tiistai 25. tammikuuta 2011

Synttärijuhlia!

Tänään meidän Veeti-poika täyttää huimat 4-vuotta! Ja sen kunniaksi kokosin pienen kuvakavalkadin, jossa on lähinnä kuvia, jotka pääsivät myös tämän vuoden kalenteriin, jonka teetätin itselleni ja parille muulle joululahjaksi.




On pojalla päässyt vähän karva kasvamaan ja sille vois tehdä vaikka irokeesin! Tää on vähän kuin siitä yhdestä Beethoven leffasta. :D



Kerrankin sain napattua kuvan juuri oikealla hetkellä. Hurja peto haukottelee.





Yksi Veetin ehdottomia lempparipaikkoja on sohven selkänoja. Joo, vähän on kissan vikaa tossa koirassa...



Veeti pelkäs aluksi ihan älyttömästi mun pinkkiä säkkituoliani, mutta nykyään se on ihan sen lempipaikka ottaa päikkärit.



Tässä sitten vähän lyhyempää karvamuotia. Tyynykin näyttäis melkein olevan pörhöisempi kuin mun koira.

tiistai 18. tammikuuta 2011

Pientä kynsipäivitystä

Huh kun on pitänyt kiirettä, enkä ole saanut tätä päivitystä aikaan millään. No, nyt tulee taas muutamia kynsikuvia. Ei kovin kummoisia, kun oon kovasti lasiksitunut ja kassatyössä ei jaksanut kauhean erikoisia viritelmiä tehdä, kun ne piti aina korjata joka työpäivän jälkeen. Ja muutama kynnenmenetyskin siellä kassalla kävi... Nyt oon onneksi palannut kouluun ja kynsienkasvatus jatkukoon.

Tästä ekasta kuvasta saa hyvin käsityksen mun nysäkynsistä. Ihan eri mittaisia kaikki, voi kamala! :P



Pitkästä aikaa kaivoin tän ihana melkein neonkeltaisen kynsilakkani ja tein keltaisen ranskalaisen.



Keltainen ransklainen muuntui sitten tuommoiseksi likuvärjäykseksi, joka oli aika haastava tehdä ilman kunnon sientä. Meikkisienellä sitten mentiin ja päälle laitoin hopeaa hiletta peittämään epätasaisuutta. :D



Sitten vaihdoin vähän neutraalimpaan, nimittäin vaaleanpunaiseen.



Pitkästä aikaa käytin ihan valkoista ja näihin oli tarkoitus taiteilla jotain violettia, mutta en ikinä saanut aikaan. Suht hyvin kesti kolhuja, kun vedin tarpeeks paksun kerroksen, mutta kyllä toi valkoinen väri likaantuu aika mukavasti.

Viimetteeks mulla on ollut pinkki ranskalainen, vähän silleen vinosti maalattuna. Melko samanlaisen esittelin jo aikaisemmassa postauksessani.

Oon myös tehnyt listaa, mitä kaikkia kynsilakkoja mä haluan hankkia:
- vaalea(pastelli)violetti (semmoinen kuin yhdellä tytöllä kaupassa)
- ehkä myös vaalea minttu?
- erivärisiä kimallelakkoja, mielellään jotain violettia/valkoista ja ehkä tummansininen ois aika cool. Seppälästähän näitä löytyy ihan mielin määrin. Kuolasin niitä ainakin Tampereella.
- joku kultainen lakka ois tosi kiva (vaikka hileillä), musta tuntuu että oon kaikki aikaisemmat hävittänyt kun ne on olleet ihan vanhoja ja kuivia.

Lisäksi haluaisin ihan yleisesti ottaen jotain mattapintaista (ehkä sen mattapäällyslakan) tai yleensäkin jotain muutakin kuin noita metallihohtoisia, joita multa löytyy ennestään aika paljon.

Ja pitäis vihdoin saada tehtyä tilaus, et sais uusia konadin laattoja jne, mutta ei hirveesti hotsita kun paketit toimitetaan mulla tonne hevonkuuseen (lue: citymarkettiin), enkä mulla oo sinne mitään asiaa. Sinne ei pääse bussilla ja autoa kun ei ole. Kesksutassa kun ois posti ja käyn keskustassa kumminkin koulussa viis kertaa viikossa... Kiva lähteä tarpomaan sitten kävellen tonne lumimoskaan kohti cittaria. Ja pyörälläkin on se ongelma (jos ois siis pyöräilykeli), ettei ikinä tiedä miten saa paketin kulkeen. Onneks noi kynsijutut ois ees suht pieniä.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Pikkumustan metsästys

Mulla oli tosiaan kovasti tarkoitus löytää pikkujouluihin joku kiva pikkumusta tai ees ylipäänsä joku mekko itselleni. Homma osoittautuikin aika vaikeaksi ja sain hankittua vain puolihameen ja paidan, mutta ne on kyllä osoittautuneet ihan täyden kympin hankinnoiksi, koska ne ovat ajaneet jo useaan otteeseen mun pikkumustan virkaa kun oon halunnut pistää vähän parempaa päälle ulos lähtiessä.

Mä yritin kovasti etsiä jotain kuvaa, jossa mulla ois kyseinen paita ja hame päällä, mutta sekin osoittautui melkein mahdottomaksi tehtäväksi. Ainoa kuvatus, jonka satuin löytämään on tämä ja siinäkään ei ihan hirveästi itse asu näy...



Olen siis ollut todellinen linssilude... (Mitä mulle on tapahtunut?!) No, tässä nyt kuvat vaatekappaleista vielä erikseen. Kummatkin on H&M:ltä. Ja myynniissä on myös tuon puolihaameen tyylisiä mekkoja, joissa on musta vyötärönauha. Sitä en kuitenkaan voinut ostaa, koska olisin halunnut, että yläosa ja alaosa olisivat olleet eri väriset keskenään ja siksi jouduin ostamaan siis paidan ja puolihameen.





Mä tosiaan laitoin tohon vielä mun mustan vyön päälle, vaikka välttämättä ei ois tarvinnut, kun hameessa on itsessäänkin toi musta kuminauha. Ylimmästä kuvasta voi bongata tuon hopeisen soljen.

Ja paita osoittautui tosi onnistuneeksi ostokseksi, koska se on semmoinen sopivan juhlava röyhelöineen, mutta taipuu hyvin arkikäyttöönkin jonkun muun alaosan kanssa. Ja musta on kiva, kun on noi röyhelöt, ettei vaan perus toppiyläosaa.

Samalta ostosreissulta muuten tarttui mukaan myös ylisuuri pehmoinen villapaita (myös H&M) ja se on varmaan tämän hetken suosikkivaatteeni.



Se on siis semmoinen hailakka vaaleanpunainen väriltään ja aika massiivinen. Helma ylttyy ainakin puoleen väliin reittä, joten ei tarvi kun legginsit alle ja menoks. :D Tää mulla on päällä niin kotona kuin kaupungillakin.

Ja oon mä syksyn aikana hankkinut toisenkin neuleen, joka kuuluu ihan mun suosikkeihin tällä hetkellä. Sen ostin Fiorellasta ja normihintaan, vaikka olin vannonut, että ostan vain alennuksessa olevia vaatteita, mutta on toi niin ihana, ettei voinut jättää kauppaankaan. Koittakaa saada selvää tärähtäneestä pelikuvasta.



Paidassa on siis painatuskuvana tuommoinen nainen ja vähän hopeaa hilettä heitetty päälle. Aika mun näköinen.

Niin ja kyllä noille villapaidoille on käyttöä kylmässä Kuopiossa, johon taas huomenna palaan.

maanantai 3. tammikuuta 2011

Piece of Cake

Siis voitteko kuvitella, nyt tehdään jo kakkuja lemmikeillekin!? No, tietenkään mä en voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin Veetille joululahjaksi tämmöisen koirien kakun. Ja poika oli aivan onnensa kukkuloilla!



Kakku oli tosiaan söpösti paketissa. Kissoillekin on oma versionsa. Se ois ollut violetissa paketissa. Melkein teki mieli ostaa se.





Ois varmaan mennyt vaikka kaikki kerralla, mutta en antanut Veetin syödä kerralla kun pienen palan. Aika onnessaan poika kakkua mussutti.





Niin ja tosiaan vaihdoin blogiin toisenlaisen ulkoasun näin vuoden vaihtumisen kunniaksi. Huomasin myös aika hauskan jutun, meinaan olen sekä viime että edellisenä vuonna kirjoittanut tasan saman määrän postauksia! Ei ollut kyllä mitenkään tarkoituksellista.

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Muistoja menneestä

Vuosi vaihtui ja joulukin meni jo. Itse palaan nyt hieman menneeseen, ensin jouluun, josta en ole ehtinyt postaamaan vielä mitään juttuja tai kuvia. Miksikö? No, menin sairastumaan heti jouluaaton jälkeisenä sunnuntaina ja vietin uuden vuodenkin iso nenäliinakasa seuranani, joten en päässyt mitään joulufiiliksiä postaamaan. Eli tässä nyt tulisi vähän, mitä minun jouluuni kuului.

Mulla ja äidillä on ollut tapana leipoa yhdessä pipareita itsenäisyyspäivänä. Nyt vietin itsenäisyyspäivän Kuopiossa ja jäi perinteinen piparien teko väliin, mutta sain mä Kuopiossakin ihan hyviä pipareita aikaan!

Ensin tein ilman muotteja ja pipareista tuli sitten korkokenkiä, laukkuja, mekkoja ja sydämiä. Mitäpä muutakaan. Ihan mun näköisiä siis.



Sitten kävin ostamassa jotain Floran tuotteita, niin sain kaupan päälle kolme muottia. Oli pakko siis leipoa uudestaan pipareita. Muotit oli vielä tosi kivoja, ei mitään semmosia perus. Leivoin siis tanssijoita, norsuja ja perhosia.





Toin perinteisesti töistä aattona taas ihan muutaman joulukukan meille (ja muille sukulaisille & tutuille).











Ja pakkohan sitä on pari kuvaa joulukuusestakin postata. En tänä vuonna valinnut mitään teemaväriä, vaikka aika violetin ja hopean sekoitus kuusesta silti tuli.



Mun suosikkikoriste on ehkä tämä mekko, jonka sain joskus muutama vuosi sitten lahjaksi mun tanssioppilailtani!



Ostin vuosis itten cittarista aivan ihania koristeita kuuseen poistomyynnistä. Mulla on näitä valkoisina ja hopeina.



Ja eihän mun kuusi ois mun näköinen ilman peilipalloja!



Ja sain näpättyä Veetistä ihana jouluisen kuvan. Tää tulee niin olemaan vuoden 2012 kalenterissa joulukuun kohdalla, jonka aion sit perinteisesti teetättää (täynnä Veetin kuvia tietty) lahjaksi itselle, äidille ja "anopille".