisin hankkinut uuden puhelimen... Eli ehkä oli jo aikakin. Loppuun vielä yksi päivän asu KTS:n ajalta.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tanssii ja Soi!

Parhaillaan Kuopiossa on menossa Kuopio Tanssii ja Soi festivaali ja olen erittäin kiireinen koko festarin ajan. Olen töissä kurssisihteerinä ja käyn mahdollisimman monilla tunneilla ja tietenkin katsomassa kaikki mahdolliset esitykset. Eli aamusta iltaan riittää ohjelmaa, enkä koneellekaan paljon ehdi hehkuttamaan, kuinka mahtavaa tämä on. :) Eli pari päivää vasta takana ja koko festari tuntuu aivan uskomattoman hienolta! Onneksi tämmöisiä järjestetään!

Pieni maistiainen siitä, miltä meikäläinen näyttää työasussa.

Kiinnostaako, jos kirjoitan jotain kommentteja esityksistä/kursseista tai yleisesti ottaen KTS:stä? No, varmaankin jotain yhteenvetoa on tulossa, halusitte tai ette. Kun semmoisen vain ehdin kirjoittamaan. Jännityksellä odotan, että pääsenkö kokeilemaan kaikkia kursseja, joita haluan. Toivotaan, ettei mikään ole täynnä ja sama esitysten suhtee. Ailey II on meinaan ihan pakko nähdä edes yhtenä iltana. Ja jos pääsis vielä Aileyn workhoppiin, niin se olisi huikeaa!

Jos joku muu KTS:ssä mukana oleva sattuu tätä lukemaan, niin jättäkää ihmeessä kommenttia! Kertokaa vaikka mitä olette tykänneet ja missä olette olleet.

P.S. Tänään oli aivan mieletön Kansallisbaletin esitys satamassa, ilmainen vielä, mutta oli päällekäin mun kurssisihteerin hommien kanssa. Nyyh!

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kesäkynnet



Matkin näitä herkullisen värisiä kynsiä! Mustaa konadin leimalakkaa en omista, joten käytin sitten violettia. Ja kyllä mun täytyy se musta hankkia! Seuraavassa Cesarsin tilauksessa sitten!



Käytin seuraavia lakkoja: Uusia China Glazen Lemon Fizziä ja Yes Loven Y63:sta. Lisäksi vielä kaksi aika vanhaa (kuten pulloista ehkä näkyy) LaFemmen lakkaa.



Yes Loven lakka oli aika ohkaista, eikä levittynyt kauhean tasaisesti, mutta onneksi se ei tässä haitannut, koska Yes Love oli se alimmainen lakka.



Tuo China Glazen lakka oli aivan ihanan värinen! Todella hyvä ostos! Töpöttelin sitä siis sen nuden oranssihtavan lakan päälle.



Töpöttelin kumpaakin LaFemmeä hieman kynsien kärkiin ja sitten olikin vuoro Konadin laattojen...



Käytin seuraavia laattoja. Halusin jotain kukkakuvioita kynsiin, koska kukathan sopii kesään, eikös?





Käytössä siis m15 ja m57.Ylemmän kuvan laatasta perhosta (joka näkyy peukalossakin) ja ylhäällä vasemmalla näkyvää kukkasta. Alemman kuvan laatasta käytetty noita kolmea kukkaa, jotka ovat kuvassa laatan vasemmassa reunassa.



Päälle vielä Konadin omaa top coatia, joka on kyllä ihan parasta! Kuviot tulee todella paljon paremmin esiin ja kuivuu nopeasti!



Kummastakin kädestä tuli vähän erilainen ja olen yrittänyt kumpaakin kuvata. Eikä ihan identtisiä kynsiä tainnut tulla ollenkaan, kun kaikkiin leimailin kuviot vähän eri kohtiin.

Mä tykkään kyllä kovasti tehdä liukuvärjäyksiä. Ne on niin hyvän näköisiä. Pitkästä aikaa muuten ei oo glitteriä. :D Teki kyllä vähän mieli laittaa tohon päälle...

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Jos sateen jälkeen tulee aurinko, niin auringon jälkeen tulee sitten sade

Jee, sain hankittua eilen lipun Britenyn lokakuiselle kiekalle! Eli näen nyt Britneyn jo toista kertaa Suomessa! Tää keikka osui jälleen sopivasti lokakuulle ja äiti lupas maksaa osan lipun hinnasta syntymäpäivälahjana. Keikka on kaiken lisäksi perantaina, joten se sopii paremin kuin hyvin. Voin viettää viikonlopun sitten jossain hieman Kuopiota etelämmässä ja viedä Veetikin hoitoon äidille keikan ajaksi.

Viime viikko oli eka työviikko ja ihan mielettömän kuuma! Valitettavasti en kamalasti ehtinyt helteistä nauttia, kun töissä olin. Meiltä hajosi ilmastointikin viime lauantaina... oli hieman lämmin olla töissä. Ylihuomenna alkaisi sitten Kuopio Tanssii ja Soi! Odotan sitä jo innolla. Eka kerta kun oon mukana KTS:ssä. Huomenna meillä on infotilaisuus festivaaliin liittyen. Sitten torstaina pääsen kokeilemaan Gaga-tekniikkaa, jännää! :)

Alla muutama päivän asu tai eri versioita samasta asusta. Kuumemmalla ilmalla täytyi farkut vaihtaa legginseihin ja kylmemmällä ilmalla oli otettava takki ja kaulahuivi vielä lämmikkeeksi.



On ollut kivaa kun saa voi meikata joka päivä töihin ja pukea päälle vähän muutakin kuin reenivaatteet. Kyllä mä varmaan pian taas kyllästyn tähän jatkuvaan laittautumiseen ja en jaksa kuin ripsaria vähän ripsiin laittaa töihin lähtiessä, mutta vielä mä nautin tästä suuresti. Mulla kuluu meikit muuten niin hitaasti, kun kouluun ei oo järkeä meikata. Kuviakin on huomattavasti kivempi ottaa, kun on vähän meikkiä naamssa. :D





Tuo Gina Tricotin paita on nykyään yksi ehdoton lempparini. Sitä olen pitänyt tosi paljon, alkaa olla jo vähän nukkainen. Höh... Paita oli muuten ihan heräteostos, olin ostamassa/sovittamassa jotain muuta ja satuin vain kävelemään tuon vaatteen ohi ennen kuin menin sovituskoppiin.

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lakkoja, lakkoja ja vielä vähän lisää lakkoja!

nettikaupat, No nyt on karannut ihan käsistä tää lakkojen hankkiminen! Ja edelleen mä kuljen kaikissa marketeissakin kuola valuen meikkihyllyjen ohi... Eilenkin töissä tuli palautuksena semmoinen ihana Lumenen punainen lakka, jossa on glitteriä mukana! Mä meinasin niin ostaa itselleni semmoisen! Mutta nyt oon päättänyt tehdä vähän inventaariota ja kartoittaa minkä värisiä lakkoja mä oikeasti ehkä mahdollisesti tarvitsisin ja vasta sitten ostan mitään lakkoja. Mun pitäis varmaan hankkia joku uus päällyslakka, mutta semmoisen osto on niin tylsää... Mielummin kuluttaisin rahaa johonkin ihanaan värilakkaan...

No, mä ostin tämmöiset vielä sieltä Charlotte's Second Handista.



Yesensyn musta ja pinkki glitterinen koristelulakka. 2,99e/kpl
Yes Loven sininen ja ruskea glitterlakka, jossa hopeita isoja hologrammiglittereitä. Kummassakin on noitaisoja hologrammiglittereitä, sinisessä ne on sinisiä. 1e/kpl

Mun oli pakko käydä hakeen nuo lakat, vaikka palkka ei ollut vielä tullut ja tilillä vaan muutama euro. Sitten palkka tulikin vähän ajoissa ja mun oli pakko mennä hakeen pari lakkaa vielä lisää seuraavana päivänä. :D



Vielä yksi koristelu lakka, nyt ihan tavallinen pinkki ja merkki se sama Yesensy, kuten edellisissäkin. Yes Lovelta oli tarjolla muitakin kuin vain niitä glitterlakkoja ja päädyin ostamaan tuommoisen aika nuden pastellisen oranssin. Sävy on Y63. Oon nyt ihastunut kaikkiin pastellisävyihin.

No, koristelulakkojahan mulla ei ennestään oikeastaan ole ja noita pastellisvyjäkin oon nyt koittanut itselleni kerätä, että ihan "fiksut" ostokset.

Eikä ne lakat nyt tähän lopu! Sitten mun päivää piristi vielä paketti, joka tupsahti anatomiantentin aikana postiluukustani ja odotti minua tentin jälkeen eteisen lattialla! Mikä palkinto suoritetusta tentistä!



Tiesin heti, että paketissa on mun tilaamat lakat Annien kynsilakkakirpparilta! Aattelin että nää tulee vasta ens viikon alussa, mutta huomasinkin ilokseni sähöpostista, että ne olivat lähteneetkin tulemaan jo keskiviikkona, eli osasin odottaa näitä perjantaina.

Oli muuten aika ruttuinen tuo paketti, mutta onneksi lakat oli pakattu hyvin! :)



Pehmusteiden alta kuoriutuivat seuraavat lakat...



Models Own Deep Purple (oli muuten tosi jännän värinen!)
Color Club Uptown Girl
L.A. Color Art Deco koristelulakka.
Eyeko Vintage Polish
China Glaze Lemon Fizz



Kaikki oli iavan ihanan värisiä, juuri semmoisia kuin toivoin ja iso kiitos Annielle vielä! Nyt mäkin omistan yhden Color Clubin lakan! Ja tuo keltainen China Glaze pääsi heti testiin. Siitä kuvia tulossa myöhemmin.

Olin niin innoissani, kun sain keskittyä laittamaan kynsiäni, eikä tarvitse enää lukea mihinkään anatomian tenttiin tai mitään. Nyt on oikeasti apljon enemmän kesälomafiilis, kun tentti on takana. Eikä keittiön pöydän tarvitse enää näyttää tältä.



Monistenippujen päällä on söpöjä minipusseja karkkia. Oikeasti noi on aika turhia kun yhteen pussiin pakataan vain pari karkkia, eikä yks pussi tietenkään riitä mulle. :D



Minipusseja mä hamstrasin kun Lidl oli Kuopion torilla jollain grillaukseen liittyvällä kiertueella ja sieltä sai ilmaiseksi vaikka mitä syötävää ja juotavaa! Mä satuin siis ihan vahingossa paikalle kun viimeisiä ilmaisia juttuja jaettiin. Kävin sitten nopeasti nappaamssa itselleni alla näkyvät tuotteet.



Noi sai tosiaan ihan ilmaiseksi. Käsittämätöntä. Ja toi makkara oli muuten todella hyvää! Paistoin pannulla ja söin lohkoperunoiden kaa. Enkä mä oo mikään makkaran syöjä yleensä.

Loppukevennyksenä ihan älyttömän söpö karkki. Oli ihan sääli syödä tää. :D harmi kun kuvasta tuli vähän epätarkka.

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Glitteriä, gliteriä, glitteriä!

Oon nyt selannut paljon eri kynsiblogeja, koska oon ostellut paljon uusia lakkoja ja haen nyt inspiraatiota erilaisiin kynsiin. Ideoita on nyt kyllä rutkasti ja toivotaan, että ehdin niitä aina välillä toteuttaakin! Oon nyt aika pahasti koukussa kaikkeen tähän "turhanpäiväiseen kynsihöpötykseen", mutta hei, kyllähän toi helle pehmittää pään kellä tahansa! :D

Satuin bongaamaan yhdestä blogista esittelyn tämmöisestä söpöstä balleriina-aiheisesta meikkisetistä, johon kuului lakkoja, meikkejä ja oli siellä joku ihana pitsinen hiuspantakin! :D Se musta lakka, jossa näyttäis oelvan kultaisia hippuja on kyllä aika ihana! Tsekatkaapa täältä millainen on Essence Ballerina Backstage!

Sitten mun ihan ehdoton ihastukseni on metallinhohtoiset crackle/graffittilakat! Katsokaa nyt miten ihania nämä ovat! China Glaze Crackle Metals

Tähän väliin postaan ne mun yksinkertaiset glitteriset kesäkynnet! Piti päästä kokeilemaan nyt "sitä toistakin" Yes Loven lakkaa, jonka hankin kirpparilta.



Yllä kaikki käyttämäni lakat ja kuvasin nyt tuon Trindin pikakuivattajankin kun oli värilakkoja niin vähän. Yes Loven numero 12 pääsi nyt käyttöön ja Lumenen lakka, jonka numero on hautautunut ison "henkilökunta-ale" lappusen alle. En tiedä oonko käyttänyt tätä lakkaa ehkä kerran? Maksoin 0,50e kun oli jossain poistomyynnissä meille henkilökunnalle. Muuten, mielettömiä sinisiä, punaisia ja kultaisia isoja hologrammiglittereitä ja pientä kultaista glitteriä tuossa Yes Loven lakassa!





Tuo Lumenen "one-touch brush" on kyllä musta ihan kätevä ja toimii mun kynsiin hyvin. Yllä olevissa kuvissa on Lumenea joku pari/kolme kerrosta ja kerros Yes Lovea kärjissä. Ei se yksi kerros vielä mihinkään riittänyt...





Toisen kerroksen jälkeen annoin olla, kun tämä kuivuu tosi hitaasti ja lähdin junaan. Myöhemmin lisäsin vielä kerroksen samaa glitteriä tai osaan kynsiä Yes Loven nro 7 lakkaa, joka on muuten siis samanlainen, mutta vain kultainen. Tämä siksi, että osassa kynsiä oli tosi paljon niitä eri värisiä isoja glittereitä ja osassa vain pari ja muuten kultaa. Koetin hieman tasoittaa tilannetta.



Aloitin näillä kynsillä työt ja vähän jännitti pilaanko ne heti töissä, että alkaako lakat lohkeilla. Päätimpä sitten ekan työpäivän jälkeen vielä lisätä tämän kaiken päälle Yes Loven punaista (nro 2), jossa on siis hopeaa tuo glitter. Aattelin, että kai niillä yhden työpäivän kehtaa mennä. Lopputulos oli musta yllättävän hyvä ja sain kehujakin kivan värisistä kynsistä. Ja nyt oli lakkaa sen verran paksulti, ettei tarvinnut pelätä katkovansa kynsiä.



Nää on nyt jo tosi glitteriset ja mä vaan tykkään kimalluksesta! :D



Teimpä sitten kaverillekin kynnet! Hän toi oman mustan lakan mukana ja samaa glitteriä hänelle kuin mulla on ihan ekana, eli Yes Love nro 12.





Eli tämmöisiä lakkoja käytettiin:



Selailin tuossa myös Konadin laattoja ja olen vakuuttunut, että ois pakko saada uusia. Semmoisia, joissa on koko kynnen kuvioita tai muuten vain isoja kuvioita. Listaakin tein, mitä voisin tilata.
M83, M50 (isoja kukkia, en tiedä kuinka nää toimis kynnellä, muttavaikuttaa jotenkin tosi mielenkiitoiselta), M51 (samanlaisia kukkia kuin edellisessä ja ihania kiehkuroita!), M69, M70, M71 (tässä on kaikkea kivaa tyttömäistä), M74, M73 (nuotteja, mielenkiintoisia kuvioita, pakko saada!), M72, M78, M81, M60 (tää vaikuttaa tosi hyvältä ja pakko hankkia!), M63 (kukonaskel!), M64,M66 (tosi jänniä isoja kuvioita) ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä M65.
Eli ihan muutaman noita löytyi... Nyt mietin kuinka monta mun kannattais tilata kerralla, kun tulee kuitenkin psotarit päälle... Pakko ehkä kuitenkin odottaa ekaa palkkaa (ens kuun alussa) ennen kun tilaan, koska maanataina menee rahat toivottavasti Britneyn keikkalippuun! Pitäkää peukkuja, että saan lipun. Tajusin liian myöhään, että Saunalahden asiakkaat ois voineet ennakkotilata lippuja ja nyt oli jäljellä vaan jotain yläkatsomon lippuja. En mä sinne piippuhyllyle mene, kun viimeksikin olin tosi hyvällä paikalla alakatsomossa. Lokakuussa vois taas nähdä Britneyn, mahtavaa!