perjantai 22. tammikuuta 2010

Itsenäistä opiskelua

Meillä oli maanantaina 18.1. itsenäistä opiskelelua koko päivä, koska meidän opettaja pääsee Kälviälle vasta tiistaina. Itsehän vietin koko viikonlopun koululla, joten Suvin kanssa piti keksiä jotakin tekemistä täksi "vapaapäiväksi".

Me päätimme sitten loikkia pakkasessa puolipukeisina ja ottaa kuvia. Miten sitä paremminkaan aikaansa viettäisi?! Ja tässä vähän kuvasaldoa. Kiitos taas Suvi!










Paita H&M
Toppi H&M
Koru JC
Kengät Norjasta
Farkut Reflex
(ei uudet)




Paita JC
Farkut KoneHelsinki
(kengät & toppi samat kuin yllä)




Tekoturkki JC
Hame H&M
Legginsit DooGood
Lapaset vanhat...

torstai 21. tammikuuta 2010

Esiintymisasuja part 1

Lupasin joskus eistellä erilaisia esiintymisasujani/-meikkejäni/-kampauksiani ja tässä tulossa nyt siis hyvin kuvapainotteinen postaus viime vuosilta (antakaa anteeksi jos olen jonkun ajoittanut ihan väärin, ei voi kaikkea muistaa!). Mukana pari vähän vanhempaakin klassikkoa. :) Klikkailkaa kuvia isommiksi, niin näette vielä paremmin.

KEVÄT 2009







Yllä seireeni (jazzmix) ja meikki on ihan itse tehty. Kerrankin kun oli aikaa laittaa rauhassa, niin päätimpä panostaa sitten.



Pohjolan tytär nykytanssiesityksestä.



Ihan selkeä Bond-tyttö, eikö? :D Hame on tuttu jo JazzTanssi 2005 kisoista.







Iittalan näytöksen aihe oli Ihmemaa Oz ja minäpä olin Ozin velho. Ja mulla on jalassa housut, uskokaa tai älkää. :)

JOULU 2008





Jääkuningatar Iittalan koulun näytöksestä ja saman esitin myös Toijalassa.



Lahja, Toijalan näytöksestä.

KEVÄT 2008



Hysteria esitettiin tällä kertaa Toijalassa, mutta samainen tanssi nähtiin esim. Liikuntakeskuksen näytöksessä jouluna 2007.



Savior. Esitettiin tämäkin Toijalassa ja aiemmin ollaan kisattu ihan onnistuneesti samaisella biisillä. Aika ihanat ripset, eikö?





Yhdessä biisiä esitettiin niin tanssinpäivänä kuin kevätnäytöksessäkin. Ja itse muuten ompelin timantit tuohon hihaani! :)

JOULU 2008



Ensin hieman koostetta Liikuntakeskuksen näytöksen pukuannista. Näytöksen aiheena oli kauppakeskus.





Nykytanssi, valokuvaamo.



Karkkikauppa ja asun värit piti olla kuin Fazerin sinisessä eli kultaa ja sinistä.



Tässä olisi sitten Kampaamo Kihartuvan henkilökuntaa. :D

JOULU 2007



Ihmisten edessä Toijalan näytöksestä. Marjo kuvasi, kiitos!



Esityksestä Myrsky ja ryhmä oli disco/show.

JOULU 2006



Kuisankappale, nykytanssi.

SYKSY 2005





Jazztanssi 2005 kisassa oltiin todellisia ladyja. :) History Repeating.

VANHEMPIA



Balettia kärjillä keväältä 2004 muistaakseni.



Balettia kevätnäytöksestä 2004(?)



Hiusmallina Tavastian kampaajiksi opiskelevien loppunäytöksessä. Tanssina oli sirpaleet.



Sirpaleet oli tanssitautiset ryhmän ensimmäinen oma biisi.



Legendaarinen can-can on tullut pariin kertaan vetästyä vuosien aikana...



Ja viimeisenä kuva todellakin vuosien takaa. :D En nyt kyllä millään muista tarkkaa vuosilukua, mutta luulisin, että se on jotakin 1996 tai sinne päin ainakin. Eli aika pikkutyttö olen!

maanantai 18. tammikuuta 2010

Tanssifiilareita Kälviältä

Ajattelin postata hieman tanssikuviakin tänne, niin näette vähän mistä on ollut kyse mun elämässä viimeisen puolen vuoden ajan. Kuvaajana Suvi, ja myöhemmin ois luvassa toivottavasti vielä Jennyn ottamia kuvia viime syksyn osalta.






Ekojen viikkojen kuvamateriaalia(?) Ainakin jälkimmäinen kuva on otettu kun kuvattiin meidän esityksen mainosta varten.



Rumpuilua. :) Päästiin siis etsimään sisäisiä rumpaleitamme syyskauden päätteeksi...



Tanssilinjan oma paita, painettiin näitä talven aikana ja nyt melkein kaikilta jo löytyy omansa... Tekstinä on siis [a:r ju: (f)redi] ja sen alla tanssi 2009-2010. Ja tää on joo ihan inssaidläppää. :)

Ehkä näistä vähän välittyy, että kivaa on ollut ja vähintää yhtä kivaa on varmasti vielä luvassa.

sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Tukka hyvin, kaikki hyvin.

Kävin alkuviikosta kampaajalla piristämässä jo pahasti haalistunutta hiusväriäni ja samalla tuli leikattua huonot latvat pois. Eli nyt on taas vähän lyhemmät hiukset ja uusi kiva tumma ruskea (punertavilla raidoilla) väri päässä.





Vielä pitää myös esitellä kynteni. Oon ihan in lööv tohon violettiin hilelakkaan, jota laitoin kynnen kärkiin ja alla on perus hyvin tumam violetti. Näitä oon jo pitänyt toista viikkoa, hyvin muuten on mun halpislakat kestäneet käytössä! :)



Ja nyt on se joululomakin loppu. Tässä pitäisi kovasti pakata ja huomenna suuntaan taas kohti Kälviää. Eli taas pääsee tanssimaan! :)

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Minullako liikaa vaatteita!?

Tässä joululomalla olen äidin innoittamana (lue: pakottamana) käynyt läpi vaatteitani. Minulla kun on mukamas aivan liian paljon vaatteita (ja kenkiä ja laukkuja) ja joistakin pitäisi päästä eroon, kun ne pursuilevat ovista ja ikkunosita. (Pah, sanon minä tähän!) Kaikki eivät kuulemma voi olla käyttökelpoisia.

No, sainhan mä muutaman vanhan reenipaidan lentämään roskiin ja pari ikivanhaa paitaa laitoin kiertoon, kun en ole niitä varmaan vuosiin käyttänyt. Eli äidin pitäis olla tyytyväinen. Tosin, en vieläkään allekirjoita sitä, että mulla olis tai ois koskaan ollutkaan liikaa vaatteita. Löysin sitten (tämän vaateinventaarion innoittamana) vähän kuvamateriaalia siitä, miten paljon niitä vaatteita oikein on...



Housujani, lähinnä farkkuja. ja tämä on "talvivarastoni", eli kesähousut eivät ole päässeet kuvaan mukaan.



Tässä on paitoja yms. pakattuna jätesäkkeihin (muuton ajoilta). Neljä täyttä pussia ja tuolloin vaatehuoneessa oli jo about saman verran vaatteita hyllyillä/henkarissa.



Tuli myös tosiaan tehtyä jonkinmoista syvempää analyysia siitä, millaisia vaatteita juuri nyt käytän ja mistä tällä hetkellä pidän.

Siis ihan yksi ehdoton ykkösasia mulla tällä hetkellä vaatteissa on mustavalkoisuus. Mulla on vaikka kuinka paljon viimeisen vuoden aikana ostettuja mustavalkoisia vaatteita:



Norjasta tarttui mukaan tämmöinen mekko (BikBok).



Madonnaa sen olla pitää! Ostin joskus keikan jälkeen kesällä ja olin ihan haltioissani! (H&M)



Yksi ehdoton lempparipaitani! (Gina)

Gina on kyllä ihan ehdottomasti yksi mun lemppari paikoistani shopata. On halpaa ja on paljon aivan mun näköisiä vaatteita. Tämäkin suosikki tunikani on Ginasta (ostettu josksu kesällä):



Kyllä sen vaatteistakin huomasi, mistä väreistä pidän. Pinkkiä, vaaleanpunasita ja etenkin violettia oli paljon. Mutta löysimpä yhden uudenkin värisuosikin, johon olen tykästynyt nyt syksyn aikana:



En ikinä oikein ole välittänyt mistään vihreästä tai sinisestä, eivätkä ne mun mielestä edes ole mulle koskaan sopineet, mutta tästä pidän. (Gina) Paidan mallikin on aivan ihana, tuollainen löysä, mutta hihoista ja vyötäröltä kireä.



Pakkohan se oli saada mukaan jotain kenkiinkin liittyvää tähän postaukseen! Olen siis aivan hulluan peep toe kärkiin kengissä ja voi kun ne ovat aika hankalia käyttää näin talvella tuolla sateessa ja tuiskussa! Mutta onneksi pian on tasa kesä ja niitä pääsee käyttämään. :)

Pitäisi varmaan vihdoin tehdä se lupailemani postaus kenkäkokoelmastani? Jos jaksaisin edes osan kuvata siitä, niin sekin varmaan olisi jo ihan suoritus... No, katsellaan.